Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ακρα του ταφου σιωπη.....ειμαι σε φερετρο μεσα :priest: :priest: :priest:....στο τελος αλλαξε ενα ματσακι που περιμενα!!!....Το σοκ ειναι μεγαλο!!!!
δεν πειραζη,νικητης μεγιστος ειναι αυτος που ξερει να χανει,μετα επιστρεφει ανδρειωμενος(καυλωμενος)και προς την νικη ξανατραβα!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ειχα παιξει.... 30 ευρω τις ισοπαλιες(Χ) 204..205...211..214...κολωνα.......μια(214) με πεταξε εξω....μπορειτε να χαρειτε.....αλλα ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑς ειναι ενας...και ξαναγεννιεται μεσα απο τις σταχτες του!!!!!!!!...χαρειτε προσωρινα κοροιδα!!!!!!!!! :rockon:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ειχα παιξει.... 30 ευρω τις ισοπαλιες(Χ) 204..205...211..214...κολωνα.......μια(214) με πεταξε εξω....μπορειτε να χαρειτε.....αλλα ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑς ειναι ενας...και ξαναγεννιεται μεσα απο τις σταχτες του!!!!!!!!...χαρειτε προσωρινα κοροιδα!!!!!!!!! :rockon:
Ναι, μου αρεσει το επαγγελματικο σου παιξιμο, ενα συστηματακι 3-4 να ειχες παιξει, θα ειχες παρει τουλαχιστον 150 ευρω πισω, αλλα απο τοι φαινεται εσυ δεν παιζεις στοιχημα, αλλα Τζοκερ...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
  Τωρα παιζουν Ονενσε-Εσμπιεργκ για την 1η Δανιας...
ΕΙναι 1-0 το ματς..
Ειχες τα αντερα φιλε μου να πονταρεις στο διπλο που αυτη τη στιγμη το ματς ειναι στο 60' και το βρισκω στο 21.0 και το Χ στο 5.0???

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σε τοπο χλοερο ο Ο.Π.Α.Π...κηδεψε σημερα τον καλυτερο παιχτη του στοιχηματος...τον ενα και μονμαδικο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ!!!!........Εχω βαλλει και ακουω......... Βικυ Μοσχολιου(θα κλεισω τα ματια)Α.Πανου!!!! :priest:

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Σε τοπο χλοερο ο Ο.Π.Α.Π...κηδεψε σημερα τον καλυτερο παιχτη του στοιχηματος...τον ενα και μονμαδικο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ!!!!........Εχω βαλλει και ακουω......... Βικυ Μοσχολιου(θα κλεισω τα ματια)Α.Πανου!!!! :priest:
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αν κηδεψε σημερα ο ΟΠΑΠ εναν παικτη που του παιρνει τα σωβρακα, για 30ευρω, τοτε αστο καλυτερα, δεν παιζει..., καλυτερα να το κλεισει το μαγαζι...

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Αυτό να βάλεις που ταιριάζει περισσότερο... :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Αν κηδεψε σημερα ο ΟΠΑΠ εναν παικτη που του παιρνει τα σωβρακα, για 30ευρω, τοτε αστο καλυτερα, δεν παιζει..., καλυτερα να το κλεισει το μαγαζι...

Είσαι πολύ προκλητικός....απέναντι.........στον εργολάβο παικτικών κηδειών........του στοιχήματος και........θα τιμωρηθείς εν ελθέτω χρόνω................αφού φάει πορτοκάλια...............και μέλι.............θυμαρίσιο................

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Είσαι πολύ προκλητικός....απέναντι.........στον εργολάβο παικτικών κηδειών........του στοιχήματος και........θα τιμωρηθείς εν ελθέτω χρόνω................αφού φάει πορτοκάλια...............και μέλι.............θυμαρίσιο................
Βγαζει ιζημα και αεριο μαζι, αυτο το μειγμα-μαγμα,???????? :grin: :grin: :grin:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[/quote]Φρουρους εχει βαλλει ο Ο.Π.Α.Π... στο ταφο μου, απο φοβο μην αναστηθω και τον ξαναγαμησω.....ολοι τον φοβουνται τον γλυκοτσουτσουνο.... ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ[move]!!!!!!!!....ΚΟΡΟΙΔΑ...ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Βγαζει ιζημα και αεριο μαζι, αυτο το μειγμα-μαγμα,???????? :grin: :grin: :grin:

