Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Λιγα παιχνιδια σημερα...και δεν εχω κοιταξει ακομα τιποτα!Έλα ρε Παίχτουρα...που χάθηκες?
Θα δώσεις 1-2 σημεία για σήμερα?
Λιγα παιχνιδια σημερα...και δεν εχω κοιταξει ακομα τιποτα!Έλα ρε Παίχτουρα...που χάθηκες?
Θα δώσεις 1-2 σημεία για σήμερα?
ΣΩΣΤΟΣ!Παιχτούρα άλλη Μακάμπι ήταν η παλιά ρε τύπε, η Χάιφα
οποτε ιμπλις περναει ανετα το χαντικαπ που ελεγεςΧλωμό φίλε να χάσει.Οσο για τον Πάοκ θα είναι ευχαριστημένος με κανά 3-0
Παραθέτω την πιθανή ενδεκάδα του Άγιαξ για το αυριανό παιχνίδι.
Στεκέλενμπουργκ - Φαν ντερ Βιλ, Άλντερβαϊρελντ, Φέρτονγκεν, Ανίτα - Ντε Ζέου, Ντε Γιονγκ, Ενόχ - Σουάρες, Ελ Χαμνταουί, Εμάνουελσον.
ε ναι ρε παιδια, η λογικη αυτο λεει,οποτε ιμπλις περναει ανετα το χαντικαπ που ελεγες
ε ρε γλεντι τα παοκια, θα αναστεναξει το rldΧλωμό φίλε να χάσει.Οσο για τον Πάοκ θα είναι ευχαριστημένος με κανά 3-0
Παραθέτω την πιθανή ενδεκάδα του Άγιαξ για το αυριανό παιχνίδι.
Στεκέλενμπουργκ - Φαν ντερ Βιλ, Άλντερβαϊρελντ, Φέρτονγκεν, Ανίτα - Ντε Ζέου, Ντε Γιονγκ, Ενόχ - Σουάρες, Ελ Χαμνταουί, Εμάνουελσον.
Μακαρι....γιατι το εχει και μονο αποδεκτο προς στοιχηματισμο ο Ο.Π.Α.Π!!!....ας κερδισουν...εγω θα το παιξω Χ2(Δ)..σε ζητουμενο δελτιο!!!!!!!!!παιχτη, μη σκεφτεσαι οπαδικα, να εισαι αντικειμενικος...
2 γκολακια την εχει...
αυτος πρεπει να παιζε ή στη στανταρ ή στην αλκμααρ?Ελ Χαμνταουί νέο απόκτημα,φρεσκαδούρα
ναι, αλλα στο ημιχρονο-τελικο ανεβαινει το πονταρισμαΜακαρι....γιατι το εχει και μονο αποδεκτο προς στοιχηματισμο ο Ο.Π.Α.Π!!!....ας κερδισουν...εγω θα το παιξω Χ2(Δ)..σε ζητουμενο δελτιο!!!!!!!!!
Fuck ντερ Βιλ δαγκωτόκ η Λιλλη Αγιαξ εριξε![]()
αλκμααραυτος πρεπει να παιζε ή στη στανταρ ή στην αλκμααρ?