Ενα link με πολλές πληροφορίες για τον Αρχηγό... αν έχεις να προτείνεις κάποιο ενημερωτικότερο, γράψτο!
Αν τον αφήσουν να κάνει την δουλειά του... θα δεις!
Εγώ είδα ένα λιβανιστήρι για τον "αρχηγό" που σου είπα, ούτε στην κηδεία του δε θα το διάβαζαν.
Ξέρεις τι πιστεύω φίλε;
1) Δε φτάνει κανείς να γίνει αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αν δεν είναι (κάπως) μπλεγμένος σε όλα όσα η ΕΛ.ΑΣ. κάνει, ΕΚΤΟΣ από αυτά για τα οποία είναι ταγμένη να κάνει... Γιατί; Γιατί αν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, τα "κυκλώματα" δε θα τον αφήσουν να φτάσει εκεί. Για να φτάσεις εκεί, πρέπει να τους έχεις ΟΛΟΥΣ ικανοποιημένους.
2) Όλο το site που μας έδωσες, είναι "πολύ καλά πληροφορημένο" για πράματα που έχουν σχέση με τις δραστηριότητες της ΕΛ.ΑΣ. Καλά κάνει. Αλλά ΜΟΝΟ γι' αυτά;
3) Κάτι ακόμα: Γράφει ένα κάρο πράματα για την ΕΛ.ΑΣ και τις δραστηριότητές της, έχει ΤΟ λιβανιστήρι για τον αρχηγό (χωρίς να του βρίσκει κανένα ψεγάδι), και δε δηλώνει ΤΙΠΟΤΑ για το τι είναι αυτό το site, το τι πρεσβεύει, γιατί υπάρχει. Άρα; Μήπως είναι... αυτό που υποψιάζομαι;
Δεν ξέρω άλλο site, αλλά θα ψάξω, θα βρω, και θα στο πω. Χωρίς βιασύνες όμως, έχω κι άλλες δουλειές να κάνω.
Λες: "Αν τον αφήσουν να κάνει την δουλειά του... θα δεις". Φαίνεται ότι ξέρεις πράματα που εμείς οι άλλοι δεν τα ξέρουμε. Γιατί δεν τα γράφεις καθαρά εδώ; ΠΟΙΟΣ δεν τον αφήνει να κάνει τη δουλειά του;
Και τέλος δεν μου απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα:
Μήπως εκτός από Global Moderator είσαι και μπάτσος;
Βλέπω τώρα ("Προσοχή! Ενώ πληκτρολογούσατε, 4 νέα μηνύματα δημοσιεύθηκαν") ότι το νήμα εδώ έχει αλλάξει, και έχει γίνει φόρουμ ειδικών περι τη βαλλιστική επιστήμη. Μπράβο σας ρε παιδιά! Είμαστε οι ειδικοί για το θέμα!