Νέα

Δημοσίευση Τηλεφώνων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOHN1969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
έλειψα Σ/Κ και ...
Αν ΣΚΑΝΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ με όλαααααα τα τηλέφωνα και τα ανεβάσει σαν αρχείο στο site επιτρέπετε????

1) Ελπίζω πέρασες καλά το Σ/Κ, και να γύρισες ανανεωμένος, που λένε...

2) Αυτό που λες (σκανάρισμα): Δεν έχει νόημα. Γιατί να το κάνει κανείς? Για να γλυτώσει ο άλλος το 1,5 ευρώ που κάνει η Χρυσή Ευκαιρία ή το Εθνος στο περίπτερο? Πιό πολύς ο κόπος απο το 1,5 ευρώ, έτσι δεν είναι?

3) Μάλλον όμως απαγορεύεται κι όλας. Δε το ξέρω στα σίγουρα, αλλά το συμπεραίνω. Και θα σου (σας) πω γιατί:  H X.E έχει δικό της website. Αν μπεις, βλέπεις τις αγγελίες, δε βλέπεις τα τηλέφωνα όμως. Για να δεις τα τηλέφωνα, σε χρεώνει κάτι (ένα σύστημα με SMS είναι), και τα βλέπεις.
Μπορώ λοιπόν εγώ, να μπω στο site xe.gr, να πληρώσω το 1 ευρώ, να κατεβάσω όλη την εφημερίδα και να τη δίνω σε 20.000 κόσμο? Οχι λέω, γιατί θα με κυνηγήσει ο Τεγόπουλος. Γιατί θα μπορούσα και να ΠΟΥΛΑΩ την πληροφορία. Επομένως (λέω), το ίδιο ισχύει και με το σκανάρισμα.
Δε μπορείς να βγάλεις μια εφημερίδα στο web, όπως δε μπορείς να βγάλεις ένα βιβλίο, ή να ΦΩΤΟΤΥΠΗΣΕΙΣ ένα βιβλίο.
Ο νόμος περί πνευματικής ιδιοκτησίας το απαγορεύει, όχι ο περί προσωπικών δεδομένων.
Αν κάποιος διαφωνεί, ας το πει.

Επισκέπτης
Είστε σίγουροι ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να ασκηθεί δίωξη ποινική για ... δημοσίευση τηλεφώνου που υπάρχει σε αγγελία;

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ;

Αν υπάρξει πρόβλημα, σβήνεται αμέσως. Πως θα αποδειχθεί άπαξ και σβηστεί ότι είχε δημοσιευθεί κάποτε;Και κάτι άλλο. Σχετικά με τα τηλέφωνα από γκόμενες που μπορεί να δημοσιεύσει κάποιος για να εκδικηθεί τη γκόμενα κτλ παρουσιάζοντάς την σαν πουτάνα και δεν συμμαζεύεται. Πιστεύετε ότι η κάθε Σούλα που ο Σάκης δημοσίευσε το τηλέφωνό της σε site σαν τηλέφωνο πουτάνας και καλά, θα βάλει τον ... Κούγια να κάνει αγωγή στο site και να ζητά 1.000.000 $ αποζημίωση και μια βίλλα στο beverly hills?

Πολύ κινηματογράφο βλέπουμε φαίνεται ...

ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΕΤΟΙΑΣ ΔΙΚΗΣ;
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΗ;

Μην λέμε παραμύθια της Χαλιμάς ...

Και μη μου πείτε ότι θα ξεκινήσει ο Χαβαλές από εδώ. Θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Να υπάρχει ένας μόνος τομέας που να επιτρέπεται η δημοσίευση τηλεφώνων που δημοσιεύονται και να επιτρέπεται η δημοσίευση τηλεφώνων μόνο από χρήστες που έχουν κλείσει 3μηνο ως μέλη. Έτσι δεν νομίζω ότι ο Κάθε Σάκης που θέλει να εκδικηθεί κάποια Σούλα θα περιμένει 3 μήνες ...

Είναι τέτοια η φύση του φόρουμ, που τα τηλέφωνα το κάνουν ρεαλιστικό. Η αφαίρεσή τους για λόγους "πολιτικής ορθότητος" το κάνουν να χάσει πολλά ...

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Καταρχήν όταν είπα την "ΙΔΕΑ" για σκανάρισμα εννοούσα τηλέφωνο των CG που πιθανόν αναφέρετε ένα post δηλαδή συγκεκριμένο κομματάκι της εφημερίδας. Ξέρω πολύ καλά τους νόμους περί αναδημοσίευσης περιεχομένου ΜΜΕ τόσο όσο δε φαντάζεστε...Αν όμως κομμάτι δημοσίευσης μπει εν ήδη σχολιασμού επιτρέπετε ως νέο περιεχόμενο...και υπάρχει νόμος αλλά και ειδική άδεια της ΕΣΗΕΑ.
Τέλος πάντων δεν μπαίνω στη διαδικασία να σκανάρω πχ εγώ απλά το είπα. Για μένα πάντως αν δεν πρέπει να δίνονται τηλέφωνα, κανονικά ούτε διευθύνσεις στούντιο πρέπει να δίνονται ούτε πληροφορίες σε στριπτιζάδικα, ούτε αφίξεις σε city tours κτλ γιατί με συγχωρείτε τότε τις δίνουμε στεγνά στους αστγυνομικούς και δημοσιογράφους που είναι μέλη εδώ μέσα (!!!!).
Τίποτα απλά να λέμε εμπειρίες λέω....χωρίς ονόματα, διευθύνσεις, φώτο κτλ...Εντάξει ακραία το παώ αλλά θέλω να δω αντιδράσεις. Φυσικά τηλέφωνα δήθεν ανεξάρτητων, περιπτώσεων μοναδικών κτλ που μπορεί να αναφέρονται σε τίποτα περιπτώσεις εκδικήσεων από πρώην δεν το συζητώ όχι.
Αλλά έχω μια απορία βρε Alexxx...Αν ένας βλάκας μπει στο φόρουμ και πει: "Εχω ένα τηλέφωνο από ένα απίστευτο και πολύ φθηνό CG και το δίνω με ΡΜ..." και αρχίσει και το στέλνει εγώ σου λέω με ΡΜ σε 100, 200 άτομα γιατί θέλει να κάνει κακό και να ξεφτιλίσει την πρώην του ΠΩΣ θα την προστατέψετε και πως αντιδρά νομικά το site????
Επίσης αν εκτεθεί το τηλέφωνο μιας CG μέσω των ΡΜ σε έναν αστυνομικό πχ τι γίνεται? Θα πρέπει να ζητάμε ταυτότητα όπου στέλνουμε ΡΜ μετά?  :cheesy:
Ερώτηση ακόμα μια στον Alexxx (σόρυ φίλε μου, ελπίζω να μου επιτρέπεις αλλά δε ξέρω ακόμα τους υπόλοιπους admins!!) η δημοσίευση url από sites ή τέλος πάντων ιστοσελίδες που έχουν τέτοιο σεξουαλικό παράνομο περιεχόμενο και έχουν τα τηλέφωνα επιτρέπετε????
να ξέρουμε τι κάνουμε, εγώ προσωπικά είχα σκοπό να δίνω url από πρακτορεία ξένα για να μη με ζαλίζουν με ΡΜ αλλά τώρα συγγνώμη ΔΕ ΔΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ γιατί φοβάμαι για μένα, για τα μέλη, για τα γραφεία, για τις κοπέλες, για το site εδώ, για τη χώρα μας ...!

Φιλικά και με αγάπη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom