Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
42
Πόντοι
0
Καλησπερα μετα απο καιρο πηγα στην Ερικα και για μια ακομα φορα περασα καταπληκτικα.Εκανα για μια ακομα φορα ενα τελειο σεσσιον.Η Ερικα οπως συνηθως φιλοξενη με κερασε ποτο και ανυπομονουσα να αρχισουμε.Ξεκινησαμε και για μια ακομα φορα εφαγα ξυλο απο την καλυτερη του ειδους.Ειμαι λατρης του ξυλου εγω προσωπικα και την συνιστω ανεπιφυλακτα.Με εμαθε πολλα για μενα ειναι η δασκαλα μου και της οφειλω πολλα

react

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Like
76
Πόντοι
0
Την συνάντησα καταπληκτική Αφέντρα κάνει τα πάντα και είναι για όλα τα γούστα,έχει πολύ καλό σώμα και όμορφο πρόσωπο,είναι όπως στις φωτογραφίες,έμπειρη και προπάντων εγκεφαλική Αφέντρα στραπάρει τέλεια και στα εγκεφαλικά παιχνίδια είναι εξπέρ,αληθεύει ότι δεν κρατάει ώρα,πεντακάθαρη βάζει λέξη ασφαλείας ιδίως όταν θέλεις να παίξεις σκληρά θα την ξαναεπισκεφτώ σύντομα.

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
Την συνάντησα καταπληκτική Αφέντρα κάνει τα πάντα και είναι για όλα τα γούστα,έχει πολύ καλό σώμα και όμορφο πρόσωπο,είναι όπως στις φωτογραφίες,έμπειρη και προπάντων εγκεφαλική Αφέντρα στραπάρει τέλεια και στα εγκεφαλικά παιχνίδια είναι εξπέρ,αληθεύει ότι δεν κρατάει ώρα,πεντακάθαρη βάζει λέξη ασφαλείας ιδίως όταν θέλεις να παίξεις σκληρά θα την ξαναεπισκεφτώ σύντομα.
εμένα με έμαθε πολλά κάνει το καλύτερο στράπ και δεν πάει με την ώρα όσο το απολαμβάνει τόσο περισσότερο σε κρατάει και καλά κάνει και βάζει και κωδικό ασφαλείας η έρικα κάνει πολλά σκληρά ραντεβού γνήσια σαδίστρια

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Γιατί δεν απαντάει στα μηνύματα μου?σεσσιόν ζήτησα μούναρος είναι είδα χτες φωτογραφία το πρόσωπο της στην σελίδα της και στο προφίλ και γούσταρα πολύ έχει και βυζάρες :kissass:

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
1
Θα μπορουσε ανετα να κανει διεθνη καριερα στο εξωτερικο...

react

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Like
76
Πόντοι
0
Καλησπερα μετα απο καιρο πηγα στην Ερικα και για μια ακομα φορα περασα καταπληκτικα.Εκανα για μια ακομα φορα ενα τελειο σεσσιον.Η Ερικα οπως συνηθως φιλοξενη με κερασε ποτο και ανυπομονουσα να αρχισουμε.Ξεκινησαμε και για μια ακομα φορα εφαγα ξυλο απο την καλυτερη του ειδους.Ειμαι λατρης του ξυλου εγω προσωπικα και την συνιστω ανεπιφυλακτα.Με εμαθε πολλα για μενα ειναι η δασκαλα μου και της οφειλω πολλα
και εμένα με ρώτησε τι θέλω να πιώ αναψυκτικό μπύρα η ποτό έχει πιάσει έναν ολόκληρο όροφο,κάτσαμε στην βεραντάρα μιλήσαμε και μετά άρχισε το παιχνίδι δέκα με τόνο στην έρικα και όχι μόνο για την εμφάνιση έχει όλο το πακέτο έμπειρη κούκλα και το ζεί χωρις να σε κρατάει μόνο μία ώρα και κάνει τα πάντα δέκα με τόνο στην έρικα.

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
και εμένα με ρώτησε τι θέλω να πιώ αναψυκτικό μπύρα η ποτό έχει πιάσει έναν ολόκληρο όροφο,κάτσαμε στην βεραντάρα μιλήσαμε και μετά άρχισε το παιχνίδι δέκα με τόνο στην έρικα και όχι μόνο για την εμφάνιση έχει όλο το πακέτο έμπειρη κούκλα και το ζεί χωρις να σε κρατάει μόνο μία ώρα και κάνει τα πάντα δέκα με τόνο στην έρικα.
θέλω να την γνωρίσω με τρέλα αλλά δεν απαντάει στο μήνυμα μου οπότε θα ξαναδοκιμάσω με τηλέφωνο

trelobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
170
Πόντοι
1
όχι δεν κάνει τώρα αν εσύ την έχεις δει να πηδήξεις σε βλέπω να φεύγεις από την έρικα ταπωμένος. Στραπάρει τέλεια αλλά σεξ δεν κάνει θα σε πάρει δεν θα την πάρεις

που το βρίσκεις το κακό?το να με πάρει και να την πάρω αυτό έγραψα,αν δεν το έχεις δοκιμάσει εσύ χάνεις,και οι αφέντρες γυναίκες είναι δεν κάνουν σεξ?μην τρελαθούμε.

Κακό δεν είναι αλλά μη το πάρει στραβά και αρχίσεις και τρέχεις ξεβράκωτος στο κέντρο της Καλλιθεας και σε κυνηγάει η Ερικα απο πίσω με βουρδουλα και strapon στο χέρι. Και ξέρεις η Ερικα δε μασάει έχει και μια θητεία στη Θύρα 7 . Πρόσεξε πως θα το φέρεις

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Κακό δεν είναι αλλά μη το πάρει στραβά και αρχίσεις και τρέχεις ξεβράκωτος στο κέντρο της Καλλιθεας και σε κυνηγάει η Ερικα απο πίσω με βουρδουλα και strapon στο χέρι. Και ξέρεις η Ερικα δε μασάει έχει και μια θητεία στη Θύρα 7 . Πρόσεξε πως θα το φέρεις
Αν βγεί καλώς αλλά δεν μπορώ να την πιάσω στο τηλέφωνο της είναι κλειστό.

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Εγώ δεν το έστειλα μήπως εκτεθώ,τελευταία συνάντηση μαζί της καταπληκτική Αφέντρα με τα όλα της και προπάντων εγκεφαλική,σε γαμεί πρώτα με το μυαλό της και μετά σε κάνει ότι θέλει.
Σου είναι εύκολο να μου το στείλεις δεν θα πω που το βρήκα,όχι αυτό που βάζει στις αγγελίες το άλλο που γράφεται.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.334
Πόντοι
736
Σου είναι εύκολο να μου το στείλεις δεν θα πω που το βρήκα,όχι αυτό που βάζει στις αγγελίες το άλλο που γράφεται.

η κυρια Ερικα ξερει που δινει το προσωπικο της τηλεφωνο και σε ποιους το δινει αν την παρεις στο προσωπικο της θα ξερει οτι δεν εχει ξαναμιλησει μαζι σου και οτι καποιος στο εδωσε οποτε θα φας και ακυρο γιατι θα σου πει να την καλεσεις σε αυτο της αγγελιας. επισης το τηλεφωνο της αγγελιας ειναι κλειστο οταν κανει συνεδρεια. και μια συμβουλη επειδή και αλλοι της ειπαν για σεξ απο κοντα και οχι στο τηλ και εφαγαν πορτα καλυτερα θα ειναι να της το πεις απο το τηλ για να πει οχι και να μην κανεις τον κοπο να πας μεχρι το χωρο της για να φυγεις

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
όχι δεν μπορώ να στο δώσω με κάλυψε απόλυτα  ο trelos 1985,δεν το έδωσα ούτε σε σε έναν άλλο που έγραφε ότι την ήξερε θα το δώσω σε σένα?σίγουρα θα φας πόρτα και μετά θα την χάσω και εγώ και δεν θέλω να την χάσω,είναι έξυπνη γυναίκα ισχύει ότι γράφει ο trelos 1989.

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
όχι δεν μπορώ να στο δώσω με κάλυψε απόλυτα  ο trelos 1985,δεν το έδωσα ούτε σε σε έναν άλλο που έγραφε ότι την ήξερε θα το δώσω σε σένα?σίγουρα θα φας πόρτα και μετά θα την χάσω και εγώ και δεν θέλω να την χάσω,είναι έξυπνη γυναίκα ισχύει ότι γράφει ο trelos 1989.
Εντάξει δεν θέλω να σου κάνω ζημιά αν και δεν θα ανέφερα που το βρήκα αν μου το έστελνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom