Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πιθανες ισοπαλιες........233=Χ....234=Χ....244=Χ...!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Εσυ και λες "πιθανες"???
Τι αρχοντας του στοιχηματος εισαι???
ΛΕγε ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ και θα κατσουν, οχι πιθανες, να τις παιξουμε και εμεις, τι μας ραντιζεις με αμφιβολια δηλαδη?????????????

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Πιθανες ισοπαλιες........233=Χ....234=Χ....244=Χ...!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Πανμεγιστε τα σεβη μου!! μην δινεις ματσακια στους απιστους γιατη ξερεις οτι ειναι γρουσουζια..ποσταρε φοτο την επομενη μερα με το εξαργυρομενο <<χαρτακι>> και ολοι θα παρουν τον πουλο :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Πανμεγιστε τα σεβη μου!! μην δινεις ματσακια στους απιστους γιατη ξερεις οτι ειναι γρουσουζια..ποσταρε φοτο την επομενη μερα με το εξαργυρομενο <<χαρτακι>> και ολοι θα παρουν τον πουλο :rockon: :rockon:
Kαι τα δικα μου σεβη....τα ματσακια που δινω και θα δινω συνεχεια..... τα δινω για μια αγρια ηδονη που εχω....οτι τους εχω σκορπισει αμφιβολιες......αν γραφω προγνωστικα για να πανε ταμειο.....η....γραφω προγνωστικα για να πανε κουβα...μονο και μονο που προβληματιζονται, αυτο μου φτανει....αλλα και μου αποδεικνυει οτι ειναι παιχτες της πλακας και περιμενουν απο εναν αγνωστο (που γραφει εδω διαφορα....ισως και ψεμματα οτι ειναι καλος στο στοιχημα)να τους δωσει αυτος προγνωστικα...απο το να παιξουν τα δικα τους!!!!!!....Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.831
Πόντοι
6.035
Kαι τα δικα μου σεβη....τα ματσακια που δινω και θα δινω συνεχεια..... τα δινω για μια αγρια ηδονη που εχω....οτι τους εχω σκορπισει αμφιβολιες......αν γραφω προγνωστικα για να πανε ταμειο.....η....γραφω προγνωστικα για να πανε κουβα...μονο και μονο που προβληματιζονται, αυτο μου φτανει....αλλα και μου αποδεικνυει οτι ειναι παιχτες της πλακας και περιμενουν απο εναν αγνωστο (που γραφει εδω διαφορα....ισως και ψεμματα οτι ειναι καλος στο στοιχημα)να τους δωσει αυτος προγνωστικα...απο το να παιξουν τα δικα τους!!!!!!....Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
να δωσω και εγω κανενα ματσακι ρε παιδια :grin:

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
ολοι δινουν αποτελεσμα δεν βλεπω :2funny: :2funny: :2funny:
δεν πρεπει παντα να παιζεις οτι σου γραφουν,
απλα βλεπεις αποψεις και αναλογα ακολουθεις ή παιζεις κοντρα...
ετσι ερχεται πιο ευκολα η εμπνευση...
καλυτερα να τολμησεις και να αποτυχεις, παρα να μην τολμας καθολου και να γινεσαι παπαγαλακι των αλλων....

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
...και όταν λήξουν κατά ένα περίεργο-μαγικό τρόπο ο πανμέγιστος παίχτουρας θα ξαναπληρωθεί με τα τρέχοντα αποτελέσματα...1 ή 2 ή X...
και εγώ αυτά έπαιξα ακολουθώντας τον πανμέγιστο...
τριπλές εννοείται...
λές πανμέγιστε να πάω ταμείο??? :think: :think: :think:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
δεν πρεπει παντα να παιζεις οτι σου γραφουν,
απλα βλεπεις αποψεις και αναλογα ακολουθεις ή παιζεις κοντρα...
ετσι ερχεται πιο ευκολα η εμπνευση...
καλυτερα να τολμησεις και να αποτυχεις, παρα να μην τολμας καθολου και να γινεσαι παπαγαλακι των αλλων....
νταβαριτς ιβλωφ δεν παιζω στοιχημα μονο παρακολουθω γιατι οπως λεει και ο αγαπητος παιχτουρας δεν παιζη μονο για το χρημα ετσι και γω παρακολουθω τα γραφωμενα για δικα μου συμπερασματα αλλα μιας και ειπες για παιχνιδι παω σε λιγο να ριξω κανα τζοκερ  :grin: :grin:

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
εγω για να σας δωσω αποτελεσματα πρεπει να μου πειτε αγωνες :grin:
πολυ αριστοκρατης εισαι, επελεξε δυο αγωνες που σε εμπνεουν και πες μας,
μη μας το παιζεις μεντιουμ...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]Καλο μεσημερι...οι αγαπες και τα διαμαντια ειναι παντοτινα!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
[move]Καλο μεσημερι...οι αγαπες και τα διαμαντια ειναι παντοτινα!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]
και μενουν χαραγμενα στην ψυχη μας ως ηλιαχτιδες που θα φωτιζουν τον νου μας στις δυσκολες ωρες σαν φαρος ζωης!!!Καλημερα!!!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλημερα σε ολους.........απολαυστε την ζωη, γιατι ειναι λιγη!!!!....μην νομιζετε οτι τα χρηματα σας βοηθανε για να την απολαυσετε.....αυτο ειναι λαθος!!!!!!!!......Και τωρα στο στοιχημα...οσοι εχουμε παιξει...... παμε γερα και δυνατα να τους γαμησουμε σημερα!!!!!!!!....ειτε εγω που παιζω στον Ο.Π.Α.Π..ειτε οπου αλλου παιζετε!!!!!!!!.....Καλη επιτυχια σε ολους μας!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
καλη επιτυχια σε ολους τους παικτες!!! :rockon:

Stories