ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Καποιες το ριχνουν και στο ξυδι...Μήπως ήταν μαστουρωμένη; Γιατί πολές από αυτές είναι. Και προσοχή!! Ο "έρωτας" με πουτάνες βλάπτει σοβαρά τη τσέπη και την υγεία.
Καποιες το ριχνουν και στο ξυδι...Μήπως ήταν μαστουρωμένη; Γιατί πολές από αυτές είναι. Και προσοχή!! Ο "έρωτας" με πουτάνες βλάπτει σοβαρά τη τσέπη και την υγεία.
Καποιες το ριχνουν και στο ξυδι...
τα ακαποτα ξερω οτι γεινονται αλλα τα άλλα που λεει περί τηλεφώνων μου φαίνονται απίθανα...Ναι, γιατι εχουν γινει και χειροτερα...
Ειναι κανονας οτι οταν μια πουτανα κανει κατι με εναν, το εχει κανει με πολλους. Σπανια εισαι πρωτος, σπανιοτερα ο τελευταιος. Με τη συγκεκριμενη δεν εχω μπει αλλα ξερω οτι ειναι μαγνητης για "αγαπουληδες", οποτε σιγουρα κι αλλοι θα το εχουν επιχειρησει, λογικα καποιος θα το εχει καταφερει. Απλα να νιωθεις τυχερος που το καταφερες, παρα να σκεφτεσαι ποσοι ακομα το εχουν κανει, αν σε παρηγορει αυτο...
Εγω παντως γενικα εχω παρει 2 φορες τηλ απο κοπελες της Φυλης (αλλες 2 σε στουντιο), σχετικα ευκολα και τις 2 φορες (και οι 2 δε δουλευουν αυτη τη στιγμη). Η μια ηθελε λεφτα για να βγουμε, δεν της εδωσα ποτε, αλλα με επρηζε στα τηλ να μου λεει χαζομαρες, βαρεθηκα και σταματησα να πηγαινω... Η αλλη μου εδωσε το τηλ απλα για να τη βρισκω οταν αλλαζει μαγαζι. Και οι 2 ξερω οτι σιγουρα το ειχαν δωσει και αλλου, δεν ξερω μεχρι που ειχαν φτασει ομως.
επειδη παω πολλα χρονια με πουτανες πιστεψτε με εχω βρεθει με κοπελες που κανουν πολυ καλυτερο γαμησι.η νταιανα αυτο που εκανε εμενα στο δωματιο ειναι πολλα γλωσσοφιλα,στησιματα τρομερα,ναζια αρκετα και αυτο που πιστευω οτι κολλανε και κανει σε πολλους σε αφηνει να την παρεις αγκαλια να κοιταζεστε στον καθρεπτη, αυτη να εχει πολλες φορες ενα χαμενο βλεμμα και να αναρωτιεσαι τι σκεφτεται τωρα.αυτο που με εκανε και κολλησε,ηταν που επικοινωνουσε συνεχεια μαζι μου,αν δεν της εστελνα μυνημα εδειχνε οτι τρελλενοταν και μου ελεγε γιατι χαθηκες,μη με ξεχνας,δεν μπορω μακρια σου και το χειροτερο μου ζητησε σεξ χωρις προφυλακτικο κατι που δεν δεχτηκα και ισως αυτο να την εκανε να κοψει με τα μυνηματα,ισως και να αρχισε με καποιον συναγωνιστη επικοινωνια και με παρατησε εμενα.ακομα με ειχε βαλει στο τρυπακι να πληρωνω καποιες φορες παραπανω γιατι δεν με χορταινε οπως ελεγε και το οτι βγηκε και μαζι μου εξω ισως ειναι ενα κολπακι που κανει για να συνεχιζεις να πηγαινεις μαζι της.τελος παντων σας ζαλισα,αλλα ολα αυτα τα λεω για να ξερετε μην την πατησετε σαν εμενα,γιατι εγω 15 χρονια που ειμαι πουτανιαρης ποτε δεν ειχα διαννοηθει να ζητησω τηλ.απο καμια εκδιδομενη και η νταιανα οχι μονο με καταφερε να ζητησω το τηλεφωνο της αλλα και να κολλησω μαζι της.καλα κανει που κανει την δουλεια της και την παταμε,αλλα μαγκες προσοχη σε αυτο που μου ζητησε μετα απο καιρο δηλαδη αυτο που ειπα και πριν σεξ χωρις προφυλαξη.προσοχηηη!!!
τυπε τα πειστευεις.... :S :S
τυπε τα πειστευεις.... :S :S
και εγω μαζι σουείμαι 101% σίγουρος ότι είναι αλήθεια.
και εγω μαζι σου
καλα λενε οτι οι ρουμανες ειναι αγαπησιαρες...τον ερωτεύτηκε παράφορα τον τύπο.
ποιος τα λεει αυτα τυπε?καλα λενε οτι οι ρουμανες ειναι αγαπησιαρες...
επειδη παω πολλα χρονια με πουτανες πιστεψτε με εχω βρεθει με κοπελες που κανουν πολυ καλυτερο γαμησι.η νταιανα αυτο που εκανε εμενα στο δωματιο ειναι πολλα γλωσσοφιλα,στησιματα τρομερα,ναζια αρκετα και αυτο που πιστευω οτι κολλανε και κανει σε πολλους σε αφηνει να την παρεις αγκαλια να κοιταζεστε στον καθρεπτη, αυτη να εχει πολλες φορες ενα χαμενο βλεμμα και να αναρωτιεσαι τι σκεφτεται τωρα.αυτο που με εκανε και κολλησε,ηταν που επικοινωνουσε συνεχεια μαζι μου,αν δεν της εστελνα μυνημα εδειχνε οτι τρελλενοταν και μου ελεγε γιατι χαθηκες,μη με ξεχνας,δεν μπορω μακρια σου και το χειροτερο μου ζητησε σεξ χωρις προφυλακτικο κατι που δεν δεχτηκα και ισως αυτο να την εκανε να κοψει με τα μυνηματα,ισως και να
Άμα ξέρεις το φινάλε σ’ έργο αστυνομικό
δεν υπάρχει ενδιαφέρον και ερωτηματικό
Κι όταν ξέρω η καρδιά σου
παίζει σε διπλό ταμπλό
τότε φεύγω μ’ ένα γεια σου
το φινάλε να μη δω
Τρελό κι αγαπησιάρικο
δεν είσαι κανενός
το τραίνο πάντα ήσουνα
και ήμουν ο σταθμός (δίς)
Κι όταν μπλέξει δεν ξεμπλέκει
η κατάσταση ποτέ