Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
[move]
[/move]
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
μαυρουκα σαν αυτη που ελεγε ο στρατηγος;;;;
εισαι σιγουρος οτι πηδηξες;;;
μηπως σε ξεκολιασανε;;;;
Το δεχομαι!![]()
τι εστι παιχτουρας ? εχω χασει κατιΠΑΙΧΤΟΥΡΑ μου ειπαν πως σε ενοχλουν και ηρθα να τους βαλω στη θεση τους.
Ρε μπουληδες ,δεν εχετε παει φανταροι ,δεν εργαζεστε και σας
συντηρουν οι γονεις σας ,μαμακηδες ,φοβαστε και τη σκια σας ,και το μονο που τολματε ειναι να ενοχλειτε τον Παιχτουρα ,που χαρη σε αυτον εχουμε βγαλει μεροκαματο απο το στοιχημα ?
Απο τα 16 στο εξωτερικο εργαζονται οι νεοι και σεις στα 25-28 ανεχεστε να σας ταϊζουν οι γονεις σας.Πηγαινετε τωρα να φατε την κρεμουλα σας λαλακηδες ,μην κρυωσει.
[move]ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΗΔΕΙΩΝ στο ΣΤΟΙΧΗΜΑ!!!!!!!τι εστι παιχτουρας ? εχω χασει κατι![]()
![]()
![]()
![]()
[move]Στα δικα μου κανω.......Προσκυνηστε τον Γαμια του Στοιχηματος!!!!!γενικα για αυτους που δεν ξερουν το να περασουν 5 ματς ειναι αρκετα δυσκολο ακομα και να εχουν συντελεστη το καθενα στο 1.20!!!! παιχτουρα φιλε δεν ξερω απλα καταθετω το θαυμασμο μου.. μαλακια που δεν τα πονταρα γαμω το ξεσταυρι μου.. και τα χρειαζομαι τα γαμημενα τα φραγκα για κατι..
[move]Στα τεσσερα πεστε στο δαπεδο και προσκυνηστε!!!!!!!!!!παραθεση απο παιχτουρας 153=1...157=1....160=1...161=1....163=1!!!!!!!!!
φιλε περασανε 5/5 !!!!! απλα πολυ σωστος!!!!
τα δικα μου
152 αγιαξ-τβεντε 1 (1.70)
149 κορτραικ-κλαμπ μπριζ 2 (1.85)
157 σαο παολο-σεαρα 1 (1.75)
151 Σιντ Τρουιντεν-Λιρς 1 (1.95) περασανε 2/4αν και δε το περιμενα τεσπα.. συνεχιζουμε εδω να λεμε τις προβλεψεις μας. ευγε παντως φιλε ωραιος!!!! αντε να δουμε το κουπονι της κυριακης
ένα μέλος που κάνει μόνιμα παραθέσεις στα δικά του ποστ(συμφωνώντας πάντα)
άνοιξε θρεντ για νεο dvd της τζούλιας και βάλε μέσα την φωτογραφία σου.Αμα θελετε και σημερα, τα προγνωστικα μου...μονο αν δω..πανω-πανω στο θρεντ..οτι με διαβαζουν τουλαχιστον 30 μελη...θα γραψω...και τα σημερινα ειναι..χτυπημα ακριβειας θα παω για επτα στα επτα...οποτε δεν ξερω τι θα κανετε..βαλτε τους κλωνους σας....εγω θελω να δω τριαντα μελη τουλαχιστον να παρακολουθουν αυτο το Θρεντ!!!!!!...Υ.Γ..μιλαω σοβαρα...δεν μαλακιζομαι...μου αρεσει να αυτοπροβαλλομαι....γιατι ξερω την αξια μου....επτα στα επτα σημερα...αν τα θελετε θα ακολουθησετε τις οδηγιες μου!!!!!!!!!!
![]()
[move]τον εχουμε καταλαβει[move]Βλεπω οτι με αυτα που μου γραφετε, δεν εχετε καταλαβει ακομα....τον Παιχτουρα...τον σιφουνα....τον εργολαβο..τον εκπορθητη....τον τιμωρο....τον αρχοντα και επαγγελματια παιχτη του Στοιχηματος!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....Οποτε σας αφηνω στην δικη σας τυχη!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
[move]Καλο σου μηνα![move]τον εχουμε καταλαβει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
αν ήταν όλοι σαν εσένα έπρεπε με κάθε βοήθεια που δίνει ο κάθε ένας να τον αρχίζουμε στο γλύψιμο.Βλεπω οτι με αυτα που μου γραφετε, δεν εχετε καταλαβει ακομα....τον Παιχτουρα...τον σιφουνα....τον εργολαβο..τον εκπορθητη....τον τιμωρο....τον αρχοντα και επαγγελματια παιχτη του Στοιχηματος!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....Οποτε σας αφηνω στην δικη σας τυχη!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοιταξε τι εγραψα πριν διλεπτο στο θρεντ του Στοιχηματος!αν ήταν όλοι σαν εσένα έπρεπε με κάθε βοήθεια που δίνει ο κάθε ένας να τον αρχίζουμε στο γλύψιμο.
φαντάσου τι έπρεπε να κάνουμε στα παιδιά που ποστάρουν τσόντες... έπρεπε να τους έχουμε χτίσει άλλη μια κρόπολη.
θέλεις οι άλλοι να κάνουν το ίδιο σε εσένα όταν χρειαστείς κάτι;