Συνεχίζεις λοιπόν :new_shocked: και αφού ο "υπερπαίχτης του στοιχήματος, ο οποίος παίζει για να χαίρεται τις ηδονές της ζωής (ή κάτι τέτοιο)" δε σε τιμωρεί, θα αναλάβω εγώ αυτό το ρόλο :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

ΥΓ: Μάλλον περί μείγματος-μάγματος πρόκειται, οπότε έχε και γι'αυτό το νου σου :grin:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
[/quote]Φρουρους εχει βαλλει ο Ο.Π.Α.Π... στο ταφο μου, απο φοβο μην αναστηθω και τον ξαναγαμησω.....ολοι τον φοβουνται τον γλυκοτσουτσουνο.... ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ[move]!!!!!!!!....ΚΟΡΟΙΔΑ...ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%9B%CE%95%CE%A5.JPG

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ΚΟντα στον Κοκκινο Μυλο στο Νεκροταφειο δεν ειναι, εκει αναπαυεται ο Παιχτουρας???
Ο Βραχος στο μνημα του, απο γρανιτη ειναι ή απο ασβεστολιθο???

Νομίζω ότι αυτό είναι. Ο Παίχτουρας έχει βαλσαμωθεί απ'τον ΟΠΑΠ για παραδειγματισμό όλων αυτών που θέλουν ν'ακολουθήσουν το παράδειγμά του......ως εργολάβο.........στοιχηματικών κηδειών........του ΟΠΑΠ και να δουν τί θα πάθουν.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ενα γκολ περιμενω..... για να κλεισω επτα ματσακια....και να βγω απο το φερετρο... να του τα πασαλειψω στη μαπα....θα σταθει και αυτη την φορα τυχερος και θα αποφυγει τα σκαγια????...και αυτο το δελτιο(με επτα παιχνιδια, αυτο μαλιστα)...ειναι δυνατα πονταρισμενο.....ελα παιχτουρα, αγορι μου....πετα την ταφοπετρα και εκσπερματωσε με τον τροπο που μοναχα εσυ ξερεις!!!................[move]Μετα τιμης ο Παιχτουρας=Ο απολυτος γαμια ςτου στοιχηματος!!!!!!![/move]

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ενα γκολ περιμενω..... για να κλεισω επτα ματσακια....και να βγω απο το φερετρο... να του τα πασαλειψω στη μαπα....θα σταθει και αυτη την φορα τυχερος και θα αποφυγει τα σκαγια????...και αυτο το δελτιο(με επτα παιχνιδια, αυτο μαλιστα)...ειναι δυνατα πονταρισμενο.....ελα παιχτουρα, αγορι μου....πετα την ταφοπετρα και εκσπερματωσε με τον τροπο που μοναχα εσυ ξερεις!!!................[move]Μετα τιμης ο Παιχτουρας=Ο απολυτος γαμια ςτου στοιχηματος!!!!!!![/move]
αβε καισαρ!!!!!!!!!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το γραφω πριν γινει....περιμενω ασσο το 218...και κλεινω επταδα για 3.100 ευρω!!!!!!!!.....ελα παμε ακριδες....ο Παιχτουρας μαζι σας!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το γραφω πριν γινει....περιμενω ασσο το 218...και κλεινω επταδα για 3.100 ευρω!!!!!!!!.....ελα παμε ακριδες....ο Παιχτουρας μαζι σας!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Εγω περιμενω διπλο αυτο το ματς

1 17/07/2010 Γκρασχόπερς v Neuchatel Xamax
(Τελικό Αποτέλεσμα) Neuchatel Xamax 5.00 Κανένα Ανοικτό
2 17/07/2010 Τουν v Γιουνγκ Μπόις
(Τελικό Αποτέλεσμα) Τουν 3.80 Κανένα Ανοικτό

Εδω εχουμε αντικρουομενα φιλε μου...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
[size=20pt]Τεσσερα ματσακια σημερα τον πρωτο λογο τον εχει ο ασσος(1).....204...205...211...214 [/size] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!
Ρε μαλακοΠΙΤΟΥΡΑ,εσύ δεν έδωσες 4 άσους το πρωϊ???

Τώρα μας λές ότι τα έπαιξες Χ μωρή γυριστρούλα???? :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΟΥΒΑΝΕ Ε ΚΟΥΒΑΝΕ... :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom