Νέα

Δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 997
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ενα link με πολλές πληροφορίες για τον Αρχηγό... αν έχεις να προτείνεις κάποιο ενημερωτικότερο, γράψτο!

Αν τον αφήσουν να κάνει την δουλειά του... θα δεις!

Εγώ είδα ένα λιβανιστήρι για τον "αρχηγό" που σου είπα, ούτε στην κηδεία του δε θα το διάβαζαν.
Ξέρεις τι πιστεύω φίλε;
1) Δε φτάνει κανείς να γίνει αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αν δεν είναι (κάπως) μπλεγμένος σε όλα όσα η ΕΛ.ΑΣ. κάνει, ΕΚΤΟΣ από αυτά για τα οποία είναι ταγμένη να κάνει...  Γιατί; Γιατί αν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, τα "κυκλώματα" δε θα τον αφήσουν να φτάσει εκεί.  Για να φτάσεις εκεί, πρέπει να τους έχεις ΟΛΟΥΣ ικανοποιημένους.
2) Όλο το site που μας έδωσες, είναι "πολύ καλά πληροφορημένο" για πράματα που έχουν σχέση με τις δραστηριότητες της ΕΛ.ΑΣ.  Καλά κάνει.  Αλλά ΜΟΝΟ γι' αυτά;
3) Κάτι ακόμα: Γράφει ένα κάρο πράματα για την ΕΛ.ΑΣ και τις δραστηριότητές της, έχει ΤΟ λιβανιστήρι για τον αρχηγό (χωρίς να του βρίσκει κανένα ψεγάδι), και δε δηλώνει ΤΙΠΟΤΑ για το τι είναι αυτό το site, το τι πρεσβεύει, γιατί υπάρχει.  Άρα;  Μήπως είναι... αυτό που υποψιάζομαι;

Δεν ξέρω άλλο site, αλλά θα ψάξω, θα βρω, και θα στο πω.  Χωρίς βιασύνες όμως, έχω κι άλλες δουλειές να κάνω.

Λες: "Αν τον αφήσουν να κάνει την δουλειά του... θα δεις".  Φαίνεται ότι ξέρεις πράματα που εμείς οι άλλοι δεν τα ξέρουμε.  Γιατί δεν τα γράφεις καθαρά εδώ;  ΠΟΙΟΣ δεν τον αφήνει να κάνει τη δουλειά του;

Και τέλος δεν μου απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα:
Μήπως εκτός από Global Moderator είσαι και μπάτσος;

Βλέπω τώρα ("Προσοχή! Ενώ πληκτρολογούσατε, 4 νέα μηνύματα δημοσιεύθηκαν") ότι το νήμα εδώ έχει αλλάξει, και έχει γίνει φόρουμ ειδικών περι τη βαλλιστική επιστήμη.  Μπράβο σας ρε παιδιά!  Είμαστε οι ειδικοί για το θέμα!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.177
Πόντοι
506
Πρέπει ναμαστε η μοναδική Ευρωπαϊκή χώρα όπου η θρασύδειλη ψευτοτρομοκρατία των "κουκουλοφόρων" έχει κοινοβουλευτική κάλυψη (βλέπε ΣΥΝ)....

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Και εδώ μέσα δεν ακούγονται κάποια "γειά στα χέρια τους";
Σου κάνει εντύπωση αυτό;

Εγώ δεν πιστεύω ότι οι τρομοκράτες δρουν στο απόλυτο κενό, πάντα ένα γενικό συναίσθημα αποδοχής εκμεταλλεύονται...
Τι θα πει "εκμεταλλεύονται" ρε φίλε;
Το ότι υπάρχει συμπάθεια (αν υπάρχει), δεν σημαίνει ότι τα συναισθήματα αυτών που την αισθάνονται συμβαδίζουν με τη διενέργεια τέτοιων πράξεων;
Και αν συμβαδίζουν τα συναισθήματα ΠΟΛΛΩΝ, δε σημαίνει ότι οι "τρομοκράτες" καλύπτουν ένα κενό το οποίο η θεσμοθετημένη πολιτεία ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ (ή δε θέλει) να καλύψει;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Δε φτάνει κανείς να γίνει αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αν δεν είναι (κάπως) μπλεγμένος σε όλα όσα η ΕΛ.ΑΣ. κάνει, ΕΚΤΟΣ από αυτά για τα οποία είναι ταγμένη να κάνει...  Γιατί; Γιατί αν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, τα "κυκλώματα" δε θα τον αφήσουν να φτάσει εκεί.  Για να φτάσεις εκεί, πρέπει να τους έχεις ΟΛΟΥΣ ικανοποιημένους.

Όλο το site που μας έδωσες, είναι "πολύ καλά πληροφορημένο" για πράματα που έχουν σχέση με τις δραστηριότητες της ΕΛ.ΑΣ.  Καλά κάνει.  Αλλά ΜΟΝΟ γι' αυτά;
Κάτι ακόμα: Γράφει ένα κάρο πράματα για την ΕΛ.ΑΣ και τις δραστηριότητές της, έχει ΤΟ λιβανιστήρι για τον αρχηγό (χωρίς να του βρίσκει κανένα ψεγάδι), και δε δηλώνει ΤΙΠΟΤΑ για το τι είναι αυτό το site, το τι πρεσβεύει, γιατί υπάρχει.  Άρα;  Μήπως είναι... αυτό που υποψιάζομαι;

Εγώ ΔΕΝ ξέρω κάτι άλλο. Αν ξέρεις εσύ, γράψτο να ενημερωθούμε καλύτερα όλοι!

Λες: "Αν τον αφήσουν να κάνει την δουλειά του... θα δεις".  Φαίνεται ότι ξέρεις πράματα που εμείς οι άλλοι δεν τα ξέρουμε.  Γιατί δεν τα γράφεις καθαρά εδώ;  ΠΟΙΟΣ δεν τον αφήνει να κάνει τη δουλειά του;

Αν διάβαζες προσεχτικότερα το νήμα, θα έβλεπες ότι σε προηγούμενο post μου έχω γράψει σχετικά... "αν υπάρξει πολιτική βούληση"

Μήπως εκτός από Global Moderator είσαι και μπάτσος;

Oχι.

Aλλά για να ρωτήσω κι εγώ κάτι, ΕΣΥ ποιανού κλώνος είσαι κ με τι ασχολείσαι;
A, κ μην ξεχάσεις να μας γράψεις το link site με περισσότερες πληροφορίες για τον Αρχηγό, απ' αυτό που παρέθεσα!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
η βια φερνι βια...... και διστιχσο εξιπιρετι το κρατοσ

Μπατ εσι μου το πεσ εφχαριστο

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα ΜΜΕ,blogs, Κλπ, που τόσες μέρες προσπαθούν να εδραιώσουν ένα αίσθημα μίσους προς την Αστυνομία! Οι λόγοι, ευνόητοι νομίζω αν και κανείς δεν τους ονομάζει.Επειδή έγινε ένα ατύχημα με το παιδί που σκοτώθηκε στα Εξάρχεια,βρήκαν μερικοί πάτημα να διαλύσουν τη χώρα. ΄ΟΛη η αληταρία της Αθήνας βγήκε στους δρόμους τότε, και καλά για διαμαρτυρία.Χτες είχαμε και κάτι μικροζημιές σε κάτι μαγαζιά στους Αμπελοκήπους.Ωραία, λύσαμε και το πρόβληματης Γαζας.Όταν τα 15χρονα αλητάκια πετάνε μολότωφ είναι αθώα, όταν όμως αστυνομικός τολμήσει να σηκώσει όπλο είναι δολοφόνος ε?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
η βια φερνι βια...... και διστιχσο εξιπιρετι το κρατοσ

Το κράτος είναι βία.
Εκτός αν εσύ μπορείς να κρατήσεις κάτι χωρίς να ασκήσεις κάποια -έστω ελάχιστη- βία

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα ΜΜΕ,blogs, Κλπ, που τόσες μέρες προσπαθούν να εδραιώσουν ένα αίσθημα μίσους προς την Αστυνομία! Οι λόγοι, ευνόητοι νομίζω αν και κανείς δεν τους ονομάζει.Επειδή έγινε ένα ατύχημα με το παιδί που σκοτώθηκε στα Εξάρχεια,βρήκαν μερικοί πάτημα να διαλύσουν τη χώρα. ΄ΟΛη η αληταρία της Αθήνας βγήκε στους δρόμους τότε, και καλά για διαμαρτυρία.Χτες είχαμε και κάτι μικροζημιές σε κάτι μαγαζιά στους Αμπελοκήπους.Ωραία, λύσαμε και το πρόβληματης Γαζας.Όταν τα 15χρονα αλητάκια πετάνε μολότωφ είναι αθώα, όταν όμως αστυνομικός τολμήσει να σηκώσει όπλο είναι δολοφόνος ε?
δολοφονσο δε ινε ινε πεδαγογοσ

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Καλα ολοι αυτοι που βγηκαν στους δρομους ειναι για κλαματα.........
Δεν  εχουν την στοιχειωδη γνωση για το τι παιζεται...........και τα προβατα να βαλω θα κανουν διαδηλωση...............
Ολα τα πιτσιρικια βγηκαν για να χασουν κανα μαθημα αυτο ειναι ολο...............

Βγηκαν τωρα τα καλομαθημενα στους δρομους............

το εγραψαν και οι γερμανοι αυτο.............

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τι θα πει "εκμεταλλεύονται" ρε φίλε;

"Εκμεταλλεύονται" σημαίνει ότι έχουν διορίσει τους εαυτούς τους απονεμητές δικαιοσύνης, διότι μόνον αυτοί ΞΕΡΟΥΝ ποιό είναι το ορθό και δίκαιο.
Και απονέμουν δικαιοσύνη αφαιρώντας ανθρώπινες ζωές που αυτοί ΘΕΩΡΟΥΝ περιττές.

(Πάλι θα αρχίσουν οι εναέριες παπιομαχίες).

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καλα ολοι αυτοι που βγηκαν στους δρομους ειναι για κλαματα.........
Δεν  εχουν την στοιχειωδη γνωση για το τι παιζεται...........και τα προβατα να βαλω θα κανουν διαδηλωση...............
Ολα τα πιτσιρικια βγηκαν για να χασουν κανα μαθημα αυτο ειναι ολο...............

Βγηκαν τωρα τα καλομαθημενα στους δρομους............

το εγραψαν και οι γερμανοι αυτο.............
τα σχολια ανιγουν τιν πεφτι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτή η χώρα δηλεί παντού ότι είναι η γενέτειρα της Δημοκρατίας....
Αλλά το τι ρατσισμός, κομπλεξισμός, χουντισμός, φασισμός και συντήρηση κυκλοφοράει στο νετ και άρα και όξω με ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Περαστικά.
Και με πιό πολλούς νεκρούς ένθεν κακείθεν αφού αυτό γουστάρετε....
Αίμα και σπέρμα για να περνάτε την ώρα σας.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αυτή η χώρα δηλεί παντού ότι είναι η γενέτειρα της Δημοκρατίας....
Αλλά το τι ρατσισμός, κομπλεξισμός, χουντισμός, φασισμός και συντήρηση κυκλοφοράει στο νετ και άρα και όξω με ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Περαστικά.
Και με πιό πολλούς νεκρούς ένθεν κακείθεν αφού αυτό γουστάρετε....
Αίμα και σπέρμα για να περνάτε την ώρα σας.
ολα καλα παερσονακο, το θεμα ινε να γινι το μολ στο βοτανικο και να κανι επεκτασι ο κοκαλισ στο ΝΑο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom