stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
;) ;)Εκανες αστοχη ερωτηση....καθοτι...ειναι καθορισμενο οτι ειναι αυτος...αυτο φαινεται, αν διαβασεις το συγκεκριμενο θρεντ!!!!!!!!
;) ;)Εκανες αστοχη ερωτηση....καθοτι...ειναι καθορισμενο οτι ειναι αυτος...αυτο φαινεται, αν διαβασεις το συγκεκριμενο θρεντ!!!!!!!!
Εχεις σεξυ κωλο δεν μπορω να πω....ποσο με ποθις πεσ μου?![]()
ολα ησυχα ρε παιχτη...φυλλο δεν κουνιεται...ελα ρε αρχοντα τι εγινε ρε?
καιρο εχω να σε πετυχω.
τι λεει καμια φασαρια εκανες πουθενα καλοκαιριατικα?
ο διαχειριστης της πολυκατ. τυπεΤην γιωτα ποιος την γαμει ρε τυπε?![]()
![]()
![]()
Εσενα τουδε και στο εξης...σε ονομαζω σκυλακι μου.... και το ονομα που σου δινω...ειναι Αζωρ...σε οποιο θρεντ ειμαι..... με ακολουθεις πιστα!!!!!...Τοσο φλας εχεις φαει με την παρτη μου!!!!!τυπε και η γιαννορανια θα το εχει γαμησει,ειμαι σιγουρος.
παντως ο λιλας ειπε οτι πολλα μελη του σαιτ κλεινουν ραντεβου μαζι και τον γαμανε.
εχει μεγαλη περαση ο λιλας απο οτι φαινετε.
τζαμπα δεν βαζει τα μπουκαλια στο κωλο του,πιανουν τοπο οι θυσιες που κανει.
για τον λαγουδακι ελεγε κατι τυπετυπε και η γιαννορανια θα το εχει γαμησει,ειμαι σιγουρος.
παντως ο λιλας ειπε οτι πολλα μελη του σαιτ κλεινουν ραντεβου μαζι και τον γαμανε.
εχει μεγαλη περαση ο λιλας απο οτι φαινετε.
τζαμπα δεν βαζει τα μπουκαλια στο κωλο του,πιανουν τοπο οι θυσιες που κανει.
Μην ασχολεισαι......Εσενα τουδε και στο εξης...σε ονομαζω σκυλακι μου.... και το ονομα που σου δινω...ειναι Αζωρ...σε οποιο θρεντ ειμαι..... με ακολουθεις πιστα!!!!!...Τοσο φλας εχεις φαει με την παρτη μου!!!!!![]()
Καλα ο λαγουδακης τον εχω για γκομενο ρε τυπε....φαντασου γιωτα,λιλας,λαγουδακης τι γινεται εκει μεσαγια τον λαγουδακι ελεγε κατι τυπε
Πες την αληθεια....οτι το γυρισες....και θελεις να δοκιμασεις ψωλη...απο Αρσενικο...και μου κωλοτριβεσαι!!!!ολα ησυχα ρε παιχτη...φυλλο δεν κουνιεται...
με αυτη την καριολα εχω τρελλαθει...με εχει φτιαξει απο χτες και δεν μπορω να τον χορτασω μπινελικι....
τι σκυλακι σου μωρη ευλαμπια που αμα σε βαλουμε κατω με τον τυπο τον αρκανς θα σου ανοιξουμε καινουριες τρυπες μωρη σκροφα....Εσενα τουδε και στο εξης...σε ονομαζω σκυλακι μου.... και το ονομα που σου δινω...ειναι Αζωρ...σε οποιο θρεντ ειμαι..... με ακολουθεις πιστα!!!!!...Τοσο φλας εχεις φαει με την παρτη μου!!!!!![]()
τυπε ο παμμεγιστος αρκανς ειναι λατρης της γραβαταςτι σκυλακι σου μωρη ευλαμπια που αμα σε βαλουμε κατω με τον τυπο τον αρκανς θα σου ανοιξουμε καινουριες τρυπες μωρη σκροφα....
γιατι τι εγινε στην επεσε?ολα ησυχα ρε παιχτη...φυλλο δεν κουνιεται...
με αυτη την καριολα εχω τρελλαθει...με εχει φτιαξει απο χτες και δεν μπορω να τον χορτασω μπινελικι....
αρσενικο και να γυρευει μαυρες ψολες κατα πως λεν οι φημες κομματακι δυσκολο...Πες την αληθεια....οτι το γυρισες....και θελεις να δοκιμασεις ψωλη...απο Αρσενικο...και μου κωλοτριβεσαι!!!!![]()
ελεγε κατι μαλακιες και με τρελλανε...γιατι τι εγινε στην επεσε?
ειναι μεγαλος μαλακας να και ψευτης να ξερεις.
φιδεμπορας μεγαλος ειναι.
πεταμενη γεροπουστα,εμενα οταν με βλεπεις θα φευγεις,γιατι θα σου γαμησω κανενα καντηλι να ξερεις.Εσενα τουδε και στο εξης...σε ονομαζω σκυλακι μου.... και το ονομα που σου δινω...ειναι Αζωρ...σε οποιο θρεντ ειμαι..... με ακολουθεις πιστα!!!!!...Τοσο φλας εχεις φαει με την παρτη μου!!!!!![]()
ουστ καλέ.εγώ ειμαι ο αληθινός αρκάνς το δροσερό αγόρι.γιατι τι εγινε στην επεσε?
ειναι μεγαλος μαλακας να και ψευτης να ξερεις.
φιδεμπορας μεγαλος ειναι.
περισευει και για παρτι σου κρεας αμα ζηλευεις...για ολους εχουμε με τον τυπο...ο καθενας μονος του δε μπορει δηλαδη να τον κανει καλα?![]()
ουου....πφφφφ δε παει αλλο αυτη η κατασταση, πηξαμε στους κλωνους! σταμ φερε και τους δικους σου να γινουμε πολλες![]()