Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Και ποιος σου είπε ότι δεν έχει κάνει ; Η Ερικα ήταν 4 χρόνια εξωτερικο
και γιατί γύρισε στην ψωροκώσταινα?έχω διαβάσει τις αγγελίες της γράφει για Αγγλία,τεσπα με έχετε παρεξηγήσει επειδή έγραψα την αλήθεια ότι έκανα σεξ με δύο Αφέντρες και χωρίς να το ζητήσω.

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
και γιατί γύρισε στην ψωροκώσταινα?έχω διαβάσει τις αγγελίες της γράφει για Αγγλία,τεσπα με έχετε παρεξηγήσει επειδή έγραψα την αλήθεια ότι έκανα σεξ με δύο Αφέντρες και χωρίς να το ζητήσω.
Φίλε Raypay μπράβο σου και μαγκιά σου να κάνεις σεξ με δύο Αφέντρες. Ωστόσο χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, να ξέρεις ότι με την Έρρικα απλά δεν έχεις καμία ελπίδα να τριτώσει το καλό για σένα. Αν τα καταφέρεις, τότε θα σκίσω τα πτυχία ανωμαλίας που με τόσο κόπο έχω αποκτήσει!

• Like
Αντιδράσεις: react

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.334
Πόντοι
736

βασικα δεν μας πολυ ενδιαφερουν αυτα που λες ζητησες τι γνωμη μας για την κυρια ερικα και στη δωσαμε επισης ελαβες και μια συμβουλη αν θες να την ακουσεις ή οχι δικαιωμα σου....οσον αφορα το οτι εκανες σεξ με καποιες αφεντρες επισης μας αφηνει αδιαφορους ειναι γνωστο οτι καποιες επαγγελαμτιες αφεντρες κανουν επιλεκτικα σεξ στα σεσσιον τους με καποιον που μπορει να τους αρεσει αλλα δεν βγαινουμε να το κανουμε φιρμανι (θεμα ευγενειας).

Taki-Sub

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2018
Like
60
Πόντοι
0
βασικα δεν μας πολυ ενδιαφερουν αυτα που λες ζητησες τι γνωμη μας για την κυρια ερικα και στη δωσαμε επισης ελαβες και μια συμβουλη αν θες να την ακουσεις ή οχι δικαιωμα σου....οσον αφορα το οτι εκανες σεξ με καποιες αφεντρες επισης μας αφηνει αδιαφορους ειναι γνωστο οτι καποιες επαγγελαμτιες αφεντρες κανουν επιλεκτικα σεξ στα σεσσιον τους με καποιον που μπορει να τους αρεσει αλλα δεν βγαινουμε να το κανουμε φιρμανι (θεμα ευγενειας).

Σωστός ! Και να προσθέσω ότι εάν εσύ Ray ειτε γιατι μοιάζεις του Μπραντ Πιτ και τον έχεις μεγαλύτερο απο του Γκουσγκουνη ειτε γιατι είσαι γοητευτικος σαν τον Κλουνεϊ και είχες τις τύχες που λες δε σημαινει ότι μπορουμε να τις έχουμε όλοι. Με άλλα λόγια μην καλλιεργεις προσδοκίες . Τωρα βέβαια εάν το καταφέρεις και με την Ερικα κράτα το για εσενα. Βαράει δυνατά η Ερικα  και δεν το αντέχουμε ολοι το πολύ το ξύλο χα χα χα στην περίπτωση που της το ζητησουμε και εμεις και  αγριεψει :) Εχω βρεθει μαζι της πριν πολλά χρόνια αλλα απ οτι βλεπω σε φωτο και διαβαζω μια χαρά κρατάει σου ευχομαι να καταφερεις να συναντηθεις. Τωρα βεβαια το γεγονός ότι δεν σου απαντα τόσο καιρό ίσως λεω ισως να πρέπεινα σε βαλει σε σκεψεις....ας ελπίσουμε (για εσενα δηλαδή)να ειναι τυχαιο

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
42
Πόντοι
0
Καλησπερα,Μτα απο καιρο επισκεφτηκα την καλυτερη Αφεντρα την Κυρια Ερικα.Ανυπομονουσα πως και πως να ερθει εκεινη η μερα και οταν ηρθε δεν ηθελα να φυγεει.Ηταν καταπληκτικα.Ειμαι λατρης του ξυλου και το ξερει και η ιδια και η χημεια μας εχει δεσει απολυτα.Ηταν απο τα καλυτερα σεσσιον που χω κανει.Την ευχαριστω παρα πολυ και ανυπομονο να ξαναρθει η μερα που θα την ξανα επισκεφτω

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
42
Πόντοι
0
Ηταν πολυ ωραιο το σεσσιον εκανα τα παντα λατρεψα τα υπεροχα ποδια της Κυριας Ερικας και Μου αρεσε παρα πολυ το να ειμαι στα ποδια της και να ειμαι το τραπεζακι της,και να δοκιμαζω τα στραπον ηταν καταπληκτκικα.Γενικως ολο το σεσσιον ηταν ωραιο και παντα η Κυρια Ερικα που Εχει κατι μαγικο και ομορφαινει περισσοτερο και παντα με το χαμογελο και την τελει υποδοχη που κανει παντα φιλοξενη και παντα ομιλητικη.Για μενα μεγαλη δασκαλα και πολυ καλος χαρακτηρας.Ε γω προσωπικα την ευχαριστω για ολα

MIKY73

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
88
Πόντοι
0
παιδια το bdsm δεν ειναι μονο ξυλο μην τρελαινεστε ειναι πληθος εμπειριων οσον αφορα την Κυρια Ερικα για το θεμα του ξυλου ολα γινοντε κατοπιν συννενοησεως πχ εμενα μου αρεσει το στραπ κροσσντρεσινγκ και το ελαφρυ μαστιγωμα και οποτε βρισκομαστε ποτε δεν εχει ξεπερασει τα ορια μου παντα υπαρχει λεξη ασφαλειας

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
42
Πόντοι
0
Εννοείται ότι γινεται κατοπιν συννενοησης και εννοείται ότι δεν ειναι μονο το ξυλο το bdsm.Γενικως ομως Η Ερικα ειναι η Καλύτερη στο bdsm!!!Ειναι η Ιέρεια του bdsm η Ερικα η Καλυτερη ολων και για αυτο ειτε ειναι Αθηνα ειτε Επαρχια Εχει Πολύ Κοσμ ο και παντα ανυπομονουν ποτε θα παει επαρχία.Ειναι η Καλύτερη και αυτο φαινεται.Εγω περναω καλα οταν την επισκεφτομαι.

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Σωστός ! Και να προσθέσω ότι εάν εσύ Ray ειτε γιατι μοιάζεις του Μπραντ Πιτ και τον έχεις μεγαλύτερο απο του Γκουσγκουνη ειτε γιατι είσαι γοητευτικος σαν τον Κλουνεϊ και είχες τις τύχες που λες δε σημαινει ότι μπορουμε να τις έχουμε όλοι. Με άλλα λόγια μην καλλιεργεις προσδοκίες . Τωρα βέβαια εάν το καταφέρεις και με την Ερικα κράτα το για εσενα. Βαράει δυνατά η Ερικα  και δεν το αντέχουμε ολοι το πολύ το ξύλο χα χα χα στην περίπτωση που της το ζητησουμε και εμεις και  αγριεψει :) Εχω βρεθει μαζι της πριν πολλά χρόνια αλλα απ οτι βλεπω σε φωτο και διαβαζω μια χαρά κρατάει σου ευχομαι να καταφερεις να συναντηθεις. Τωρα βεβαια το γεγονός ότι δεν σου απαντα τόσο καιρό ίσως λεω ισως να πρέπεινα σε βαλει σε σκεψεις....ας ελπίσουμε (για εσενα δηλαδή)να ειναι τυχαιο
ότι έγραψα είναι η αλήθεια και μόνο,τώρα γιατί μου την πέφτετε όλοι δεν το καταλαβαίνω,με τις δυό που έγραψα πήγα,δημοκρατία έχουμε και εδώ γράφουμε τις εμπειρίες μας,και στο άλλο νήμα Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη γράφει άλλο προφίλ και όχι όπως γράφω ευγενικά ότι θέλει να τον μπήξει στην έρικα εκεί μούγκα σε εμένα την πέσατε όλοι,ακόμα δεν έχει απαντήσει το τηλέφωνο της κλειστό,κάποια στιγμή θα την πετύχω επαγγελματίας είναι λεφτά παίρνει δεν το κάνει τζάμπα.

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1

Likes στο φόρουμ: 147
Κριτικές: 23
#223 Αξιολογητής σε Likes

«Έργω κ’ουκέτι μύθω» (Έργα και όχι λόγια)

99
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Απ: Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #181 στις: 26/08/19, 13:01 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Παράθεση από: react  (26/08/19, 13:01)
Δεν νομίζω είναι γνήσια Αφέντρα δεν της το ζήτησα για να ξέρω αλλά γαμάει τέλεια και σε παίζει εγκεφαλικά ανάποδο γλύψιμο και μου είχε βάλει τάπα και μου τον έφτυνε και μου έκανε έλεγχο οργασμού καταπληκτικό,είναι γυναικάρα αλλά για σεξ δεν ξέρω

Αν ξέρει κανείς αν τον τρώει...ας μας πει παρακαλώ!
Με ενδοιαφέρει να τον μπήξω σε τούτη!

