Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Πεφτω να κοιμηθω...για να χαλαρωσω απο την υπερενταση....μεχρι στιγμης..ολα τα παρολι μου..... προχωρουν διχως καμμια απολυτως απωλεια....!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
Παιχτουρα αν και μου εισαι συμπαθης ομολογω οτι ξηγιεσαι σκουλικιαρικα  :(  εαν δινεις εδω μεσα αλλα προγνωστικα και αλλα παιζεις...  :-

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παιχτουρα αν και μου εισαι συμπαθης ομολογω οτι ξηγιεσαι σκουλικιαρικα  :(  εαν δινεις εδω μεσα αλλα προγνωστικα και αλλα παιζεις...  :-
ΟΧΙ...δεν το κανω αυτο...τους ασσους τους επαιξα 45 ευρω.....παιζω πολλα δελτια....και συνηθως αυτα που παιζω ειναι σημεια με μεγαλη αποδοση που και να σας τα γραψω....δεν θα τα παιξετε!!!!!!!!.....συν οτι τελευταια στιγμη εκανα την σκεψη στο πρακτορειο για τις ισοπαλιες στα ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ....με πονηρεψε που και τις προαλλες τα ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ειχαν κατσει τα περισσοτερα Χ...και πονταρα στην τυχη σε πολλα δελτια μου το 204..και 205...Χ....ηταν μαντεψια της τελευταιας στιγμης!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ΟΧΙ...δεν το κανω αυτο...τους ασσους τους επαιξα 45 ευρω.....παιζω πολλα δελτια....και συνηθως αυτα που παιζω ειναι σημεια με μεγαλη αποδοση που και να σας τα γραψω....δεν θα τα παιξετε!!!!!!!!.....συν οτι τελευταια στιγμη εκανα την σκεψη στο πρακτορειο για τις ισοπαλιες στα ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ....με πονηρεψε που και τις προαλλες τα ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ειχαν κατσει τα περισσοτερα Χ...και πονταρα στην τυχη σε πολλα δελτια μου το 204..και 205...Χ....ηταν μαντεψια της τελευταιας στιγμης!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
καλη ξεκουραση φιλε και οι επιτυχιες παντα να σε συνοδειουν!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
:S :S :S :S

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Γκέτεμποργκ - Χάλμσταντ 1 ......Μιέλμπι - Μπρομαποϊκάρνα 1......GIF Sundsvall - Assyriska FF 1......Trollhattan FC - Norrkoping  2.....Γκρασχόπερς - Ξαμάξ 1   ..... αμαλαχι να ουμε ειμε το απολητο θηριο το τερας της λαχαναγορας ατσααα   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:    Τουν - Γιουνγκ Μπόις  2      :rockon: :rockon: :rockon:  Ελσίνκι - Κουόπιο  1 ο αντιπαιχτουρας ο τιτανογιγαντιος    Κάπφενμπεργκ - Σάλτσμπουργκ  2!!!!  ατσααααααα αμαλαχι να ουμε ο μαναβαρος μοιραζει  ταλαρα   :rockon: :rockon: μετα τιμις  ο απολυτος και υπερανω συνγκρισεως τιτανο γιγαντιος υπερεργολαβοαντιπροπατζης Υ.Γ οποιος δεν με ακουη θα του χεσω τον γαιδαρο....... αιγαλεω σπρεχεν μιλαμε
Οτι εγραψες για χαβαλε...ειναι οκτω παιχνιδακια τα εχω παιξει...κολωνα 12 ευρω!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Τεσσερα ματσακια σημερα τον πρωτο λογο τον εχει ο ασσος(1).....[size=15pt]204...205[/size]...211...214 :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!

[move]Ολα τα δελτια μου ξεκινανε με στανταρ Χ...[size=15pt]το 204...και το...205[/size]!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Βρείτε τη διαφορά! Οι πρώτοι θα κερδίσουν βιβλίο με τις στοιχηματικές εμπνέυσεις του Παίχτουρα και την πρώτη σελίδα υπογεγραμμένη από τον ίδιο!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Βρείτε τη διαφορά! Οι πρώτοι θα κερδίσουν βιβλίο με τις στοιχηματικές εμπνέυσεις του Παίχτουρα και την πρώτη σελίδα υπογεγραμμένη από τον ίδιο!
Το πρώτο με τον άσσο είναι ακίνητο ενώ το δεύτερο με το χ κινείται  :2funny:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
ok! παιχτουρα μου!!! γιατι προς στιγμη με απογοητευσες
και να ξερεις οτι οταν δινεις τοσους αγωνες καποιος ειναι πιθανο να σπασει και μετα επακολουθο να πεσουν εδω μεσα να σε φανε!

αποψη μου να λες ενα δυο αντε 3 το πολυ τα πιο ισχυρα σου ;)
ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Είπα κι εγώ  :2funny: :2funny: :2funny:
Την καλησπέρα μου Foot,πάντα με ωραίο χιούμορ τύπε  :rockon:

Καλησπέρα κι από εμένα, House :) Το ωραίο χιούμορ είναι υποκειμενικό αλλά είναι πάντα καλό όταν κάποιοι το εκτιμούν :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
σσσσσσσσσσσσσστττττ μην ξυπνησει....
URL]]