hhhhhggggg
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δουλευει η νταιανα ακομα στο φυλης 56,ξερει καποιος?
νομίζω πως ναι...δουλευει η νταιανα ακομα στο φυλης 56,ξερει καποιος?
Ανοιξες ολοκληρο θρεντ για να ρωτησεις αυτο?
αφου την ξερετε να ρωτησω και κατι αλλο.τωρα ξερω θα μου πειτε τι μαλακας που ειμαι αλλα την εχω πατησει λιγο μαζι της.με την νταιανα μετα απο πολλες φορες που εχω πληρωσει για να μπω καταφερα και πηρα το τηλεφωνο της.ειχαμε καθημερινη επαφη με μυνηματα και καταφερα και βγηκα και εξω μαζι της για ενα καφε οταν ειχε ρεπο.τελευταια ομως εχουμε χαθει και θελω να ρωτησω εχει παρει κανεις αλλος το τηλεφωνο της,το ιδιο κανει με ολους??
αφου την ξερετε να ρωτησω και κατι αλλο.τωρα ξερω θα μου πειτε τι μαλακας που ειμαι αλλα την εχω πατησει λιγο μαζι της.με την νταιανα μετα απο πολλες φορες που εχω πληρωσει για να μπω καταφερα και πηρα το τηλεφωνο της.ειχαμε καθημερινη επαφη με μυνηματα και καταφερα και βγηκα και εξω μαζι της για ενα καφε οταν ειχε ρεπο.τελευταια ομως εχουμε χαθει και θελω να ρωτησω εχει παρει κανεις αλλος το τηλεφωνο της,το ιδιο κανει με ολους??
Θα μας πεις και τι το ιδιαίτερο σου κάνει στο δωμάτιο και έχεις κολλήσει ή είναι μυστικό;
kαλησπερα γνωριζει κανεις που ειναι η πωλινα απο αλκιβιαδου και βεργαςδουλευει η νταιανα ακομα στο φυλης 56,ξερει καποιος?
επειδη παω πολλα χρονια με πουτανες πιστεψτε με εχω βρεθει με κοπελες που κανουν πολυ καλυτερο γαμησι.η νταιανα αυτο που εκανε εμενα στο δωματιο ειναι πολλα γλωσσοφιλα,στησιματα τρομερα,ναζια αρκετα και αυτο που πιστευω οτι κολλανε και κανει σε πολλους σε αφηνει να την παρεις αγκαλια να κοιταζεστε στον καθρεπτη, αυτη να εχει πολλες φορες ενα χαμενο βλεμμα και να αναρωτιεσαι τι σκεφτεται τωρα.αυτο που με εκανε και κολλησε,ηταν που επικοινωνουσε συνεχεια μαζι μου,αν δεν της εστελνα μυνημα εδειχνε οτι τρελλενοταν και μου ελεγε γιατι χαθηκες,μη με ξεχνας,δεν μπορω μακρια σου και το χειροτερο μου ζητησε σεξ χωρις προφυλακτικο κατι που δεν δεχτηκα και ισως αυτο να την εκανε να κοψει με τα μυνηματα,ισως και να αρχισε με καποιον συναγωνιστη επικοινωνια και με παρατησε εμενα.ακομα με ειχε βαλει στο τρυπακι να πληρωνω καποιες φορες παραπανω γιατι δεν με χορταινε οπως ελεγε και το οτι βγηκε και μαζι μου εξω ισως ειναι ενα κολπακι που κανει για να συνεχιζεις να πηγαινεις μαζι της.τελος παντων σας ζαλισα,αλλα ολα αυτα τα λεω για να ξερετε μην την πατησετε σαν εμενα,γιατι εγω 15 χρονια που ειμαι πουτανιαρης ποτε δεν ειχα διαννοηθει να ζητησω τηλ.απο καμια εκδιδομενη και η νταιανα οχι μονο με καταφερε να ζητησω το τηλεφωνο της αλλα και να κολλησω μαζι της.καλα κανει που κανει την δουλεια της και την παταμε,αλλα μαγκες προσοχη σε αυτο που μου ζητησε μετα απο καιρο δηλαδη αυτο που ειπα και πριν σεξ χωρις προφυλαξη.προσοχηηη!!!
ναι τυπεδουλευει η νταιανα ακομα στο φυλης 56,ξερει καποιος?
ξεροχυνω με συμβουλες ορεστη για "αγαπουληδες"
ουτε εγω πιστευω οτι μπορει καποιος να ειναι τοσο ανορθογραφοςπραγματικα πειστευεται αυτα που γράφει???
ενα χαμενο βλεμμα και να αναρωτιεσαι τι σκεφτεται τωρα
Μήπως ήταν μαστουρωμένη;
Μήπως ήταν μαστουρωμένη; Γιατί πολές από αυτές είναι. Και προσοχή!! Ο "έρωτας" με πουτάνες βλάπτει σοβαρά τη τσέπη και την υγεία.
Ναι, γιατι εχουν γινει και χειροτερα...πραγματικα πειστευεται αυτα που γράφει???