Θα την δω σύντομα την έρικα σαν γκόμενα μετράει από ότι έχω δει στις φωτογραφίες.Ρε τύπε, έξυπνος άνθρωπος φαίνεσαι και απορώ γιατί επιμένεις στα αυτονόητα. Δεν στην έπεσε κανείς γιατί πήδηξες. Όπως και να τα κάνουμε όλοι όσοι έχουν πουλί - υποτακτικοί και μη - είναι δεδομένο ότι θέλουν να πηδήξουν. Οι γυναίκες αυτές δεν είναι εκδιδόμενες πόρνες για να προσφέρουν αυτού του είδους τις υπηρεσίες. Αν το κάνουν θα το κάνουν κατ' εξαίρεσιν με κάποιον στον οποίο έχουν εμπιστοσύνη, που τον γουστάρουν και οι ίδιες και εντός των πλαισίων των υπηρεσιών που προσφέρουν. Δεν βρίσκω τίποτε μεμπτό και τίποτα επιλήψιμο σε ο,τιδήποτε γίνεται συναινετικά μεταξύ δύο ενηλίκων και ούτε εμένα μου αρέσουν τα διάφορα κλισέ. Μεμπτό και επιλήψιμο ωστόσο βρίσκω αυτό που θα έπρεπε να κρατήσεις επτασφράγιστο μυστικό για λόγους προστασίας αυτής που σου το προσέφερε, να βγαίνεις και να το κάνεις βούκινο. Εσύ μπορείς να επιβεβαιώνεσαι έτσι, αλλά η επιβεβαίωση η δική σου γίνεται με έκθεση της άλλης, στην οποία ο κάθε πικραμένος θα ζητάει και σεξ.
Ως προς την Έρικα τώρα, επειδή έχω την τιμή να την γνωρίζω αρκετά καλά, θα σου πω με βεβαιότητα το εξής: Η Έρικα είναι γνήσια αφέντρα, θα σου προσφέρει ένα απίστευτο πρόγραμμα χωρίς χρονικούς περιορισμούς, δεν θα κολλήσει πουθενά, και θα διαπιστώσεις ότι όλα αυτά θα συμβούν γιατί απλά απολαμβάνει και η ίδια την φάση. Ωστόσο να ξέρεις ότι δεν θα πάει ποτέ ούτε με εμένα, ούτε με σένα έστω κι αν είσαι ο Μπραντ Πιτ, ούτε και με κανένα άλλο, γιατί απλά δεν πρόκειται ποτέ να το κάνει με κάποιον που την πληρώνει και είναι πελάτης της. Η δική μου εντύπωση είναι ότι εκεί που οι άλλες γυναίκες αντλούν ικανοποίηση από την σεξουαλική επαφή, η Ερικα αντλεί ικανοποίηση από όλα αυτά που κάνει, και γιαυτό ακριβώς και είναι η κορυφαία στον χώρο αυτό. Υποθετικά η μόνη περίπτωση να κάνει κάποιος σεξ μαζί της, θα ήταν να γίνει γκόμενος της, αλλά και αυτό χωρίς καμία εγγύηση!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).