Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Μενουμε κοντα....και ειναι ενδιαφερον τυπος!!!!!!!Πως αποφασησες δάσκαλε να βρεθεις μαζι τ?
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Μενουμε κοντα....και ειναι ενδιαφερον τυπος!!!!!!!Πως αποφασησες δάσκαλε να βρεθεις μαζι τ?
Δασκαλε και εγω θα ηθελα να σε γνωρησω αλλα δεν το επητρεπει ο χαρακτηρας μου ελπηζω να καταλαβες....
Το μονο ατομο που θα θελα να δω απο κοντα είσαι εσυ γενικα τα σπας απο ολες της αποψεις ;)
26 ακριβως!Κανενα προβλημα φιλε και εγω πιστευω οτι θα περασουμε καλα..........θα σου γνωρισω και κατι καλα κοριτσια, που ειναι για την ηλικια σου!!!!!!!!....πρεπει να εισαι γυρω στα 26!!!!!!!
![]()
Βλεπεις που ειμαι μαγος.....!!!!!!!!!!26 ακριβως!![]()
τον Παιχτουρα λεω....κανονισες ραντεβουδακι βλεπω ;)
ε δε ξερω, στο τσατ ετσι ελεγαν παντως οτι τον παιρνεις λιγο...
..........Με αυτα που γραφεις....θα με κανεις να παω σε καποιο καρδιολογο...να μου αλλαξει την καρδια... μεταμοσχευση να κανει...και να μου βαλλει μια μεγαλη καρδια....για να σας αγαπαω[size=10pt][size=10pt]O Παίχτουρας το στοίχημα το έχει για μεράκι,
Λεφτά βγάζει συνέχεια, μαζί και γκομενάκι.
Παιδιά όλοι τον Παίχτουρα πολύ τον αγαπάνε,
Εκείνον πάντα σκέφτονται το βράδυ που γαμάνε![/size][/size]
Μεμο...κοιταξε τους δεικτες του "ρολογιου" σου....να μην πανε ποτε στο 18.30μ.μ!!!!!!!!!!ε δε ξερω, στο τσατ ετσι ελεγαν παντως οτι τον παιρνεις λιγο...
ασε με μενα και κοιτα να δεις τι εχεις να παθεις εσυ αμα στον φορεσει ο νωντας...Μεμο...κοιταξε τους δεικτες του "ρολογιου" σου....να μην πανε ποτε στο 18.30μ.μ!!!!!!!!!!
Εισαι δολοπλοκος!!!!!!!!ασε με μενα και κοιτα να δεις τι εχεις να παθεις εσυ αμα στον φορεσει ο νωντας...![]()
δηλαδη αμα δειχνουνε 6:30 το πρωϊ κοιτανε κατα πανου?Μεμο...κοιταξε τους δεικτες του "ρολογιου" σου....να μην πανε ποτε στο 18.30μ.μ!!!!!!!!!!