εχει κανεις πληροφοριες για την συγκεκριμενη?
edit: Διόρθωση αναγραμματισμού του τίτλου θέματος
καλησπέρα τύπε,
Η τύπισσα γουστάρει μονο να γαμάει άντρες, όπως εξάλλου δηλώνει και στο blog της, και να της γλυφουν τα ποδια.. χααχαα, ΜΟΝΟ αυτο!!
Συνεπώς είναι για πολυ ιδιαίτερα γούστα,
καλη συνέχεια..
Κι εγώ πιστεύω πως έτσι όπως τα λες είναι...Μάλιστα θα έλεγα όχι μόνο να γαμάει άντρες και να της γλυφουν τα πόδια αλλά και BDSM φάση με υποταγές και άλλα τέτοια περίεργα...καλησπέρα τύπε,
Η τύπισσα γουστάρει μονο να γαμάει άντρες, όπως εξάλλου δηλώνει και στο blog της, και να της γλυφουν τα ποδια.. χααχαα, ΜΟΝΟ αυτο!!
Συνεπώς είναι για πολυ ιδιαίτερα γούστα,
καλη συνέχεια..
εχει κανεις πληροφοριες για την συγκεκριμενη?
Σε αυτό το σάιτ παίζει καμιά πραγματική φωτο?
Δεν λέω γιαυτή τύπε. Για τις περισσότερες φωτος που παίζουν στις αγγελίες λέω που είναι καραμούφα ή φωτοσοπ μέχρι αηδιας..
Καλημερα ... , παιδες ... την εχω παρει τη "μικρα" ... σου δινει ραντεβου σε ξενοδοχειο στο Μαρουσι, διαφορετικα μεσα στο αυτοκινητο σε ενα υπαιθριο παρκινγκ πισω απο σταθμο μετρο ... υπ' οψιν οι φωτο ειναι αληθινες ... δειχνει ψιλοπιτσιρικα απο κοντα ... ειναι ανετη, τα ποδαρακια οχι τοσο περποιημενα οσο τα περιμενα, ειχε ερθει μαλιστα με αθλητικα... κανει κατι ψιλομαλακιες βεβαια, σου ζηταει να της κανεις μασαζ και κανει το γουργουρητο της γατας .... ταχα μου ... μενει με ενα στρινγκ και σουτιενακι ... παιζει χουφτωμα στον κωλο αβερτα, ο οποιος ειναι σχετικα νερουλος, αυτη αδυνατη και φενεται οτι καποια στιγμη εκανε γυμναστικη με βαρη ... στο τελος στον παιζει με τα ποδια ... μετα μωρομαντηλο και bye ... δεν πολυαξιζει ... ασε λου σας χαζευουν περαστικοι ...
ειναι ανετη, τα ποδαρακια οχι τοσο περποιημενα οσο τα περιμενα, ειχε ερθει μαλιστα με αθλητικα... κανει κατι ψιλομαλακιες βεβαια, σου ζηταει να της κανεις μασαζ και κανει το γουργουρητο της γατας