Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Πεφτω να κοιμηθω...για να χαλαρωσω απο την υπερενταση....μεχρι στιγμης..ολα τα παρολι μου..... προχωρουν διχως καμμια απολυτως απωλεια....!!!!!!!!!!!!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
ΟΧΙ...δεν το κανω αυτο...τους ασσους τους επαιξα 45 ευρω.....παιζω πολλα δελτια....και συνηθως αυτα που παιζω ειναι σημεια με μεγαλη αποδοση που και να σας τα γραψω....δεν θα τα παιξετε!!!!!!!!.....συν οτι τελευταια στιγμη εκανα την σκεψη στο πρακτορειο για τις ισοπαλιες στα ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ....με πονηρεψε που και τις προαλλες τα ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ειχαν κατσει τα περισσοτερα Χ...και πονταρα στην τυχη σε πολλα δελτια μου το 204..και 205...Χ....ηταν μαντεψια της τελευταιας στιγμης!!!!!!Παιχτουρα αν και μου εισαι συμπαθης ομολογω οτι ξηγιεσαι σκουλικιαρικαεαν δινεις εδω μεσα αλλα προγνωστικα και αλλα παιζεις... :-
καλη ξεκουραση φιλε και οι επιτυχιες παντα να σε συνοδειουν!!!ΟΧΙ...δεν το κανω αυτο...τους ασσους τους επαιξα 45 ευρω.....παιζω πολλα δελτια....και συνηθως αυτα που παιζω ειναι σημεια με μεγαλη αποδοση που και να σας τα γραψω....δεν θα τα παιξετε!!!!!!!!.....συν οτι τελευταια στιγμη εκανα την σκεψη στο πρακτορειο για τις ισοπαλιες στα ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ....με πονηρεψε που και τις προαλλες τα ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ειχαν κατσει τα περισσοτερα Χ...και πονταρα στην τυχη σε πολλα δελτια μου το 204..και 205...Χ....ηταν μαντεψια της τελευταιας στιγμης!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Και σε σενα φιλε μου...με την καρδια μου..καλα μουνια στο πουτσο σου!!!!!καλη ξεκουραση φιλε και οι επιτυχιες παντα να σε συνοδειουν!!!
Και σε σενα φιλε μου...με την καρδια μου..καλα μουνια στο πουτσο σου!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
:S :S :S :SΟΧΙ...δεν το κανω αυτο...τους ασσους τους επαιξα 45 ευρω.....παιζω πολλα δελτια....και συνηθως αυτα που παιζω ειναι σημεια με μεγαλη αποδοση που και να σας τα γραψω....δεν θα τα παιξετε!!!!!!!!.....συν οτι τελευταια στιγμη εκανα την σκεψη στο πρακτορειο για τις ισοπαλιες στα ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ....με πονηρεψε που και τις προαλλες τα ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ειχαν κατσει τα περισσοτερα Χ...και πονταρα στην τυχη σε πολλα δελτια μου το 204..και 205...Χ....ηταν μαντεψια της τελευταιας στιγμης!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Οτι εγραψες για χαβαλε...ειναι οκτω παιχνιδακια τα εχω παιξει...κολωνα 12 ευρω!!!!Γκέτεμποργκ - Χάλμσταντ 1 ......Μιέλμπι - Μπρομαποϊκάρνα 1......GIF Sundsvall - Assyriska FF 1......Trollhattan FC - Norrkoping 2.....Γκρασχόπερς - Ξαμάξ 1 ..... αμαλαχι να ουμε ειμε το απολητο θηριο το τερας της λαχαναγορας ατσααα![]()
![]()
![]()
Τουν - Γιουνγκ Μπόις 2
![]()
![]()
Ελσίνκι - Κουόπιο 1 ο αντιπαιχτουρας ο τιτανογιγαντιος Κάπφενμπεργκ - Σάλτσμπουργκ 2!!!! ατσααααααα αμαλαχι να ουμε ο μαναβαρος μοιραζει ταλαρα
![]()
μετα τιμις ο απολυτος και υπερανω συνγκρισεως τιτανο γιγαντιος υπερεργολαβοαντιπροπατζης Υ.Γ οποιος δεν με ακουη θα του χεσω τον γαιδαρο....... αιγαλεω σπρεχεν μιλαμε
Τεσσερα ματσακια σημερα τον πρωτο λογο τον εχει ο ασσος(1).....[size=15pt]204...205[/size]...211...214![]()
![]()
![]()
!!!!
[move]Ολα τα δελτια μου ξεκινανε με στανταρ Χ...[size=15pt]το 204...και το...205[/size]!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
[/move]
Το πρώτο με τον άσσο είναι ακίνητο ενώ το δεύτερο με το χ κινείταιΒρείτε τη διαφορά! Οι πρώτοι θα κερδίσουν βιβλίο με τις στοιχηματικές εμπνέυσεις του Παίχτουρα και την πρώτη σελίδα υπογεγραμμένη από τον ίδιο!
Βρείτε τη διαφορά! Οι πρώτοι θα κερδίσουν βιβλίο με τις στοιχηματικές εμπνέυσεις του Παίχτουρα και την πρώτη σελίδα υπογεγραμμένη από τον ίδιο!
[move]Το πρώτο με τον άσσο είναι ακίνητο ενώ το δεύτερο με το χ κινείται![]()
Το πρώτο με τον άσσο είναι ακίνητο ενώ το δεύτερο με το χ κινείται![]()
Τι? Λάθος έκανα?Παρατηριτικότατο σε βρίσκω!![]()
![]()
![]()
ok! παιχτουρα μου!!! γιατι προς στιγμη με απογοητευσεςΟΧΙ...δεν το κανω αυτο...τους ασσους τους επαιξα 45 ευρω.....παιζω πολλα δελτια....και συνηθως αυτα που παιζω ειναι σημεια με μεγαλη αποδοση που και να σας τα γραψω....δεν θα τα παιξετε!!!!!!!!.....συν οτι τελευταια στιγμη εκανα την σκεψη στο πρακτορειο για τις ισοπαλιες στα ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ....με πονηρεψε που και τις προαλλες τα ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ειχαν κατσει τα περισσοτερα Χ...και πονταρα στην τυχη σε πολλα δελτια μου το 204..και 205...Χ....ηταν μαντεψια της τελευταιας στιγμης!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Τι? Λάθος έκανα?![]()
Είπα κι εγώΤουναντίον, αυτό ήθελα να τονίσω κι εγώ, τα υπόλοιπα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ![]()
Είπα κι εγώ![]()
![]()
Την καλησπέρα μου Foot,πάντα με ωραίο χιούμορ τύπε![]()
Same frequency manΚαλησπέρα κι από εμένα, HouseΤο ωραίο χιούμορ είναι υποκειμενικό αλλά είναι πάντα καλό όταν κάποιοι το εκτιμούν
![]()