Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
To  μαναβαρο τον πολύτροπο πες μου θεά … που χρόνια  παρεδερνε σαν  πάτησε του  οπαπ  το  γαμημενο  κάστρο …  και έπαθε  πλήθος  συμφορές  στα  πέλαγα  του  ιντερνετ  ζιτοντας ….  προγνωστικά  και  παιγνια  πάντα  για το καλό σας    ΟΠΑΠΙΑΔΑ BY MANABAROS   βασιλιάς  της  Ιθάκης   καταραμένος από τους  θεούς  πρώτος  στο τόξο και την πανούργα  τέχνη του  στοιχηματισμου   και μοναχός   στον  Άδη του στοιχήματος   του  τζόγου  και  της  πλάνης ….    τιτάνιος  πρωτομάστορας    και  μεγας  βασιλέας  …ακούραστος  κατακτητής  και   δράκος  της  οπαπ παρέας !!!!!!!!!  ο όμηρε  τρις στοχαστε  και ποιητή  μεγάλε  το  έπος  τούτο  αρχινει  και  κάνε  μου  παρέα !!!!!   παλλάδα   Δια και λοιπούς τους πέταξα  τα μάτια  και  ακόμα και αν  με πέθαναν  στον  πλούτο  τραγουδώ  ορεα … παίξε λοιπόν  την λύρα  σου  και  ρίξε το στοίχημα σου  γιατί μαναβαρος  οδηγεί  όλα τα στοιχήματα σου  :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• FlOdysseusUnderworld.jpg
    FlOdysseusUnderworld.jpg
    30,8 KB · Εμφανίσεις: 18

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
γιατι μετα....

honey111.jpg
URL]]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μαναβαρε ο λαος σου και γω απαιτουμε να ανοιξεις δικο σου θρεντ-ναο να προσκυναμε.....

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
gl πας μι ελλην βαρβαροοπαπατζης γιαυτο ειμε εδω ειμε ο τιμορος τον οπαπατζιδων   Βάσκο ντα Γκάμα - Ατλέτικο PR  1......  Βιτόρια - Σάο Πάολο 2....Κολόμπους - Νιου Γιόρκ Ρεντ Μπουλς  1   Κολοράντο - Κάνσας Σίτι  1  ειμε ο τιτανογιγαντιος απεσταλμενος του αδη στους προπατζιδες ειμε ο ιντερνετικος κεραυνος απο το αιγαλεω α;μαλαχι να ουμε!!!  

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
gl πας μι ελλην βαρβαροοπαπατζης γιαυτο ειμε εδω ειμε ο τιμορος τον οπαπατζιδων   Βάσκο ντα Γκάμα - Ατλέτικο PR  1......  Βιτόρια - Σάο Πάολο 2....Κολόμπους - Νιου Γιόρκ Ρεντ Μπουλς  1   Κολοράντο - Κάνσας Σίτι  1  ειμε ο τιτανογιγαντιος απεσταλμενος του αδη στους προπατζιδες ειμε ο ιντερνετικος κεραυνος απο το αιγαλεω α;μαλαχι να ουμε!!!  

Μανάβαρε, όλα καλά! Αλλά δε μας είπες ακόμα. Τί ψήφισες στη σχετική ψηφοφορία του θέματος; Δεν πιστεύω την επιλογή "Αδιαφορώ και κλάνω", γιατί θα παρεξηγηθούμε!!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.877
Πόντοι
6.035
πολλοι νεκροθαφτες του στοιχηματος μαζευτηκαν :think: βλεπω τον οπαπ να κλεινει :2funny:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
To  μαναβαρο τον πολύτροπο πες μου θεά … που χρόνια  παρεδερνε σαν  πάτησε του  οπαπ  το  γαμημενο  κάστρο …  και έπαθε  πλήθος  συμφορές  στα  πέλαγα  του  ιντερνετ  ζιτοντας ….  προγνωστικά  και  παιγνια  πάντα  για το καλό σας    ΟΠΑΠΙΑΔΑ BY MANABAROS   βασιλιάς  της  Ιθάκης   καταραμένος από τους  θεούς  πρώτος  στο τόξο και την πανούργα  τέχνη του  στοιχηματισμου   και μοναχός   στον  Άδη του στοιχήματος   του  τζόγου  και  της  πλάνης ….    τιτάνιος  πρωτομάστορας    και  μεγας  βασιλέας  …ακούραστος  κατακτητής  και   δράκος  της  οπαπ παρέας !!!!!!!!!  ο όμηρε  τρις στοχαστε  και ποιητή  μεγάλε  το  έπος  τούτο  αρχινει  και  κάνε  μου  παρέα !!!!!   παλλάδα   Δια και λοιπούς τους πέταξα  τα μάτια  και  ακόμα και αν  με πέθαναν  στον  πλούτο  τραγουδώ  ορεα … παίξε λοιπόν  την λύρα  σου  και  ρίξε το στοίχημα σου  γιατί μαναβαρος  οδηγεί  όλα τα στοιχήματα σου  :rockon: :rockon: :rockon:

Ρε συ θα με κάνεις να παίξω για πρώτη φορά στη ζωή μου στοίχημα ... Τι επική έμπνευση γεννιέται βρε μέσα στα τσαντίρια ... :rockon: :rockon: :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.877
Πόντοι
6.035
Ρε συ θα με κάνεις να παίξω για πρώτη φορά στη ζωή μου στοίχημα ... Τι επική έμπνευση γεννιέται βρε μέσα στα τσαντίρια ... :rockon: :rockon: :rockon:
και εγω λεω να παιξω να δωσω ενα 20ρικακι μπας και αυγατισει και γαμησω σε κανενα στουντιο τι να δωσεις 20 να γαμησεις τι να δωσεις να κερδισεις ειναι μαστορια οι μπαγασηδες :grin:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
και εγω λεω να παιξω να δωσω ενα 20ρικακι μπας και αυγατισει και γαμησω σε κανενα στουντιο τι να δωσεις 20 να γαμησεις τι να δωσεις να κερδισεις ειναι μαστορια οι μπαγασηδες :grin:

Το μόνο που φοβάμαι , μπάρε μου , είναι μήπως πάω στον πράκτορα επηρεασμένος και αρχίσω να του μιλάω σε όρους επικομαναβικοπροβλεπτικής ...  :2funny:

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μανάβαρε, όλα καλά! Αλλά δε μας είπες ακόμα. Τί ψήφισες στη σχετική ψηφοφορία του θέματος; Δεν πιστεύω την επιλογή "Αδιαφορώ και κλάνω", γιατί θα παρεξηγηθούμε!!
O αιαντας ήταν σύμμαχος και στην πυγμή μεγάλος  αλλά στο πιόμα  εξαρχής ήταν με τους  μεγάλους  … έγινε λοιπόν οπαπατζης και  μόστραρε σημεία  κουβάδες  και προγνωστικά  και  στο παρολι νίκη ούτε  μια  … να τον ψιφισο  πλέον δεν μπορώ για τη είμαι ανώτερος του  αλλά στη μαλακια δεν μπορώ να είμαι σύντροφος του

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]Καλησπερα..ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ...σας αγαπαει ολους.....!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]S.O.S...ΒΟΗΘΕΙΑ!!!....μου εχει σηκωθει και δεν μου πεφτει....φοβαμαι μην του αρεσει του Ο.Π.Α.Π..και θελει συνεχεια!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μου εχει ανοιξει τεντα....αποψε τον κηδευω.....πεφτει το καστρο....σας εγραφα συνεχεια....δεν θυμιζω τον ΑΙΑΝΤΑ, τοσο...αυτος ηταν αγαθος....αλλα τον Αχιλλεα...φονεα ανδρων...και εκπορθητη πολεων...εγω του Ο.Π.Α.Π!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:....ενα τεταρτακι θελω να εκσπερματωσω στη μαπα του....δεν αντεχω αλλο...η αδρεναλινη εχει χτυπησει κοκκινο!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Μου εχει ανοιξει τεντα....αποψε τον κηδευω.....πεφτει το καστρο....σας εγραφα συνεχεια....δεν θυμιζω τον ΑΙΑΝΤΑ, τοσο...αυτος ηταν αγαθος....αλλα τον Αχιλλεα...φονεα ανδρων...και εκπορθητη πολεων...εγω του Ο.Π.Α.Π!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:....ενα τεταρτακι θελω να εκσπερματωσω στη μαπα του....δεν αντεχω αλλο...η αδρεναλινη εχει χτυπησει κοκκινο!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Και το Φιλοκτήτη θα έλεγα ότι θυμίζεις, γιατί, μου φαίνεται ότι είσαι λιγάκι "μυρωδιάς" :rockon: :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Παιχτουρα, κατσε να παει 18:50 να σου πω τι επαιξα τα ματς των 17:00, να δεις τι επιτυχια εχω  στο στοιχημα, μονο που εγω ειμαι πονοψυχος, τον λυπαμαι τον ΟΠΑΠ και τους πρακτορες του, γι αυτο και παντα παιζω μια στηλη 10 αγωνων και τους πιανω και τους 10, αλλα ρε γαμωτο γιατι δε δινουν μεχρι 13, μπας και πιασουμε κανα 13αρι???
Επειδη το ελαχιστο πονταρισμα ειναι μια στηλη των 30 λεπτων, εμενα μου εχουν κανει ειδικη προσφορα και τη στηλη μου τη χρεωνουν στα 3 λεπτα και μπορω να παιξω ακομα και υποδοαιρεση της στηλης και μαλιστα μεχρι και κυβικη ριζα, ζηταω ακομα να μου δεχονται ολοκληρωματα, αλλα καομα το ξεταζουν εκει στον Κηφισο...
Ετσι λοιπον, με δεκα αγωνες, συνηθως βγαζω αποδοση 1.500.000-2.000.000 τα οποια τα εχω παιξει δια 1.500.000 της στηλης που το εχω βαλει σε κυβικη ριζα, το οποιο το εχω βαλει σε τετραγωνικη ριζα δια 500.000, ετσι λοιπον φροντιζω για τη βιωσιμοτητα του Μονοπωλιου, ωστε να εχεις και συ με κατι να ασχοληθεις εκτος απο κατι μοσχαρουλες...
ΕΤσι λοιπον, να ξερεις οτι την τεραστια ΕΠΙΤΥΧΙΑ σου σε μενα τη χρωστας, που υπαρχει ακομα μονοπωλιο...
Και να ξερεις οτι παντα πληρωνω με 100ευρω το πονταρισμα μου και τα υπολοιπα 99,999936488632283299113103 ευρω τα αφηνω ρεστα για να εχει το Μονοπωλιο, καβα να σε πληρωσει :2funny: :grin: :2funny:
Στις 19:50 θα σου πω τι επαιξα τα ματς των 18:00 και στις 20:30 θα σου πω τι επαιξα τα Ελβετικα...
Βασικα δεν τα λεω απο τωρα γιατι το θεωρω γρουσουζια...
Περιμενε 10 λεπτα να σου πω τι επαιξα, για να δεις πως παιζει ο Ζαν Κλωντ, ο προστατης και ο Υπερασπιστης του δυσμοιρου ΟΠΑΠ που  και ο ιδιος ιδρυτης του δεν θα υπηρχε περιπτωση να τον ιδρυσει πριν καμποσα χρονια , αν ηξερε οτι απο τα 90'ς και μετα οτι ο Terminator, ο  Predator, ο  Superman, ο SpiderMan,  ο Flashman,  Ζορο, ο Καπτεν Μαρκ, ο Μπλεκ, ο Μικυ Μαους, ο Δικαστης Ντρεντ και αι λοιπαι δημοκρατικαι δυναμεις της ρομποτικης, τεχνολογιας, φαντασιας και καρτουν λουμπεν λογοτεχνιας, δεν ηταν παρα το ιδιο προσωπο, το ατομο, γεννημενος παιχτης, δηλαδη εσυ, ο Παιχτουρας.... :o :rolleyes:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ρε Τρισδιαστατε, μηπως εκανες το τριο με Λαουρα και Νταρια, αυτο με το Μπιλιαρδο και αντι να σημαδευει τα μπαλακια σου  η Νταρια, ειχε παρει την στεκα και σημαδευε ΤΡΥΠΑ, αλλα οχι αυτη του τραπεζιου???
ΑΝ ειναι ετσι, τοτε νομιζω λυσαμε το μεγα μυστηριο της ρεντας σου...
  2funny Headbaning! Headbaning! 2funny

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ακρα του ταφου σιωπη.....ειμαι σε φερετρο μεσα :priest: :priest: :priest:....στο τελος αλλαξε ενα ματσακι που περιμενα!!!....Το σοκ ειναι μεγαλο!!!!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ακρα του ταφου σιωπη.....ειμαι σε φερετρο μεσα :priest: :priest: :priest:....στο τελος αλλαξε ενα ματσακι που περιμενα!!!....Το σοκ ειναι μεγαλο!!!!
Εγω το επιασα ομως και ετσι δε πειραζει, θα δωσω μεγαλυτερο μπουρμπουαρ στον ΟΠΑΠ, ετσι ωστε αυριο που τους ξεσκισεις να εχουν να σου δωσουν...
Αν θελεις να παιξεις τα βραδυνα, πες μου να παω να παιξω και γω!!! :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom