Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ  μου ειπαν πως σε ενοχλουν και ηρθα να τους βαλω στη θεση τους.
Ρε μπουληδες ,δεν εχετε παει φανταροι ,δεν εργαζεστε και σας
συντηρουν οι γονεις σας ,μαμακηδες ,φοβαστε και τη σκια σας ,και το μονο που τολματε ειναι να ενοχλειτε τον Παιχτουρα ,που χαρη σε αυτον εχουμε βγαλει μεροκαματο απο το στοιχημα ?
Απο τα 16 στο εξωτερικο εργαζονται οι νεοι και σεις στα 25-28 ανεχεστε να σας ταϊζουν οι γονεις σας.Πηγαινετε τωρα να φατε την κρεμουλα σας λαλακηδες ,μην κρυωσει.
τι εστι παιχτουρας ? εχω χασει κατι :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ένα μέλος που κάνει μόνιμα παραθέσεις στα δικά του ποστ(συμφωνώντας πάντα)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
γενικα για αυτους που δεν ξερουν το να περασουν 5 ματς ειναι αρκετα δυσκολο ακομα και να εχουν συντελεστη το καθενα στο 1.20!!!! παιχτουρα φιλε δεν ξερω απλα καταθετω το θαυμασμο μου.. μαλακια που δεν τα πονταρα γαμω το ξεσταυρι μου.. και τα χρειαζομαι τα γαμημενα τα φραγκα για κατι..
[move]Στα δικα μου κανω.......Προσκυνηστε τον Γαμια του Στοιχηματος!!!!! :rockon:[/move]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
παραθεση απο παιχτουρας  153=1...157=1....160=1...161=1....163=1!!!!!!!!!
φιλε περασανε 5/5 !!!!! απλα πολυ σωστος!!!!
τα δικα μου
152 αγιαξ-τβεντε 1  (1.70)
149 κορτραικ-κλαμπ μπριζ 2 (1.85)
157 σαο παολο-σεαρα 1 (1.75)
151 Σιντ Τρουιντεν-Λιρς 1 (1.95)  περασανε 2/4  :think: αν και δε το περιμενα τεσπα..  συνεχιζουμε εδω να λεμε τις προβλεψεις μας. ευγε παντως φιλε ωραιος!!!! αντε να δουμε το κουπονι της κυριακης
[move]Στα τεσσερα πεστε στο δαπεδο και προσκυνηστε!!!!!!!!!! :rockon:[/move]

Επισκέπτης
ένα μέλος που κάνει μόνιμα παραθέσεις στα δικά του ποστ(συμφωνώντας πάντα)

Μόνο ένας ισάξιός σου μπορεί να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά/γραφόμενά σου.
Κι αυτό το γνωρίζει ο παιχτουρας.
Έλα όμως που δεν υπάρχει ισάξιός του εδώ μέσα και πρέπει να το κάνει κι αυτό μόνος του..

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]...Σημερα θα τους παρω και τα σωβρακα.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αμα θελετε και σημερα, τα προγνωστικα μου...μονο αν δω..πανω-πανω στο θρεντ..οτι με διαβαζουν τουλαχιστον 30 μελη...θα γραψω...και τα σημερινα ειναι..χτυπημα ακριβειας θα παω για επτα στα επτα...οποτε δεν ξερω τι θα κανετε..βαλτε τους κλωνους σας....εγω θελω να δω τριαντα μελη τουλαχιστον να παρακολουθουν αυτο το Θρεντ!!!!!! :rockon:...Υ.Γ..μιλαω σοβαρα...δεν μαλακιζομαι...μου αρεσει να αυτοπροβαλλομαι....γιατι ξερω την αξια μου....επτα στα επτα σημερα...αν τα θελετε θα ακολουθησετε τις οδηγιες μου!!!!!!!!!! :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αμα θελετε και σημερα, τα προγνωστικα μου...μονο αν δω..πανω-πανω στο θρεντ..οτι με διαβαζουν τουλαχιστον 30 μελη...θα γραψω...και τα σημερινα ειναι..χτυπημα ακριβειας θα παω για επτα στα επτα...οποτε δεν ξερω τι θα κανετε..βαλτε τους κλωνους σας....εγω θελω να δω τριαντα μελη τουλαχιστον να παρακολουθουν αυτο το Θρεντ!!!!!! :rockon:...Υ.Γ..μιλαω σοβαρα...δεν μαλακιζομαι...μου αρεσει να αυτοπροβαλλομαι....γιατι ξερω την αξια μου....επτα στα επτα σημερα...αν τα θελετε θα ακολουθησετε τις οδηγιες μου!!!!!!!!!! :rockon:
άνοιξε θρεντ για νεο dvd της τζούλιας και βάλε μέσα την φωτογραφία σου.
εκεί να δεις προβολή. 1000 και πλέον άτομα.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Βλεπω οτι με αυτα που μου γραφετε, δεν εχετε καταλαβει ακομα....τον Παιχτουρα...τον σιφουνα....τον εργολαβο..τον εκπορθητη....τον τιμωρο....τον αρχοντα και επαγγελματια παιχτη του Στοιχηματος!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:....Οποτε σας αφηνω στην δικη σας τυχη!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
[move]Βλεπω οτι με αυτα που μου γραφετε, δεν εχετε καταλαβει ακομα....τον Παιχτουρα...τον σιφουνα....τον εργολαβο..τον εκπορθητη....τον τιμωρο....τον αρχοντα και επαγγελματια παιχτη του Στοιχηματος!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:....Οποτε σας αφηνω στην δικη σας τυχη!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]
[move]τον εχουμε καταλαβει :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: [/move]

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Βλεπω οτι με αυτα που μου γραφετε, δεν εχετε καταλαβει ακομα....τον Παιχτουρα...τον σιφουνα....τον εργολαβο..τον εκπορθητη....τον τιμωρο....τον αρχοντα και επαγγελματια παιχτη του Στοιχηματος!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:....Οποτε σας αφηνω στην δικη σας τυχη!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αν ήταν όλοι σαν εσένα έπρεπε με κάθε βοήθεια που δίνει ο κάθε ένας να τον αρχίζουμε στο γλύψιμο.
φαντάσου τι έπρεπε να κάνουμε στα παιδιά που ποστάρουν τσόντες... έπρεπε να τους έχουμε χτίσει άλλη μια κρόπολη.
θέλεις οι άλλοι να κάνουν το ίδιο σε εσένα όταν χρειαστείς κάτι;

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αν ήταν όλοι σαν εσένα έπρεπε με κάθε βοήθεια που δίνει ο κάθε ένας να τον αρχίζουμε στο γλύψιμο.
φαντάσου τι έπρεπε να κάνουμε στα παιδιά που ποστάρουν τσόντες... έπρεπε να τους έχουμε χτίσει άλλη μια κρόπολη.
θέλεις οι άλλοι να κάνουν το ίδιο σε εσένα όταν χρειαστείς κάτι;
Κοιταξε τι εγραψα πριν διλεπτο στο θρεντ του Στοιχηματος! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom