Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.277
- Πόντοι
- 12.756
εμφανιση ;;να μου κοπει το χερι... απλα πολλοι μου λενε οτι εχω δεξια εμφανιση με αριστερες αποψεις...
Δεν πιστευω να φοράς τιποτα μαιμου ;;
εμφανιση ;;να μου κοπει το χερι... απλα πολλοι μου λενε οτι εχω δεξια εμφανιση με αριστερες αποψεις...
τοτε γιατι οριζεται ο βασικος και δεν ειναι διαπραγματευσιμος απο 0 ευρω μεχρι οσο παει; αναλογα τα προσοντα του καθενός;Επί δημοκρατικού καθεστώτος ΟΧΙ. Ο βασικός είναι αυτός που μπορεί η αγορά να πληρώσει και τα ενοίκια είναι αυτά που η αγορά ρυθμίζει. Ιδανικά θα έπρεπε να συμβαίνει αλλά ιδανικά θα υπήρχε Ειρήνη αγάπη και συμπόνοια στον κόσμο.
Μπορεί κάλλιστα να συμβεί αυτό που θέλεις σε καμία ξεχασμένη κομμουνιστική γωνία του χάρτη όπου όλοι θα έχουν μιατρωγληστέγη πάνω από το κεφάλι τους, θα έχουνδελτίο γιαφαγητό αλλά πάλι θα πεινάνε.
pandabuy το καλυτερο στις μαιμουδες ουτε που το καταλαβαινες αλλα τα μουνια το βαλανε blacklist...εμφανιση ;;
Δεν πιστευω να φοράς τιποτα μαιμου ;;
Προσπαθω αλλα δεν υπαρχει ανταποκρισηΔε βοηθάς, ΔΕ ΒΟΗΘΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ...
Να μην εχεις δεξια ιδεολογια με αδειες τσεπες μονο.Γιατι εχουμε αρκετα τετοια μεληνα μου κοπει το χερι... απλα πολλοι μου λενε οτι εχω δεξια εμφανιση με αριστερες αποψεις...
τοτε γιατι οριζεται ο βασικος και δεν ειναι διαπραγματευσιμος απο 0 ευρω μεχρι οσο παει; αναλογα τα προσοντα του καθενός;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
pandabuy το καλυτερο στις μαιμουδες ουτε που το καταλαβαινες αλλα τα μουνια το βαλανε blacklist...
τοτε γιατι οριζεται ο βασικος και δεν ειναι διαπραγματευσιμος απο 0 ευρω μεχρι οσο παει; αναλογα τα προσοντα του καθενός;
Είσαι υπερβολικόςAπαντησα.
Θα συνεχισετε σαν δεκαχρονα να κάνετε whataboutism?
Τα γραφομενα σκουπιδιών δεν με ενδιαφερουν
ποιος εχει αδειες τσεπες; ρε μην ακουτε αυτους που κλαιγονται τα περισσοτερα εχουν...Προσπαθω αλλα δεν υπαρχει ανταποκριση
Να μην εχεις δεξια ιδεολογια με αδειες τσεπες μονο.Γιατι εχουμε αρκετα τετοια μελη
εισαγωγες εξαγωγεςΚινα... κομμουνι εισαι ρε μουνι
εχει μαθει αυτη την μαλακία "whataboutism" και την πετάει οπου να ναι ο μαλάκας ταιριάζει δεν ταιριάζει ...Είσαι υπερβολικός
Ο Νιπλής πάντα γράφει τα καλύτερα λόγια για σένα απλώς δεν μπορείς να τα διαβάσεις
Μεγαλες αληθειεςΕίσαι υπερβολικός
Ο Νιπλής πάντα γράφει τα καλύτερα λόγια για σένα απλώς δεν μπορείς να τα διαβάσεις
τι μεγιστο πονταρισμα εχω;δίνω απόδοση 150 να πάρεις απάντηση
1 ευρω ..τι μεγιστο πονταρισμα εχω;
10.000 η κατάθεση γίνεται σε τραπεζικό μου λογαριασμότι μεγιστο πονταρισμα εχω;
λες να μην μπορει να ανταπεξελθει σε μεγαλυτερο πονταρισμα;1 ευρω ..
χερατα μονο10.000 η κατάθεση γίνεται σε τραπεζικό μου λογαριασμό
μόνο μέχρι 500 ευρώ μετρητά μπορούμε να δεχτούμε δεν παρακολουθείς καθόλου μητσοτάκη?χερατα μονο
δεν τον βλεπω το μητσοτακη κανμόνο μέχρι 500 ευρώ μετρητά μπορούμε να δεχτούμε δεν παρακολουθείς καθόλου μητσοτάκη?
σε λίγο καιρό θα τον βέπουν όλοι στους εφιάλτες τουςδεν τον βλεπω το μητσοτακη καν
Eχουμε πει πολλές φορες,Γιατί λες εσύ ότι έχω άδικο, δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις δίκιο.
Επίσης, κάτι ακόμα, ο τύπος 30αρης του 2015 που έπαιρνε 800 και έφτασε το 2024 να παίρνει τα ίδια, άντε να έφτασε τα 1000 που εσύ λες ότι δε βγαίνει πλέον, μήπως, λέω μήπως, κάτι δεν έχει κάνει σωστά στη ζωή του;
το φιλαρακι σου να ξερεις πηγε διακοπες για να μην εχει εμφανιστει θα βρηκε φθηνο airbnb και θα το συνδυασε με το τριημερο που δεν θα ''δουλευει''1 ευρω ..
ευχομαι μονο οσοι τον υποστηριζουνσε λίγο καιρό θα τον βέπουν όλοι στους εφιάλτες τους
Δεν προβλεπεται απο το νομοΚανένας
να πτωχεύσει το κόμμα.