Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ωρε καούρα και καημός
και ψυχική οδύνη,
οντε σε βλέπω και περνάς
και μου φορείς το μίνι!

Επέσαν οι τουρίστριες
πάνω στσι μερακλήδες,
τέθοια ζημιά δεν κάμανε
του Χίτλερ οι ναζίδες!

Ο Πετεινός τση γειτονιάς
παίζει με τσ 'όρνιθές μου,
άχι και να 'παιζα και γω
με τσι γειτόνισσές μου!

Ανάθεμά σε γιασεμί
α δε σε ξεπατώσω
να βάλω μες στη γλάστρα σου
χασίσι να γλιτώσω!

Χοχλιδοβολοσέρματα
δε θέλω μπλιο μαζί σου
γιατί είδα αλλουνού χοχλιού
σημάδια στο κορμί σου!

Τέτοια ντροπή δεν την μπορώ
και την καρδιά μου καίει
με τι ψυχή με άφησες
για ένα Εγγλέζο γκέι?

Εισ' όμορφη μα δε μπορεί
η ομορφιά να βάλει
ένα κομμάτι από μυαλό
στο άδειο σου κεφάλι!

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
ΟΧΙ, παιδι μου....οι γυναικες δεν σε προσεχουν αμα εχεις χρηματα....γιατι τα χρηματα δεν ειναι παντοτινα!!!....Σε προσεχουν αμα τις φτυνεις!!!!!...ειναι σαν το γραμματοσημο.....οσο το φτυνεις κολλα!!!!!!!!! :rockon:
πες τα αγορι μου !! :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εχω αρχισει και τα παιρνω...ενα θρεντ μου ανοιξε ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ..."Στοιχημα by Παιχτουρας"...και μου το γαμανε παλι...με ποιηματα...με τεννις...με... "take my balls and play tennis".....και διαφορα αλλα!!!!!!!! :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ΟΧΙ, παιδι μου....οι γυναικες δεν σε προσεχουν αμα εχεις χρηματα....γιατι τα χρηματα δεν ειναι παντοτινα!!!....Σε προσεχουν αμα τις φτυνεις!!!!!...ειναι σαν το γραμματοσημο.....οσο το φτυνεις κολλα!!!!!!!!! :rockon:

πες τα αγορι μου !! :rockon:

Και μπορεις να κανεις και συλλογη τοσο γραμματοσημων, οσο και γυναικων.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εχω αρχισει και τα παιρνω...ενα θρεντ μου ανοιξε ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ..."Στοιχημα by Παιχτουρας"...και μου το γαμανε παλι...με ποιηματα...με τεννις...με... "take my balls and play tennis".....και διαφορα αλλα!!!!!!!! :2funny:
τον παιχτουρα τον βαλανε να πει του οπαπ το ποιμα και αυτος εφθης ρε αρχιζε να πεζει με τα βλΗΤΑ  !!! τα εστριβε τα κολαγε τα βαζε και τσιβανα και οταν τα εκαπνιζε την εκανε για ομορφη νταρντανα :jerking: :jerking: πεξε λοιπον το στοιχιμα και ασε την τσιβανα και εμεις θα σε κερασουμε μια ομορφη φακλανα !!! την καρτερια και αν μισοις που εχουν τα αυτια σου παντα μια πουτσα θα εβροις απο το στοιχημα σου :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
BETFAIR    ΠΡΟΒΛΕΨΗ  ΜΙΣΤΕΡ ΛΑΚΑΜΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.COM 2011
ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΤΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ             

1.  Stam_90-Persona  Αποδοση 3.40
2    Πλεζουρας-Περσονας  Αποδοση 5.00
3    Μεμοσαν - Περσονας  Αποδοση  5.50
4    Πλεζουρας-Μεμοσαν    Αποδοση  7.00
5    Νωντας-  Περσονας      Αποδοση 10.00
6    Πλεζουρας-Νωντας      Αποδοση  11.00
7    Παπαζολ-νωντας        Αποδοση  15.00
8    Παπαζολ-Περσονας      Αποδοση    19.00
9    Ραφμαν- Πλεζουρας    Αποδοση  20.00
10    Σταμ_90 -Παπαζολ    Αποδοση  25.00
11    Νωντας- Σταμ_90      Αποδοση  35.00
12    ΛΙΟΝ - Περσονας      Αποδοση    40.00
13    ΛΙΟΝ-ΠΛεζουρας        Αποδοση    50.00
14  Σταμ_90 -Πλεζουρας    Αποδοση    70.00

Επισκέπτης
BETFAIR    ΠΡΟΒΛΕΨΗ  ΜΙΣΤΕΡ ΛΑΚΑΜΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.COM 2011
ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΤΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ               

1.  Stam_90-Persona   Αποδοση 3.40
2    Πλεζουρας-Περσονας   Αποδοση 5.00
3    Μεμοσαν - Περσονας   Αποδοση  5.50
4    Πλεζουρας-Μεμοσαν     Αποδοση  7.00
5    Νωντας-  Περσονας      Αποδοση 10.00
6    Πλεζουρας-Νωντας      Αποδοση   11.00
7    Παπαζολ-νωντας         Αποδοση   15.00
8    Παπαζολ-Περσονας      Αποδοση     19.00
9    Ραφμαν- Πλεζουρας     Αποδοση   20.00
10    Σταμ_90 -Παπαζολ     Αποδοση   25.00
11    Νωντας- Σταμ_90      Αποδοση   35.00
12    ΛΙΟΝ - Περσονας      Αποδοση    40.00
13    ΛΙΟΝ-ΠΛεζουρας        Αποδοση    50.00
14   Σταμ_90 -Πλεζουρας     Αποδοση     70.00
Bιαζεσαί ρε μεγάλε πολύ!!! :rolleyes: :P

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
τον παιχτουρα τον βαλανε να πει του οπαπ το ποιμα και αυτος εφθης ρε αρχιζε να πεζει με τα βλΗΤΑ  !!! τα εστριβε τα κολαγε τα βαζε και τσιβανα και οταν τα εκαπνιζε την εκανε για ομορφη νταρντανα :jerking: :jerking: πεξε λοιπον το στοιχιμα και ασε την τσιβανα και εμεις θα σε κερασουμε μια ομορφη φακλανα !!! την καρτερια και αν μισοις που εχουν τα αυτια σου παντα μια πουτσα θα εβροις απο το στοιχημα σου :2funny: :2funny:

μαναβική ποιητική τέχνη !!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Φιλοι μου, μετα το ωραιο διαλειμμα που μας προσφεραν στο θρεντ.... η "γλυκουλα" :jerking:...και ο "μαναβαρος" :jerking:....ξαναμπαινω στην ουσια του θρεντ.......αυριο σε καποια στιγμη θα γραψω τα προγνωστικα μου!!!!!

Επισκέπτης
Φιλοι μου, μετα το ωραιο διαλειμμα που μας προσφεραν στο θρεντ.... η "γλυκουλα" :jerking:...και ο "μαναβαρος" :jerking:....ξαναμπαινω στην ουσια του θρεντ.......αυριο σε καποια στιγμη θα γραψω τα προγνωστικα μου!!!!!
Πάνω σε τί;;; :think:

Η μπάλα τελείωσε!!! :rolleyes:

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μαναβική ποιητική τέχνη !!!
Ti να λεμε τωρα ειμε ο μαναβαρος ο εργολαβος αντιστοιχηματικων κηδειον απο το αιγαλεω σιτη περικαλο μασαω σιδεριες και ζβηνω τα καθικια του στοιχηματος πιτσ φιτιλι !! αμα λαχι να ουμε ειμαι ο αντιπαιχτουρας τεζας κρονιος και τιτανας απο το αιγαλεω μεχρι το τεξας  προσεχως θα διαβασεται την οπαπιαδα ειμαι το τερας το ανικητο  το προτω το μεγαλο  αμαλαχι να ουμε  αιγαλεω σπρεχεν the best!!!! :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ti να λεμε τωρα ειμε ο μαναβαρος ο εργολαβος αντιστοιχηματικων κηδειον απο το αιγαλεω σιτη περικαλο μασαω σιδεριες και ζβηνω τα καθικια του στοιχηματος πιτσ φιτιλι !! αμα λαχι να ουμε ειμαι ο αντιπαιχτουρας τεζας κρονιος και τιτανας απο το αιγαλεω μεχρι το τεξας  προσεχως θα διαβασεται την οπαπιαδα ειμαι το τερας το ανικητο  το προτω το μεγαλο   αμαλαχι να ουμε  αιγαλεω σπρεχεν the best!!!! :rockon: :rockon:
[move]Τραλαλα....τραλαλο... :2funny:[/move]

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Ti να λεμε τωρα ειμε ο μαναβαρος ο εργολαβος αντιστοιχηματικων κηδειον απο το αιγαλεω σιτη περικαλο μασαω σιδεριες και ζβηνω τα καθικια του στοιχηματος πιτσ φιτιλι !! αμα λαχι να ουμε ειμαι ο αντιπαιχτουρας τεζας κρονιος και τιτανας απο το αιγαλεω μεχρι το τεξας  προσεχως θα διαβασεται την οπαπιαδα ειμαι το τερας το ανικητο  το προτω το μεγαλο   αμαλαχι να ουμε  αιγαλεω σπρεχεν the best!!!! :rockon: :rockon:

Καλά είσαι μεγάλο φυντάνι εσύ ... η γυφτιά θα πάρει εκδίκηση μιλάμε ...  :cheesy:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ανακοινωση......Τα επομενα στοιχηματα που θα παιζω στον Ο.Π.Α.Π.....Θα ειναι πολλα παιχνιδια....παω πλεον να τον ξεβρακωσω......καθοτι παιζω με κερδισμενα χρηματα!!!!!!!....Οτι παιζω...εφοσον μου το ζητατε επιμονα μερικοι...θα το γραφω εδω μεσα....σας συμβουλευω ομως να μην με ακολουθειτε σε ολο το σεντονι, που θα σας γραφω!!!!!!!!Μετα τιμης ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ=Ο Απολυτος αρχοντας του στοιχηματος!!!!!!!!!

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ανακοινωση Χαριζονται κουβαδες παντος διαμετριματος χρωματος και χρισης με μπλε πουα και φουξια καπακια πληροφοριες στον παιχτουρα!!!! μετα τιμης ο τιτανιος υπερεργολαβος αντιστοιχηματικον κειδιων μαναβαρος from aigkaleo αμαλαχι να ουμε  υ.γ οποιος δεν με ακουη θα του χεσω τον γαιδαρο!!!!

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Γουστάρω ... θα έχουμε στοίχημα και αντιστοίχημα ... τι άλλο δημιουργικό θα δουν τα ματάκια μας στο μπου ...    :rockon: :rockon:

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γκέτεμποργκ - Χάλμσταντ 1 ......Μιέλμπι - Μπρομαποϊκάρνα 1......GIF Sundsvall - Assyriska FF 1......Trollhattan FC - Norrkoping  2.....Γκρασχόπερς - Ξαμάξ 1  ..... αμαλαχι να ουμε ειμε το απολητο θηριο το τερας της λαχαναγορας ατσααα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:    Τουν - Γιουνγκ Μπόις  2      :rockon: :rockon: :rockon:  Ελσίνκι - Κουόπιο  1 ο αντιπαιχτουρας ο τιτανογιγαντιος    Κάπφενμπεργκ - Σάλτσμπουργκ  2!!!!  ατσααααααα αμαλαχι να ουμε ο μαναβαρος μοιραζει  ταλαρα  :rockon: :rockon: μετα τιμις  ο απολυτος και υπερανω συνγκρισεως τιτανο γιγαντιος υπερεργολαβοαντιπροπατζης Υ.Γ οποιος δεν με ακουη θα του χεσω τον γαιδαρο....... αιγαλεω σπρεχεν μιλαμε

Συνημμένα

• 0.jpg
    0.jpg
    9,6 KB · Εμφανίσεις: 16

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Γουστο εχει ο μαναβαρος να ειναι ο παιχτουρας ...

ο κλωνος που μας ειχε υποσχεθει ο τιτανομεγιστοτεραστιος....

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom