Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
βλημαρχαρα αφισες τον  κουβα σου και την κοπανισες παλι?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ελα χα-ιβανη του στοιχηματος βγες να σε ρωτησο κατι !!!!! αν γνωρισεις βεβεα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Φιλοι μου ο τζογος ειναι διασκαδαση....μην το λησμονειτε ποτε....και ποτε να μην του πατε κοντρα.... οταν δεν σας θελει η τυχη σας!!!

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
να σε ρωτησο ρε μουσικοσηνθετη μπαγλαμαδοποιε :2funny: :2funny: :2funny: μου στειλε ρε ορνιο η πεθερα μελι απο τας εξοχας και ενω μια βδομαδα το σκισα και μετα εσκισα και το μορο που χο στο μαγαζι καθοτι ο μαναβαρος οτι βρισκη το πεθενει στο λοβ σημερα που πηγα να το μελοσο το γαμημενο εχει γινει ζαχαροτο κουταλιου τι εγινε χαλασε ???? μαπα μου το στιλε η πεθερα ?? για ριξε τον προβολεα γιατι απο μελαμοκαρονα μονο σκαμπαζο αιγαλεο σπρεχεν

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
να σε ρωτησο ρε μουσικοσηνθετη μπαγλαμαδοποιε :2funny: :2funny: :2funny: μου στειλε ρε ορνιο η πεθερα μελι απο τας εξοχας και ενω μια βδομαδα το σκισα και μετα εσκισα και το μορο που χο στο μαγαζι καθοτι ο μαναβαρος οτι βρισκη το πεθενει στο λοβ σημερα που πηγα να το μελοσο το γαμημενο εχει γινει ζαχαροτο κουταλιου τι εγινε χαλασε ???? μαπα μου το στιλε η πεθερα ?? για ριξε τον προβολεα γιατι απο μελαμοκαρονα μονο σκαμπαζο αιγαλεο σπρεχεν
δεν χαλαει παιχτη απλα ζαχαρωνει....βραστο λιγο και ειναι οκ....μελισσάς σπρεχεν....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν χαλαει το μελι....να πεις ομως της πεθερας σου..την επομενη...να σου φερει θυμαρισιο μελι!!!!!!!

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
δεν χαλαει παιχτη απλα ζαχαρωνει....βραστο λιγο και ειναι οκ....μελισσάς σπρεχεν....
οπα στο μπρικι το μελι ???  βαρυ γλυκο του λουμιδι θα το κανο ??? για καντο μου λιανα  γιατι θυμαρισιο ρε παιχτουρα???

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Απλα ειναι το καλυτερο! :rockon:
παντος το μελικοτο μαγκες κανει θαυματα μετα την τριτι μερα ο μαναβαρος πεταγε μιλαμε!! εγραψεε ο βλημαρχος λεμε!!!! ρε βλημαρχε εχεις και καμια αλλη συνταγογραφιση να μας δοσεις ??? νατουραλ??  αιγαλεο σπρεχεν τορα!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
παντος το μελικοτο μαγκες κανει θαυματα μετα την τριτι μερα ο μαναβαρος πεταγε μιλαμε!! εγραψεε ο βλημαρχος λεμε!!!! ρε βλημαρχε εχεις και καμια αλλη συνταγογραφιση να μας δοσεις ??? νατουραλ??  αιγαλεο σπρεχεν τορα!!!!
Παντα το μεσημεριανο σου γευμα να συνοδευεται απο πρασινη σαλατα(χορτα-βλητα-μαρουλι-λαχανο)και ημερησιως να πινεις πολυ νερο!!!!!!!!...θα εισαι παντα σε αριστη φυσικη κατασταση!!!!!!!! :rockon:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Δάσκαλε, έχουμε τίποτα για σήμερα?

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
δάσκαλε αφού κάνεις το τσιγάρο σου κι φας το μέλι και τα πορτοκάλια σου πες τίποτις... :boobies:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
μην λησμονητε παιχτες οτι ο δασκαλος αναπαυετε το μεσημερι για να εχει επνευση και καθαρο μυαλο το απογευμα!!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
BKS.0422063.jpg

Stories