apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μου τα παντα ολα λεςμην μου πριζεις αλλο τα παπαρια ρε φιλε.ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΣ.οτι και να εισαι,δεν με ενδιαφερεις καν
δεν υπαρχεις.
εισαι ανωτερος μην ασχολησε
τυπε μου τα παντα ολα λεςμην μου πριζεις αλλο τα παπαρια ρε φιλε.ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΣ.οτι και να εισαι,δεν με ενδιαφερεις καν
δεν υπαρχεις.
μερικους πρεπει να τους μπει για να το καταλαβουν.απο οτι βλεπεις τυπε μου.αμφιβάλλω αν διαθέτεις!
τυπε μου τα παντα ολα λες
εισαι ανωτερος μην ασχολησε
μερικους πρεπει να τους μπει για να το καταλαβουν.απο οτι βλεπεις τυπε μου.
οζον
ασβεστης
σανιτας
ντανιελ72
παπαρι
ρε ο αρκανς ειναι αρχιδατος δεν χρειαζεται τα δικα μουρε εσύ που είσαι "απόλυτο αρσενικό" δεν δανείζεις κανένα παπάρι στον φίλο σου τον arcans!
ρε τελικα τι προβλημα εχεις μαζι μου? θα πεις? μηπως με εχεις καψουρευτει? μηπως εισαι καμια γιαννορανια και εσυ?σου έχει σφηνωθεί ποτέ παπάρι στο κώλο σου και εξ'ιδίων κρίνεις τα αλλότρια?
τυπε μου λες?ρε τελικα τι προβλημα εχεις μαζι μου? θα πεις? μηπως με εχεις καψουρευτει? μηπως εισαι καμια γιαννορανια και εσυ?
ολα να τα περιμενεις.πολλα παιδια εχει που ακομα εχουν αμφιβολιες με το τι θελουν σε αυτο το κοσμο.ο λιλας μεχρι τελευταια στιγμη αν θυμασε δεν ηξερε τι ηθελε το παιδι.τυπε μου λες?
ρε τελικα τι προβλημα εχεις μαζι μου? θα πεις? μηπως με εχεις καψουρευτει? μηπως εισαι καμια γιαννορανια και εσυ?
ηταν αναμεσα στο τζακ ντανιελς και στο κατυ σαρκ ρεολα να τα περιμενεις.πολλα παιδια εχει που ακομα εχουν αμφιβολιες με το τι θελουν σε αυτο το κοσμο.ο λιλας μεχρι τελευταια στιγμη αν θυμασε δεν ηξερε τι ηθελε το παιδι.
ολα να τα περιμενεις.πολλα παιδια εχει που ακομα εχουν αμφιβολιες με το τι θελουν σε αυτο το κοσμο.ο λιλας μεχρι τελευταια στιγμη αν θυμασε δεν ηξερε τι ηθελε το παιδι.
αλλα τελικα με ρετσινα την εβγαλε.ηταν αναμεσα στο τζακ ντανιελς και στο κατυ σαρκ ρε
αλλα τελικα με ρετσινα την εβγαλε.
φιλε εισαι κομματικα κολλημενος.δεν γινετε να συζητησω με εσενα.απο οτι καταλαβα ακολουθης και εσυ την κομματικη πειθαρχεια που σου μαθανε απο μικρο.
Εγώ δεν ξέρω καμία χώρα που ο ιδιωτικός τομέας λέει: "Θέλω περισσότερο κράτος για να με εξυπηρετεί και να με διευκολύνει".
Εσύ ξέρεις κάποια χώρα που ο ιδιωτικός τομέας λέει: "Περισσότερο κράτος, περισσότεροι κανόνες, περισσότερος έλεγχος";
φιλε εχει ληξη αυτη η φαση,και δεν το συνεχιζω,κατοπιν αμοιβαιων εξηγησεων που δοθηκαν και απο τις δυο πλευρες.Αρκανς, χρωστάς κάτι pm...
Αν τυχόν τα έχεις ποστάρει και δεν μπορώ να τα βρω, ζητώ συγνώμη...
Αν όχι, τότε θα απευθύνομαι σε εσένα ως "ο συκοφάντης"...
Καλα τα λες φιλε αλλά οπως θα ξερεις το πραγματικο ονομα του Βενιζελου ηταν Μπενιν Σελον και οπως θα ξερεις ηταν φιλαρακια με τον Κεμαλ και ειχαν κοινη καταγωγη.Μην ξεχνας αργοτερα που τον προτεινε για Νομπελ ειρηνης
Ο πολεμος ηταν στημενος απο την αρχη και υπηρχε σχεδιο να διωχθουν οι Ελληνες απο τα παραλια της Μικρας Ασιας και παραλληλα να δρουν ανενοχλητοι οι Αγγλοι στο σχεδιο τους για τα πετρελαια της Μοσσουλης.
φιλε εχει ληξη αυτη η φαση,και δεν το συνεχιζω,κατοπιν αμοιβαιων εξηγησεων που δοθηκαν και απο τις δυο πλευρες.
αν με παρακολουθησεις δεν βριζω καμια φορα πρωτος εγω.μηπως δεν με γουσταρεις?αν θελεις πες το να φυγω απο μονος μου.