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Δεν είμαι ο μόνος που ρώτησε και εγώ ζητάω σεσσιόν και αν κάτσει και ανταλλαγή ρόλλων,όχι μόνο σεξ,κακώς μου την πέφτετε έτσι,δεν την ξέρω την γυναίκα μου άρεσαν πολύ οι φωτογραφίες της και ρώτησα αν εκτός από αυταρχικό κάνει και σεξ.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.334
Πόντοι
736
ότι έγραψα είναι η αλήθεια και μόνο,τώρα γιατί μου την πέφτετε όλοι δεν το καταλαβαίνω,με τις δυό που έγραψα πήγα,δημοκρατία έχουμε και εδώ γράφουμε τις εμπειρίες μας,και στο άλλο νήμα Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη γράφει άλλο προφίλ και όχι όπως γράφω ευγενικά ότι θέλει να τον μπήξει στην έρικα εκεί μούγκα σε εμένα την πέσατε όλοι,ακόμα δεν έχει απαντήσει το τηλέφωνο της κλειστό,κάποια στιγμή θα την πετύχω επαγγελματίας είναι λεφτά παίρνει δεν το κάνει τζάμπα.

εσυ απο αυτα που σου ειπαμε αυτο καταλαβαες? κανεις δεν ειπε οτι λες ψεματα γιατι δεν μας ενδιαφερει κανεις δεν σου την επεσε για το οτι αν λες ψεματα ή αληθεια και αν εκανες σεξ με αφεντρα γιατι παλι δεν αμς ενδιαφερει. η κριτικη που σου εγινε αφορα το οτι λες οτι μια αφεντρα κανει σεξ και οπως ειπα και παραπανω ειναι γνωστο αυτο οτι οι αφεντρες κανουν σεξ με υποτακτικους ή σκλαβους που  τους αρεσουν αλλα κανεις δεν βγαινει να το βγαλει ντελαλι γιατι ειναι θεμα ευγενειας μιας και δεν το κανουν με ολους. καθαρα επιλεκτικα γινετε αυτο. τωρα το καταλαβες?

panaras

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
195
Πόντοι
1
προτεινεται η ερικα για ποδολαγνεια?

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
προτεινεται η ερικα για ποδολαγνεια?
Η Έρικα κάνει τα πάντα,κάνω και ποδολαγνεία μαζί της,ωραίο πόδι και πατούσα πεντακάθαρη έχει ωραία συμμετρικά δάχτυλα πάντα περιποιημένα αλλά ακόμα και στην ποδολαγνεία μου φοράει κολάρο και μου δίνει εντολές το πως θα της τα γλύψω.

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
Ήταν στο Λονδίνο η έρικα πριν χρόνια αν κάνεις ραντεβού μαζί της σέξ μην περιμένεις και κακώς έγραψες τα ονόματα για αυτό σου έβαλαν όλοι χέρι

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
173
Πόντοι
1
Έχω πάει τρεις φορές στην κυρία Ερικα και η μόνη «κριτική» που έχω είναι δεν έχει δονητή αρκετά μεγάλο για μένα όποτε βάζει 2-3 μέσα. Είναι καταπληκτική σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και φαίνεται ότι γουστάρει αυτό που κάνει
Σαλλονίκη φέρνει πολλούς και διάφορα μεγέθη και μεγάλα.

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
173
Πόντοι
1
Η Έρικα είναι από τις αφεντρες που γουστάρει να περνάει καλά. Αφήνει γλυφομούνι αλλά θα πρέπει να "δώσεις" κάτι όμως. Face sitting, ίσως το καλύτερο που μου έχει κάνει γυναίκα ποτέ. Μαστόρισα, μερακλού, Κυρία, μα πολύ ανθρώπινη πάνω απ όλα. Ευγενική με ταμπεραμέντο και φιλική. Παρ' όλα αυτά ενδείκνυται για πολύ σκληρές καταστάσεις. 
Ρολόι δεν υπάρχει στη συνεδρία και γι αυτό δεν χρεώνει με την ώρα. Την πρώτη φορά, σε μένα τουλάχιστον η συνεδρία διήρκεσε μιάμιση ώρα και την δεύτερη ένα δίωρο. Σχετικά με την χρέωση επειδή δεν θα κοιτάξει ποτέ εναν άνθρωπο στο πορτοφόλι και λόγω των δύσκολων καιρών που ζούμε είναι πολύ συζητήσιμη και σίγουρα θα βρείτε μια λύση αρκεί να είσαι ειλικρινής.
Από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ.
Μεγάλη μαστόρισα καλά τα λές ένα δύωρο το λιγότερο η καλύτερη Αφέντρα και η καλύτερη εμπειρία μόνο με την ερίκα κούκλα,έμπειρη,ακούραστη αλλά και πολύ καλός άνθρωπος

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
173
Πόντοι
1
σέξ κάνει?είναι μούναρος θέλω και αυταρχικό και να την παρω και να με πάρει
όχι δεν κάνει σεξ θα σε στραπάρει τέλεια,θα σε κάνει έλεγχο οργασμού μασάζ προστάτη σκέτη καύλα,είναι εγκεφαλική Αφέντρα ακόμα και την ποδολαγνεία την κάνει με τον δικό της τρόπο όμορφα πεντακάθαρα πόδια πολύ καλή και στο ποδοπάτημα τι να πρωτογράψω και καταπληκτικά βυζοσκάμπιλα.

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Ήταν στο Λονδίνο η έρικα πριν χρόνια αν κάνεις ραντεβού μαζί της σέξ μην περιμένεις και κακώς έγραψες τα ονόματα για αυτό σου έβαλαν όλοι χέρι
Αλήθειες έγραψα διαβάζω και δικά σας και γελάω τσακώνεστε σαν τα κοκόρια.

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Αλήθειες έγραψα διαβάζω και δικά σας και γελάω τσακώνεστε σαν τα κοκόρια.

Ρε τύπε, έξυπνος άνθρωπος φαίνεσαι και απορώ γιατί επιμένεις στα αυτονόητα. Δεν στην έπεσε κανείς γιατί πήδηξες. Όπως και να τα κάνουμε όλοι όσοι έχουν πουλί - υποτακτικοί και μη - είναι δεδομένο ότι θέλουν να πηδήξουν. Οι γυναίκες αυτές δεν είναι εκδιδόμενες πόρνες για να προσφέρουν αυτού του είδους τις υπηρεσίες. Αν το κάνουν θα το κάνουν κατ' εξαίρεσιν με κάποιον στον οποίο έχουν εμπιστοσύνη, που τον γουστάρουν και οι ίδιες και εντός των πλαισίων των υπηρεσιών που προσφέρουν. Δεν βρίσκω τίποτε μεμπτό και τίποτα επιλήψιμο σε ο,τιδήποτε γίνεται συναινετικά μεταξύ δύο ενηλίκων και ούτε εμένα μου αρέσουν τα διάφορα κλισέ. Μεμπτό και επιλήψιμο ωστόσο βρίσκω αυτό που θα έπρεπε να κρατήσεις επτασφράγιστο μυστικό για λόγους προστασίας αυτής που σου το προσέφερε, να βγαίνεις και να το κάνεις βούκινο. Εσύ μπορείς να επιβεβαιώνεσαι έτσι, αλλά η επιβεβαίωση η δική σου γίνεται με έκθεση της άλλης, στην οποία ο κάθε πικραμένος θα ζητάει και σεξ.

Ως προς την Έρικα τώρα, επειδή έχω την τιμή να την γνωρίζω αρκετά καλά, θα σου πω με βεβαιότητα το εξής: Η Έρικα είναι γνήσια αφέντρα, θα σου προσφέρει ένα απίστευτο πρόγραμμα χωρίς χρονικούς περιορισμούς, δεν θα κολλήσει πουθενά, και θα διαπιστώσεις ότι όλα αυτά θα συμβούν γιατί απλά απολαμβάνει και η ίδια την φάση. Ωστόσο να ξέρεις ότι δεν θα πάει ποτέ ούτε με εμένα, ούτε με σένα έστω κι αν είσαι ο Μπραντ Πιτ, ούτε και με κανένα άλλο, γιατί απλά δεν πρόκειται ποτέ να το κάνει με κάποιον που την πληρώνει και είναι πελάτης της. Η δική μου εντύπωση είναι ότι εκεί που οι άλλες γυναίκες αντλούν ικανοποίηση από την σεξουαλική επαφή, η Ερικα αντλεί ικανοποίηση από όλα αυτά που κάνει, και γιαυτό ακριβώς και είναι η κορυφαία στον χώρο αυτό. Υποθετικά η μόνη περίπτωση να κάνει κάποιος σεξ μαζί της, θα ήταν να γίνει γκόμενος της, αλλά και αυτό χωρίς καμία εγγύηση! 

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom