Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
121
Πόντοι
1
Κοιτα μια εμπειρια εχω πριν πολυ καιρο,μ αρεσε,αλλα δεν το βγαζε και τοσο η κοπελα...θελω οπως λες να μαθω και να κανω πολλα...Το πιθανοτερο να κλεισω μαζι της μολις γυρισω..
και αν την πετύχεις στο τηλέφωνο που βάζει στις αγγελίες σφύρα μου αν δεν μου έδινε ο μίκιωτο πριβέ της δεν μπορούσα να την πετύχω

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Ωραία γκόμενα στις φωτογραφίες είναι όντως η ίδια?

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Τη έρικα την ξέρω χρόνια,μετά την Μπέττυ από φυλής που μου άρεσε το στραπάρισμα της πήγαινα για χρόνια έρικα,αυτά που γράφει στις αγγελίες της ισχύουν,όντως ξεκίνησε από πολύ μικρή έχει αρκετά άλμπουμ φωτογραφιών από όταν ξεκίνησε,δεν υπάρχει φετίχ που θα της ζητήσεις και να μην το γνωρίζει. Δεν λέει όχι σε κανένα φετίχ, εκτός αν πρόκειται για κάτι που θα δημιουργήσει μόνιμες βλάβες στον υποτακτικό της σκλάβο. Είναι έμπειρη ακόμη και στα πιο σπάνια γούστα που μπορεί να φανταστεί κανείς είναι αξιόπιστη Αφέντρα,είχε την καλύτερη συνεργασία πριν 2 χρόνια με την ιρίνα μια κουκλάρα ρωσίδα αλλά δεν άντεξε τους τρελούς ρυθμούς της έρικας κάθε μέρα από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ session και σταμάτησε,η έρικα είναι εθισμένη στο αυταρχικό,προσωπική ζωή δεν έχει,όλη της την ζωή κάνει αυτή την δουλειά,είναι σκληρή πάντα έχει τον απόλυτο έλεγχο.

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
αν έχεις το πριβέ τηλεφωνό της στείλτο μου την ξέρω απλώς το έχασα και στο άλλο που βάζει τις αγγελίες δεν μπορώ να την πετύχω
Επιτέλους τόσο κόσμο έχει τι τις θέλει τις αγγελίες?Και η Ιρίνα αυτό της έλεγε μόνο με γνωστούς.

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Ευχαριστώ είναι γκομενάρα στο αυταρχικό δεν ξέρω αλλά όταν την δω θα γράψω :happy:

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
121
Πόντοι
1
σέξ κάνει?είναι μούναρος θέλω και αυταρχικό και να την παρω και να με πάρει
όχι δεν κάνει τώρα αν εσύ την έχεις δει να πηδήξεις σε βλέπω να φεύγεις από την έρικα ταπωμένος.Στραπάρει τέλεια αλλά σεξ δεν κάνει θα σε πάρει δεν θα την πάρεις

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Ενταξει ακουμε εσενα τον εμπειρο που θα μας πεις οτι θα πηδηξεις την Ερικα...
που το βρίσκεις το κακό?το να με πάρει και να την πάρω αυτό έγραψα,αν δεν το έχεις δοκιμάσει εσύ χάνεις,και οι αφέντρες γυναίκες είναι δεν κάνουν σεξ?μην τρελαθούμε.

XristosAth

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Like
2
Πόντοι
0
που το βρίσκεις το κακό?το να με πάρει και να την πάρω αυτό έγραψα,αν δεν το έχεις δοκιμάσει εσύ χάνεις,και οι αφέντρες γυναίκες είναι δεν κάνουν σεξ?μην τρελαθούμε.
Οχι βεβαια δεν ειναι κακο,αν το θελει καλα κανεις!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom