gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
[move]Στα τεσσερα...πεστε κατω και προσκυνηστε....τον Απολυτο Αρχοντα του Στοιχηματος!!!![/move]
[move]Στα τεσσερα...πεστε κατω και προσκυνηστε....τον Απολυτο Αρχοντα του Στοιχηματος!!!![/move]
Σε λιγο διαστημα...η φημη μου θα επεκταθει σε ολη την Ελληνικη επικρατεια!!!!....Ο καλυτερος παιχτης του στοιχηματος σε διαρκεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Εισαι ο εκλεχτος που εχω επιλεξει απο εδω μεσα...να γνωρισεις απο κοντα, τον Παιχτουρα!!!....αποφασισε ποτε..πιστευω να ειναι καλα προς το Σεπτεμβριο...οπως ειχαμε πει, πριν μερικες ημερες!!!....τωρα σε ολα τα μελη...δεν θα πολυμπαινω.....πια στο θρεντ και γενικοτερα στο site...γιατι γραφω στο facebook!!!!!!
ειπαμε πρωτη βδομαδα του σεμπτεβρηΕισαι ο εκλεχτος που εχω επιλεξει απο εδω μεσα...να γνωρισεις απο κοντα, τον Παιχτουρα!!!....αποφασισε ποτε..πιστευω να ειναι καλα προς το Σεπτεμβριο...οπως ειχαμε πει, πριν μερικες ημερες!!!....τωρα σε ολα τα μελη...δεν θα πολυμπαινω.....πια στο θρεντ και γενικοτερα στο site...γιατι γραφω στο facebook!!!!!!
Θα ειναι τιμη μου!ειπαμε πρωτη βδομαδα του σεμπτεβρη![]()
![]()
![]()
![]()
Εισαι ατομο.......λεμε!!!!!!!!!!δικη μου![]()
![]()
μετραω τις μερες αντιστροφαΕισαι ατομο.......λεμε!!!!!!!!!!![]()
Θα σε παω για ψαρια...θα πιουμε δυο-τρια κιλα κρασι....και μετα σε μπαρ για μπουκαλι ουισκι!!!!.....επιδορπιο....στα πουτανιδια, τις πρωινες ωρες θα καταληξουμε!!....Κοιτα..να προπονηθεις στο ποτο...γιατι πινω το καταπετασμα και δεν με πιανει...αν ειμαι με παρεα!!!!!!!!μετραω τις μερες αντιστροφα![]()
![]()
δασκαλε δεν πινω αλκοολ...σταγοναΘα σε παω για ψαρια...θα πιουμε δυο-τρια κιλα κρασι....και μετα σε μπαρ για μπουκαλι ουισκι!!!!.....επιδορπιο....στα πουτανιδια, τις πρωινες ωρες θα καταληξουμε!!....Κοιτα..να προπονηθεις στο ποτο...γιατι πινω το καταπετασμα και δεν με πιανει...αν ειμαι με παρεα!!!!!!!!![]()
Καλά κανεις να γυμνάζεσαιδασκαλε δεν πινω αλκοολ...σταγοναο οργανισμος μου ειναι παρθενος!
Κανενα προβλημα φιλε και εγω πιστευω οτι θα περασουμε καλα..........θα σου γνωρισω και κατι καλα κοριτσια, που ειναι για την ηλικια σου!!!!!!!!δασκαλε δεν πινω αλκοολ...σταγοναο οργανισμος μου ειναι παρθενος!
παντως καλα θα περασουμε ειμαι σιγουρος![]()
![]()