Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ΚΥΒΙΣΤΗΣΗ...203=2...204=Χ...207=1...210=1....214=1....223=1![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ΚΥΒΙΣΤΗΣΗ...203=2...204=Χ...207=1...210=1....214=1....223=1![]()
Το'φαε η μαρμάγκα......και το 205 που στην αρχή το έδωσες άσσο και μετά είπες ότι από το x αυτό ξεκινάς όλα τα δελτία σου ...πού είναι???![]()
![]()
![]()
εγώ πάντως σοβαρά τώρα περιμένω για να κλείσω τετράδα το 223 άσσο...Εκανα λαθη σημερα!!!!![]()
εγεινε ιδη!!!εγώ πάντως σοβαρά τώρα περιμένω για να κλείσω τετράδα το 223 άσσο...
και έχω αγωνία...
βάλτε όλοι την θετική σας ενέργεια
Εγω βρε συ εχασα την Ξαμαξ, απο την αντιθετη που την εχασες εσυ, μονο που εχασα και την Τουν που ισοφαριστηκε στο 95' και την ειχα παιξει ασσο στο 3.80, αν περνουσε, επειδη τα παιζω δυαδα και μονα, δηλαδη κανω τρια ισοποσα πονταρισματα, θα επαιρνα το πονταριμα επι 0.80 σαν κερδος, ενω αν περνουσε και η Ξαμαξ που εχασες και συ, θα επαιρνα μονο απο τη δυαδα 19 φορες το πονταρισμα μου και επιπλεον απο τα μονα 5.0 + 3.80 = 8.80, δηλαδη 27.8 φορες το πονταρισμα - 3 πονταρισματα που εκανα συνολικα, καθαρο κερδος 24.8 φορες το αρχικο πονταρισμα και αυτα εγιναν σε ματς που δεν καθισαν τα φαβορι του 1.80 που παιζεις εσυ και που συνηθως δεν καθονται αγαπητε...Εγω περιμενω διπλο αυτο το ματς
1 17/07/2010 Γκρασχόπερς v Neuchatel Xamax
(Τελικό Αποτέλεσμα) Neuchatel Xamax 5.00 Κανένα Ανοικτό
2 17/07/2010 Τουν v Γιουνγκ Μπόις
(Τελικό Αποτέλεσμα) Τουν 3.80 Κανένα Ανοικτό
Εδω εχουμε αντικρουομενα φιλε μου...
5-0 ειναι στο 90?????εγώ πάντως σοβαρά τώρα περιμένω για να κλείσω τετράδα το 223 άσσο...
και έχω αγωνία...
βάλτε όλοι την θετική σας ενέργεια
άσε άσε έβαλα κάτι ψηλά στο 75' στο x με απόδοση 501...αλλά τσάμπα ...μια χαρά το κράτησαν...5-0 ειναι στο 90?????
ΚΑΛΥΨΕ το γρηγορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ω μα τον Τουτατη και τις Δρυιδες!!!!!!!!!!!!!Ali αλί και τρις αλί κουβάδες μπρος και πίσω ….ο αιαντας μου έστειλε την ήρα να ταβλαρο τον ήπια ο δόλιος για τα καλά αλλά μα τον Δια θα ρεφάρω με τα τέσσερα τα βραδινά εκδηκιση θα πάρω…. Ο αιαντας το γηρησε και γράφει παραμύθια τώρα που τον ξεσκέπασα οπαποφορο τράγο!!!! το κλείσε το προποτζίδικο και κάνει την Μάνδαλο….. κλάμα τουμπεκα και οδυρμός και στην ψυχή το γέλιο γιατί συλλογιζότανε ο πανχοντρος ο Αίας| ….. βρε βρε ρε τα κοροΐδα ξύπνησαν και με άρχισαν….. στο δούλεμα το κρατερό και στο πολύ το γελάς !!!! για κάτσε την κολογριά να κάνω και πως κλαίω ακούγοντας την μοσχολιου και κάνοντας παρέα !!!! αμ δε ρε κιτσο αιαντα οι Έλληνες δεν μασάνε….. από τους νάνους του χοντρούς και από ολη του οπαπ παρέα ….. Εγώ είμαι ο οδυσε ο τρανός από την αιγαλεα και θα σε τιμωρισο θεϊκά με ιντερνετ και στοιχηματικη ρομφαία ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΠΡΕΧΕΝ
ρε φίλε δε διαβάζεσαι, διαβάζει κάποιος τα λεγομενα σου και κουράζεται...Ali αλί και τρις αλί κουβάδες μπρος και πίσω ….ο αιαντας μου έστειλε την ήρα να ταβλαρο τον ήπια ο δόλιος για τα καλά αλλά μα τον Δια θα ρεφάρω με τα τέσσερα τα βραδινά εκδηκιση θα πάρω…. Ο αιαντας το γηρησε και γράφει παραμύθια τώρα που τον ξεσκέπασα οπαποφορο τράγο!!!! το κλείσε το προποτζίδικο και κάνει την Μάνδαλο….. κλάμα τουμπεκα και οδυρμός και στην ψυχή το γέλιο γιατί συλλογιζότανε ο πανχοντρος ο Αίας| ….. βρε βρε ρε τα κοροΐδα ξύπνησαν και με άρχισαν….. στο δούλεμα το κρατερό και στο πολύ το γελάς !!!! για κάτσε την κολογριά να κάνω και πως κλαίω ακούγοντας την μοσχολιου και κάνοντας παρέα !!!! αμ δε ρε κιτσο αιαντα οι Έλληνες δεν μασάνε….. από τους νάνους του χοντρούς και από ολη του οπαπ παρέα ….. Εγώ είμαι ο οδυσε ο τρανός από την αιγαλεα και θα σε τιμωρισο θεϊκά με ιντερνετ και στοιχηματικη ρομφαία ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΠΡΕΧΕΝ
ρε φίλε δε διαβάζεσαι, διαβάζει κάποιος τα λεγομενα σου και κουράζεται...
Και αν ημουν λιγο σοβαρος...γιατι, για την πλακα μου παιζω(καθοτι τα λεφτα δεν ειναι το μοναδικο ζητουμενο μου απο το στοιχημα)......θα ειχα παραπανω κερδη!!!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας=ο Αρχονατς του στοιχηματος!![]()
![]()
τι λε ρε παραμιθα παλι 24000 ευρο το μαγαζι και μου σε απικο 24 0ρες στο κομπιουτερονη φαε κανα μιλο γιατι τα πορτοκαλια σε χαλανε οπαπατζι χααααααα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μιλαμε εισε βλημαρχος βαρεον βαρων τι ειπες παλι!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εισε μιλαμε α απολητος τεραστιος βλημαρχος της ελλαδας μετα απο σενα το χαος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βλημαρχε θα σε ξαναψηφισω φετοςΚαι αν ημουν λιγο σοβαρος...γιατι, για την πλακα μου παιζω(καθοτι τα λεφτα δεν ειναι το μοναδικο ζητουμενο μου απο το στοιχημα)......θα ειχα παραπανω κερδη!!!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας=ο Αρχονατς του στοιχηματος!![]()