Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
αααααααααα και το 214 είπες ότι το έπαιξες χ και σου χάλασε την τετράδα...... :2funny: :2funny: :2funny:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Εγω περιμενω διπλο αυτο το ματς

1 17/07/2010 Γκρασχόπερς v Neuchatel Xamax
(Τελικό Αποτέλεσμα) Neuchatel Xamax 5.00 Κανένα Ανοικτό
2 17/07/2010 Τουν v Γιουνγκ Μπόις
(Τελικό Αποτέλεσμα) Τουν 3.80 Κανένα Ανοικτό

Εδω εχουμε αντικρουομενα φιλε μου...
Εγω βρε συ εχασα την Ξαμαξ, απο την αντιθετη που την εχασες εσυ, μονο που εχασα και την Τουν που ισοφαριστηκε στο 95' και την ειχα παιξει ασσο στο 3.80, αν περνουσε, επειδη τα παιζω δυαδα και μονα, δηλαδη κανω τρια ισοποσα πονταρισματα, θα επαιρνα το πονταριμα επι 0.80 σαν κερδος, ενω αν περνουσε και η Ξαμαξ που εχασες και συ, θα επαιρνα μονο απο τη δυαδα 19 φορες το πονταρισμα μου και επιπλεον απο τα μονα 5.0 + 3.80 = 8.80, δηλαδη 27.8 φορες το πονταρισμα - 3 πονταρισματα που εκανα συνολικα, καθαρο κερδος 24.8 φορες το αρχικο πονταρισμα και αυτα εγιναν σε ματς που δεν καθισαν τα φαβορι του 1.80 που παιζεις εσυ και που συνηθως δεν καθονται αγαπητε...
ΔΥο ματς επαιξα με γαμω τις αποδοσεις και δεν κολωσα και πηρα τον πουλο και στο 95' μαλιστα και θες να σε πιστεψω οτι εχεις πιασει 6 στα 7, μεγαλε , μην μας περνας για κρετινους, παιξε ενα τζοκερακι και μετα αλλαξε πλευρο και κοιτα να γαμας τον ΟΠΑΠ, ξυπνιος και οχι μονο στον υπνο σου ρε μεγαλε...
ΑΥτα στα λεει τυπος, που επαιζε ΠΡΟΠΟ με συστημα 6 μεταβλητων διπλων, μονο Αγγλικο πριν ερθει το στοιχημα και επιανε 10αρια και 11αρια, γιατι εχανε τα δυο γαμημενα Ελληνικα Β'Έθνικης αν θυμασαι που ειχε και μαλιστα χαραμιζα δυο διπλες για παρτη τους και τα εχανα, αλλα πηγα να παιξω στοιχημα και εφαγα τα μουτρα μου και σταματησα να παιζω και ΠΡΟΠΟ απο τοτε και δεν ξαναπαιξα...
Μη μας λες αρκουδιες τωρα...

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ali αλί και τρις αλί κουβάδες μπρος και πίσω ….ο αιαντας  μου έστειλε την ήρα  να  ταβλαρο    τον ήπια ο δόλιος για τα καλά αλλά  μα τον  Δια θα ρεφάρω με τα τέσσερα τα βραδινά εκδηκιση θα πάρω…. Ο αιαντας  το γηρησε  και γράφει  παραμύθια  τώρα που τον ξεσκέπασα  οπαποφορο  τράγο!!!! το κλείσε το προποτζίδικο και κάνει την Μάνδαλο…..  κλάμα τουμπεκα και οδυρμός  και  στην  ψυχή  το γέλιο  γιατί συλλογιζότανε  ο πανχοντρος  ο Αίας| ….. βρε βρε ρε τα κοροΐδα  ξύπνησαν  και με άρχισαν…..  στο δούλεμα το κρατερό  και στο  πολύ το γελάς !!!! για κάτσε την κολογριά να κάνω και πως κλαίω ακούγοντας  την μοσχολιου  και κάνοντας  παρέα !!!!  αμ δε ρε κιτσο αιαντα  οι Έλληνες δεν μασάνε….. από τους  νάνους του χοντρούς  και από ολη του οπαπ παρέα ….. Εγώ είμαι ο οδυσε ο τρανός από την αιγαλεα και θα σε τιμωρισο θεϊκά με ιντερνετ και στοιχηματικη  ρομφαία  ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΠΡΕΧΕΝ

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ali αλί και τρις αλί κουβάδες μπρος και πίσω ….ο αιαντας  μου έστειλε την ήρα  να  ταβλαρο    τον ήπια ο δόλιος για τα καλά αλλά  μα τον  Δια θα ρεφάρω με τα τέσσερα τα βραδινά εκδηκιση θα πάρω…. Ο αιαντας  το γηρησε  και γράφει  παραμύθια  τώρα που τον ξεσκέπασα  οπαποφορο  τράγο!!!! το κλείσε το προποτζίδικο και κάνει την Μάνδαλο…..  κλάμα τουμπεκα και οδυρμός  και  στην  ψυχή  το γέλιο  γιατί συλλογιζότανε  ο πανχοντρος  ο Αίας| ….. βρε βρε ρε τα κοροΐδα  ξύπνησαν  και με άρχισαν…..  στο δούλεμα το κρατερό  και στο  πολύ το γελάς !!!! για κάτσε την κολογριά να κάνω και πως κλαίω ακούγοντας  την μοσχολιου  και κάνοντας  παρέα !!!!  αμ δε ρε κιτσο αιαντα  οι Έλληνες δεν μασάνε….. από τους  νάνους του χοντρούς  και από ολη του οπαπ παρέα ….. Εγώ είμαι ο οδυσε ο τρανός από την αιγαλεα και θα σε τιμωρισο θεϊκά με ιντερνετ και στοιχηματικη  ρομφαία   ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΠΡΕΧΕΝ
Ω μα τον Τουτατη και τις Δρυιδες!!!!!!!!!!!!! :grin:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ali αλί και τρις αλί κουβάδες μπρος και πίσω ….ο αιαντας  μου έστειλε την ήρα  να  ταβλαρο    τον ήπια ο δόλιος για τα καλά αλλά  μα τον  Δια θα ρεφάρω με τα τέσσερα τα βραδινά εκδηκιση θα πάρω…. Ο αιαντας  το γηρησε  και γράφει  παραμύθια  τώρα που τον ξεσκέπασα  οπαποφορο  τράγο!!!! το κλείσε το προποτζίδικο και κάνει την Μάνδαλο…..  κλάμα τουμπεκα και οδυρμός  και  στην  ψυχή  το γέλιο  γιατί συλλογιζότανε  ο πανχοντρος  ο Αίας| ….. βρε βρε ρε τα κοροΐδα  ξύπνησαν  και με άρχισαν…..  στο δούλεμα το κρατερό  και στο  πολύ το γελάς !!!! για κάτσε την κολογριά να κάνω και πως κλαίω ακούγοντας  την μοσχολιου  και κάνοντας  παρέα !!!!  αμ δε ρε κιτσο αιαντα  οι Έλληνες δεν μασάνε….. από τους  νάνους του χοντρούς  και από ολη του οπαπ παρέα ….. Εγώ είμαι ο οδυσε ο τρανός από την αιγαλεα και θα σε τιμωρισο θεϊκά με ιντερνετ και στοιχηματικη  ρομφαία   ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΠΡΕΧΕΝ
ρε φίλε δε διαβάζεσαι, διαβάζει κάποιος τα λεγομενα σου και κουράζεται...

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Έπρεπε να βγει ο τιτανογιγαντας ο μαναβαρος αμαλαχι ναουμε για νας σας φύγει η σταχτουρα από τους οφθαλμούς που  σας έριχνε ο προπατζης  τόσα φεγγάρια τώρα  Κινέζα τώρα και ΞΑΦΝΙΚΑ του έφυγε η ρέντα !!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αρε αγκουρια τούρκικα που  πρέπει να κερασο τσογλανοι  εδώ μεσα  ατσαααα  αμαλαχι ναουμε ειμαι και το πρώτο γατονι εεεεε Αιγάλεω λεμε τώρα ΤΟΥΜΠΕΚΙΑ σπρεχεν  ομορφαααα!!!!!!!!!!!!

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τουμπεκα και μονος μου παλι αλλα ο οδυσενιος απολυτος εξολοθρευτης ξενιχτα για τα προπολαμογια  :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ολα καλα.......τα επισημα κερδη μου απο το σοιχημα του Ο.Π.Α.Π... απο 1/1/2010 εως σημερα.....ειναι 24.000 ευρω....μπορω να παιζω ανετα κοροιδα....λιγο τωρα θα ξαποστασω και ξανα προς τη δοξα θα τραβηξω!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: τι λε ρε παραμιθα παλι 24000 ευρο το μαγαζι και μου σε απικο 24 0ρες στο κομπιουτερονη φαε κανα μιλο γιατι τα πορτοκαλια σε χαλανε οπαπατζι χααααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μιλαμε εισε βλημαρχος βαρεον βαρων τι ειπες παλι!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εισε μιλαμε α απολητος τεραστιος βλημαρχος της ελλαδας μετα απο σενα το χαος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
:2funny: :2funny: :2funny: τι λε ρε παραμιθα παλι 24000 ευρο το μαγαζι και μου σε απικο 24 0ρες στο κομπιουτερονη φαε κανα μιλο γιατι τα πορτοκαλια σε χαλανε οπαπατζι χααααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μιλαμε εισε βλημαρχος βαρεον βαρων τι ειπες παλι!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εισε μιλαμε α απολητος τεραστιος βλημαρχος της ελλαδας μετα απο σενα το χαος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και αν ημουν λιγο σοβαρος...γιατι, για την πλακα μου παιζω(καθοτι τα λεφτα δεν ειναι το μοναδικο ζητουμενο μου απο το στοιχημα)......θα ειχα παραπανω κερδη!!!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας=ο Αρχονατς του στοιχηματος! :rockon:

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Και αν ημουν λιγο σοβαρος...γιατι, για την πλακα μου παιζω(καθοτι τα λεφτα δεν ειναι το μοναδικο ζητουμενο μου απο το στοιχημα)......θα ειχα παραπανω κερδη!!!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας=ο Αρχονατς του στοιχηματος! :rockon:
βλημαρχε θα σε ξαναψηφισω φετος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Πιθανες ισοπαλιες........233=Χ....234=Χ....244=Χ...!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom