Νέα

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jovanosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχετε περάσει ποτε απο διοδια χωρίς να πληρώσετε???

• Οχι, πάντα πληρώνω

Ψήφοι: 119 51,3%
  • Μόνο μια

Ψήφοι: 22 9,5%
  • Τωρα που ειναι της μοδας δεν πληρώνω

Ψήφοι: 39 16,8%
  • Δεν έχω πληρωσει ποτε

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Δεν χρησιμοποιω διοδια

Ψήφοι: 31 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Για πρώτη φορά δεν πλήρωσα τα σχεδον 6 € Κορθινου-Πατρων.
Ευγενικά  τους είπα οτι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Ειπαν «οτι η διαδικασία άλλαξε και να περιμενω τον εποπτη», «να συμπληρώσω ενα εντυπο με τα στοιχεία μου», «να κάνω δεξιά δίπλα στα περιπολικά της αστυνομίας και να περιμένω να τους αφήσω τα στοιχεια μου».... ΟΛΑ ΨΑΡΩΤΙΚΑ. Τους γείωσα τους είπα ότι δεν δίνω σε κανέναν τα στοιχεία μου και να μου ανοιξουν να φύγω ΑΜΕΣΩΣ. :birdman:
Η μπάρα σηκώθηκε άμεσα. 

Πρώτα θα φτιάξουν το δρόμο ώστε να ταξιδεύουμε με ασφάλεια και μετά θα εισπράξουν ξάνα από μένα διόδια.
Λοιπόν,εχτες από Λουτράκι γυρίζοντας είπα το ίδιο σκεπτικό,μου ανοιξαν τη μπαρα,αλλα ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ την Αστυνομία να μπει μεσάζοντας να μου πάρουν τα στοιχεία...Τα έδωσα κι έφυγα...

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Λοιπόν,εχτες από Λουτράκι γυρίζοντας είπα το ίδιο σκεπτικό,μου ανοιξαν τη μπαρα,αλλα ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ την Αστυνομία να μπει μεσάζοντας να μου πάρουν τα στοιχεία...Τα έδωσα κι έφυγα...

Πως τους ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ δλδ? 

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μου είπαν να σταματησω δεξια στην Τροχαία και ανταλλάξαμε στοιχεια παρουσία του οργάνου...

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Μου είπαν να σταματησω δεξια στην Τροχαία και ανταλλάξαμε στοιχεια παρουσία του οργάνου...

Φίλε και εμένα έτσι μου είπαν στην Πάτρα. Αλλά η τροχαία δεν είχε καμία όρεξη… :2funny:
Πέρασα μπροστά απ’ το μπλόκο, τους κοίταξα - με κοίταξαν και συνέχισα το δρόμο μου.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε την τύπισσα!

Τρεις μπάρες τους γάμησε....

Στην πρώτη η άλλη λέει ότι δε τη βλέπουν λόγω ήλιου, και μόλις τη βροντάει η οδηγός φαίνεται ότι σκάει στο τσιμέντο ακριβώς στο σημείο που είχε ήδη το τζόγο.

Την άλλη την ξεπαρθένεψε η τύπισσα και μ'αρέσει που μας έλεγε ο καμεραμάνος ότι σπρώχνουμε προς τα μπρος κι όχι προς τα πάνω ενώ η άλλη έκανε ακριβώς το αντίθετο!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Της άλλαξε τον αδόξαστο της μπάρας!Τουλάχιστον,εγώ το κάνω ευγενικά.Και σήμερα στην Αθηνών - Κορίνθου απαλά απαλά την ακούμπησα!!!

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Της άλλαξε τον αδόξαστο της μπάρας!Τουλάχιστον,εγώ το κάνω ευγενικά.Και σήμερα στην Αθηνών - Κορίνθου απαλά απαλά την ακούμπησα!!!

Μετά ξανακατεβαίνεις να την κλείσεις ή την αφήνεις έτσι?

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Σιγα, θα ξεμουδιασει κιολας. Και χωρις να ζητησει αδεια...

Έλα ντε....

Πλάκα πλάκα σε λίγο θα το κάνουνε τόσοι πολλοί που θα την ανοίγει από μόνος του ο υπάλληλος για να μην μπαινοβγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Έλα ντε....

Πλάκα πλάκα σε λίγο θα το κάνουνε τόσοι πολλοί που θα την ανοίγει από μόνος του ο υπάλληλος για να μην μπαινοβγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι.

Χαχαχα μακαρι...Εγω κολλαω παντως  :headbang:

Επισκέπτης
Είναι μαλακία τα διόδια στις ιδιωτικές εταιρείες προκειμένου να κατασκευάσουν άλλους δρόμους.Ας πάνε να πάρουν λεφτά από τις τράπεζες αν δεν έχουν.Από την άλλη όμως,αν σου έρθει καμιά μήνυση στο σπίτι,μόνο η αμοιβή του δικηγόρου και η ταλαιπωρία,δεν αξίζουν για 5-6 ευρώ.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Είναι μαλακία τα διόδια στις ιδιωτικές εταιρείες προκειμένου να κατασκευάσουν άλλους δρόμους.Ας πάνε να πάρουν λεφτά από τις τράπεζες αν δεν έχουν.Από την άλλη όμως,αν σου έρθει καμιά μήνυση στο σπίτι,μόνο η αμοιβή του δικηγόρου και η ταλαιπωρία,δεν αξίζουν για 5-6 ευρώ.
Δεν νομιζω... Επειδη αν στειλουν θα στειλουν μαζικα, παω στοιχημα οτι θα εμφανιστει ως απο μηχανης θεος καποιος μεγαλοδικηγορος που θα αναλαβει την υποθεση με το ελαχιστο κοστος κατ'ατομο, ενω τα πληθη των παρανομουντων θα ξεκουραζονται σπιτια τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom