apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Αρκαι να εχει χιουμορ γιατι αμα ειναι καμια ξινη θα πει "καταξοδευτηκε"!!!ΑΝ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΕΤΟΙΑ ΙΔΕΑ ΜΗΝ ΝΤΡΑΠΕΙΣ ΠΕΣ ΤΗΝ...
και αν ο τυπος εχει την ομορφια του μητσοτακη τι γινεται τοτε δικια μου :Sκαλα μην παρεις κολιεδες και σκουλαρικια γιατι θα φρικαρει! τυπωσε μια φωτο σου σε μια κουπα και πες της ..για να πινει τον καφε της και να της λες καλημερα καθε πρωι..ρομαντικο και ασυνηθιστο μιας και δεν τρεχει τιποτα ακομα μεταξυ σας ,ριχνεις και το υποννοουμενο..οικονομικο και πρωτοτυπο και αστειο!
Ηταν διαφημιστης και παραμενει ατακοδορος.θα μπορουσες να γινεις διαφημιστης!ψαξτο εχεις μοναδικο ταλεντο και δεν κανω πλακα!ισως σε παρω για να διαφημισεις την επιχειρηση μου!!!
που τον θυμηθηκες τον φερη τυπεΗταν διαφημιστης και παραμενει ατακοδορος.
Ακομα να καταλαβεις ποιος ειναι;
κι ο μητσοτακης ειχε τη μαρικα μην ξηγιεσαι ετσι!!! οποτε μην την ψαχνεις! αλλωστε οι σωστες κινησεις κανουν την αλλη να σε θελει δεν πα να σαι και δρακουμελ! με χιουμορ πεφτουν οι γυναικες!και αν ο τυπος εχει την ομορφια του μητσοτακη τι γινεται τοτε δικια μου :S
Κανε υπομονη. Ετοιμαζει δυναμικο comeback.που τον θυμηθηκες τον φερη τυπε
ζει ακομα?
κοπηκε η επιχορηγηση και χασαμε και τον πετρακη δικε μου :-
τυπε μαλλον εχει παει να οργανωσει την νεολαια του κομματος γιαυτο δεν εχει χρονο να ποσταρειΚανε υπομονη. Ετοιμαζει δυναμικο comeback.
Πανε και σε παρτι τα Σαββατοκυριακα...τυπε μαλλον εχει παει να οργανωσει την νεολαια του κομματος γιαυτο δεν εχει χρονο να ποσταρει
Ναι αλλα αμα εχει αντιθετο αποτελεσμα τι γινεται;Αυτα τα δωρακια ειναι ωραια μεν οταν εχεις ομως ηδη σχεση αρκετο καιρο.Τωρα θα τον περασει για ψωνιο.Θα περιμενει κανα ρολοι κανα χρυσαφικο τελος παντων και αυτος θα του δωσει την μαπα του σε κουπα ;κι ο μητσοτακης ειχε τη μαρικα μην ξηγιεσαι ετσι!!! οποτε μην την ψαχνεις! αλλωστε οι σωστες κινησεις κανουν την αλλη να σε θελει δεν πα να σαι και δρακουμελ! με χιουμορ πεφτουν οι γυναικες!
αν ενδιαφερεται κι εχει δωσει το πρασινο φως δεν θα τον περασει για ψωνιο! και να ξερεις αμα αρχισει απο τωρα τα ακριβα δωρα θα θελει παντα ακριβα .δεν μπορει μετα μολις του κατσει να τη βγαζει με κουπιτσες και αστειακια! ας της παρει μια ταμπακιερα αμα καπνιζει ! ε τι αλλο να πω! για να λεει οικονομικο κατι θα ξερει!Ναι αλλα αμα εχει αντιθετο αποτελεσμα τι γινεται;Αυτα τα δωρακια ειναι ωραια μεν οταν εχεις ομως ηδη σχεση αρκετο καιρο.Τωρα θα τον περασει για ψωνιο.Θα περιμενει κανα ρολοι κανα χρυσαφικο τελος παντων και αυτος θα του δωσει την μαπα του σε κουπα ;
Να της παρει τσιγαρα. Ειναι πιο ακριβα απο την ταμπακιερα.αν ενδιαφερεται κι εχει δωσει το πρασινο φως δεν θα τον περασει για ψωνιο! και να ξερεις αμα αρχισει απο τωρα τα ακριβα δωρα θα θελει παντα ακριβα .δεν μπορει μετα μολις του κατσει να τη βγαζει με κουπιτσες και αστειακια! ας της παρει μια ταμπακιερα αμα καπνιζει ! ε τι αλλο να πω! για να λεει οικονομικο κατι θα ξερει!
καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου δωσετε ιδεες για δωρο γεννεθλιων σε κοπελα αλλα να ειναι πρωτοτυπο-εξυπνο-φθηνο και γενικα να τηνενθουσιασω
Υ.Γ δεν ειναι γκομενα μου (ακομα)
Πάρε της ένα κουτί φυσίγγια sporting.
Lambro που είναι και ελληνικά !!!!
Με 5,50€ ως 6€ είναι κομπλέ !!!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.ihunt.gr/sites/default/files/images/28_lambo.jpg[/img[/URL]]
[/quote]και τι να τα κανει ρε χωρις τουφεκι;να τα πεταει σαν αστερακια;