παντως η ξαδερφη μου που ειναι καθηγητρια σε ιδιωτικο σχολειο καθε χρονο δινει καποιες εξετασεις στο σχολειο που δουλευει.και επισης καθε σχολικη χρονια ανανεωνει το συμβολαιο τις για μια σχολικη σεζον.εδω να πω οτι ειναι γραμμενη στο Τ.Ε.Β.Ε και πληρωνετε απο το σχολειο αφου τους κοβει αποδειξη παροχης υπηρεσιων.επισης εχει την ευθυνη επειδη ειναι φιλολογος ποια μουσεια,και ποιες εκπαιδευτικες εκδρομες θα γινουν την καθε σχολικη χρονια.εννοειτε οτι δεν υπαρχει απεργια.επισεις να τονισω οτι το σχολειο τους βραβευτικε απο εναν οργανισμο του εξωτερικου σαν το σχολειο με το καλυτερο προγραμματισμο μαθηματων.και ολα αυτα 1300 ευρω το μηνα.το ωραριο τις ειναι 8-4 καθε μερα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
παντως η ξαδερφη μου που ειναι καθηγητρια σε ιδιωτικο σχολειο καθε χρονο δινει καποιες εξετασεις στο σχολειο που δουλευει.και επισης καθε σχολικη χρονια ανανεωνει το συμβολαιο τις για μια σχολικη σεζον.εδω να πω οτι ειναι γραμμενη στο Τ.Ε.Β.Ε και πληρωνετε απο το σχολειο αφου τους κοβει αποδειξη παροχης υπηρεσιων.επισης εχει την ευθυνη επειδη ειναι φιλολογος ποια μουσεια,και ποιες εκπαιδευτικες εκδρομες θα γινουν την καθε σχολικη χρονια.εννοειτε οτι δεν υπαρχει απεργια.επισεις να τονισω οτι το σχολειο τους βραβευτικε απο εναν οργανισμο του εξωτερικου σαν το σχολειο με το καλυτερο προγραμματισμο μαθηματων.και ολα αυτα 1300 ευρω το μηνα.το ωραριο τις ειναι 8-4 καθε μερα.
είναι ελεύθερη?
ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ βρίσκεται στη Ελλάδα. Και δεν του δίνεται κανένα δικαίωμα να προσβάλει.
Άμα θέλει να κάνει το μάγκα, να πάει στη χώρα του και να βγει ως Βενιζέλος
Καλα τα λες φιλε αλλά οπως θα ξερεις το πραγματικο ονομα του Βενιζελου ηταν Μπενιν Σελον και οπως θα ξερεις ηταν φιλαρακια με τον Κεμαλ και ειχαν κοινη καταγωγη.Μην ξεχνας αργοτερα που τον προτεινε για Νομπελ ειρηνης
Ο πολεμος ηταν στημενος απο την αρχη και υπηρχε σχεδιο να διωχθουν οι Ελληνες απο τα παραλια της Μικρας Ασιας και παραλληλα να δρουν ανενοχλητοι οι Αγγλοι στο σχεδιο τους για τα πετρελαια της Μοσσουλης.
και ελευθερη ειναι, και μουναρα ειναι,και φορτωμενη στα φραγκα ειναι.αλλα για εσενα τον ξεληγωμενο δεν ειναι να ξερεις.είναι ελεύθερη?
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μπενιν σελον
τι διαβαζουμε εδω μεσα θεε μου
τι διαβαζουμε εδω μεσα θεε μου
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σημασια εχει,να εχει προικα!!!και ελευθερη ειναι, και μουναρα ειναι,και φορτωμενη στα φραγκα ειναι.αλλα για εσενα τον ξεληγωμενο δεν ειναι να ξερεις.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
και ελευθερη ειναι, και μουναρα ειναι,και φορτωμενη στα φραγκα ειναι.αλλα για εσενα τον ξεληγωμενο δεν ειναι να ξερεις.
Είναι όμως για μένα
Επισκέπτης
και ελευθερη ειναι, και μουναρα ειναι,και φορτωμενη στα φραγκα ειναι.αλλα για εσενα τον ξεληγωμενο δεν ειναι να ξερεις.
τι κρίμα δεν θα μπώ στην οικογένειά σου!!!
Καλα τα λες φιλε αλλά οπως θα ξερεις το πραγματικο ονομα του Βενιζελου ηταν Μπενιν Σελον και οπως θα ξερεις ηταν φιλαρακια με τον Κεμαλ και ειχαν κοινη καταγωγη.Μην ξεχνας αργοτερα που τον προτεινε για Νομπελ ειρηνης
Ο πολεμος ηταν στημενος απο την αρχη και υπηρχε σχεδιο να διωχθουν οι Ελληνες απο τα παραλια της Μικρας Ασιας και παραλληλα να δρουν ανενοχλητοι οι Αγγλοι στο σχεδιο τους για τα πετρελαια της Μοσσουλης.
Ας μην ανοίξουμε αυτή την κουβέντα. Υπάρχει μία περίπτωση να γνωρίζω περισσότερα. Ας μείνουμε στο γεγονός ότι δεν μπορείς να προσβάλεις με το όνομα σφαγιαστή στη χώρα. Μπορεί να δοκιμάσει τη τύχη του αλλού. Ας μπει με Χίμλερ στο Ισραήλ.
ρωσσοποντιους και αλβανους δεν βαζουμε.ψαξου κατα μενιδι-ζεφυρι μερια.τι κρίμα δεν θα μπώ στην οικογένειά σου!!!
μια χαρα ειναι.ο θειος 3 κορες εχει και προεβλεψε για ολες με το παραπανω κιολας.σημασια εχει,να εχει προικα!!!
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
γιαυτο ειναι τα ανηψια,να βγαζουν τους θειους τους απο την δυσκολη θεση
που αλλου θα βρεις τετοιους γαμπρους οπως στο μπουρδελα.tv?
Επισκέπτης
ρωσσοποντιους και αλβανους δεν βαζουμε.ψαξου κατα μενιδι-ζεφυρι μερια.
εδώ σε θέλω τι από τα δύο είμαι? αν κρίνω πάντως από την ορθογραφία σου μάλλον εσύ είσαι οικονομικός μετανάστης!!!
μην μου πριζεις αλλο τα παπαρια ρε φιλε.ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΣ.οτι και να εισαι,δεν με ενδιαφερεις κανεδώ σε θέλω τι από τα δύο είμαι? αν κρίνω πάντως από την ορθογραφία σου μάλλον εσύ είσαι οικονομικός μετανάστης!!!
δεν υπαρχεις.
ετσι ειναιγιαυτο ειναι τα ανηψια,να βγαζουν τους θειους τους απο την δυσκολη θεση
γαμπρο απο το μπουρδελα.tv
και ολα θα ειναι κορδελα.tv
εβγαλα και ποιημα.
Επισκέπτης
μην μου πριζεις αλλο τα παπαρια ρε φιλε.ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΣ.οτι και να εισαι,δεν με ενδιαφερεις καν
δεν υπαρχεις.
:o :o :o :'( :'( :'(
Επισκέπτης
ετσι ειναι
γαμπρο απο το μπουρδελα.tv
και ολα θα ειναι κορδελα.tv
εβγαλα και ποιημα.
θα σου δώσουμε και το Νόμπελ Λογοτεχνίας!!!!
εσενα θα σου δοσουμε το παπαρι μας να κοιμασε το βραδυ.θα σου δώσουμε και το Νόμπελ Λογοτεχνίας!!!!
Επισκέπτης
εσενα θα σου δοσουμε το παπαρι μας να κοιμασε το βραδυ.
αμφιβάλλω αν διαθέτεις!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K