apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε η υπογραφη σου δεν παιζειΟι ανωτεροι
δεν ηταν ο αβραμης ο φερθυ
τυπε η υπογραφη σου δεν παιζειΟι ανωτεροι
καλα αρχιδια βλακα.Εχω βρει....κατι πουτανιδια και τα φερνω σπιτι μου!!!!!!
Προσπαθω να σε φτασω....εχω ελπιδες?καλα αρχιδια βλακα.
δεν κοιτας που σε εχει φαει η μαλακια,θες να φερεις και γκομενες στο σπιτι.
Ρε τυπε εισαι σιγουρος?τυπε η υπογραφη σου δεν παιζει
δεν ηταν ο αβραμης ο φερθυ
100% τυπε μουΡε τυπε εισαι σιγουρος?
Ο λιλας ρε τυπε ειναι οντως αυτος? Η καποιος που βάζει της φωτο και τα βιντεο του?100% τυπε μου
ο λιλας ειναι ο ιδιος τυπε να ξερεις.Ο λιλας ρε τυπε ειναι οντως αυτος? Η καποιος που βάζει της φωτο και τα βιντεο του?
[move]Σε παω γιατι εισαι σπιρτο αναμμενο!!!!!! :headbang3[/move]:Ο λιλας ρε τυπε ειναι οντως αυτος? Η καποιος που βάζει της φωτο και τα βιντεο του?
Ο λιλας ρε τυπε ειναι οντως αυτος? Η καποιος που βάζει της φωτο και τα βιντεο του?
μεγαλη μορφη παμμεγιστε τυπεο λιλας ειναι ο ιδιος τυπε να ξερεις.
ειναι μορφη ο λιλας.
Δεν το πιασα....[move]Σε παω γιατι εισαι σπιρτο αναμμενο!!!!!! :headbang3[/move]:
τυπε αν θυμαμε καλα ο λιλας εμπαινε με αλλο νικ παλαιοτερα και ειχε φαει μπαν?μεγαλη μορφη παμμεγιστε τυπε
στην αρχη εβαλε μονο μπουκαλιαΑπολυτε ο λιλας ομως εχει γουστο στα μπουκαλια με τα ποτα οχι οτι και οτι....
Την γιωτα ποιος την γαμει ρε τυπε?στην αρχη εβαλε μονο μπουκαλια
τωρα βαζει οτι βρει
μεχρι και η γιωτα τον γαμαει τυπε
βαλε ρε καρναβαλε καλα τα εμοτικον....[move]Σε παω γιατι εισαι σπιρτο αναμμενο!!!!!! :headbang3[/move]:
τυπε και η γιαννορανια θα το εχει γαμησει,ειμαι σιγουρος.στην αρχη εβαλε μονο μπουκαλια
τωρα βαζει οτι βρει
μεχρι και η γιωτα τον γαμαει τυπε
ελα ρε αρχοντα τι εγινε ρε?βαλε ρε καρναβαλε καλα τα εμοτικον....
απο το πολυ πενθος μωρη καριολια εχεις τρελλαθει στον πουτσο...
που να μην πενθουσες κιολας....
Σε καλα ο γουλφακης εσενα....περσονα παρε μου μια
Εκανες αστοχη ερωτηση....καθοτι...ειναι καθορισμενο οτι ειναι αυτος...αυτο φαινεται, αν διαβασεις το συγκεκριμενο θρεντ!!!!!!!!Δεν το πιασα....