Νέα

Δώρο γεννεθλίων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ATHINA22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλα μην παρεις κολιεδες και σκουλαρικια γιατι θα φρικαρει! τυπωσε μια φωτο σου σε μια κουπα και πες της ..για να πινει τον καφε της και να της λες καλημερα καθε πρωι..ρομαντικο και ασυνηθιστο μιας και δεν τρεχει τιποτα ακομα μεταξυ σας ,ριχνεις και το υποννοουμενο..οικονομικο και πρωτοτυπο και αστειο!
και αν ο τυπος εχει την ομορφια του μητσοτακη τι γινεται τοτε δικια μου  :S

OP
OP
A

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΙΑΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ!ΓΚΟΥΝΤ ΝΑΙΤ!!!

Επισκέπτης
θα μπορουσες να γινεις διαφημιστης!ψαξτο εχεις μοναδικο ταλεντο και δεν κανω πλακα!ισως σε παρω για να διαφημισεις την επιχειρηση μου!!!
Ηταν διαφημιστης και παραμενει ατακοδορος.
Ακομα να καταλαβεις ποιος ειναι;

%CE%B2%CE%B1%CF%88%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82++2.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ηταν διαφημιστης και παραμενει ατακοδορος.
Ακομα να καταλαβεις ποιος ειναι;

%CE%B2%CE%B1%CF%88%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82++2.jpg
που τον θυμηθηκες τον φερη τυπε
ζει ακομα? :grin:
κοπηκε η επιχορηγηση και χασαμε και τον πετρακη δικε μου :-

Lina str

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
και αν ο τυπος εχει την ομορφια του μητσοτακη τι γινεται τοτε δικια μου  :S
κι ο μητσοτακης ειχε τη μαρικα μην ξηγιεσαι ετσι!!! οποτε μην την ψαχνεις! αλλωστε οι σωστες κινησεις κανουν την αλλη να σε θελει  δεν πα να σαι και δρακουμελ! με χιουμορ πεφτουν οι γυναικες!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• neolaia1.jpg
    neolaia1.jpg
    64 KB · Εμφανίσεις: 34
  • neolaia2.jpg
    neolaia2.jpg
    79,7 KB · Εμφανίσεις: 24

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Κλεισε σουιτα σε ξενοδοχειο με δυο προικισμενους μαυρους

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κι ο μητσοτακης ειχε τη μαρικα μην ξηγιεσαι ετσι!!! οποτε μην την ψαχνεις! αλλωστε οι σωστες κινησεις κανουν την αλλη να σε θελει  δεν πα να σαι και δρακουμελ! με χιουμορ πεφτουν οι γυναικες!
Ναι αλλα αμα εχει αντιθετο αποτελεσμα τι γινεται;Αυτα τα δωρακια ειναι ωραια μεν οταν εχεις ομως ηδη σχεση αρκετο καιρο.Τωρα θα τον περασει για ψωνιο.Θα περιμενει κανα ρολοι κανα χρυσαφικο τελος παντων και αυτος θα του δωσει την μαπα του σε κουπα ;

Lina str

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ναι αλλα αμα εχει αντιθετο αποτελεσμα τι γινεται;Αυτα τα δωρακια ειναι ωραια μεν οταν εχεις ομως ηδη σχεση αρκετο καιρο.Τωρα θα τον περασει για ψωνιο.Θα περιμενει κανα ρολοι κανα χρυσαφικο τελος παντων και αυτος θα του δωσει την μαπα του σε κουπα ;
αν ενδιαφερεται κι εχει δωσει το πρασινο φως δεν θα τον περασει για ψωνιο! και να ξερεις αμα αρχισει απο τωρα τα ακριβα δωρα θα θελει παντα ακριβα .δεν μπορει μετα μολις του κατσει να τη βγαζει με κουπιτσες και αστειακια! ας της παρει μια ταμπακιερα αμα καπνιζει ! ε τι αλλο να πω! για να λεει οικονομικο κατι θα ξερει!

Επισκέπτης
αν ενδιαφερεται κι εχει δωσει το πρασινο φως δεν θα τον περασει για ψωνιο! και να ξερεις αμα αρχισει απο τωρα τα ακριβα δωρα θα θελει παντα ακριβα .δεν μπορει μετα μολις του κατσει να τη βγαζει με κουπιτσες και αστειακια! ας της παρει μια ταμπακιερα αμα καπνιζει ! ε τι αλλο να πω! για να λεει οικονομικο κατι θα ξερει!
Να της παρει τσιγαρα. Ειναι πιο ακριβα απο την ταμπακιερα.

Επισκέπτης
καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου δωσετε ιδεες για δωρο γεννεθλιων σε κοπελα αλλα να ειναι πρωτοτυπο-εξυπνο-φθηνο και γενικα να τηνενθουσιασω

Υ.Γ δεν ειναι γκομενα μου (ακομα)

Πάρε της ένα κουτί φυσίγγια sporting.
Lambro που είναι και ελληνικά !!!!
Με 5,50€ ως 6€ είναι κομπλέ !!!!!!

URL]]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πάρε της ένα κουτί φυσίγγια sporting.
Lambro που είναι και ελληνικά !!!!
Με 5,50€ ως 6€ είναι κομπλέ !!!!!!

http://[URL unfurl="true"]www.ihunt.gr/sites/default/files/images/28_lambo.jpg[/img[/URL]]
[/quote]και τι να τα κανει ρε χωρις τουφεκι;να τα πεταει σαν αστερακια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom