You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
το αρχίδια γράφετε με ''ι''Καταλαβα...για να το συνεχιζεις σημαινει οτι δεν εισαι...βλακας....ουτε ηλιθιος απο τις απαντησεις σου ...πανηλιθιος παιζεις λιγο....αλλα για να μην ταλαιπωρουμαι βαζω την περιπτωση σου, στο τελευταιο σταδιο του Κρετινου!!!!...Οποτε στους κρετινους για να καταλαβουν πρεπει να μιλησεις ωμα[/b]!!!....Φιλαρακι εγω δεν σε ενοχλησα...και εσυ το ξεκινησες με τις παραθεσεις!!!....Γι αυτο ζωγραφισε μου την ψωλη και κλασε μου τα αρχειδια!!!!!!!!!!
να γελάσω μπήκα λίγο...μην μου την σπάς...
αφού σε πάω...
είσαι πανμέγιστος...
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ο Παιχτουρας σας αγαπαει ολους!!!...Περιμενει κατι σε λιγη ωρα να γινει....και θα εξαφανιστει απο το site!!!!το αρχίδια γράφετε με ''ι''
να γελάσω μπήκα λίγο...μην μου την σπάς...
αφού σε πάω...
είσαι πανμέγιστος...
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
θα ερθουν τα πακια να σε γαμησουν?Ο Παιχτουρας σας αγαπαει ολους!!!...Περιμενει κατι σε λιγη ωρα να γινει....και θα εξαφανιστει απο το site!!!!![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ μου ειπαν πως σε ενοχλουν και ηρθα να τους βαλω στη θεση τους.
Ρε μπουληδες ,δεν εχετε παει φανταροι ,δεν εργαζεστε και σας
συντηρουν οι γονεις σας ,μαμακηδες ,φοβαστε και τη σκια σας ,και το μονο που τολματε ειναι να ενοχλειτε τον Παιχτουρα ,που χαρη σε αυτον εχουμε βγαλει μεροκαματο απο το στοιχημα ?
Απο τα 16 στο εξωτερικο εργαζονται οι νεοι και σεις στα 25-28 ανεχεστε να σας ταϊζουν οι γονεις σας.Πηγαινετε τωρα να φατε την κρεμουλα σας λαλακηδες ,μην κρυωσει.
συντηρουν οι γονεις σας ,μαμακηδες ,φοβαστε και τη σκια σας ,και το μονο που τολματε ειναι να ενοχλειτε τον Παιχτουρα ,που χαρη σε αυτον εχουμε βγαλει μεροκαματο απο το στοιχημα ?
Απο τα 16 στο εξωτερικο εργαζονται οι νεοι και σεις στα 25-28 ανεχεστε να σας ταϊζουν οι γονεις σας.Πηγαινετε τωρα να φατε την κρεμουλα σας λαλακηδες ,μην κρυωσει.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
[move]Να το θυμαστε πουστρακια...οταν θα με ψαχνετε!!!...Εγραφε εδω μεσα ο μοναδικος ΑΡΧΟΝΤΑΣ του στοιχηματος!!!!
[/move]
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Σε ευχαριστω....αστα τα παιδια.....θα καταλαβουν σε βαθος χρονου...αλλα διχως εμενα!!!!!!!ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ μου ειπαν πως σε ενοχλουν και ηρθα να τους βαλω στη θεση τους.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Θα σου απαντησω σε λιγη ωρα...φιλε!!!!!!!!!Παιχτουρα ,τι πολεμιστης εισαι ?
Κανεις πισω επειδη σου την πεσανε κατι φλωροι ,που το παιζουν μαγκες ?
Ξυσε τα αρχιδια σου,σαν απαντηση σε αυτα τα φλωρακια.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Πουστακια ελατε να μου τα κλασετε!!!!..Απο το απογευμα σας ειχα γραψει την πενταδα!!!!!!!!!!!! ![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Πηγαινετε στο θρεντ του Στοιχηματος!!!!!!!!Πουστακια ελατε να μου τα κλασετε!!!!..Απο το απογευμα σας ειχα γραψει την πενταδα!!!!!!!!!!!!![]()
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
[move]Πηγαινετε να ρουφηξετε το αυγουλακι σας στο θρεντ του Στοιχηματος!!!!!!!!!!!
[/move]
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
[move]Ειμαι ο απολυτος γαμιας του στοιχηματος (Ο.Π.Α.Π)!!!!
[/move]
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.415
- Πόντοι
- 3.067
παραθεση απο παιχτουρας 153=1...157=1....160=1...161=1....163=1!!!!!!!!!
φιλε περασανε 5/5 !!!!! απλα πολυ σωστος!!!!
τα δικα μου
152 αγιαξ-τβεντε 1 (1.70)
149 κορτραικ-κλαμπ μπριζ 2 (1.85)
157 σαο παολο-σεαρα 1 (1.75)
151 Σιντ Τρουιντεν-Λιρς 1 (1.95) περασανε 2/4
αν και δε το περιμενα τεσπα.. συνεχιζουμε εδω να λεμε τις προβλεψεις μας. ευγε παντως φιλε ωραιος!!!! αντε να δουμε το κουπονι της κυριακης
φιλε περασανε 5/5 !!!!! απλα πολυ σωστος!!!!
τα δικα μου
152 αγιαξ-τβεντε 1 (1.70)
149 κορτραικ-κλαμπ μπριζ 2 (1.85)
157 σαο παολο-σεαρα 1 (1.75)
151 Σιντ Τρουιντεν-Λιρς 1 (1.95) περασανε 2/4
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.415
- Πόντοι
- 3.067
γενικα για αυτους που δεν ξερουν το να περασουν 5 ματς ειναι αρκετα δυσκολο ακομα και να εχουν συντελεστη το καθενα στο 1.20!!!! παιχτουρα φιλε δεν ξερω απλα καταθετω το θαυμασμο μου.. μαλακια που δεν τα πονταρα γαμω το ξεσταυρι μου.. και τα χρειαζομαι τα γαμημενα τα φραγκα για κατι..
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.415
- Πόντοι
- 3.067
ΚΥΡΙΑΚΗ 1/8/2010
194 Χονεφος-Οντ Γρενλαντ 1 (3,00)
209 Χαμαρμπι-τρολχαταν 1 (1,40)
204 Πονσεπινγκ-Σουντςβαλ 2 (1,90)
197 Μποντο Γκλιμτ-Σπαρτα σαρπσμποργκ 1 (1,85)
γενικος συντελεστης 14,76 με 6 ευρω πονταρισμα εχεις 88,5 ευρω
194 Χονεφος-Οντ Γρενλαντ 1 (3,00)
209 Χαμαρμπι-τρολχαταν 1 (1,40)
204 Πονσεπινγκ-Σουντςβαλ 2 (1,90)
197 Μποντο Γκλιμτ-Σπαρτα σαρπσμποργκ 1 (1,85)
γενικος συντελεστης 14,76 με 6 ευρω πονταρισμα εχεις 88,5 ευρω
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
[move]Ειμαι ο απολυτος γαμιας του στοιχηματος (Ο.Π.Α.Π)!!!![/move]
Παικτουρα δωσε καμια συμβουλη γιατι παιζει και ο πατερας μου στοιχημα.... τους εχει παρει κατι ποσα... πχ 400αρες.... και το μεγιστο που εχει παρει ειναι 1500αρα
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Το δεχομαι!γενικα για αυτους που δεν ξερουν το να περασουν 5 ματς ειναι αρκετα δυσκολο ακομα και να εχουν συντελεστη το καθενα στο 1.20!!!! παιχτουρα φιλε δεν ξερω απλα καταθετω το θαυμασμο μου.. μαλακια που δεν τα πονταρα γαμω το ξεσταυρι μου.. και τα χρειαζομαι τα γαμημενα τα φραγκα για κατι..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις
- 11K
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 679K