stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Αμα φερω γω τους δικους μου θα γινει χαμος εδω.....πφφφφ δε παει αλλο αυτη η κατασταση, πηξαμε στους κλωνους! σταμ φερε και τους δικους σου να γινουμε πολλες![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Αμα φερω γω τους δικους μου θα γινει χαμος εδω.....πφφφφ δε παει αλλο αυτη η κατασταση, πηξαμε στους κλωνους! σταμ φερε και τους δικους σου να γινουμε πολλες![]()
τι εγινε πουτανακι εσυ?α ολα κι ολα.εγώ τον παίχτουρα τον ορεγομαι και θέλω να του πάρω πιπα.
![]()
κλασε μου τα παπαρια μωρη...χρηστίδη χρηστίδη τσίμπα ενα αρχίδι![]()
![]()
![]()
![]()
ετοιμασου να το τσιμπισεις εσυ πουτανακι.χρηστίδη χρηστίδη τσίμπα ενα αρχίδι![]()
![]()
![]()
![]()
έλα καλέ μην είσαι τοσο άγρια.τρομάζωτι εγινε πουτανακι εσυ?
εμφανιστικες παλι μπινε?
εστελνες και πμ εμαθα σε δικα μου ατομα και πηγες να τα ψαρωσεις εμαθα.
αλλα σε εγραψαν στην πουτσα τους βλακα.
ετοιμασου για γραβατιασμα μαλακιστηρι.
τυπε αυτες οι καριολιες θελουν γραβατιασμα και μετα τσιμεντωμα...τι λες;;;;ετοιμασου να το τσιμπισεις εσυ πουτανακι.
συμφωνω.τυπε αυτες οι καριολιες θελουν γραβατιασμα και μετα τσιμεντωμα...τι λες;;;;
γεροπουστα εγω δεν σε γαμαω να ξερεις.Εκτος του αζωρ(αζωρ ειπαμε, τι ειναι...το πιο πιστο σκυλακι μου)...μεσα στο θρεντ...ειναι και ο arcans...τι σημαινει αυτο το φρουτο?....θα βοηθησω τα καινουργια μελη...γιατι τα παλια το ξερουν!....Ειναι ο χιλιες και μια νυχτες!!!!!!.....τοσες διαγραφες του εχουν κανει του ψυχανωμαλου...και χωρις τσιπα πανω του...αυτος ξαναγραφεται και ξαναμπαινει παλι!!!!!!....Κυριες και Κυριοι...σας παρουσιαζω τον ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ... ψυχανωμαλο του site....τον Arcans...που τον παρακαλω να μας δωσει ενα μικρο δειγμα απο την ψυχανωμαλια που τον διακατεχει!!!!!!!!
καλα ρε δεν ντρεπεσαι καθολου;;;ο αρκανς ειναι τυπος μωρη αδερφη...οχι ξεφωνημενη σαν και λογου σου...Εκτος του αζωρ(αζωρ ειπαμε, τι ειναι...το πιο πιστο σκυλακι μου)...μεσα στο θρεντ...ειναι και ο arcans...τι σημαινει αυτο το φρουτο?....θα βοηθησω τα καινουργια μελη...γιατι τα παλια το ξερουν!....Ειναι ο χιλιες και μια νυχτες!!!!!!.....τοσες διαγραφες του εχουν κανει του ψυχανωμαλου...και χωρις τσιπα πανω του...αυτος ξαναγραφεται και ξαναμπαινει παλι!!!!!!....Κυριες και Κυριοι...σας παρουσιαζω τον ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ... ψυχανωμαλο του site....τον Arcans...που τον παρακαλω να μας δωσει ενα μικρο δειγμα απο την ψυχανωμαλια που τον διακατεχει!!!!!!!!
Μα μονο με λοσταρι..αφου εισαι ντιντις....το πουλακι σου...ειναι για κλαματα....Αμα θελεις να καμαρωσεις μια μεγαλη ψωλαρα....ελα να κρεμαστεις απο την δικη μου...να κανεις και μονοζυγο!!!!!!!γεροπουστα εγω δεν σε γαμαω να ξερεις.
αλλα αν θελεις με κανενα λοσταρι,στην ανοιγω την σουφρα σου,να μπορεις να χωνεις και νταμιντζανες μετα.
εγω δεν ειμαι ουτε φιδεμπορας,ουτε ονειροπαρμενος φιλε.δασκαλε παιχτουρα και αρκανς80 νομιζω παραφερεστε και λετε πραγματα που δεν τα εννοειτε...
προτεινω να ηρεμησουν τα πνευματα καθοτι ειστε κι οι 2 αξιοτιμα και αξιαγαπητα μελη...
Αν με εχεις παρακολουθησει τοσους μηνες..ποτε δεν εχω κανει την αρχη εγω σε κανενα μελος!!!....Εφοσον δεν υπαρχει κανενας μοντ να βαλλει ταξη.....θα αναχαιτιζω μονος μου....την καθε αδελφαρα του ελεους που θα με ενοχλει....ειπαμε ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ...δεν γαμαει αδελφες του ελεους...και να μην μου κωλοτριβονται εδω μεσα!!!!!!!!δασκαλε παιχτουρα και αρκανς80 νομιζω παραφερεστε και λετε πραγματα που δεν τα εννοειτε...
προτεινω να ηρεμησουν τα πνευματα καθοτι ειστε κι οι 2 αξιοτιμα και αξιαγαπητα μελη...
τον χριστιδι μην το λες αζωρ,γιατι αμα στο φερω θα εισαι νεκρος στο πρωτο 5λεπτο.Μα μονο με λοσταρι..αφου εισαι ντιντις....το πουλακι σου...ειναι για κλαματα....Αμα θελεις να καμαρωσεις μια μεγαλη ψωλαρα....ελα να κρεμαστεις απο την δικη μου...να κανεις και μονοζυγο!!!!!!!...Υ.Γ...φερε και τον ΑΖΩΡ να μου γλυφει τις μπαλες!!!!
![]()
![]()
![]()
εγω δεν ειμαι ουτε φιδεμπορας,ουτε ονειροπαρμενος φιλε.
αυτος σε λιγο θα μας πει, οτι το κρατος θα του δωσει τον οπαπ,γιατι δεν μπορει να τον πληρωσει,επειδη κερδιζει συνεχεια στο στοιχημα.![]()
![]()
![]()
![]()
θυμασαι τις παλιες καλες εποχες της σχολης που σας δειχναν βιντεακια αναχαιτισης ε??Αν με εχεις παρακολουθησει τοσους μηνες..ποτε δεν εχω κανει την αρχη εγω σε κανενα μελος!!!....Εφοσον δεν υπαρχει κανενας μοντ να βαλλει ταξη.....θα αναχαιτιζω μονος μου....την καθε αδελφαρα του ελεους που θα με ενοχλει....ειπαμε ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ...δεν γαμαει αδελφες του ελεους...και να μην μου κωλοτριβονται εδω μεσα!!!!!!!!![]()
Τραβα χαπακωσου τωρα.....και σαλτα γαμησου και κρατα και τα ρεστα(εχω τα κεφια μου σημερα)!τον χριστιδι μην το λες αζωρ,γιατι αμα στο φερω θα εισαι νεκρος στο πρωτο 5λεπτο.
ο χριστιδις ειναι κολομβιανο κομαντο,με ειδικευση στις γραβατες.
οσο για την πουτσα,σε σκατα δεν την εχωσα καμια φορα να ξερεις.