on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
το εκλαμβανω ως "ναι".[move][/move]
το εκλαμβανω ως "ναι".
επομενη απορια
σου αρεσε?
ποιες ειναι οι εντυπωσεις σου?
ποσοι αντρες συμμετειχαν?
ποια πηγε κ απλωσε τα ρουχα στην ταρατσα?
δεν χαλαει παιχτη απλα ζαχαρωνει....βραστο λιγο και ειναι οκ....μελισσάς σπρεχεν....να σε ρωτησο ρε μουσικοσηνθετη μπαγλαμαδοποιε![]()
![]()
μου στειλε ρε ορνιο η πεθερα μελι απο τας εξοχας και ενω μια βδομαδα το σκισα και μετα εσκισα και το μορο που χο στο μαγαζι καθοτι ο μαναβαρος οτι βρισκη το πεθενει στο λοβ σημερα που πηγα να το μελοσο το γαμημενο εχει γινει ζαχαροτο κουταλιου τι εγινε χαλασε ???? μαπα μου το στιλε η πεθερα ?? για ριξε τον προβολεα γιατι απο μελαμοκαρονα μονο σκαμπαζο αιγαλεο σπρεχεν
Δεν χαλαει το μελι....να πεις ομως της πεθερας σου..την επομενη...να σου φερει θυμαρισιο μελι!!!!!!!να σε ρωτησο ρε μουσικοσηνθετη μπαγλαμαδοποιε![]()
![]()
μου στειλε ρε ορνιο η πεθερα μελι απο τας εξοχας και ενω μια βδομαδα το σκισα και μετα εσκισα και το μορο που χο στο μαγαζι καθοτι ο μαναβαρος οτι βρισκη το πεθενει στο λοβ σημερα που πηγα να το μελοσο το γαμημενο εχει γινει ζαχαροτο κουταλιου τι εγινε χαλασε ???? μαπα μου το στιλε η πεθερα ?? για ριξε τον προβολεα γιατι απο μελαμοκαρονα μονο σκαμπαζο αιγαλεο σπρεχεν
οπα στο μπρικι το μελι ??? βαρυ γλυκο του λουμιδι θα το κανο ??? για καντο μου λιανα γιατι θυμαρισιο ρε παιχτουρα???δεν χαλαει παιχτη απλα ζαχαρωνει....βραστο λιγο και ειναι οκ....μελισσάς σπρεχεν....
Απλα ειναι το καλυτερο!οπα στο μπρικι το μελι ??? βαρυ γλυκο του λουμιδι θα το κανο ??? για καντο μου λιανα γιατι θυμαρισιο ρε παιχτουρα???
παντος το μελικοτο μαγκες κανει θαυματα μετα την τριτι μερα ο μαναβαρος πεταγε μιλαμε!! εγραψεε ο βλημαρχος λεμε!!!! ρε βλημαρχε εχεις και καμια αλλη συνταγογραφιση να μας δοσεις ??? νατουραλ?? αιγαλεο σπρεχεν τορα!!!!Απλα ειναι το καλυτερο!![]()
Παντα το μεσημεριανο σου γευμα να συνοδευεται απο πρασινη σαλατα(χορτα-βλητα-μαρουλι-λαχανο)και ημερησιως να πινεις πολυ νερο!!!!!!!!...θα εισαι παντα σε αριστη φυσικη κατασταση!!!!!!!!παντος το μελικοτο μαγκες κανει θαυματα μετα την τριτι μερα ο μαναβαρος πεταγε μιλαμε!! εγραψεε ο βλημαρχος λεμε!!!! ρε βλημαρχε εχεις και καμια αλλη συνταγογραφιση να μας δοσεις ??? νατουραλ?? αιγαλεο σπρεχεν τορα!!!!