Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
[move]Εισαι μεγας ψυχανωμαλος...τιτανομεγιστος κοπανος....και μεγιστο κοροιδο της ζωης!!!!!!! :rockon:[/move]
κοροιδο τις ζωης εισαι εσυ ρε μαλακα,που εγινες 50 χρονων και δεν μπορεσες οχι μονο να παντρευτεις ρε μαλακα,αλλα ουτε να συζεις εστω με καποια,να σου πλενει τα βρακια σου τουλαχιστον.
ψοφα γεροντοπαλλικαρο μαλακα αχρηστε.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
κοροιδο τις ζωης εισαι εσυ ρε μαλακα,που εγινες 50 χρονων και δεν μπορεσες οχι μονο να παντρευτεις ρε μαλακα,αλλα ουτε να συζεις εστω με καποια,να σου πλενει τα βρακια σου τουλαχιστον.
ψοφα γεροντοπαλλικαρο μαλακα αχρηστε.
[/quote[move]]Εισαι μεγαλο κοροιδο της ζωης!!!!![/move]..Τα παντα εχω....πανμεγιστε ψυχανωμαλε!!! :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
υπερηχητικη μαλακια ναουμε!
:2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ρε???
μεγάλε????
και του ήχου άστην να πάει...του φωτός που σπάει η δικιά σου :jerking: :jerking: :jerking: τί έχει να πείς???
[move]Εσυ ακολουθεις τους αστροναυτες(εχεις παει στην αεροναυπηγικη) ρε κοροιδο[/move]!!!!!!!!! :rockon:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
[move]Εσυ ακολουθεις τους αστροναυτες(εχεις παει στην αεροναυπηγικη) ρε κοροιδο[/move]!!!!!!!!! :rockon:
αυτό που το ξέρεις???
είσαι μεγάλος παίχτουρας...
γι'αυτό σε πάω...
συνέχισε έτσι...πανμέγιστε...
το... ρε...  με ενοχλεί πάντως...μην το ξαναπείς...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]Τελικα η ζωη ειναι γενναιοδωρη απεναντι μου....δεν ειμαι ατυχος....με πηγαινουν ολα τα βλαμενα!!! :rockon:[/move]
ναι...έχεις δίκιο και σε αυτό...
με ενδιαφέρουν οι ηλίθιοι...
βγάζω γέλιο που τόσο πολύ μας λείπει σήμερα...
Και εμενα με ενδιαφερουν οι πανηλιθιοι!!!...γιατι σπανια συναντω αυτο το ειδος!!!!!! :rockon:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Καλά ρε ... βρήκατε θέμα ... ποιανού η μαλακία ξεπερνά , ήχο , φως , ανοίγει πύλη σε άλλη διάσταση (εμένα αυτό μου άρεσε !) ... άμα είχατε βγει έξω θα είσαστε πιο ήρεμοι ... και πιο πιωμένοι (χικ !) ... και δεν θα είχατε καμμιά όρεξη για καυγάδες ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σας βαραιθεικα ωλους λαιμε  :jerking: :jerking: :jerking:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
[move]Τελικα η ζωη ειναι γενναιοδωρη απεναντι μου....δεν ειμαι ατυχος....με πηγαινουν ολα τα βλαμενα!!! :rockon:[/move]Και εμενα με ενδιαφερουν οι πανηλιθιοι!!!...γιατι σπανια συναντω αυτο το ειδος!!!!!! :rockon:
κοίτα τον καθρέφτη...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Καλά ρε ... βρήκατε θέμα ... ποιανού η μαλακία ξεπερνά , ήχο , φως , ανοίγει πύλη σε άλλη διάσταση (εμένα αυτό μου άρεσε !) ... άμα είχατε βγει έξω θα είσαστε πιο ήρεμοι ... και πιο πιωμένοι (χικ !) ... και δεν θα είχατε καμμιά όρεξη για καυγάδες ...
το πρόβλημα είναι φίλε μου ότι έξω είμουν και πέρασα ωραία και γύρισα και έχω όρεξη να πειράξω τον πιο ηλίθιο που θα τσιμπίσει...
ονόματα δεν λέμε...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
κοίτα τον καθρέφτη...
Καταλαβα...για να το συνεχιζεις σημαινει οτι δεν εισαι...βλακας....ουτε ηλιθιος απο τις απαντησεις σου ...πανηλιθιος παιζεις λιγο....αλλα για να μην ταλαιπωρουμαι βαζω την περιπτωση σου, στο τελευταιο σταδιο του Κρετινου!!!!...Οποτε στους κρετινους για να καταλαβουν πρεπει να μιλησεις ωμα[/b]!!!....Φιλαρακι εγω δεν σε ενοχλησα...και εσυ το ξεκινησες με τις παραθεσεις!!!....Γι αυτο ζωγραφισε μου την ψωλη και κλασε μου τα αρχειδια!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom