Νέα

Δημοσιούμπες, Ευτράπελα Δημοσίου, Δημόσια Κτίρια & παρακμή γενικότερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 545
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
παντως η ξαδερφη μου που ειναι καθηγητρια σε ιδιωτικο σχολειο καθε χρονο δινει καποιες εξετασεις στο σχολειο που δουλευει.και επισης καθε σχολικη χρονια ανανεωνει το συμβολαιο τις για μια σχολικη σεζον.εδω να πω οτι ειναι γραμμενη στο Τ.Ε.Β.Ε και πληρωνετε απο το σχολειο αφου τους κοβει αποδειξη παροχης υπηρεσιων.επισης εχει την ευθυνη επειδη ειναι φιλολογος ποια μουσεια,και ποιες εκπαιδευτικες εκδρομες θα γινουν την καθε σχολικη χρονια.εννοειτε οτι δεν υπαρχει απεργια.επισεις να τονισω οτι το σχολειο τους βραβευτικε απο εναν οργανισμο του εξωτερικου σαν το σχολειο με το καλυτερο προγραμματισμο μαθηματων.και ολα αυτα 1300 ευρω το μηνα.το ωραριο τις ειναι 8-4 καθε μερα.

Επισκέπτης
παντως η ξαδερφη μου που ειναι καθηγητρια σε ιδιωτικο σχολειο καθε χρονο δινει καποιες εξετασεις στο σχολειο που δουλευει.και επισης καθε σχολικη χρονια ανανεωνει το συμβολαιο τις για μια σχολικη σεζον.εδω να πω οτι ειναι γραμμενη στο Τ.Ε.Β.Ε και πληρωνετε απο το σχολειο αφου τους κοβει αποδειξη παροχης υπηρεσιων.επισης εχει την ευθυνη επειδη ειναι φιλολογος ποια μουσεια,και ποιες εκπαιδευτικες εκδρομες θα γινουν την καθε σχολικη χρονια.εννοειτε οτι δεν υπαρχει απεργια.επισεις να τονισω οτι το σχολειο τους βραβευτικε απο εναν οργανισμο του εξωτερικου σαν το σχολειο με το καλυτερο προγραμματισμο μαθηματων.και ολα αυτα 1300 ευρω το μηνα.το ωραριο τις ειναι 8-4 καθε μερα.

είναι ελεύθερη? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ βρίσκεται στη Ελλάδα. Και δεν του δίνεται κανένα δικαίωμα να προσβάλει.
Άμα θέλει να κάνει το μάγκα, να πάει στη χώρα του και να βγει ως Βενιζέλος

Καλα  τα  λες  φιλε  αλλά   οπως  θα  ξερεις   το  πραγματικο   ονομα  του  Βενιζελου   ηταν  Μπενιν  Σελον  και  οπως  θα  ξερεις  ηταν  φιλαρακια  με  τον  Κεμαλ  και ειχαν  κοινη  καταγωγη.Μην   ξεχνας   αργοτερα  που  τον  προτεινε  για  Νομπελ   ειρηνης
Ο  πολεμος   ηταν   στημενος  απο την αρχη  και  υπηρχε   σχεδιο   να  διωχθουν   οι  Ελληνες   απο  τα  παραλια  της  Μικρας  Ασιας και  παραλληλα  να  δρουν   ανενοχλητοι   οι  Αγγλοι  στο  σχεδιο  τους   για  τα  πετρελαια  της  Μοσσουλης.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
μπενιν σελον
:2funny: :2funny: :2funny:
τι διαβαζουμε εδω μεσα θεε μου

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καλα  τα  λες  φιλε  αλλά   οπως  θα  ξερεις   το  πραγματικο   ονομα  του  Βενιζελου   ηταν  Μπενιν  Σελον  και  οπως  θα  ξερεις  ηταν  φιλαρακια  με  τον  Κεμαλ  και ειχαν  κοινη  καταγωγη.Μην   ξεχνας   αργοτερα  που  τον  προτεινε  για  Νομπελ   ειρηνης
Ο  πολεμος   ηταν   στημενος  απο την αρχη  και  υπηρχε   σχεδιο   να  διωχθουν   οι  Ελληνες   απο  τα  παραλια  της  Μικρας  Ασιας και  παραλληλα  να  δρουν   ανενοχλητοι   οι  Αγγλοι  στο  σχεδιο  τους   για  τα  πετρελαια  της  Μοσσουλης.

Ας μην ανοίξουμε αυτή την κουβέντα. Υπάρχει μία περίπτωση να γνωρίζω περισσότερα. Ας μείνουμε στο γεγονός ότι δεν μπορείς να προσβάλεις με το όνομα σφαγιαστή στη χώρα. Μπορεί να δοκιμάσει τη τύχη του αλλού. Ας μπει με Χίμλερ στο Ισραήλ.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
θα μου φατε την ξαδερφη ρε συναγωνιστες.που να βαλω και καμια φωτο τις.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
γιαυτο ειναι τα ανηψια,να βγαζουν τους θειους τους απο την δυσκολη θεση
που αλλου θα βρεις τετοιους γαμπρους οπως στο μπουρδελα.tv? :rockon: :rockon:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εδώ σε θέλω τι από τα δύο είμαι? αν κρίνω πάντως από την ορθογραφία σου μάλλον εσύ είσαι οικονομικός μετανάστης!!! :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:
μην μου πριζεις αλλο τα παπαρια ρε φιλε.ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΣ.οτι και να εισαι,δεν με ενδιαφερεις καν
δεν υπαρχεις.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
γιαυτο ειναι τα ανηψια,να βγαζουν τους θειους τους απο την δυσκολη θεση
που αλλου θα βρεις τετοιους γαμπρους οπως στο μπουρδελα.tv? :rockon: :rockon:
ετσι ειναι