Νέα

Δημοσιούμπες, Ευτράπελα Δημοσίου, Δημόσια Κτίρια & παρακμή γενικότερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 545
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μην μου πριζεις αλλο τα παπαρια ρε φιλε.ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΣ.οτι και να εισαι,δεν με ενδιαφερεις καν
δεν υπαρχεις.
τυπε μου τα παντα ολα λες
εισαι ανωτερος μην ασχολησε

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
σου έχει σφηνωθεί ποτέ παπάρι στο κώλο σου και εξ'ιδίων κρίνεις τα αλλότρια? :2funny: :2funny: :2funny:
ρε τελικα τι προβλημα εχεις μαζι μου? θα πεις? μηπως με εχεις καψουρευτει? μηπως εισαι καμια γιαννορανια και εσυ?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ολα να τα περιμενεις.πολλα παιδια εχει που ακομα εχουν αμφιβολιες με το τι θελουν σε αυτο το κοσμο.ο λιλας μεχρι τελευταια στιγμη αν θυμασε δεν ηξερε τι ηθελε το παιδι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ολα να τα περιμενεις.πολλα παιδια εχει που ακομα εχουν αμφιβολιες με το τι θελουν σε αυτο το κοσμο.ο λιλας μεχρι τελευταια στιγμη αν θυμασε δεν ηξερε τι ηθελε το παιδι.
ηταν αναμεσα στο τζακ ντανιελς και στο κατυ σαρκ ρε
:2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Συνομιλία μεταξύ κλώνων...ενδιαφέρον!!! :rockon: :rockon: :rockon:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
φιλε εισαι κομματικα κολλημενος.δεν γινετε να συζητησω με εσενα.απο οτι καταλαβα ακολουθης και εσυ την κομματικη πειθαρχεια που σου μαθανε απο μικρο.

Αρκανς, χρωστάς κάτι pm...
Αν τυχόν τα έχεις ποστάρει και δεν μπορώ να τα βρω, ζητώ συγνώμη...
Αν όχι, τότε θα απευθύνομαι σε εσένα ως "ο συκοφάντης"...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εγώ δεν ξέρω καμία χώρα που ο ιδιωτικός τομέας λέει: "Θέλω περισσότερο κράτος για να με εξυπηρετεί και να με διευκολύνει".

Εσύ ξέρεις κάποια χώρα που ο ιδιωτικός τομέας λέει: "Περισσότερο κράτος, περισσότεροι κανόνες, περισσότερος έλεγχος";

Μετά την πρόσφατη κρίση πάντως, όλοι κάνουν λόγο για περισσότερο κρατικό έλεγχο, είδαμε επίσης κρατικοποιήσεις τραπεζών, διορισμό κρατικών επιτρόπων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και άλλα πολλά που μέχρι τα μέσα του 2008 θα φάνταζαν αδιανόητα...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αρκανς, χρωστάς κάτι pm...
Αν τυχόν τα έχεις ποστάρει και δεν μπορώ να τα βρω, ζητώ συγνώμη...
Αν όχι, τότε θα απευθύνομαι σε εσένα ως "ο συκοφάντης"...
φιλε εχει ληξη αυτη η φαση,και δεν το συνεχιζω,κατοπιν αμοιβαιων εξηγησεων που δοθηκαν και απο τις δυο πλευρες.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καλα  τα  λες  φιλε  αλλά   οπως  θα  ξερεις   το  πραγματικο   ονομα  του  Βενιζελου   ηταν  Μπενιν  Σελον  και  οπως  θα  ξερεις  ηταν  φιλαρακια  με  τον  Κεμαλ  και ειχαν  κοινη  καταγωγη.Μην   ξεχνας   αργοτερα  που  τον  προτεινε  για  Νομπελ   ειρηνης
Ο  πολεμος   ηταν   στημενος  απο την αρχη  και  υπηρχε   σχεδιο   να  διωχθουν   οι  Ελληνες   απο  τα  παραλια  της  Μικρας  Ασιας και  παραλληλα  να  δρουν   ανενοχλητοι   οι  Αγγλοι  στο  σχεδιο  τους   για  τα  πετρελαια  της  Μοσσουλης.

:headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

Για τουρκοκρητικούς έχω ακούσει...
Για κρητικοεβραίους πάλι όχι...

Και επειδή έχει αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα η αντισημιτίκή παπαρολογία και ότι για όλα φταίνε οι μασόνοι, οι οβραίοι και οι νεφελιμ, μάθε αδαή ότι οι εβραίοι στήριζαν διαχρονικά τις αντιβενιζελικές παρατάξεις και οι βενιζελικοί είχαν εμπλακεί σε αρκετά περιστατικά αντισημιτικής βίας από το 1922 και μετά στη θεσσαλονίκη όπου ζούσε το μεγαλύτερο μέρος των εν ελλάδι εβραίων, ...
Και επειδή εδώ το ' χεις να το πετάξεις, το ότι ο βενιζέλος υπέγραψε τη διακήρυξη του μπαλφούρ δεν σημαίνει τίποτα απολύτως- απλά συνέβαλε περισσότερο στην αποδυνάμωση της οθωμανικής αυτοκρατορίας και κάθε περίπτωση αυτοδιάθεσης με απόσπαση εδαφών από τους οθωμανούς ενίσχυε αντίστοιχα ελληνικά αιτήματα...

Τώρα βέβαια θα μου πεις ότι προσχηματικά ο βενιζέλος πλακώθηκε με τους "οβραίους" της θεσσαλονίκης για να ρίξει στάχτη στα μάτια αλλά οι συνομωσιολόγοι πάντοτε έχουν μια εξήγηση για όλα, έτσι δεν είναι...

Και δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι ο Κεμάλ ήταν κρυφοϊουδαίος σαμπαταϊστής...Το ότι αυτή η σέχτα άνθισε κυρίως στη σαλονική, δε σημαίνει ότι οι ουκ ολίγοι μουσουλμάνοι της περιοχής τότε ήταν σαμπαταϊστές...

Από εκεί και πέρα, συμφωνώ ότι ο κεμάλ ήταν από τους μεγαλύτερους σφάχτες του ελληνισμού...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
φιλε εχει ληξη αυτη η φαση,και δεν το συνεχιζω,κατοπιν αμοιβαιων εξηγησεων που δοθηκαν και απο τις δυο πλευρες.

Όχι..δεν έχει λήξει...
Ήταν η δεύτερη φορά που αποπειράθηκες να συκοφαντήσεις με τον πλέον χυδαίο τρόπο κάποιον εδω μέσα...
Το ότι τα βρήκατε, δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναπροσπαθήσεις να το κάνεις...
Εκτός αυτού το σύνολο σχεδόν των ποστς σου είναι υβριστικά κατά άλλων μελών...
Χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο...

Δεν είναι δικό μου το σάιτ, δεν είμαι μοντεράτορας αλλά κατά την άποψή μου, αν δεν είχες μπαναριστεί θα έπρεπε να ήσουν μόνιμα warned...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αν με παρακολουθησεις δεν βριζω καμια φορα πρωτος εγω.μηπως δεν με γουσταρεις?αν θελεις πες το να φυγω απο μονος μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom