Νέα

Δημοσιούμπες, Ευτράπελα Δημοσίου, Δημόσια Κτίρια & παρακμή γενικότερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 545
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δε το έχω ψάξει. Αλλά τι σχέση έχει με την παράθεση που έκανα?

Aλλά για να το συνεχίσω. Τώρα βλέπω την Αμερική π.χ. και τόσες άλλες χώρες να το λένε " περισσότερος έλεγχος παρέμβαση του κράτους γιατί χανόμαστε". Το λένε δε το λένε? Επίσης κατά την περίοδο του κευνσιανού κράτους το λέγανε. Και φυσικά παντού θέλουνε αστυνομία, ασφάλεια κλπ. Εκπαίδευση. Θέλουνε κράτος. Να το πληρώνουνε δε θέλουνε ( αντιφατικό αλλά ετσι είναι).

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε μια αποσαθρωμένη ιδέα για την κοινωνία. Το ότι 400000 άνθρωποι πιθανώς πληρώνονται τσάμπα είναι ορθό. Το ότι ο επιχειρηματίας βγάζει λεφτά, άδικο. Πηγαίνετε να τα πείτε έξω αυτά.... Τραμπάκουλας επιχειρήματα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
...Αλλά :2funny: :2funny:  άμα πηγαίνουν στο εξωτερικό, στις δίμηνες διακοπές, είναι τουριστάρες ακριβοθώρητοι. Ουστ
Έξω να τα πείτε...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
και τι προτείνεις; να μην κάνουν διακοπές οι μαθητές;
μην κανεις το κινεζο καταλαβαινεις τι εννοω.οι μαθητες να κανουν διακοπες,αλλα αν πει το κρατος  οι δασκαλοι θα αποσχοληθουν τους 2 καλοκαιρινους μηνες ως δασοπροστασια αντι να καθονται,θα γυρισετε το κοσμο αναποδα φιλε μου,με απεργιες,πορειες,και αλλες μαλακιες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μην κανεις το κινεζο καταλαβαινεις τι εννοω.οι μαθητες να κανουν διακοπες,αλλα αν πει το κρατος  οι δασκαλοι θα αποσχοληθουν τους 2 καλοκαιρινους μηνες ως δασοπροστασια αντι να καθονται,θα γυρισετε το κοσμο αναποδα φιλε μου,με απεργιες,πορειες,και αλλες μαλακιες.
μπορούν να απασχοληθούν στο αντικείμενό τους μη λέμε μαλακίες. Όχι δασοπροστασία. Αλλά μπορούν να αξιοποιηθούν σε πολλά οι δάσκαλοι.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μπορούν να απασχοληθούν στο αντικείμενό τους μη λέμε μαλακίες. Όχι δασοπροστασία. Αλλά μπορούν να αξιοποιηθούν σε πολλά οι δάσκαλοι.
εννοειτε αυτο που λες.εγω παραδειγμα το ανεφερα.ας κανουν καποιες ωρες δωρεαν φροντιστηρια σε απορους μαθητες στην τελικη.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Αυτό θα έχει πολλή πλάκα. Που μας κατέβαζαν να φωνάζουμε για την παιδεία και ήταν για τους μισθούς

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αξιζει να αναφερω οτι στη β.κορεα σε ενα ντοκιμαντερ που εβλεπα,οι δασκαλοι το καλοκαιρι απασχολουντε στα χωραφια του κρατους.μαζευαν τα ριζια δηλαδη.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

τον 1 καλοκαιρινό μήνα μάλλον θες να πεις. γιατί όλοι οι μισθωτοί παίρνουν 1 μήνα άδεια

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αξιζει να αναφερω οτι στη β.κορεα σε ενα ντοκιμαντερ που εβλεπα,οι δασκαλοι το καλοκαιρι απασχολουντε στα χωραφια του κρατους.μαζευαν τα ριζια δηλαδη.

φυσικά αξίζει να το αναφέρεις, μιας και η β. κορέα είναι τρανταχτό παράδειγμα πολιτισμού και σεβασμού των ανθρώπινων δικαιωμάτων

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Αυτοί είναι κομμούνια ρε... :referee: Εδώ είναι αριστεροί ιλουστρασιόν

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φυσικά αξίζει να το αναφέρεις, μιας και η β. κορέα είναι τρανταχτό παράδειγμα πολιτισμού και σεβασμού των ανθρώπινων δικαιωμάτων
ρε φιλε αμα αφαιρεσουμε τις εκδρομες,τα σαββατοκυριακα,τις απεργιες,τις καταληψεις,τις αργιες,τις διακοπες πασχα,χριστουγεννα,καλοκαιρι,ουτε 150 μερες δεν εχετε γεματες απο τις 365 μερες.οσο για την β.κορεα πιστευω οτι εχει καλυτερη παιδεια απο την ελλαδα,αλλα και δασκαλους.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

για ρίξε καμιά ιδέα για το τι θα μπορούσαν να κάνουν οι δάσκαλοι, σχετικό με το αντικείμενό τους

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
για ρίξε καμιά ιδέα για το τι θα μπορούσαν να κάνουν οι δάσκαλοι, σχετικό με το αντικείμενό τους
εσυ θα μας πεις που εισαι και δασκαλος τι θα ηθελες να κανεις.εγω αν ημουν υπουργος παιδειας θα σας εστελνα να καθαριζετε τις παραλιες απο τις γοπες.θα πηγαινες?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε φιλε αμα αφαιρεσουμε τις εκδρομες,τα σαββατοκυριακα,τις απεργιες,τις καταληψεις,τις αργιες,τις διακοπες πασχα,χριστουγεννα,καλοκαιρι,ουτε 150 μερες δεν εχετε γεματες απο τις 365 μερες.οσο για την β.κορεα πιστευω οτι εχει καλυτερη παιδεια απο την ελλαδα,αλλα και δασκαλους.

ρε φίλε γιατί τα ανακατεύεις όλα μαζί; τα σαββατοκύριακα οι πιο πολλοί ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν δουλεύουν. οι απεργίες συνακολουθούνται και από περικοπή αμοιβής. όσο για τη β. κορέα, αν κρίνω από τον τρόπο που συμπεριφέρονται σε κακοποιούς (δημόσια εκτέλεση) φαντάζομαι και οι παιδαγωγικές μέθοδοι θα είναι το ίδιο ανθρώπινοι

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εσυ θα μας πεις που εισαι και δασκαλος τι θα ηθελες να κανεις.εγω αν ημουν υπουργος παιδειας θα σας εστελνα να καθαριζετε τις παραλιες απο τις γοπες.θα πηγαινες?

μιας και το μαλακίζεις, εγώ λοιπόν αν ήμουν υπουργός παιδείας θα έβαζα τους εκπαιδευτικούς να δοκιμάζουν τα city tours πριν έρθουν στην Ελλάδα και να γράφουν πρώτοι κριτικές, πριν σπεύσουν οι υπόλοιποι καυλιάρηδες

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Arcans, έχεις παρεξηγήσει την κατάσταση. Ο συνδικαλιστής δημ. υπάλληλος, είναι σαν το λουλούδι. Θέλει περιποίηση. Αν δεν πάρει παραπάνω λεφτά από τον ανάλογο ιδιωτικό, διπλάσιες διακοπές, επιδόματα, δεν θα είναι χορτάτος. Δεν θα μπορεί να φωνάξει για τα δικαιώματα των Ουρουγουανών, Κογκολέζων, Γροιλανδέζων. Αν δεν μπορεί να κάνει τα ψώνια του και τον ύπνο του το μεσημέρι, πώς θα βγει το απόγευμα για να λειτουργήσουν οι καφετέριες; Δίνεις κάτι παραπάνω εσύ που τελειώνεις στις 6 αλλά το αποτέλεσμα είναι καλό για την κοινωνία, τον αγώνα εναντίον του ιμπεριαλισμού και του δικαιώματος στην παιδεία χωρίς ακριβές αντίκείμενο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom