Την συνάντησα την Έρικα και έπαθα ζημιά μαζί της καταπληκτική σε όλα,σεξ δεν κάνει,αλλά η γυναίκα είναι όλα τα λεφτά,χωρίς να κρατάει ρολόι το απολαμβάνει ιδίως το στράπ που με ενδιαφέρει.Ray δεν ξέρω τι εννοείς με το "πάντα" άλλα αυτή είναι η Βαρόνη, οκτώ στους δέκα θα σου πουν να πας αλλού ! Και στην τελική αν δε σου κάτσει με την Ερικα υπάρχουν και άλλες επιλογές
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Peterdkwf12
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα!!Μετα απο καιρο επισκεφτηκα την Κυρια Ερικα.Για μια ακομη φορα με υποδεχτηκε πολυ καλα.Φοραγε ενα κοκκινο φορεμα και ηταν πιο ομορφη απο την τελευταία φορα που την ειχα επισκεφτει.Περασα τελεια.Καναμε ενα καταπληκτικο σεσσιον.Απολα μβανε καθετι που μου εκανε.Δοκιμασα και καποια νεα προιοντα που εχει προμηθευτει.Γενικως ηταν τελεια και Χωρις Πιεση Χρονου.Την Ευχαριστώ για το καταπληκτικό για μια ακομα φορα σεσσιον και αναμενω μεχρι το επομενο!!!
Καλησπερα!!Μετα απο καιρο επισκεφτηκα την Κυρια Ερικα.Για μια ακομη φορα με υποδεχτηκε πολυ καλα.Φοραγε ενα κοκκινο φορεμα και ηταν πιο ομορφη απο την τελευταία φορα που την ειχα επισκεφτει.Περασα τελεια.Καναμε ενα καταπληκτικο σεσσιον.Απολα μβανε καθετι που μου εκανε.Δοκιμασα και καποια νεα προιοντα που εχει προμηθευτει.Γενικως ηταν τελεια και Χωρις Πιεση Χρονου.Την Ευχαριστώ για το καταπληκτικό για μια ακομα φορα σεσσιον και αναμενω μεχρι το επομενο!!!
Και σε εσένα κοκκινο ; Και στον Ray το ιδιο. Τι διάολο την ίδια μέρα πήγατε; Γιατι για να ξεμεινε απο εμφανίσεις δύσκολο. Βέβαια παρα τα διάφορα Outfits που εχει με το στυλιστικο δε το πολυέχει σε σχέση με άλλες αλλά ΟΚ έχει άλλες χάρες
Στο σεσσιόν μαζί μου κόκκινα φορούσε,ωραίο ντύσιμο,γενικά μέχρι στιγμής ήμουν τυχερός όσες πήγα είναι ωραίες γυναίκες.Και σε εσένα κοκκινο ; Και στον Ray το ιδιο. Τι διάολο την ίδια μέρα πήγατε; Γιατι για να ξεμεινε απο εμφανίσεις δύσκολο. Βέβαια παρα τα διάφορα Outfits που εχει με το στυλιστικο δε το πολυέχει σε σχέση με άλλες αλλά ΟΚ έχει άλλες χάρες
Peterdkwf12
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Την ημερα που την ειδα εγω κόκκινο φόρεμα φορούσε τωρα αν την ιδια μερα την ειδε και αλλος δεν μπορώ να το ξερω,ετσι και αλλιως εχει Διάφορα ΡουχαΚαι σε εσένα κοκκινο ; Και στον Ray το ιδιο. Τι διάολο την ίδια μέρα πήγατε; Γιατι για να ξεμεινε απο εμφανίσεις δύσκολο. Βέβαια παρα τα διάφορα Outfits που εχει με το στυλιστικο δε το πολυέχει σε σχέση με άλλες αλλά ΟΚ έχει άλλες χάρες
Εγώ θα ξαναπάω και γυμνή να είναι ακόμα καλύτερα.Την ημερα που την ειδα εγω κόκκινο φόρεμα φορούσε τωρα αν την ιδια μερα την ειδε και αλλος δεν μπορώ να το ξερω,ετσι και αλλιως εχει Διάφορα Ρουχα
Peterdkwf12
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Εγω που την ξερω επειδη την επισκεπτομαι συνεχεια λογω οτι ειμαι μαζοχιστης αυτο που λες για να εμφανιστει γυμνη δεν υπαρχει τετοια περιπτωση να συμβει.Επειδη πηγες με δυο αφεντρες νομιζεις οτι θα πας και με την ερικα?Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση και αν την επισκεφτεις και της πεις κατι τετοιο θα σε κυνηγαει.Εγώ θα ξαναπάω και γυμνή να είναι ακόμα καλύτερα.
Εσύ τι ζόρι τραβάς?δεν ζήτησα ποτέ σεξ σε καμία,εσύ αν σου έβαζαν την καμπότα δεν θα πήδαγες?με την έρικα βρέθηκα σεξ δεν κάναμε δεν το ζήτησα αλλά γουστάρω αλλαγή ρόλων να με πάρει και να την πάρω,μια φορά την είδα σταπάρει γαμάτα αλλά αυτό είναι το βίτσιο μου.Εγω που την ξερω επειδη την επισκεπτομαι συνεχεια λογω οτι ειμαι μαζοχιστης αυτο που λες για να εμφανιστει γυμνη δεν υπαρχει τετοια περιπτωση να συμβει.Επειδη πηγες με δυο αφεντρες νομιζεις οτι θα πας και με την ερικα?Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση και αν την επισκεφτεις και της πεις κατι τετοιο θα σε κυνηγαει.
Peterdkwf12
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Απο οτι διαβασα σημερα θα ανακοινωση την πεμπτη ποτε θα ερθει ΘεσσαλονίκηΠότε έρχεται στη Θεσσαλονίκη?? Session σε δικό της χώρο ή σε ξενοδοχείο?
trelobourdeliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2008
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
Εγω που την ξερω επειδη την επισκεπτομαι συνεχεια λογω οτι ειμαι μαζοχιστης αυτο που λες για να εμφανιστει γυμνη δεν υπαρχει τετοια περιπτωση να συμβει.Επειδη πηγες με δυο αφεντρες νομιζεις οτι θα πας και με την ερικα?Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση και αν την επισκεφτεις και της πεις κατι τετοιο θα σε κυνηγαει.
Εσυ είσαι ο " θεματοφυλακας της ηθικής" της Ερικας ; Είσαι η Ερικα η συμπάθησες τον Ray και του τα γράφεις αυτά για το "καλό του " ; Δικαίωμα του είναι να φαντασιώνεται ότι θέλει ότι μπορεί να συμβεί ακόμα και εάν δε συμβεί ποτέ. Άλλωστε αυτά που του γράφεις του τα έγραψαν και άλλοι και κάποια στιγμή πρέπει να κλεισει αυτό το θέμα γιατι έχει γίνει βαρετό. Από εκεί και πέρα όμως άμα θέλει να έχει τις προσδοκίες του δεν ενοχλεί κανέναν νομίζω.
mkotsiadis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2016
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Ο μόνος που έχω πρόσβαση στο laptop της έρικας είμαι εγώ,τι θέμα έχεις μαζί της?έίμαι προγραμματιστής και της έχω κάνει και το site,γιατί έχει καταντήσει γελοίο όλο αυτό?αν ήξερες την έρικα δεν θα έγραφες αυτά που γράφεις,.ετσι γράφει η έρικα? η έχει ανάγκη από προβολή?Εσυ είσαι ο " θεματοφυλακας της ηθικής" της Ερικας ; Είσαι η Ερικα η συμπάθησες τον Ray και του τα γράφεις αυτά για το "καλό του " ; Δικαίωμα του είναι να φαντασιώνεται ότι θέλει ότι μπορεί να συμβεί ακόμα και εάν δε συμβεί ποτέ. Άλλωστε αυτά που του γράφεις του τα έγραψαν και άλλοι και κάποια στιγμή πρέπει να κλεισει αυτό το θέμα γιατι έχει γίνει βαρετό. Από εκεί και πέρα όμως άμα θέλει να έχει τις προσδοκίες του δεν ενοχλεί κανέναν νομίζω.
Peterdkwf12
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Οπως ειπες τα εχουν γραψει και άλλοι.Καλα κανει Ο ray pay και εχει φαντασιες.Μπράβο του και ωραια.Εγω απλα ειπα το αυτονοητο και αυτο που γνωριζω στα τοσα χρονια που επισκεπτομ αι την Κυρια Ερικα!!Εσυ είσαι ο " θεματοφυλακας της ηθικής" της Ερικας ; Είσαι η Ερικα η συμπάθησες τον Ray και του τα γράφεις αυτά για το "καλό του " ; Δικαίωμα του είναι να φαντασιώνεται ότι θέλει ότι μπορεί να συμβεί ακόμα και εάν δε συμβεί ποτέ. Άλλωστε αυτά που του γράφεις του τα έγραψαν και άλλοι και κάποια στιγμή πρέπει να κλεισει αυτό το θέμα γιατι έχει γίνει βαρετό. Από εκεί και πέρα όμως άμα θέλει να έχει τις προσδοκίες του δεν ενοχλεί κανέναν νομίζω.
trelobourdeliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2008
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
Ο μόνος που έχω πρόσβαση στο laptop της έρικας είμαι εγώ,τι θέμα έχεις μαζί της?έίμαι προγραμματιστής και της έχω κάνει και το site,γιατί έχει καταντήσει γελοίο όλο αυτό?αν ήξερες την έρικα δεν θα έγραφες αυτά που γράφεις,.ετσι γράφει η έρικα? η έχει ανάγκη από προβολή?
Καλος τον και ας άργησε ; Έχεις και πιστοποίηση ISO ? Και άλλος θεματοφυλακας ; Ποσοι ειστε τελικα ; Τι ακριβώς έγραψα και ενοχλήθηκες εσύ και τι ζορι τραβας ; Αυτο που εχει καταντησει γελοιο δε θα κατσω να στο εξηγησω αν δεν καταλαβαινεις προβλημα σου
mkotsiadis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2016
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Σου απάντησα σε pm,από να τα γράψω δημόσια έκανα το καλύτερο σου έστειλα μήνυμα για να καταλάβεις.Καλος τον και ας άργησε ; Έχεις και πιστοποίηση ISO ? Και άλλος θεματοφυλακας ; Ποσοι ειστε τελικα ; Τι ακριβώς έγραψα και ενοχλήθηκες εσύ και τι ζορι τραβας ; Αυτο που εχει καταντησει γελοιο δε θα κατσω να στο εξηγησω αν δεν καταλαβαινεις προβλημα σου
Μάκη σου έστειλα μήνυμα αν θέλεις απάντησε μου και κάνε με και φίλο σου,ευχαριστώ.Σου απάντησα σε pm,από να τα γράψω δημόσια έκανα το καλύτερο σου έστειλα μήνυμα για να καταλάβεις.
Δεν ξέρω πότε θα έρθει αλλά εγώ την είδα σε διαμέρισμα,είχε νοικιάσει όλο τον όροφο,η καλύτερη και η πιο τίμια επιλογή.Κάνει τα πάντα και χωρίς να κρατάει ώρα.Πότε έρχεται στη Θεσσαλονίκη?? Session σε δικό της χώρο ή σε ξενοδοχείο?
Συμφωνώ και αυταρχικό ξέρει και συζητάς μαζί της δεν υπάρχει ρολόι όσο είσαι με την έρικα εγώ θα ήθελα και σεξ αλλά όλοι μου είπαν ότι δεν κάνει αλλά ποτέ δεν ξέρεις μία φορά την είδα δεν της είπα τίποτα για σεξ με κάλυψε στο αυταρχικό στραπάρει τέλεια μου έκανε και άλλα δεν είμαι έτοιμος να τα γράψω.Θα την ξαναδώ σύντομα τώρα έχω το δεύτερο τηλέφωνο της.Και τιμια επιλογη και καθομαι και μιλαω και μαζι της στο αυταρχικο χρονια αλλα κανει και καλη παρεα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις
- 31K