Νέα

Dreams Platinum στo αεροδρόμιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GIAN69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 624
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Δε θέλω να πάρω. Μπορεί να περάσω αύριο για κανένα ποτό. Συμμετέχω στην έκθεση κι εγώ τώρα και θα περάσω 10 μέρες ζόρικες.
Α ωραία! Στείλε pm σε ποιό περίπτερο θα είσαι να σε επισκευθούμε!

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Παρασκευή σήμερα. Ξεκινάει και η έκθεση. Χαμός στο κέντρο. Μάλλον θα πεταχτώ μια βόλτα για κανένα ποτό.

Ενημέρωση αύριο.

prague

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
51
Πόντοι
0
3) Η Αλεξάνδρα γλυκιά όπως πάντα. 2 ποτά μέχρι να φύγω. Δεν μιλάει καλά ελληνικά, αλλά έχουμε γνωριστεί πια κι έτσι την καταλαβαίνω και με καταλαβαίνει.

Για την Αλεξάνδρα ότι τον καταλαβαίνει,λέει και ένας φίλο μου.Πολυ κατανόηση τελικά η κοπέλα :)

Η Άννιε έλειπε; Οχι ότι έχω κανένα κόλλημα απλά για την απορία.

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Για την Αλεξάνδρα ότι τον καταλαβαίνει,λέει και ένας φίλο μου.Πολυ κατανόηση τελικά η κοπέλα :)

Η Άννιε έλειπε; Οχι ότι έχω κανένα κόλλημα απλά για την απορία.

Κατανόηση να υπάρχει! Όσο για την Άννι, εκείνο το βραδυ έλειπε.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ντενίς! ΤΟ αστέρι!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Από το απόγευμα ήδη ανυπομονούσα να έρθει η ώρα που θα επισκεφτώ το μαγαζί. Είχα την πληροφορία ότι επέστρεψε το αστέρι μου, οπότε ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενος.

Επίσκεψη στο Dreams κατά τις 2.30 με παρέα αυτή τη φορά ένα φιλαράκι. Κόσμος πολύς, ίσως και λόγω έκθεσης. Ποιος ξέρει.

Κοιτάω από δω, κοιτάω από κει, άφαντη. Τρώω ένα ξενέρωμα. Αρχίζω να ρωτάω. "Δε γύρισε ακόμη". Το κερατό μου μέσα!

Παρεξήγηση. Τέλος πάντων. Ο φίλος μου με ρωτάει αν θέλω να φύγουμε, αλλά του λέω πως αφού ήρθαμε, ας πιούμε το ποτό μας.

Οι κοπέλες στο μαγαζί:

1) Κατερίνα (Ουγγαρία)
2) Αλεξάνδρα [Σάντρα] (Ρωσία)
3) Νάταλι (Τσεχία)
4) Αντριάννα (new) (Ρουμανία)
5) Ντενίζ (Ρουμανία)
6) Ροξάνα (Ρουμανία)
7) Έμμα (have no idea)
8) Ίρις (Ελλάδα)
9) Ολίβια (Πολωνία)
10) Λιλού (Σιβηρία)
11) Τζέσικα (...μαυρούλα...)
12) Σάρον Στόουν (αχαχαχαχαχα Μαυρούλα)
13) Ξανά μαυρούλα
14) Και άλλη μία μαυρούλα!
15) Αλέσια (Ρουμανία)
16) Λάρα (Λιθουανία) από Platinum ήρθε μετά τις 4
17) Μικαέλα (Τσεχία) επίσης από Platinum
18) Κλαούντια (δεν ξέρω) από Platinum
19) Μία που δεν ξέρω το όνομά της (μάλλον από Platinum)
20) Η κοπέλα που κάνει το show με τον χορευτή με την αλογοουρά.

Το πρώτο σοκ είχε περάσει, πάμε παρακάτω.

1) Αντριάννα από τη Ρουμανία. Χμ, πάμε παρακάτω. Αν αρέσει σε κάποιον ζητώ συγγνώμη, αλλά δε θα ασχοληθώ!

2) Σάρον Στόουν! Τι λες; Μαυρούλα η Σάρον; Ε, χμ.

3) Να'το το κορίτσι. Αλεξάνδρα. Θεά όπως πάντα. 2 ποτάκια και στο τέλος το θεϊκό "Μην απΑλπίζεσαι! Θα γυρίσει"

4) Ροξάνα. Δε με γνώρισε, οπότε κάθισε δίπλα μου. Με το που με βλέπει, με θυμήθηκε, με ρώτησε τι κάνω και αποχώρησε ευγενέστατη, όπως πάντα άλλωστε. Δε συμπαθώ καθόλου τις ρουμάνες. Είχα κάποιες απαίσιες εμπειρίες στο παρελθόν. Αλλά αυτή η κοπέλα είναι πολύ ευγενική και καθόλου πιεστική.

5) Να'σου και η Αλέσια. Π.Σ.(προ Σαμπίνας) είχαμε κάνει 2 πριβέ και 2 ποτά. Τώρα δεν είχα καμία όρεξη. Μετά τα τυπικά γεια σου τι κάνεις καλά ευχαριστώ εσύ, την απογοήτευσα και αποχώρησε.

Ξαφνικά, βλέπω να περιφέρεται το "κορμί" για μένα. Υποκειμενικά μιλώντας πάντα. Λάρα. Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά γυρίζω στον κολλητό και του λέω ότι θα την κεράσω ένα ποτό. Μου λέει οκ. Μετά από λίγο έρχεται σε αυτόν. Και τσουπ! Την κάνει πάσα σε μένα. Έλα όμως που εγώ είχα τους ενδοιασμούς μου! Της λέω λοιπόν ότι θα τη φωνάξω λίγο αργότερα.

Όταν αποφάσισα να τη φωνάξω, ήταν συνεχώς απασχολημένη. Τελικά, έρχεται και κάθεται δίπλα μου.

6) Λάρα. Μπορείς να χαθείς στα μάτια της (μπλε, όπως μου είπε, γιατί δεν ξεχωρίζουν καλά στο black light). Δυστυχώς κουβέντα στα αγγλικά και με την ένταση της μουσικής έπρεπε να επαναλαμβάνουμε κάτι 2 και 3 φορές για να γίνουμε κατανοητοί. Σε όλη τη διάρκεια του ποτού μου χάιδευε τα μαλλιά και έπαιζαν τα δάχτυλά μας μεταξύ τους. Μιλήσαμε για διάφορα. Της ξαναείπα ότι δε με αφήνει αδιάφορο, με ευχαρίστησε που την κέρασα ποτό και δεν πήρα πριβέ (οι πιο πολλοί την ήθελαν πριβέ, λόγω γλώσσας) κι έτσι είχε την ευκαιρία να χλαρώσει λίγο. Προσπάθησα να την κοιτάξω κανά 2 φορές στα μάτια έντονα, αλλά δε μου έκανε τίποτα (τότε με τη Σαμπίνα είχα χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου!). Αποχαιρετιστήκαμε με την υπόσχεση να τα ξαναπούμε στο μέλλον.

Τι είναι αυτό που ακούω από τον DJ; Λεσβιακό σόου; Α, μάλιστα. Έχει λοιπόν κάτι ντουζιέρες απέναντι από την είσοδο. Εκεί τα δυό κορίτσια μας (Ροξάνα και Αλέσια) επιδώθηκαν σε ένα σόου καλό σχετικά, θα μπορούσε όμως να ήταν καλύτερο. Ψιλο-ψεύτικο, αλλά οκ. Ήταν κάτι διαφορετικό.

7) Τελευταία επαφή της βραδιάς, η κοπέλα που κάνει το show με τον άντρα χορευτή. Δεν άκουσα το όνομά της (λόγω έντασης), είναι από την Πολωνία, μιλήσαμε κανά 3λεπτο, αλλά αρνήθηκα το ποτό γιατί φεύγαμε. Την συνεχάρην για τα show της. Πάρα πολύ ευγενική. Χαιρετιστήκαμε.

Σε ό,τι αφορά την πίστα, αυτή τη φορά δεν πρόσεξα πολλά πράγματα. Λίγο την Κατερίνα, λίγο την Αλεξάντρα.

Για το σέρβις τα έχω ξαναπει,άψογο, όπως πάντα. Τα ποτά οκ.

Κόστος επίσκεψης: 20 (είσοδος με ποτό) + 3 x 30 (3 ποτά) + 10 (tip) + 2 (parking) = 122 ευρώ

Να σημειωθεί ότι ο κολλητός πήρε πριβέ την Ολίβια και δήλωσε εκ των υστέρων ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος. Ήταν λέει τελείως ανέκφραστη. Περί ορέξεως...

Πάντως, συμπερασματικά, νομίζω ότι αρχίζω να ξεκολλάω. Δεν ξέρω βέβαια τι θα γίνει αν τη δω ξαφνικά δίπλα μου να με κοιτάει με τις ματάρες της, αλλά το ότι κέρασα χτες κοπέλα "εκτός ορίων" ήταν ένα βήμα μπροστά...

Αυτά...

ilias...

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Από το απόγευμα ήδη ανυπομονούσα να έρθει η ώρα που θα επισκεφτώ το μαγαζί. Είχα την πληροφορία ότι επέστρεψε το αστέρι μου, οπότε ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενος.

Επίσκεψη στο Dreams κατά τις 2.30 με παρέα αυτή τη φορά ένα φιλαράκι. Κόσμος πολύς, ίσως και λόγω έκθεσης. Ποιος ξέρει.

Κοιτάω από δω, κοιτάω από κει, άφαντη. Τρώω ένα ξενέρωμα. Αρχίζω να ρωτάω. "Δε γύρισε ακόμη". Το κερατό μου μέσα!

Παρεξήγηση. Τέλος πάντων. Ο φίλος μου με ρωτάει αν θέλω να φύγουμε, αλλά του λέω πως αφού ήρθαμε, ας πιούμε το ποτό μας.

Οι κοπέλες στο μαγαζί:

1) Κατερίνα (Ουγγαρία)
2) Αλεξάνδρα [Σάντρα] (Ρωσία)
3) Νάταλι (Τσεχία)
4) Αντριάννα (new) (Ρουμανία)
5) Ντενίζ (Ρουμανία)
6) Ροξάνα (Ρουμανία)
7) Έμμα (have no idea)
8) Ίρις (Ελλάδα)
9) Ολίβια (Πολωνία)
10) Λιλού (Σιβηρία)
11) Τζέσικα (...μαυρούλα...)
12) Σάρον Στόουν (αχαχαχαχαχα Μαυρούλα)
13) Ξανά μαυρούλα
14) Και άλλη μία μαυρούλα!
15) Αλέσια (Ρουμανία)
16) Λάρα (Λιθουανία) από Platinum ήρθε μετά τις 4
17) Μικαέλα (Τσεχία) επίσης από Platinum
18) Κλαούντια (δεν ξέρω) από Platinum
19) Μία που δεν ξέρω το όνομά της (μάλλον από Platinum)
20) Η κοπέλα που κάνει το show με τον χορευτή με την αλογοουρά.

Το πρώτο σοκ είχε περάσει, πάμε παρακάτω.

1) Αντριάννα από τη Ρουμανία. Χμ, πάμε παρακάτω. Αν αρέσει σε κάποιον ζητώ συγγνώμη, αλλά δε θα ασχοληθώ!

2) Σάρον Στόουν! Τι λες; Μαυρούλα η Σάρον; Ε, χμ.

3) Να'το το κορίτσι. Αλεξάνδρα. Θεά όπως πάντα. 2 ποτάκια και στο τέλος το θεϊκό "Μην απΑλπίζεσαι! Θα γυρίσει"

4) Ροξάνα. Δε με γνώρισε, οπότε κάθισε δίπλα μου. Με το που με βλέπει, με θυμήθηκε, με ρώτησε τι κάνω και αποχώρησε ευγενέστατη, όπως πάντα άλλωστε. Δε συμπαθώ καθόλου τις ρουμάνες. Είχα κάποιες απαίσιες εμπειρίες στο παρελθόν. Αλλά αυτή η κοπέλα είναι πολύ ευγενική και καθόλου πιεστική.

5) Να'σου και η Αλέσια. Π.Σ.(προ Σαμπίνας) είχαμε κάνει 2 πριβέ και 2 ποτά. Τώρα δεν είχα καμία όρεξη. Μετά τα τυπικά γεια σου τι κάνεις καλά ευχαριστώ εσύ, την απογοήτευσα και αποχώρησε.

Ξαφνικά, βλέπω να περιφέρεται το "κορμί" για μένα. Υποκειμενικά μιλώντας πάντα. Λάρα. Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά γυρίζω στον κολλητό και του λέω ότι θα την κεράσω ένα ποτό. Μου λέει οκ. Μετά από λίγο έρχεται σε αυτόν. Και τσουπ! Την κάνει πάσα σε μένα. Έλα όμως που εγώ είχα τους ενδοιασμούς μου! Της λέω λοιπόν ότι θα τη φωνάξω λίγο αργότερα.

Όταν αποφάσισα να τη φωνάξω, ήταν συνεχώς απασχολημένη. Τελικά, έρχεται και κάθεται δίπλα μου.

6) Λάρα. Μπορείς να χαθείς στα μάτια της (μπλε, όπως μου είπε, γιατί δεν ξεχωρίζουν καλά στο black light). Δυστυχώς κουβέντα στα αγγλικά και με την ένταση της μουσικής έπρεπε να επαναλαμβάνουμε κάτι 2 και 3 φορές για να γίνουμε κατανοητοί. Σε όλη τη διάρκεια του ποτού μου χάιδευε τα μαλλιά και έπαιζαν τα δάχτυλά μας μεταξύ τους. Μιλήσαμε για διάφορα. Της ξαναείπα ότι δε με αφήνει αδιάφορο, με ευχαρίστησε που την κέρασα ποτό και δεν πήρα πριβέ (οι πιο πολλοί την ήθελαν πριβέ, λόγω γλώσσας) κι έτσι είχε την ευκαιρία να χλαρώσει λίγο. Προσπάθησα να την κοιτάξω κανά 2 φορές στα μάτια έντονα, αλλά δε μου έκανε τίποτα (τότε με τη Σαμπίνα είχα χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου!). Αποχαιρετιστήκαμε με την υπόσχεση να τα ξαναπούμε στο μέλλον.

Τι είναι αυτό που ακούω από τον DJ; Λεσβιακό σόου; Α, μάλιστα. Έχει λοιπόν κάτι ντουζιέρες απέναντι από την είσοδο. Εκεί τα δυό κορίτσια μας (Ροξάνα και Αλέσια) επιδώθηκαν σε ένα σόου καλό σχετικά, θα μπορούσε όμως να ήταν καλύτερο. Ψιλο-ψεύτικο, αλλά οκ. Ήταν κάτι διαφορετικό.

7) Τελευταία επαφή της βραδιάς, η κοπέλα που κάνει το show με τον άντρα χορευτή. Δεν άκουσα το όνομά της (λόγω έντασης), είναι από την Πολωνία, μιλήσαμε κανά 3λεπτο, αλλά αρνήθηκα το ποτό γιατί φεύγαμε. Την συνεχάρην για τα show της. Πάρα πολύ ευγενική. Χαιρετιστήκαμε.

Σε ό,τι αφορά την πίστα, αυτή τη φορά δεν πρόσεξα πολλά πράγματα. Λίγο την Κατερίνα, λίγο την Αλεξάντρα.

Για το σέρβις τα έχω ξαναπει,άψογο, όπως πάντα. Τα ποτά οκ.

Κόστος επίσκεψης: 20 (είσοδος με ποτό) + 3 x 30 (3 ποτά) + 10 (tip) + 2 (parking) = 122 ευρώ

Να σημειωθεί ότι ο κολλητός πήρε πριβέ την Ολίβια και δήλωσε εκ των υστέρων ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος. Ήταν λέει τελείως ανέκφραστη. Περί ορέξεως...

Πάντως, συμπερασματικά, νομίζω ότι αρχίζω να ξεκολλάω. Δεν ξέρω βέβαια τι θα γίνει αν τη δω ξαφνικά δίπλα μου να με κοιτάει με τις ματάρες της, αλλά το ότι κέρασα χτες κοπέλα "εκτός ορίων" ήταν ένα βήμα μπροστά...

Αυτά...
  EMMA AΠΟ ΓΑΛΙΑ..

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

Από Γαλλία λοιπόν. :)

Χτες στο μαγαζί νέκρα. Ελάχιστος κόσμος. Πολύ λίγες κοπέλες. Κέρασα ένα ποτό την Αλεξάνδρα κι έφυγα. Ούτε που προσπάθησε καμιά άλλη.

ghostden

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αδερφια να ξερετε κατι για το σιγκρκριμενο μαγαζι....το αφεντικο που εχει και το πλατινουμ εχει επιλεξει να στειλει στο ντριμσ τισ πιο ισυχεσ και κιριλ κοπελεσ του...οποτε οποιοσ θελει να γαμησει ασ κοιταξει αλλου.....εχουμε στριπ οχι πολλα αλλα εχουμε...καλη δυναμη!

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
αδερφια να ξερετε κατι για το σιγκρκριμενο μαγαζι....το αφεντικο που εχει και το πλατινουμ εχει επιλεξει να στειλει στο ντριμσ τισ πιο ισυχεσ και κιριλ κοπελεσ του...οποτε οποιοσ θελει να γαμησει ασ κοιταξει αλλου.....εχουμε στριπ οχι πολλα αλλα εχουμε...καλη δυναμη!

Δεν ξέρω τι λες, δεν ασχολούμαι με το σπορ που αναφέρεις, αλλά θα διαφωνήσω. Και στο PLATINUM έχει κυριλέ και ήσυχες κοπέλες.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε παιδια,παντου εχει καλες κοπελες οι οποιες κοιταν να κανουν μονο τη δουλεια τους μεσα στο μαγαζι κ παντου υπαρχουν κοπελες οι οποιες ψαχνουν τα εξτραδακια τους κ βγαζουν κ τις καυβες τους αν τους αρεσεις.ειναι απλα τα πραγματα.οι μαγαζατορες μπορουν να ελεγχουν τις κοπελες μεχρι ενα σημειο κ αυτο πιστευω φτανει λιγο εξω απο το μαγαζι,απο κει κ περα δεν τους πεφτει λογος.

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια,παντου εχει καλες κοπελες οι οποιες κοιταν να κανουν μονο τη δουλεια τους μεσα στο μαγαζι κ παντου υπαρχουν κοπελες οι οποιες ψαχνουν τα εξτραδακια τους κ βγαζουν κ τις καυβες τους αν τους αρεσεις.ειναι απλα τα πραγματα.οι μαγαζατορες μπορουν να ελεγχουν τις κοπελες μεχρι ενα σημειο κ αυτο πιστευω φτανει λιγο εξω απο το μαγαζι,απο κει κ περα δεν τους πεφτει λογος.

Αν και άπειρος στο θέμα, θα συμφωνήσω απόλυτα!

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Παρεμπιπτόντως, φαίνεται ότι ξεπερνάω το κόλλημα που είχα (αφού μάλλον έχει ξεχάσει να γυρίσει!).

Βρήκα άλλο φυσικά, αλλά σίγουρα πιο χαλαρά.

Και το όνομα αυτής...Λάρα.

ghostden

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
χαιρομαι πραγματικα που ιπαρχουν και αλλα ατομα που πιστευουν πωσ οποια καν ει αφτην τιην δουλεια δν ειναι πουτανα αναγκαστικα....βεβαια ι αποψη τησ μαζασ λεει το αντιθετο αλλα ειναι τυποιθ ανθρωπων που ειναι φερεφωνα και διαδιδουν μια αποψη χωρισ να την ψαχνουν...αφτην τιν στιγμη εχω 3 φιλεσ και σχεση απο τετοιο μαγαζι και χαιρομαι που δν ειμαι μονοσ που το καταφερα και το πιστεψα.....

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
χαιρομαι πραγματικα που ιπαρχουν και αλλα ατομα που πιστευουν πωσ οποια καν ει αφτην τιην δουλεια δν ειναι πουτανα αναγκαστικα....βεβαια ι αποψη τησ μαζασ λεει το αντιθετο αλλα ειναι τυποιθ ανθρωπων που ειναι φερεφωνα και διαδιδουν μια αποψη χωρισ να την ψαχνουν...αφτην τιν στιγμη εχω 3 φιλεσ και σχεση απο τετοιο μαγαζι και χαιρομαι που δν ειμαι μονοσ που το καταφερα και το πιστεψα.....

Το "αναγκαστικά" είναι η λέξη κλειδί. Κι εγώ δεν πιστεύω ότι είναι όλες, απλά, δυστυχώς, διάλεξαν ένα επάγγελμα που πολλές φορές τις κάνει να φαίνονται έτσι.

Π.χ. πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να σου πει κάποια στα ίσια ότι γαμιέται για τόσα, παρά κάποια να δει ότι τη γουστάρεις (όχι μόνο για γαμήσι) και να σου τα τρώει όπως μπορεί μέσα στο μαγαζί.

DoctorG

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
4
Πόντοι
0
Συμφωνώ ότι δεν είναι όλες , όμως δεν νομίζω πως διαλέγει κάποιος ένα τέτοιο επάγγελμα. Υπάρχουν πολλές καταστάσεις
που οδηγούν εκεί.  Αν κάποια το διαλέξει, είναι δηλ. συνειδητή επιλογή και μάλιστα δίχως να έχει οικονομικό πρόβλημα, τότε πιστεύω πως έχει πολλές πιθανότητες να είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom