soisix
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σου εχω καλυτερο....Είναι και περιζήτητος.
Κοίτα τι του φέραμε,για να πάρει διαρκείας στο Χαριλάου..
Πρωκτοπαιχτουρα σου εστειλε πμ ο τονιας???χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
Σου εχω καλυτερο....Είναι και περιζήτητος.
Κοίτα τι του φέραμε,για να πάρει διαρκείας στο Χαριλάου..
Σας ευχαριστω για την διασκεδαση που μου προσφερατε!!!...αλλα οπως εγραψα και στο απολυτο πετυχημενο θρεντ..."Νοιωθω κουρασμενος" του μπου...πρεπει για καποιες ωρες να απουσιασω....καθοτι εκτος απο τους καραγκιοζηδες στο Internet....υπαρχουν και πολλοι στην πραγματικη ζωη!!!!....Τωρα παω να διασκεδασω και με αυτους λιγο!!!!....θα ξαναμπω σε συνδεση το βραδυ...μπορειτε να μου γραψετε οτι θελετε κατα την διαρκεια της απουσιας μου!!!...με βοηθατε.... με οτι γραφετε στη δημοτικοτητα μου εδω μεσα!!!!....Και παλι ευχαριστω...Μετα τιμης ο Παιχτουρας=Ο απολυτος αρχοντας του στοιχηματος!!!
Σου εχω καλυτερο....
Πρωκτοπαιχτουρα σου εστειλε πμ ο τονιας???χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
Παρε τα λεφτα που τρωνε απο μαςΣας ευχαριστω για την διασκεδαση που μου προσφερατε!!!...αλλα οπως εγραψα και στο απολυτο πετυχημενο θρεντ..."Νοιωθω κουρασμενος" του μπου...πρεπει για καποιες ωρες να απουσιασω....καθοτι εκτος απο τους καραγκιοζηδες στο Internet....υπαρχουν και πολλοι στην πραγματικη ζωη!!!!....Τωρα παω να διασκεδασω και με αυτους λιγο!!!!....θα ξαναμπω σε συνδεση το βραδυ...μπορειτε να μου γραψετε οτι θελετε κατα την διαρκεια της απουσιας μου!!!...με βοηθατε.... με οτι γραφετε στη δημοτικοτητα μου εδω μεσα!!!!....Και παλι ευχαριστω...Μετα τιμης ο Παιχτουρας=Ο απολυτος αρχοντας του στοιχηματος!!!
Κλαμα ο πρωκτοπαιχτουρ...Η παιχτουρα έχει στείλει πμ ρε..
Έχει σαλιαρίσει για να βολέψει την κωλάθρα του![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κλαμα ο πρωκτοπαιχτουρ...![]()
![]()
![]()
ετσι σε θελω αρχηγε. μη μασας παρτους τα σωβρακα...
μετα τιμης ο αλεκος2
Ηθελα να'ξερα ποιος μαλακας ανακαλυψε τα κυλιομενα
η πιο ηλίθια επιλογή της κονσόλας μετά την παράθεση χωρίς όνομαΗθελα να'ξερα ποιος μαλακας ανακαλυψε τα κυλιομενα
[move]συμφωνω[move]η πιο ηλίθια επιλογή της κονσόλας μετά την παράθεση χωρίς όνομα[/move]
αυτος θα παιξει μπαλα με τον χαρακα στα σκελια??
εγω?? :Sβαλε το νωντομωρο
εφαγε κοκκινη ο καραγκιοζης152 αγιαξ-τβεντε 1 (1.70)
149 κορτραικ-κλαμπ μπριζ 2 (1.85)
157 σαο παολο-σεαρα 1 (1.75)
151 Σιντ Τρουιντεν-Λιρς 1 (1.95)
πιστευω θα το γυρισει ο σουαρες.. αντε να δουμε