Επισκέπτης
μιας και το μαλακίζεις, εγώ λοιπόν αν ήμουν υπουργός παιδείας θα έβαζα τους εκπαιδευτικούς να δοκιμάζουν τα city tours πριν έρθουν στην Ελλάδα και να γράφουν πρώτοι κριτικές, πριν σπεύσουν οι υπόλοιποι καυλιάρηδες
μιας και το μαλακίζεις, εγώ λοιπόν αν ήμουν υπουργός παιδείας θα έβαζα τους εκπαιδευτικούς να δοκιμάζουν τα city tours πριν έρθουν στην Ελλάδα και να γράφουν πρώτοι κριτικές, πριν σπεύσουν οι υπόλοιποι καυλιάρηδες
καταρχην πολλοι λιγοι ιδ.υπαλληλοι δεν δουλευουν σαββατο,και δεν δουλευουν γιατι εχουν φαει πουτσα ολοι την εβδομαδα πρωι και απογευμα.οσο για τις απεργιες που χανεις μεροκαμματο μαθατε να το πατσιζετε με κατι εκτατα επιδοματα που ζητατε και ερχεστε στα ισα σας.οσο για τους κακοποιους ειμαι κα εγω υπερ τις εκτελεσης απο το να τους ταιζει το κρατος στην φυλακη μεχρι να ψοφησουνε.παντως γιατι την παιδεια συνεχιζω να πιστευω οτι ειναι καλυτερη,αν κρινω οτι παρα την διεθνη απομονοση που εχουν,σε τεχνολογια ειναι μπροστα.οσο για αυτα που λες ειναι μια καραμελα που την εχουν ολοι οι δασκαλοι,θα προτιμουσα να μου πεις,ναι ρε φιλε ετσι ειναι το συστημα στην ελλαδα και αυτο κανω και εγω,και μαγκια μου.τις δικαιολογιες που λες να τις λες οταν συνδριαζει το συνδικαλιστικο σας οργανο.ρε φίλε γιατί τα ανακατεύεις όλα μαζί; τα σαββατοκύριακα οι πιο πολλοί ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν δουλεύουν. οι απεργίες συνακολουθούνται και από περικοπή αμοιβής. όσο για τη β. κορέα, αν κρίνω από τον τρόπο που συμπεριφέρονται σε κακοποιούς (δημόσια εκτέλεση) φαντάζομαι και οι παιδαγωγικές μέθοδοι θα είναι το ίδιο ανθρώπινοι
Το να πω τίποτα είναι βολικό ε?
Ο δημιουργικός άνθρωπος από μόνος του θέλει να δράσει. Ειδικά για το δάσκαλο μη λέμε ότι δε μπορεί να αξιοποιηθεί. π.χ σε ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για κάποιες ιδιαίτερες ομάδες του πλυθησμού, σε προετοιμασία και διάφορα θέματα με την εκπαίδευση ( έρευνες για τη βελτίωση της εκπαίδευσης) στην προετοιμασία και οργάνωση των σχολικών μονάδων, σε ένα σωρό πράγματα. Πάρτε και κάποια παραδείγματα από το εξωτερικό. Αλλά φαίνεται η νοοτροποία του δημοσίου υπαλλήλου. Μη κουνήσουμε λίγο το δαχτυλάκι μας, μη σκίσουμε το καλσόν μας. Θα μας πέσει το παιδί. Άμα πάει να γίνει πρόταση να βελτιωθεί η εκπαίδευση αλλά κάτι τέτοιο απαιτεί τη συμμετοχή του εκπαιδευτικού, και ο εκπαιδευτικός το βλέπει ότι πάνε να τον χώσουν τι να πω.
όχι φίλε. αν πεις κάτι σωστό, πιθανότατα θα συμφωνήσω μαζί σου. έχε όμως υπόψη ότι όταν εγώ κατέβηκα στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ και μου έγινε ο κώλος ''να'' από το διάβασμα, κατέβηκα για να διεκδικήσω μια εργασία γνωρίζοντας τις συγκεκριμένες συνθήκες που την περιβάλλουν. παρόλα αυτά, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να προσφέρω κάτι χρήσιμο στο μήνα που κωλοβαράω, εντός των ορίων των επαγγελματικών μου αρμοδιοτήτων
γιατι εχεις την εντυπωσει οτι δεν εχει καταντησει?Είναι σημαντικό το επάγγελμα του εκπαιδευτικού και νομίζω πρέπει να γίνει πολυδιάστατο και να μη καταντήσει και αυτό δημοσιουπαλληλίκι.
αυτο ειναι το μονο σιγουρο που δεν θα μπορεσετε να κανετε.ειναι γνωστο οτι ο κλαδος σας ανηκει στους ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ.
φίλε, γράψε τίποτα σοβαρό. αλλιώς σε παίρνω στην πλάκα και ασχολούμαι μαζί σου μόνο για να σε δουλεύω. θες να το πάμε έτσι;
φίλε, γράψε τίποτα σοβαρό. αλλιώς σε παίρνω στην πλάκα και ασχολούμαι μαζί σου μόνο για να σε δουλεύω. θες να το πάμε έτσι;
είπα. Φυσικά εννοείται να προσφέρουν περισσότερα ( όχι περισσότερα από το κανονικό, όσο παίρνουν όλοι οι υπάλληλοι, με 5μερο, 8ωρο και άδεια όσο έχουν όλοι) και με περισσότερες αποδοχές. Είναι σημαντικό το επάγγελμα του εκπαιδευτικού και νομίζω πρέπει να γίνει πολυδιάστατο και να μη καταντήσει και αυτό δημοσιουπαλληλίκι. Φυσικά όταν λέω για 8ωρο δε λέω για τις ώρες διδασκαλίας αλλά ο εκπαιδευτικός δουλεύει όντως παραπάνω ( να προετοιμάσει τα τεστ, να τα διορθώσει , να προετοιμάσει την ύλη του μαθήματος και το αυριανό μάθημα κλπ)
Οι αργίες και οι διακοπές των εκπαιδευτικών δε με ενοχλούν. Σε όλες σχεδόν τις χώρες (για Β. Κορέα δεν ξέρω) από άποψη ωραρίου είναι ευνοημένοι. Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι και αρκετά κακοπληρωμένοι στην Ελλάδα. Το κράτος θα έπρεπε να τους πληρώνει καλύτερα, ώστε να μη χρειάζεται να κάνουν ιδιαίτερα κλπ. Η εκπαίδευση είναι μεγάλης σημασίας υπηρεσία και πρέπει να πληρώνεται καλά.
Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι το επίπεδο αρκετών από αυτούς (ευτυχώς έχει τύχει να μιλήσω και με πολλούς που είναι αξιόλογοι) είναι τραγικό. Όσοι έχει τύχει να πάνε σε δημόσιο σχολείο να μιλήσουν με δασκάλους / καθηγητές των παιδιών τους θα καταλαβαίνουν τι εννοώ. Μου έχει τύχει να μιλάω με καθηγητή γυμνασίου και αυτός να μου μιλάει με καφέ και τσιγάρο. Είναι δυνατόν ρε μάγκες; Που επιτρέπεται αυτό; Πάλι καλά που δεν έτρωγε και κανένα σάντουιτς! Για άλλον ήξερα ότι έμπαινε να κάνει μάθημα και έτρωγε πασατέμπο.
Τέτοιοι τύποι δεν πρέπει με κάποιον τρόπο να πηγαίνουν σπίτι τους;
Μιλάμε για ορισμένους τύπους με καφενόβια συμπεριφορά, κακούς τρόπους, λέτσικο ντύσιμο και έντονο ωχαδελφισμό.
Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει, αλλά πρέπει να υπάρξει άλλο πλαίσιο ελέγχου.
Ναι, κύριε εκπαιδευτικέ, θα εργάζεσαι λίγες ώρες, θα πληρώνεσαι πολύ καλά, θα μπορείς να πάρεις άδεια για επιπλέον σπουδες κλπ αλλά θα πρέπει να επιμορφώνεσαι και να ελέγχεσαι για το μάθημα που κάνεις και τη συμπεριφορά σου. Προϋποτίθεται ότι είσαι επιστήμονας. Να αξιολογέισαι με κάποιους τρόπους και άμα είσαι χαβαλές να παίρνεις τον πούλο. Επίσης, άμα θέλεις να ασχολείσαι με ιδιαίτερα κλπ να μην είσαι στο δημόσιο. Προϋποτίθεται ότι έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο για να προετοιμάζεσαι για το μάθημα και όχι για να κάνεις άλλες δέκα δουλειές. Άμα πιαστείς να κάνεις άλλη δουλειά το απόγευμα πρέπει να σε διώχνουν.
εγω απανταω σε αυτα που λες.εσυ ειπες οτι θελετε να γραφετε κριτικες.φίλε, γράψε τίποτα σοβαρό. αλλιώς σε παίρνω στην πλάκα και ασχολούμαι μαζί σου μόνο για να σε δουλεύω. θες να το πάμε έτσι;
φιλαρακο δεν προσβαλα κανεναν.Πρόκειται για υποκείμενο, που ο μόνος σκοπός του στο site, είναι να προσβάλει τους συνομιλητές του.
Μη δίνεις σημασία....
Οι αργίες και οι διακοπές των εκπαιδευτικών δε με ενοχλούν. Σε όλες σχεδόν τις χώρες (για Β. Κορέα δεν ξέρω) από άποψη ωραρίου είναι ευνοημένοι. Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι και αρκετά κακοπληρωμένοι στην Ελλάδα. Το κράτος θα έπρεπε να τους πληρώνει καλύτερα, ώστε να μη χρειάζεται να κάνουν ιδιαίτερα κλπ. Η εκπαίδευση είναι μεγάλης σημασίας υπηρεσία και πρέπει να πληρώνεται καλά.
Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι το επίπεδο αρκετών από αυτούς (ευτυχώς έχει τύχει να μιλήσω και με πολλούς που είναι αξιόλογοι) είναι τραγικό. Όσοι έχει τύχει να πάνε σε δημόσιο σχολείο να μιλήσουν με δασκάλους / καθηγητές των παιδιών τους θα καταλαβαίνουν τι εννοώ. Μου έχει τύχει να μιλάω με καθηγητή γυμνασίου και αυτός να μου μιλάει με καφέ και τσιγάρο. Είναι δυνατόν ρε μάγκες; Που επιτρέπεται αυτό; Πάλι καλά που δεν έτρωγε και κανένα σάντουιτς! Για άλλον ήξερα ότι έμπαινε να κάνει μάθημα και έτρωγε πασατέμπο.
Τέτοιοι τύποι δεν πρέπει με κάποιον τρόπο να πηγαίνουν σπίτι τους;
Μιλάμε για ορισμένους τύπους με καφενόβια συμπεριφορά, κακούς τρόπους, λέτσικο ντύσιμο και έντονο ωχαδελφισμό.
Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει, αλλά πρέπει να υπάρξει άλλο πλαίσιο ελέγχου.
Ναι, κύριε εκπαιδευτικέ, θα εργάζεσαι λίγες ώρες, θα πληρώνεσαι πολύ καλά, θα μπορείς να πάρεις άδεια για επιπλέον σπουδες κλπ αλλά θα πρέπει να επιμορφώνεσαι και να ελέγχεσαι για το μάθημα που κάνεις και τη συμπεριφορά σου. Προϋποτίθεται ότι είσαι επιστήμονας. Να αξιολογέισαι με κάποιους τρόπους και άμα είσαι χαβαλές να παίρνεις τον πούλο. Επίσης, άμα θέλεις να ασχολείσαι με ιδιαίτερα κλπ να μην είσαι στο δημόσιο. Προϋποτίθεται ότι έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο για να προετοιμάζεσαι για το μάθημα και όχι για να κάνεις άλλες δέκα δουλειές. Άμα πιαστείς να κάνεις άλλη δουλειά το απόγευμα πρέπει να σε διώχνουν.
Πρόκειται για υποκείμενο, που ο μόνος σκοπός του στο site, είναι να προσβάλει τους συνομιλητές του.
Μη δίνεις σημασία....
φιλαρακο δεν προσβαλα κανεναν.
εγω απανταω σε αυτα που λες.εσυ ειπες οτι θελετε να γραφετε κριτικες.