Νέα

Δημοσίευση Τηλεφώνων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOHN1969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

JOHN1969

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Και γιατι ανοιξες το τοπικ ρε αρχηγοπουλο να μαθουμε κατι που δεν μας ενδιαφέρει εαν σου εδωσε ή οχι το τηλεφωνό της στα @@ ΑΝ ΣΤΟ ΕΔΩΣΕ.
Πρεπει να μαθεις να εκφράζεσαι κατ΄αρχην και να μην ζητας βοήθεια απο ΛΙΓΟΥΡΙΑ ... φταινε και οι συναγωνιστες που σου είπαν και κάτι να σε ξεστραβώσουν... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Εχεις απόλυτο δίκιο μεγάλε.
Το να ανοίγει ένα θέμα, να αραδιάζει ότι μαλακία του κατέβει και ύστερα ειρωνικά να μας αποκαλεί και λιγούρια, ε΄τότε παέι πολύ.
Και ανοίγω εγώ ένα θέμα που έχει τεθεί εδώ πέρα με πάρα πολλές διαφορετικές απόψεις.
Τι λογής αξιόπιστη πληροφορία είναι αυτή που παρουσιάζεται για το τάδε call girl χωρίς τηλέφωνο.
Δεν το καταλαβαίνω όταν ήδη υπάρχει στην εφημερίδα η όπου αλλού. Οποιος από εδώ και πέρα δεν ποστάρει τηλ. από περιφραφές για call girl  το θέμα του αποτελεί μια μαλακία και μισή.
Και μην πει κανείς για p.m.
Σιγά μην κάτσουμε και παρακαλάμε τον κάθε μαλάκα εδώ μέσα για τηλέφωνο.
Αν αναφερθείρεις κάποιο post τότε ΠΡΕΠΕΙ να δίνεται τηλέφωνο. Διαφορετικά γράφουμε μαλακίες. Πως να το κάνουμε έτσι είναι.
Και μην αρχίσουμε, οι κανονισμοί του site και τα ανθρώπινα δικαιώματα, και οι ανεξάρτητες αρχές.
Δημοκρατία έχουμε και απο την στιγμή που έχει ήδη καταχωρηθεί αλλού τότε ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει το δικαίωμα να το σβήνει.
Αυτά για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.
Αντε γιατί πολύ μαλακία με αρχιδοπεριγραφές μούφα μερικών έχει πέσει τελευταία με αποτέλεσμα να αλλοιώνει την αξιοπιστία του site.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Οι κανόνες του site τους οποίους ΔΕΝ διαμορφώνεις εσύ αλλά ο Alexxx, λένε ότι δημοσιεύονται τα 3 τελευταία ψηφία και το όνομα του εντύπου. Απο εκεί και πέρα είναι μάλλον εύκολο να το βρει καποιος. Αν σκεφτεις λιγο θα καταλαβεις γιατί.

Π.χ,  Παίδες γάμησα μια φοβερή ρωσσίδα τηλ 69741234567. το τηλ το βρηκα στην χρυση ευκαιρία ( Στην πραγματικότητα είναι της καθηγήτριας μου στο σχολείο )
Για τις ανεξαρτητες τα εχουμε πει. Οποιας εχει δημοσιευτει εδω, απλα υστερα απο λιγο δεν ισχυει.

Η αποψη σου ειναι σεβαστη και σημειώνεται, αλλα κανοντας την εγγραφή αποδεχτηκες καποιους ορους. Αν δεν τους διαβασες το πρόβλημα είναι δικό σου. Δικαιωμα σου επισης να μην τους σεβεσαι. Τοτε τα post γινονται edit και αν καποιος επιμενει, παίρνει το κουβαδακι του και παει σε άλλη παραλία.

Την λογική φυσικά, γάμησα μια πουτάνα από γραφείο  αλλα δεν δίνω πληροφορίες για να μην τη γαμησει και άλλος !!!!!,  δεν την σχολιάζω.

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
καταρχην εκανα ενα λαθος και ζηταω αυγγνωμη .δεν οριοθετησα τι εστι λιγουρι...λυγουρια ειναι αυτοι που ζητανε και δεν δινουνε.επομενως αν καποιος εχει να μου αντιπροτεινει ενα καλο cg με το τηλεφωνο του γραφειου θα του δωσω και εγω το αναλογο τηλεφωνο του γραφειου,αν μπορεσει να παρει τον αριθμο του εν λογω cg kαλως.εχω ανοιξει παλιοτερα  και θεμα με τους <<ζητουλες >>που μπαινουν εδω μεσα και το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να ζητανε και να μην δινουν τιποτα.εγω τηλεφωνα ανταλλαζω μονο με  αμοιβαια συνεισφορα...επομενως για να ληξει αυτο το ζητημα και επειδη εδω μεσα μπαινουν και ατομα που ψαχνονται για βαβουρα οποιος απο εσας εδω μεσα ενδιαφερεται ας αντιπροτεινει κατι καλο με προσωπικο μυνημα και εγω δεν ειμαι γυφτος....τηλεφωνο θα παρει...τωρα οποιος γουσταρει απλως να τα χωνει ας συνεχισει με το ιδιο τροπαριο....

OP
OP
J

JOHN1969

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Οι κανόνες του site τους οποίους ΔΕΝ διαμορφώνεις εσύ αλλά ο Alexxx, λένε ότι δημοσιεύονται τα 3 τελευταία ψηφία και το όνομα του εντύπου. Απο εκεί και πέρα είναι μάλλον εύκολο να το βρει καποιος. Αν σκεφτεις λιγο θα καταλαβεις γιατί.

Π.χ,  Παίδες γάμησα μια φοβερή ρωσσίδα τηλ 69741234567. το τηλ το βρηκα στην χρυση ευκαιρία ( Στην πραγματικότητα είναι της καθηγήτριας μου στο σχολείο )
Για τις ανεξαρτητες τα εχουμε πει. Οποιας εχει δημοσιευτει εδω, απλα υστερα απο λιγο δεν ισχυει.

Η αποψη σου ειναι σεβαστη και σημειώνεται, αλλα κανοντας την εγγραφή αποδεχτηκες καποιους ορους. Αν δεν τους διαβασες το πρόβλημα είναι δικό σου. Δικαιωμα σου επισης να μην τους σεβεσαι. Τοτε τα post γινονται edit και αν καποιος επιμενει, παίρνει το κουβαδακι του και παει σε άλλη παραλία.

Την λογική φυσικά, γάμησα μια πουτάνα από γραφείο  αλλα δεν δίνω πληροφορίες για να μην τη γαμησει και άλλος !!!!!,  δεν την σχολιάζω.

Τίθεται τώρα ένα θέμα το οποίο πρέπει τελικά να λυθεί.
Αν είναι δυνατόν να μην ποστάρουμε τηλέφωνα του τάδε call girl επειδή δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτό όταν αυτό γαμιέται και εκδίδεται φάτσα κάρτα.
Μήπως το παίζουμε προστάτες εδώ μέσα και όλα είναι μυστικά και δεν το γνωρίζει κανείς???? Ε μάλλον το αντίθετο γίνεται, αλλοιώς αυτός που το πιστεύει είναι αφελής.
Το επιχείρημα αυτό είναι χαζό και βλακώδης. (Εχει ήδη λεχθεί από πολλούς).
Αν με πείσει κάποιος ότι δεν πρέπει να ποστάρουμε τηλέφωνα
τότε εντάξυ, αλλά το ότι αυτά έχουν ήδη χιλιοαποτυπωθεί αλλού και εδώ δεν πρέπει διότι κάποιος έβαλε κάποιους κανόνες (έτσι φουστάρω ρε παιδί μου - δικό μου site  είναι και θα σας κάνω αυτό που λέτε) πάνω από τους κανόνες δικαίου και ελεύθερης έκφρασης και δημοκρατίας, έ τότε νομίζω ότι μιλάμε πλέον για φασίζουσα ιδεολογία και το site είναι μόνο για διάβασμα (και αυτό πολύ θα είναι) και για τίποτα άλλο.
ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ γιατί αλλοιώς μαλακίες κάνουμε εδώ μέσα. Αντε και λίγο αξιοπρέπεια χρειάζεται.

OP
OP
J

JOHN1969

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
καταρχην εκανα ενα λαθος και ζηταω αυγγνωμη .δεν οριοθετησα τι εστι λιγουρι...λυγουρια ειναι αυτοι που ζητανε και δεν δινουνε.επομενως αν καποιος εχει να μου αντιπροτεινει ενα καλο cg με το τηλεφωνο του γραφειου θα του δωσω και εγω το αναλογο τηλεφωνο του γραφειου,αν μπορεσει να παρει τον αριθμο του εν λογω cg kαλως.εχω ανοιξει παλιοτερα  και θεμα με τους <<ζητουλες >>που μπαινουν εδω μεσα και το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να ζητανε και να μην δινουν τιποτα.εγω τηλεφωνα ανταλλαζω μονο με  αμοιβαια συνεισφορα...επομενως για να ληξει αυτο το ζητημα και επειδη εδω μεσα μπαινουν και ατομα που ψαχνονται για βαβουρα οποιος απο εσας εδω μεσα ενδιαφερεται ας αντιπροτεινει κατι καλο με προσωπικο μυνημα και εγω δεν ειμαι γυφτος....τηλεφωνο θα παρει...τωρα οποιος γουσταρει απλως να τα χωνει ας συνεχισει με το ιδιο τροπαριο....

Μεγάλε τώρα λες τα πράγματά του με το όνομά τους.
Δεν ζητώ κανένα τηλ.
ΠΟΣΤΑΡΕ το τώρα εδώ στο site και άσε τα p.m. και γράψε στα αρχίδια σου τους αντιδημοκρατικούς κανόνες του site (πάνω σε αυτό το θέμα πάντα) και όποιος θέλει ας προχωρήσει μετά και καλό κυνήγι.

OP
OP
J

JOHN1969

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Και θέλω να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Μπαίνει μία αγγελία σε μία εφημερίδα που λέει ότι είμαι call girl και γαμιέμαι και ότι άλλο της κατέβει από το καφάλι.
Την διαβάζει κάποιος, παίρνει τηλ. συναντιέται με την γκόμενα, της πετά τα μάτας έξω και μετά μοιράζεται την πληροφορία με οποιονδήποτε.
Εδώ όμως απαγορεύεται γιατί το λένε οι κανονισμοί.
Και ερωτώ γιατί?????????
Μήπως δεν γνωρίζει κανείς ότι αυτή γαμιέται????
Μήπως πρέπει να το παίξουμε προστάτες γιατί οι κακοί μπάτσοι θα την συλλάβουν - εμάς περιμένουν???????
Μήπως της κάνουμε με αυτόν τον τρόπο συκοφαντική δυσφήμιση????
Μήπως δεν ξέρω και εγώ τι, γι αυτό είναι κακό να ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ τηλ. εδώ μέσα???????
Λοιπόν, τίποτα από όλα αυτά δεν συμβαίνουν και είναι λογικό για να έχει και αξία το site στα call girls το τηλ. ΠΡΕΠΕΙ να ΠΟΣΤΑΡΕΤΑΙ.
Και για τις στριπτηζούδες γιατί δεν είναι κακό, αφού το φραπέ απαγορεύεται?????
Μπορούμε να κάνουμε τον δικηγόρο του διαβόλου και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις.

OP
OP
J

JOHN1969

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ας ανατρέξει και κάποιος και στον νόμο Ν. 2472/1997 "Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα."
στο άρθρο 2, εδάφιο (β) :
β) "Ευαίσθητα δεδομένα", τα δεδομένα που αφορούν τη φυλετική ή εθνική προέλευση, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, τη συμμετοχή σε ένωση, σωματείο και συνδικαλιστική οργάνωση, την υγεία, την κοινωνική πρόνοια και την ερωτική ζωή, καθώς και τα σχετικά με ποινικές διώξεις ή καταδίκες.

Μήπως και η ερωτική ζωή  - άρθρο 2 εδάφιο (β) (όχι του υποκειμένου (άρθρο 2, εδάφιο (γ) - γιατί για αυτήν είναι εργασία) δεν αποτελεί ένα φανερό ξεσκέπασμα των προσωπικών δεδομένων όλων εδώ μέσα?????
(Αυτό βέβαια γίνεται με την συγκατάθεση όλων των μελών αφού ο καθένας αραδιάζει πια γάμησε).

Το τηλ. πουθενά δεν αναφέρεται όπως αναφέρει το άρθρο 2 εδάφιο (γ) "Υποκείμενο των δεδομένων", το φυσικό πρόσωπο στο οποίο
αναφέρονται τα δεδομένα και του οποίου η ταυτότητα είναι γνωστή ή
μπορεί να εξακριβωθεί, δηλαδή μπορεί να προσδιορισθεί αμέσως ή εμμέσως, ιδίως βάσει αριθμού ταυτότητας ή βάσει ενός ή περισσότερων
συγκεκριμένων στοιχείων που χαροκτηρίζουν την υπόστασή του από άποψη φυσική, βιολογική, ψυχική, οικονομική, πολιτιστική, πολιτική ή
κοινωνική".

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Και θέλω να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Μπαίνει μία αγγελία σε μία εφημερίδα που λέει ότι είμαι call girl και γαμιέμαι και ότι άλλο της κατέβει από το καφάλι.
Την διαβάζει κάποιος, παίρνει τηλ. συναντιέται με την γκόμενα, της πετά τα μάτας έξω και μετά μοιράζεται την πληροφορία με οποιονδήποτε.
Εδώ όμως απαγορεύεται γιατί το λένε οι κανονισμοί.
Και ερωτώ γιατί?????????
Μήπως δεν γνωρίζει κανείς ότι αυτή γαμιέται????
Μήπως πρέπει να το παίξουμε προστάτες γιατί οι κακοί μπάτσοι θα την συλλάβουν - εμάς περιμένουν???????
Μήπως της κάνουμε με αυτόν τον τρόπο συκοφαντική δυσφήμιση????
Μήπως δεν ξέρω και εγώ τι, γι αυτό είναι κακό να ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ τηλ. εδώ μέσα???????
Λοιπόν, τίποτα από όλα αυτά δεν συμβαίνουν και είναι λογικό για να έχει και αξία το site στα call girls το τηλ. ΠΡΕΠΕΙ να ΠΟΣΤΑΡΕΤΑΙ.
Και για τις στριπτηζούδες γιατί δεν είναι κακό, αφού το φραπέ απαγορεύεται?????
Μπορούμε να κάνουμε τον δικηγόρο του διαβόλου και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις.

Αρμοδιος να απαντήσει για τα περί φασισμού είναι ο Alexxx. Προσωπικα τα θεωρω ατεκμηρίωτα.

Το να λέει κάποιος ότι αποδέχομαι τους Χ όρους ( καλοι ή κακοί ) και μετά τους λέει φασιστικούς, μου φαίνεται ακατανόητο. Οπως πολλοί δίκαια λένε, Common sense is not so common.

Ερωτηση περί κοινής λογικής. Ποια η διαφορά μεταξύ του,
1) πουτανα πηδιεται και το τηλ απο Χρυση Ευκαιρία είναι 1234567 και του
2) Πουτανα πηδιεται και το τηλ στην Χρυση Ευκαιρια τελειωνει σε 123

Κατα την γνωμη μου οτι το πρωτο μπορει να ειναι και φαρσα. Το 2ο αποκλειεται.

Οποιος θελει ας απαντησει τεκμηριωμενα.

για τις ανεξαρτητες συγκεκριμενο παραδειγμα. Ποιος μπορει μετα την δημοσιευση του τηλ της Ερρικας να την βρει στο τηλεφωνο που δημοσιευτηκε? ΚΑΝΕΙΣ. Ουτε φασαρια εγινε, ουτε προβλημα για το site υπηρξε. Αυτοι που υποτιθεται οτι θα εβγαιναν ωφελημενοι έχασαν μία άκρη. Της πλάκας η συγκεκριμένη, αλλά ως παράδειγμα είναι χαρακτηριστικό.

Πριν λοιπον αρχισουμε τις ρησεις περι φασισμου και τις ψευτοπροκλησεις, ας σκεφτουμε λιγο. Και για να προλαβω τις εξυπναδες ζήτησης χωρίς προσφορά.
Τα παραπανω τα λεω ως καποιος που εχει κριτικη σε Μπουρδέλα, Studios, Ανεξαρτητες  , Γραφεία , City Tour, Εξωτερικό , Στιπτηζάδικα , πουτανες σε πιάτσα κι εχω δώσει τηλεφωνα ανεξάρτητων σε pm. Μονο κριτική για μασατζίδικα δεν εχω κάνει.

OP
OP
J

JOHN1969

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητέ,
Τα περί φασισμού τα ανάφερα για το θέμα του σβησίματος και της αποβολής που ανάφερες.
Κατά τα άλλα καλά τα ανάφερες.
Αρα τι πρόβλημα το να ποστάρει κάποιος ένα τηλέφωνο από ένα call girl τύπου Ερρικας όπως έγινε από τον τύπο στην άρχη του θέματος??????
Ο ίδιος έχει ζητήσει ήδη συγνώμη για τα "λιγούρια" και έτσι το θέμα αυτό έχει λήξει.
Απομένει μόνο να ποστάρει το τηλ. για να πάρει και αξία και το θέμα το οποίο ο ίδιος άνοιξε.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Αν και δεν πιστευω ότι ειναι φασισμος να λες σε καποιον οτι θα σβηστει ενα post αν εχει καποια στοιχεια ΠΡΙΝ το γραψει και αν επιμεινει να σβηστει....

....Θεωρω κι εγώ άκυρο να ανοιγει thread σε αυτο το site, για γραφειο με τηλεφωνο σ εφημερίδα και να μην γραφεται το δημοσιευμενο ( οχι αλλο ) τηλεφωνο, τηρουμένων των κανονων.

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
ΠΟΣΤΑΡΕ το τώρα εδώ στο site και άσε τα p.m. και γράψε στα αρχίδια σου τους αντιδημοκρατικούς κανόνες του site (πάνω σε αυτό το θέμα πάντα) και όποιος θέλει ας προχωρήσει μετά και καλό κυνήγι.

Αυτά να πας να τα πεις αλλού, όχι εδώ μεσα...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

ετσι ειναι ο ελληνας....
βασιλικοτερος του βασιλεως γουσταρει να γινεται, πολυ απλα γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να γινει βασιλιας....

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
γενικα για ολες τους μαγκες-δαγκες που νομιζουν οτι μπορουν να τα γραφουν ολα στ αρχιδια τους....

Υπάρχουν, ευτυχώς εδώ δεν ειναι πάρα πολλοί. Αλλά δεν τους θέλουμε, σε καμία περίπτωση.

OP
OP
J

JOHN1969

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0

Εγώ σου απάντησα Νομικώς και όχι αυτό που μου απάντησες εσύ.
Μάλλον οι κανόνες φτιαχτηκαν όπως βολεύουν μερικούς και όχι βάσει κανόνων ελεύθερης έκφρασης και δημοκρατίας.
Το "Αυτά να πας να τα πεις αλλού, όχι εδώ μεσα..." μάλλον σας μειώνει γιατί αυτό είχατε μόνο να μου πειτε. (Αναφέρομαι σε πληθυντικό γιατί πιστεύω ότι και άλλοι εκαλάπτονται με το όλο θέμα του construction).
Μένει μόνο τώρα να αναφέρεις (όχι μόνο εσύ) αλλά και οποιοσδήποτε άλλος, από που εμπνεύστηκε τον περιβόητο έννατο κανόνα.
ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ :
"9. Απαραγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσει ς αριθμών τηλεφώνου, ακόμα και αν ο αριθμός έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδα, περιοδικό, ή άλλο website".

ΔΗΛΑΔΗ, το τηλ. ακόμη και αν σε άλλο website εδώ απαγορέυεται.
Βέβαια να μη επεκταθώ και σε άλλον κανόνα όπως τον 12 όπου μας υποχρεώνεις να έχουμε ένα και μόνο account.
Και αυτό μάλλον θα είναι επνευσμένο από την Ε.Σ.Δ.Α. ή από τα Δικαιώματα του Ο.Η.Ε. με όλες τις μελλοντικές αναθεωρήσεις.
Το μόνο ελαφρυντικό που δίνω είναι η ιστορία με τον τύπο με τα 2 ή 3 accounts - δεν θυμάμαι ποιος ήταν - ο οποίος με την συμπεριφορά του ενόχλησε το forum. (Την υπόθεση δεν την παρακολούθησα - μόνο επιδερμικά).

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Μάλλον οι κανόνες φτιαχτηκαν όπως βολεύουν μερικούς και όχι βάσει κανόνων ελεύθερης έκφρασης και δημοκρατίας.
Το "Αυτά να πας να τα πεις αλλού, όχι εδώ μεσα..." μάλλον σας μειώνει γιατί αυτό είχατε μόνο να μου πειτε. (Αναφέρομαι σε πληθυντικό γιατί πιστεύω ότι και άλλοι εκαλάπτονται με το όλο θέμα του construction).
Μένει μόνο τώρα να αναφέρεις (όχι μόνο εσύ) αλλά και οποιοσδήποτε άλλος, από που εμπνεύστηκε τον περιβόητο έννατο κανόνα.
ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ :
"9. Απαραγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσει ς αριθμών τηλεφώνου, ακόμα και αν ο αριθμός έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδα, περιοδικό, ή άλλο website"......

φιλε μου καλά τα λες τα νομικά κλπ..
αλλα θα ήθελα να σου θυμίσω κάτι και χωρίς με αυτό να θέλω να πάρω το μέρος καμιας από τις δυο πλευρές...
Στο Internet όταν κάποιος φτιάχνει ένα forum ΒΆΖΕΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΌΝΕΣ ΓΟΥΣΤΆΡΕΙ ΑΥΤΌΣ και μπορεί να δεχθεί όσους και οποιους ΓΟΥΣΤΆΡΕΙ ΑΥΤΌΣ..!!
δεν έχει σχέσει με καμια δημοσια υπηρεσία η κάτι άλλο όπου θα διέπεται από κανόνες "δημοκρατικούς η ελεύθερης έκφρασης κλπ"
Είναι σαν να έρθεις εσύ σπίτι μου(ας πούμε) και να θέλεις να εφαρμόσεις κανόνες δημοκρατίας -ελεύθερης έκφρασης κλπ...
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΣΕ ΔΊΩΞΗΣ(θα μου κανεις μήνυση?)ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΆΡΩ..ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΟΊΓΩ ΚΑΝ ΤΗΝ ΠΌΡΤΑ(θα μου κανεις μήνυση??) κλπ..κλπ..κλπ...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ :
"9. Απαραγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσει ς αριθμών τηλεφώνου, ακόμα και αν ο αριθμός έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδα, περιοδικό, ή άλλο website".

ΔΗΛΑΔΗ, το τηλ. ακόμη και αν σε άλλο website εδώ απαγορέυεται.
Βέβαια να μη επεκταθώ και σε άλλον κανόνα όπως τον 12 όπου μας υποχρεώνεις να έχουμε ένα και μόνο account.
Και αυτό μάλλον θα είναι επνευσμένο από την Ε.Σ.Δ.Α. ή από τα Δικαιώματα του Ο.Η.Ε. με όλες τις μελλοντικές αναθεωρήσεις.
Το μόνο ελαφρυντικό που δίνω είναι η ιστορία με τον τύπο με τα 2 ή 3 accounts - δεν θυμάμαι ποιος ήταν - ο οποίος με την συμπεριφορά του ενόχλησε το forum. (Την υπόθεση δεν την παρακολούθησα - μόνο επιδερμικά).

παληκαρι μου με αυτα που λες θα με κανεις (και δεν ειναι και η καλυτερη μου) να κανω το συνηγορο του σαιτ..
αλλα τελος παντων να σου πω εγω, τι εχω καταλαβει γιατι δεν εχουμε ολοι και την ιδια αντιληψη..
για το 9. ποσταρω λοιπον εγω το τηλ της γυναικας σου η της κορης σου και γραφω επισης οτι το βρηκα σε αγγελια και μιλαει για πιπες βυζαντινες (για να μη σου πω και ρωμαικες..)
ωραιοοοοος....???
για το 12. γιατι σκουζεις ? θελεις να μπαινεις με διαφορετικα accounts και να παιζεις ? θελεις να μπαινεις σε ενα φορουμ και να το ανακατευεις ?
θελεις να εχεις περισοτερες απο μια αποψεις ? δεν σου φτανει μια ? πλεονεκτηηηηηηη......  ;) ;) ;) ;)

OP
OP
J

JOHN1969

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου καλά τα λες τα νομικά κλπ..
αλλα θα ήθελα να σου θυμίσω κάτι και χωρίς με αυτό να θέλω να πάρω το μέρος καμιας από τις δυο πλευρές...
Στο Internet όταν κάποιος φτιάχνει ένα forum ΒΆΖΕΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΌΝΕΣ ΓΟΥΣΤΆΡΕΙ ΑΥΤΌΣ και μπορεί να δεχθεί όσους και οποιους ΓΟΥΣΤΆΡΕΙ ΑΥΤΌΣ..!!
δεν έχει σχέσει με καμια δημοσια υπηρεσία η κάτι άλλο όπου θα διέπεται από κανόνες "δημοκρατικούς η ελεύθερης έκφρασης κλπ"
Είναι σαν να έρθεις εσύ σπίτι μου(ας πούμε) και να θέλεις να εφαρμόσεις κανόνες δημοκρατίας -ελεύθερης έκφρασης κλπ...
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΣΕ ΔΊΩΞΗΣ(θα μου κανεις μήνυση?)ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΆΡΩ..ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΟΊΓΩ ΚΑΝ ΤΗΝ ΠΌΡΤΑ(θα μου κανεις μήνυση??) κλπ..κλπ..κλπ...

Την άδεια του site την παίρνει από δημόσια υπηρεσία.
Οπότε μάλλον διέπονται αυστηροί κανόνες δικαίου.
Πόσο μάλλον όταν αυτοί είναι της ελεύθερης έκφρασης που εδώ έγινε όπως γουστάρουνε όπως και εσύ αναφέρεις.
Εξάλλου ο Α.Κ. 3 "Η ιδιωτική βούληση δεν μπορεί να αποκλείσει την εφαρμογή κανόνων δημόσιας τάξης" λέει ακριβώς το παραπάνω. Οποτε μάλλον αδιάβαστος είσαι.
Μην ξεχνάς άλλωστε ότι το site είναι ".com" και όχι ".gr".
Ρώτας τους γιατί και θα σου εξηγήσουν. (Αυτά για την μη σχέση με δημόσια υπηρεσία που αναφέρεις).
Και βεβαίως όταν θα έλθω σπιτάκι σου και δεν εφααρμόζεις κανόνες δικαίου θα σε γαμήσω στην μύνηση.
Τότε πάρε τον πατέρα σου και κλείσε τον μέσα στην αποθήκη και λέγε μετά ότι εγώ εφαρμόζω δικούς μου κανόνες.
Mάλλον έπιασες το άλλο άκρο που είναι πολύ μιλιταριστικό και αυταρχικό. Και εγώ π.χ. απαγορεύω το κάπνισμα στο σπίτι μου, μέχρι θανάτου. Αν μιλάς για τέτοιους κανόνες εντάξυ. Μέσα είμαι.
Τι να κά&
#957;ουμε ζούμε σε μία κοινωνία που πρέπει να εφαρμόζοντια κάποιοι κανόνες, και όχι ότι μας γουστάρει.
Και πόσο μάλλον όταν αυτοί οι κανόνες έχουν αποκτηθεί μέσα από αίμα και αγώνες, να έρχονται μερικοί κουφιοκεφαλάκηδες και να τους καταπατούν, έστω ακόμη και σε ένα site.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom