Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πφφφφ δε παει αλλο αυτη η κατασταση, πηξαμε στους κλωνους! σταμ φερε και τους δικους σου να γινουμε πολλες  :boobies:
Αμα φερω γω τους δικους μου θα γινει χαμος εδω.....  :2funny: :2funny: :2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
:pipa1:α ολα κι ολα.εγώ τον παίχτουρα τον ορεγομαι και θέλω να του πάρω πιπα. :pipa1:
τι εγινε πουτανακι εσυ?
εμφανιστικες παλι μπινε?
εστελνες και πμ εμαθα σε δικα μου ατομα και πηγες να τα ψαρωσεις εμαθα.
αλλα σε εγραψαν στην πουτσα τους βλακα.

ετοιμασου για γραβατιασμα μαλακιστηρι.

arcans75

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
χρηστίδη χρηστίδη τσίμπα ενα αρχίδι :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

arcans75

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τι εγινε πουτανακι εσυ?
εμφανιστικες παλι μπινε?
εστελνες και πμ εμαθα σε δικα μου ατομα και πηγες να τα ψαρωσεις εμαθα.
αλλα σε εγραψαν στην πουτσα τους βλακα.

ετοιμασου για γραβατιασμα μαλακιστηρι.
έλα καλέ μην είσαι τοσο άγρια.τρομάζω :boobies: :boobies:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
star_wars_clone_wars_poster.jpg

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εκτος του αζωρ(αζωρ ειπαμε, τι ειναι...το πιο πιστο σκυλακι μου)...μεσα στο θρεντ...ειναι και ο arcans...τι σημαινει αυτο το φρουτο?....θα βοηθησω τα καινουργια μελη...γιατι τα παλια το ξερουν!....Ειναι ο χιλιες και μια νυχτες!!!!!!.....τοσες διαγραφες του εχουν κανει του ψυχανωμαλου...και χωρις τσιπα πανω του...αυτος ξαναγραφεται και ξαναμπαινει παλι!!!!!!....Κυριες και Κυριοι...σας παρουσιαζω τον ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ... ψυχανωμαλο του site....τον Arcans...που τον παρακαλω να μας δωσει ενα μικρο δειγμα απο την ψυχανωμαλια που τον διακατεχει!!!!!!!!

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τυπε αυτες οι καριολιες θελουν γραβατιασμα και μετα τσιμεντωμα...τι λες;;;;
συμφωνω.
αλλα προτου γινουν ολα αυτα,ενα πουτσο καλο απο γαιδουρι.

τυπε ειναι καινουργιο κολπο αυτο,το ειδα σε ενα κολομβιανο σαιτ.
εναν ρουφιανο στην μπογκοτα,τον επιασαν τα αδερφια επι τοπου,και βαλανε ενα γαιδουρι να τον γαμησι,και μετα επεσε και το γραβατιασμα κανονικα.

και γαμημενος και γραβατομενος τυπε.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Εκτος του αζωρ(αζωρ ειπαμε, τι ειναι...το πιο πιστο σκυλακι μου)...μεσα στο θρεντ...ειναι και ο arcans...τι σημαινει αυτο το φρουτο?....θα βοηθησω τα καινουργια μελη...γιατι τα παλια το ξερουν!....Ειναι ο χιλιες και μια νυχτες!!!!!!.....τοσες διαγραφες του εχουν κανει του ψυχανωμαλου...και χωρις τσιπα πανω του...αυτος ξαναγραφεται και ξαναμπαινει παλι!!!!!!....Κυριες και Κυριοι...σας παρουσιαζω τον ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ... ψυχανωμαλο του site....τον Arcans...που τον παρακαλω να μας δωσει ενα μικρο δειγμα απο την ψυχανωμαλια που τον διακατεχει!!!!!!!!
γεροπουστα εγω δεν σε γαμαω να ξερεις.
αλλα αν θελεις με κανενα λοσταρι,στην ανοιγω την σουφρα σου,να μπορεις να χωνεις και νταμιντζανες μετα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
καλα ρε δεν ντρεπεσαι καθολου;;;ο αρκανς ειναι τυπος μωρη αδερφη...οχι ξεφωνημενη σαν και λογου σου...

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε παιχτουρα και αρκανς80 νομιζω παραφερεστε και λετε πραγματα που δεν τα εννοειτε...

προτεινω να ηρεμησουν τα πνευματα καθοτι ειστε κι οι 2 αξιοτιμα και αξιαγαπητα μελη...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
γεροπουστα εγω δεν σε γαμαω να ξερεις.
αλλα αν θελεις με κανενα λοσταρι,στην ανοιγω την σουφρα σου,να μπορεις να χωνεις και νταμιντζανες μετα.
Μα μονο με λοσταρι..αφου εισαι ντιντις....το πουλακι σου...ειναι για κλαματα....Αμα θελεις να καμαρωσεις μια μεγαλη ψωλαρα....ελα να κρεμαστεις απο την δικη μου...να κανεις και μονοζυγο!!!!!!! :rockon:...Υ.Γ...φερε και τον ΑΖΩΡ να μου γλυφει τις μπαλες!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
δασκαλε παιχτουρα και αρκανς80 νομιζω παραφερεστε και λετε πραγματα που δεν τα εννοειτε...

προτεινω να ηρεμησουν τα πνευματα καθοτι ειστε κι οι 2 αξιοτιμα και αξιαγαπητα μελη...
εγω δεν ειμαι ουτε φιδεμπορας,ουτε ονειροπαρμενος φιλε.

αυτος σε λιγο θα μας πει, οτι το κρατος θα του δωσει τον οπαπ,γιατι δεν μπορει να τον πληρωσει,επειδη κερδιζει συνεχεια στο στοιχημα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Αν με εχεις παρακολουθησει τοσους μηνες..ποτε δεν εχω κανει την αρχη εγω σε κανενα μελος!!!....Εφοσον δεν υπαρχει κανενας μοντ να βαλλει ταξη.....θα αναχαιτιζω μονος μου....την καθε αδελφαρα του ελεους που θα με ενοχλει....ειπαμε ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ...δεν γαμαει αδελφες του ελεους...και να μην μου κωλοτριβονται εδω μεσα!!!!!!!! :rockon:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Μα μονο με λοσταρι..αφου εισαι ντιντις....το πουλακι σου...ειναι για κλαματα....Αμα θελεις να καμαρωσεις μια μεγαλη ψωλαρα....ελα να κρεμαστεις απο την δικη μου...να κανεις και μονοζυγο!!!!!!! :rockon:...Υ.Γ...φερε και τον ΑΖΩΡ να μου γλυφει τις μπαλες!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
τον χριστιδι μην το λες αζωρ,γιατι αμα στο φερω θα εισαι νεκρος στο πρωτο 5λεπτο.
ο χριστιδις ειναι κολομβιανο κομαντο,με ειδικευση στις γραβατες.

οσο για την πουτσα,σε σκατα δεν την εχωσα καμια φορα να ξερεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εγω δεν ειμαι ουτε φιδεμπορας,ουτε ονειροπαρμενος φιλε.

αυτος σε λιγο θα μας πει, οτι το κρατος θα του δωσει τον οπαπ,γιατι δεν μπορει να τον πληρωσει,επειδη κερδιζει συνεχεια στο στοιχημα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακομα και αν αυτο ισχυε... εσυ θα πληγωνοσουν??? Γιατι εμενα θα ηταν στα αρχιδια μου μιας και δεν μπαινουν στην δικη μου τσεπη!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Αν με εχεις παρακολουθησει τοσους μηνες..ποτε δεν εχω κανει την αρχη εγω σε κανενα μελος!!!....Εφοσον δεν υπαρχει κανενας μοντ να βαλλει ταξη.....θα αναχαιτιζω μονος μου....την καθε αδελφαρα του ελεους που θα με ενοχλει....ειπαμε ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ...δεν γαμαει αδελφες του ελεους...και να μην μου κωλοτριβονται εδω μεσα!!!!!!!! :rockon:
θυμασαι τις παλιες καλες εποχες της σχολης που σας δειχναν βιντεακια αναχαιτισης ε??

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
τον χριστιδι μην το λες αζωρ,γιατι αμα στο φερω θα εισαι νεκρος στο πρωτο 5λεπτο.
ο χριστιδις ειναι κολομβιανο κομαντο,με ειδικευση στις γραβατες.

οσο για την πουτσα,σε σκατα δεν την εχωσα καμια φορα να ξερεις.
Τραβα χαπακωσου τωρα.....και σαλτα γαμησου και κρατα και τα ρεστα(εχω τα κεφια μου σημερα)! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom