Νέα

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jovanosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε περάσει ποτε απο διοδια χωρίς να πληρώσετε???

• Οχι, πάντα πληρώνω

Ψήφοι: 119 51,3%
  • Μόνο μια

Ψήφοι: 22 9,5%
  • Τωρα που ειναι της μοδας δεν πληρώνω

Ψήφοι: 39 16,8%
  • Δεν έχω πληρωσει ποτε

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Δεν χρησιμοποιω διοδια

Ψήφοι: 31 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

Επισκέπτης
Όχι φοβάται μην υπάρξει "αναρχία" στην ανωμαλία και ετσι δεν πραγματοποιηθούν οι
οικονομικοί στόχοι των κατασκευαστών.
Επίσης φοβάται ότι αν εσύ δεν πληρώσεις θα το πληρώσει αυτός που είναι νομοταγής, ενώ εσύ όχι.
Φυσικά, τα κέρδη αν θα πάνε σε ιδιώτη που με την σειρά του θα τα στείλει Ελβετία, δεν τον απασχολεί.
Άλλωστε το "καλό" παράδειγμα, το έδωσε ο Τσοχατζόπουλος

και για αυτό:

Δεν πληρώνουμε κύριοι.
δεν δεχόμαστε νόμους από πουλημένα τομάρια και ψεύτες.

και μακαρι αυτο να επεκταθεί από τα διόδια και τα μέσα μεταφοράς
στα πάντα.

για να έρθει η πτώχευση γρηγορότερα, και μετά θα δούμε πόσα αγγούρια βάζει η σούφρα του
κάθε "Έλληνα" πολιτικάντη.
και με ποια λεφτά κανανε "πολιτική".

Αυτό βλέπω βεντουζα.
Είναι φαν της νομιμότητας, ακόμα κι αν εξαθλιώνεται ο κόσμος για να πλουτίζουν οι μπομπολαίοι.
Μπραβο τραμουντάνα. Αξιος ο ΠΑΣΟΚΟ-ΜΠΟΜΠΟΛΟ-μισθος σου  :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτό βλέπω βεντουζα.
Είναι φαν της νομιμότητας, ακόμα κι αν εξαθλιώνεται ο κόσμος για να πλουτίζουν οι μπομπολαίοι.

ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αυτό βλέπω βεντουζα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ για να την ανακενισουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ακροπολη παλλας μαλλον για ξενοδοχειο πενταστερο την πανε!!!! αμα της βαλουν και γιακουζια μιλαμε σουυπερρρρ ο προτος γαμιστρονας!!!!!!!!!!!!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Γεμισαμε επαναστατες φιλε τραμουντανα.
Επαναστατες του εισιτηριου του μετρο, των διοδιων.
Όπως καποτε ηταν η Μελινα επαναστατρια του τελους της ΕΡΤ στη ΔΕΗ.
Δεν ντρεπεσαι να μην συντασσεσαι με το μεγαλο κινημα?
Παλιοπασοκε!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εγω θελω τις καρυατιδες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γεμισαμε επαναστατες φιλε τραμουντανα.
Επαναστατες του εισιτηριου του μετρο, των διοδιων.
Όπως καποτε ηταν η Μελινα επαναστατρια του τελους της ΕΡΤ στη ΔΕΗ.
Δεν ντρεπεσαι να μην συντασσεσαι με το μεγαλο κινημα?
Παλιοπασοκε!

επαναστατες του κανα-πέος..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Είσαι λάθος, νομίζω για τρεις λόγους.

α. μίλησα για εισπράξεις, πριν να ξεκινήσουν τα έργα, όχι ταυτόχρονα με το ξεκίνημα.
β. κάπου στην σελίδα που παραθέτεις, στα σχεδιαγράμματα γράφει existing free lanes.
γ. συγκρίνεις τους αυτοκινητοδρόμους του Τέξας με τους ελληνικούς καρόδρομους;

α. Η Υλίκη έχει τελειώσει και παραδοθεί. Επίσης νέος τάπητας έχει στρωθεί σε πολλά κομμάτια μέχρι την Θήβα.
β. Στον υπάρχοντα αυτοκινητόδρομο. Όπου θα προστεθούν λωρίδες με διόδια για ταχύτερη κίνηση. Το νέο κομμάτι είναι εξ' ολοκλήρου με διόδια.
Πάντως με την ολοκλήρωση του πετάλου του Μαλλιακού ούτε ο Γκλέτσος θα έχει δικαιολογία ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.
γ. Εξαρτάται. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να υπάρξει σύγκριση. Ιδιαίτερα στον αριθμό λωρίδων όπου υπάρχουν άλλοι παράγοντες, όπως άπλα.
Πάντως στην ταχύτητα δεν υπάρχει θέμα. Πουθενά στις ΗΠΑ δεν θα δεις να περνάνε στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας Πεζάκια Ραλλύ με 200 km/ώρα....
Μπορώ να συγκρίνω όμως την ΝΕΟ Αθηνών - Ευζώνων με την κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Πορτογαλίας Λισσαβώνα - Πόρτο.
Σε καμμά περίπτωση δεν μπορείς να πεις τον Πορτογαλικό δρόμο καλλίτερο... Σχεδόν παντού 2 λωρίδες κυκλοφορίας, διόδια πυκνά....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ για να την ανακενισουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ακροπολη παλλας μαλλον για ξενοδοχειο πενταστερο την πανε!!!! αμα της βαλουν και γιακουζια μιλαμε σουυπερρρρ ο προτος γαμιστρονας!!!!!!!!!!!!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Akropol fkk oase θα γινει τυπε.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
α. Η Υλίκη έχει τελειώσει και παραδοθεί. Επίσης νέος τάπητας έχει στρωθεί σε πολλά κομμάτια μέχρι την Θήβα.
β. Στον υπάρχοντα αυτοκινητόδρομο. Όπου θα προστεθούν λωρίδες με διόδια για ταχύτερη κίνηση. Το νέο κομμάτι είναι εξ' ολοκλήρου με διόδια.
Πάντως με την ολοκλήρωση του πετάλου του Μαλλιακού ούτε ο Γκλέτσος θα έχει δικαιολογία ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.
γ. Εξαρτάται. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να υπάρξει σύγκριση. Ιδιαίτερα στον αριθμό λωρίδων όπου υπάρχουν άλλοι παράγοντες, όπως άπλα.
Πάντως στην ταχύτητα δεν υπάρχει θέμα. Πουθενά στις ΗΠΑ δεν θα δεις να περνάνε στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας Πεζάκια Ραλλύ με 200 km/ώρα....
Μπορώ να συγκρίνω όμως την ΝΕΟ Αθηνών - Ευζώνων με την κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Πορτογαλίας Λισσαβώνα - Πόρτο.
Σε καμμά περίπτωση δεν μπορείς να πεις τον Πορτογαλλικό δρόμο καλλίτερο... Σχεδόν παντού 2 λωρίδες κυκλοφορίας, διόδια πυκνά....

και που να δείς τους δρόμους στην Νορβηγία-Σουηδία ...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Akropol fkk oase θα γινει τυπε.....
μπαα εβαλε βετο ο ακης γιατη θα πεση η τιμη του σπιτιου του στην αεροπαγητου!!!!!!  φκκ θα κανουν στον ναο του πωσειδωνα στο σουνιο το θελουν παραθαλασιο !!!!!! λεει γιατι δεν εχουν τετοιο!!!!!!  στανταρ πληροφορηση απο πασοκους αυτα!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Σε καμμά περίπτωση δεν μπορείς να πεις τον Πορτογαλικό δρόμο καλλίτερο... Σχεδόν παντού 2 λωρίδες κυκλοφορίας, διόδια πυκνά....

Νάτα πάλι τα Πασοκια σε πλήρη συμπνοια!!!
ΟΥΣΤ λαμόγια και τα δυο σας  :s&m_1:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Έχω δει ρε...

Και οδηγήσει, πχ πρόσφατα στον E18 στο Όσλο.

Δυστυχώς δεν έχω αξιωθεί να πάω εδώ:
12310114845AM.jpg

Πάντως μία φορά που είχα έναν φίλο από την Φινλανδία στο αυτοκίνητο στον ΒΟΑΚ (Ηράκλειο - Αγ. Νικόλαος) προσπάθησα να του δικαιολογηθώ για τον δρόμο.
Και μου λέει: "Γιατί, τι έχει; Εμείς νομίζεις ότι έχουμε καλλίτερους;"

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εκει θα μου φορτωσουν αδελφες οχι καρυατιδες

για τετοια ειμαστε τωρα
  ελλααα που δεν θεληςςςςςςςς τοραα ????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  κλισε το φως  αλλοστε κοστιζει!!!!!  κλισε τα ματια!!!!!!!! και απολαυσετο!!!!!!!!!!!!  με τις τριχες τωρα δεν ξερω τι γινετε :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:  ρωτα κανα σοσιαλιστη που γαμιετε!!!!!!!!!!!!! θα ξερη σιγουρα!!!!!!!!!!!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Έχω δει ρε...

Και οδηγήσει, πχ πρόσφατα στον E18 στο Όσλο.

Δυστυχώς δεν έχω αξιωθεί να πάω εδώ:
12310114845AM.jpg

Πάντως μία φορά που είχα έναν φίλο από την Φινλανδία στο αυτοκίνητο στον ΒΟΑΚ (Ηράκλειο - Αγ. Νικόλαος) προσπάθησα να του δικαιολογηθώ για τον δρόμο.
Και μου λέει: "Γιατί, τι έχει; Εμείς νομίζεις ότι έχουμε καλλίτερους;"

ωρε τι ειναι τουτο;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom