gamikoulas79
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αυτος την εφαγε?? γαμησετα τοτε..
μηπως ειδατε το νωντα?
δυσκολα να το γυρισει πανοραμιτη.μακαρι ομως να παρουμε κανα φραγκο
ουτε που ξερω φιλε.. χεχε θα ηθελα ομως
και μολις εγραφα το μηνυμα εφαγε γκολμαγκες η νεοφωτιστη ουπεν η οποια παιζει αυτη την στιγμη με την αντερλεχτ εχει καλη ομαδουλα...το βλεπω το ματς και παιζει καλη μπαλιτσα...να το χετε στα υποψη στα μελλοντικα της ματς
αιντε καραγκιοζοπαιχτη...γυρισες να διασκεδασεις μαζι μας;;;;Σας ευχαριστω για την διασκεδαση που μου προσφερατε!!!...αλλα οπως εγραψα και στο απολυτο πετυχημενο θρεντ..."Νοιωθω κουρασμενος" του μπου...πρεπει για καποιες ωρες να απουσιασω....καθοτι εκτος απο τους καραγκιοζηδες στο Internet....υπαρχουν και πολλοι στην πραγματικη ζωη!!!!....Τωρα παω να διασκεδασω και με αυτους λιγο!!!!....θα ξαναμπω σε συνδεση το βραδυ...μπορειτε να μου γραψετε οτι θελετε κατα την διαρκεια της απουσιας μου!!!...με βοηθατε.... με οτι γραφετε στη δημοτικοτητα μου εδω μεσα!!!!....Και παλι ευχαριστω...Μετα τιμης ο Παιχτουρας=Ο απολυτος αρχοντας του στοιχηματος!!!
τοσο καλη ομαδα??και μολις εγραφα το μηνυμα εφαγε γκολ![]()
μαυρουκα σαν αυτη που ελεγε ο στρατηγος;;;;Πηδηξα μια μαυρουκα(με το που βγηκα εξω την πετυχα στην Λεσβου...το μουνι) στην οικια μου...30 το πρωτο μανικι...και 10 το δευτερο...μετα συνεχεια.....εχω φαει μια γαυρο...μια βλητα...μια παντζαρια..κατεβασα και τρεις μπυρες!!!!......και ο πρακτορας στο πρακτορειο που επαιξα στοιχημα, μου εδωσε συκα απο το κτημα του!!!....τωρα καθομαι στην βεραντα μου....και ειμαι στην διαθεση σας....θα απανταω συντομα γιατι...πρεπει να απαντω και στους θαυμαστες μου, στο facebook....βλεπετε εχω και εκει καψουρακια!!!!!!!!!![]()
και μενα μ αρεσουν πολυ οι σαλατες αλλα οχι οι μαυρουκες.... ;)Πηδηξα μια μαυρουκα(με το που βγηκα εξω την πετυχα στην Λεσβου...το μουνι) στην οικια μου...30 το πρωτο μανικι...και 10 το δευτερο...μετα συνεχεια.....εχω φαει μια γαυρο...μια βλητα...μια παντζαρια..κατεβασα και τρεις μπυρες!!!!......και ο πρακτορας στο πρακτορειο που επαιξα στοιχημα, μου εδωσε συκα απο το κτημα του!!!....τωρα καθομαι στην βεραντα μου....και ειμαι στην διαθεση σας....θα απανταω συντομα γιατι...πρεπει να απαντω και στους θαυμαστες μου, στο facebook....βλεπετε εχω και εκει καψουρακια!!!!!!!!!![]()
[move][move] Ο Παιχτουρας σας γαμαει ολους!!!![/move]
Βρηκες την αδυναμια μου!!!!!![move][/move] [move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]