Νέα

Δημοσίευση Τηλεφώνων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOHN1969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
J

JOHN1969

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
παληκαρι μου με αυτα που λες θα με κανεις (και δεν ειναι και η καλυτερη μου) να κανω το συνηγορο του σαιτ..
αλλα τελος παντων να σου πω εγω, τι εχω καταλαβει γιατι δεν εχουμε ολοι και την ιδια αντιληψη..
για το 9. ποσταρω λοιπον εγω το τηλ της γυναικας σου η της κορης σου και γραφω επισης οτι το βρηκα σε αγγελια και μιλαει για πιπες βυζαντινες (για να μη σου πω και ρωμαικες..)
ωραιοοοοος....???
για το 12. γιατι σκουζεις ? θελεις να μπαινεις με διαφορετικα accounts και να παιζεις ? θελεις να μπαινεις σε ενα φορουμ και να το ανακατευεις ?
θελεις να εχεις περισοτερες απο μια αποψεις ? δεν σου φτανει μια ? πλεονεκτηηηηηηη......  ;) ;) ;) ;)

Εσύ αγαπητέ έπιασες το άλλο άκρο το πλέον παράλογο.
Και βεβαίως αν το κάνω και εγώ αυτό στην γυναίκα σου, στην κόρη σου, στο υιό σου, στον πατέρα σου και στην μάνα σου θα ήμουν υπαίτιος.
Εδώ μιλάμε για μία απλή περιγραφή μίας ερωτικής συνεύρεσης και η παράθεση ενός τηλεφώνου.
Γιατί αλλοιώς παράνομο είναι και όλο το forum όταν ο κάθε ένας αναφέρεται στις ερωτικές περιπτύξεις με το κάθε call girl.
Εχει πάρει την άδεια και τα λέει αυτά?????
'Η ακόμη η αναφορά με τα ονόματα των στριπτηζούδων για τους φραπέδες???? Με ποιό δικαίωμα κάποιος εδώ μέσα αναφέρει ότι η τάδε ή η τάδε κάνει ότι κάνει. Αυτο βεβαίως δεν μας ενοχλεί ε ????? Το τηλ. όμως είναι κολάσιμο γι 'αυτό μπήκε και ο SUPER κανόνας 9.
Λοιπόν να είμαστε λίγο προσεκτικοί γιατί μπορούμε να κάνουμε τον δικηγόρο του διαβόλου. Πρόθεση δεν έχουμε μόνο.

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Την άδεια του site την παίρνει από δημόσια υπηρεσία.
Οπότε μάλλον διέπονται αυστηροί κανόνες δικαίου.
Πόσο μάλλον όταν αυτοί είναι της ελεύθερης έκφρασης που εδώ έγινε όπως γουστάρουνε όπως και εσύ αναφέρεις.
Εξάλλου ο Α.Κ. 3 "Η ιδιωτική βούληση δεν μπορεί να αποκλείσει την εφαρμογή κανόνων δημόσιας τάξης" λέει ακριβώς το παραπάνω. Οποτε μάλλον αδιάβαστος είσαι.
Μην ξεχνάς άλλωστε ότι το site είναι ".com" και όχι ".gr".
Ρώτας τους γιατί και θα σου εξηγήσουν. (Αυτά για την μη σχέση με δημόσια υπηρεσία που αναφέρεις).
Και βεβαίως όταν θα έλθω σπιτάκι σου και δεν εφααρμόζεις κανόνες δικαίου θα σε γαμήσω στην μύνηση.
Τότε πάρε τον πατέρα σου και κλείσε τον μέσα στην αποθήκη και λέγε μετά ότι εγώ εφαρμόζω δικούς μου κανόνες.
Mάλλον έπιασες το άλλο άκρο που είναι πολύ μιλιταριστικό και αυταρχικό. Και εγώ π.χ. απαγορεύω το κάπνισμα στο σπίτι μου, μέχρι θανάτου. Αν μιλάς για τέτοιους κανόνες εντάξυ. Μέσα είμαι.
Τι να κάνουμε ζούμε σε μία κοινωνία που πρέπει να εφαρμόζοντια κάποιοι κανόνες, και όχι ότι μας γουστάρει.
Και πόσο μάλλον όταν αυτοί οι κανόνες έχουν αποκτηθεί μέσα από αίμα και αγώνες, να έρχονται μερικοί κουφιοκεφαλάκηδες και να τους καταπατούν, έστω ακόμη και σε ένα site.

Ετσι ειναι ΑΝ ΕΤΣΙ νομιζεις μαστορα...
Δεν προκειται να σε χαλασω....!!

ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ  boy...;)
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :boobies:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εσύ αγαπητέ έπιασες το άλλο άκρο το πλέον παράλογο.
Και βεβαίως αν το κάνω και εγώ αυτό στην γυναίκα σου, στην κόρη σου, στο υιό σου, στον πατέρα σου και στην μάνα σου θα ήμουν υπαίτιος.
Εδώ μιλάμε για μία απλή περιγραφή μίας ερωτικής συνεύρεσης και η παράθεση ενός τηλεφώνου.
Γιατί αλλοιώς παράνομο είναι και όλο το forum όταν ο κάθε ένας αναφέρεται στις ερωτικές περιπτύξεις με το κάθε call girl.
Εχει πάρει την άδεια και τα λέει αυτά?????
'Η ακόμη η αναφορά με τα ονόματα των στριπτηζούδων για τους φραπέδες???? Με ποιό δικαίωμα κάποιος εδώ μέσα αναφέρει ότι η τάδε ή η τάδε κάνει ότι κάνει. Αυτο βεβαίως δεν μας ενοχλεί ε ????? Το τηλ. όμως είναι κολάσιμο γι 'αυτό μπήκε και ο SUPER κανόνας 9.
Λοιπόν να είμαστε λίγο προσεκτικοί γιατί μπορούμε να κάνουμε τον δικηγόρο του διαβόλου. Πρόθεση δεν έχουμε μόνο.

ρε συντεχνε κανεις πως δεν καταλαβαινεις και σπας πλακα μαζι μας ?
τι σχεση εχει ενα ονομα (π.χ. νατασσσσσα) που λεει καποιος οτι κανει φραπεδες, με το τηλεφωνο της κορης σου ?
και στην τελικη ειναι υποχρεωμενος αυτος που εχει το σαιτ να εχει και δεκα οκτω ντετεκτιβ για να επιβεβαιωνει οτι το τηλ που εγραψες ειναι οντως πραγματικο ?
Υ.Γ. ασχετο: πρεπει καποια στιγμη, οταν μπαινουμε να κανουμε εγγραφη στο σαιτ, να περναμε και απο ενα IQ τεστ το αποτελεσμα του οποιου να αναγραφεται μονιμως διπλα στο nick μας ή στο avatar μας.... :headbang: :headbang:

OP
OP
J

JOHN1969

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
ρε συντεχνε κανεις πως δεν καταλαβαινεις και σπας πλακα μαζι μας ?
τι σχεση εχει ενα ονομα (π.χ. νατασσσσσα) που λεει καποιος οτι κανει φραπεδες, με το τηλεφωνο της κορης σου ?
και στην τελικη ειναι υποχρεωμενος αυτος που εχει το σαιτ να εχει και δεκα οκτω ντετεκτιβ για να επιβεβαιωνει οτι το τηλ που εγραψες ειναι οντως πραγματικο ?
Υ.Γ. ασχετο: πρεπει καποια στιγμη, οταν μπαινουμε να κανουμε εγγραφη στο σαιτ, να περναμε και απο ενα IQ τεστ το αποτελεσμα του οποιου να αναγραφεται μονιμως διπλα στο nick μας ή στο avatar μας.... :headbang: :headbang:

Ρε σύντεκνε μάλλον εσύ δεν κατάλαβες και όχι εγώ.
Το "μαζί μας" δεν το κατάλαβα?????
Είσαι μάλλον ο εκπρόσωπος του site. Ωραία.
Επιχειρήματα δεν βλέπω να μου λες μεγάλε.
Μήπως τα όνοματα των φραπεδούδων είναι ψεύτικα?????
Μάλλον αληθινά και όχι άσχετα όπως αναφέρεις εσύ (π.χ. νατάσσα).
Το άλλο με την κόρη ή την κόρη σου μάλλον άσχετο και αυτό.
Και αφού δεν είναι υποχρεωμένος ο κάθε ένας που έχει το site (για τους ντεντέκτιβ που ανάφερες) ε τότε τι τους πειράζει το τηλ. και οι χαζοκανόνες που βάλανε??????
Για το ΙQ θα το προτείνω και θέλω πρώτος να κάνεις το πρώτο βήμα για να είσαι το φωτεινό παράδειγμα όλων μας.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Εγώ σου απάντησα Νομικώς και όχι αυτό που μου απάντησες εσύ.
Μάλλον οι κανόνες φτιαχτηκαν όπως βολεύουν μερικούς και όχι βάσει κανόνων ελεύθερης έκφρασης και δημοκρατίας.
Το "Αυτά να πας να τα πεις αλλού, όχι εδώ μεσα..." μάλλον σας μειώνει γιατί αυτό είχατε μόνο να μου πειτε. (Αναφέρομαι σε πληθυντικό γιατί πιστεύω ότι και άλλοι εκαλάπτονται με το όλο θέμα του construction).
Μένει μόνο τώρα να αναφέρεις (όχι μόνο εσύ) αλλά και οποιοσδήποτε άλλος, από που εμπνεύστηκε τον περιβόητο έννατο κανόνα.
ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ :
"9. Απαραγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσει ς αριθμών τηλεφώνου, ακόμα και αν ο αριθμός έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδα, περιοδικό, ή άλλο website".
ΔΗΛΑΔΗ, το τηλ. ακόμη και αν σε άλλο website εδώ απαγορέυεται.
Βέβαια να μη επεκταθώ και σε άλλον κανόνα όπως τον 12 όπου μας υποχρεώνεις να έχουμε ένα και μόνο account.
Και αυτό μάλλον θα είναι επνευσμένο από την Ε.Σ.Δ.Α. ή από τα Δικαιώματα του Ο.Η.Ε. με όλες τις μελλοντικές αναθεωρήσεις.
Το μόνο ελαφρυντικό που δίνω είναι η ιστορία με τον τύπο με τα 2 ή 3 accounts - δεν θυμάμαι ποιος ήταν - ο οποίος με την συμπεριφορά του ενόχλησε το forum. (Την υπόθεση δεν την παρακολούθησα - μόνο επιδερμικά). [/size]

Φίλε, έχεις κακώς αντιληφθεί μερικά πράματα.

Επειδή λοιπόν ο Alexxx δεν «μόνο αυτό είχε να σου πεί», να σου πω εγώ περισσότερα:

Κατ αρχήν αυτός στον οποίο αναφέρεσαι ? με τα πολλά usernames ? ήμουν εγώ. ?Οχι ότι είχα πολλά usernames, αλλά αυτό είχε λεχθεί από κάποιους.
Η ιστορία έληξε, με εξηγήσεις απ την πλευρά μου (προς τους χρήστες που διάβασαν ότι είχε λεχθεί), οι οποίες δημοσιεύτηκαν στο (παλιό ? άμα θες ψάξε το) forum.
Και ξεκίνησε, ακριβώς όπως ξεκινάει η δικιά σου.
Δηλαδή: κάποιος δε του άρεσε το site όπως είναι, είπε τα δικά του (και συνέχισε να τα λέει αν και του συστήθηκε να ΜΗΝ το κάνει), ΠΑΡΑ ΤΟΥΤΟ το site ΔΕΝ τον εξωπέταξε (γιατί ΕΙΝΑΙ δημοκρατικό, και δε του αρέσει να «κόβει» τους διαφωνούντες), οπότε ο τύπος αποφάσισε να μεταχειριστεί άλλες μεθόδους, και μια απ αυτές ήταν να αρχίσει να λέει διάφορα για μένα (εγώ ήμουν αυτός που είχε αναλάβει να τον συνετίσει, βλέπεις). Είπε ότι είχα πολλά usernames, είπε ότι έμπαινα σα γκόμενα, είπε ότι θες. Αυτά δεν έχουν σημασία, ο καθένας μπορεί να μπαίνει εδώ και να λέει ότι «ο τάδε είναι πούστης». Εφ? όσον όλοι καλυπτόμαστε πίσω από ένα ανώνυμο username, και πούστη να με πεις, δε θα σε πάω για εξύβριση, γιατί ούτε σε ξέρω, ούτε με ξέρεις. Αστυνομικές ταυτότητες για να πάμε στο δικαστήριο με στοιχεία ?stavros51? και ?JOHN1969? δεν υπάρχουν, όπως ξέρεις. ?Αρα μερικοί «κοινωνικοί κανόνες» (νόμοι δηλαδή) που έξω ισχύουν, εδώ εκ των πραγμάτων δεν ισχύουν.
Βεβαίως κάποιοι άλλοι ισχύουν. Αν δηλαδή ποστάρεις φωτογραφίες με παιδάκια, δε ξέρω πως, αλλά θα σε βρούνε. Αν ποστάρεις απατεωνίστικες προτάσεις (π.χ. πες μου τον αριθμό πιστωτικής σου κάρτας και εγώ θα σου στείλω γκόμενα) και χρεώνεις τις κάρτες του κόσμου (χωρίς να δίνεις γκόμενα), πάλι θα σε βρούνε.
Δε ξέρω πως, αλλά αυτούς τους βρίσκουνε.
Για εξύβριση δε νομίζω καν να σε ψάξουν.

Εκτός όμως απ τους νόμους, για να λειτουργήσει αυτή εδώ η υπόθεση, χρειάζονται και άλλοι κανόνες. Ο λόγος είναι ότι η νομοθεσία δεν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει το internet. Να σου δώσω ένα παράδειγμα:
Έχω μια γκόμενα. Με φτύνει. Τσαντίζομαι. Θέλω να την εκδικηθώ. Πάω λοιπόν σε 10 φίλους μου στο καφενείο, τους δίνω το τηλέφωνό της, τους λέω «είναι πουτάνα και παίρνει βίζιτες», και με αυτό τον τρόπο την εκδικούμαι, (της κάνω δηλαδή τη ζωή δύσκολη).
Θα έρθει κανείς να μου κάνει μήνυση γι αυτό? ?Οχι. Και αν μου κάνει, θα πω στην αστυνομία «είχα το τηλέφωνο στο τεφτέρι το οποίο το έχασα, δε ξέρω τι έκανε αυτός που το βρήκε» και καθάρισα.

Βέβαια, μετά από λίγο καιρό, οι 10 φίλοι απ το καφενείο (που δε θα έχουν γαμήσει, αλλά θα έχουν ακούσει μπινελίκια) θα πουν ?Τι μαλάκας είναι ο Γιώργος? και θα πάψουν να με ξεσυνερίζονται. Γι αυτό και κανείς δε το κάνει έτσι.

Στο internet όμως, τα πράματα είναι διαφορετικά:
?Αμα έχεις άχτι τη γκόμενα, ένα κλικ να κάνεις, το τηλέφωνό της έχει πάει σε 1.000 λιγουρεμένα άτομα που θα την παίρνουν κάθε 10 λεπτά να την ρωτάνει «πόσο πάει». Και μένεις και ανώνυμος, δεν είσαι ο Γιώργος που όλοι τον ξέρουν στο καφενείο.

Ποιος θα βρει το μπελά του (αν κάποιος πρόκειται να τον βρει)? Το site φυσικά.
?Ε λοιπόν, για τέτοιους (και άλλους) λόγους, το (κάθε) site πέρα απ τους ισχύοντες νόμους της πολιτείας, βάζει τους δικούς του κανόνες. Με το που μπαίνει κάποιος σε ένα site, είναι αυτονόητο ότι αποδέχεται αυτούς τους κανόνες. Οι δικοί μας κανόνες είναι (σε διαβεβαιώνω γι αυτό) απ τους πιο «απελευθερωμένους». Ξέρω π.χ. forums που ΟΛΑ τα post πριν ανέβουν στην κοινή θέα τα βλέπει ένας moderator και τα εγκρίνει. Σε άλλα υπάρχει συνδρομή. ?Οτι θέλει ο καθένας βάζει σαν κανόνες και περιορισμούς. Από κει και πέρα, ο κάθε χρήστης επιλέγει αν θα μπει ή όχι.
Το να μπει όμως, και να πει ΔΗΜΟΣΙΑ στους υπόλοιπους που είναι μέσα «γράψτε στ? αρχίδια σας τους κανόνες», είναι χοντρή μαλακία φίλε.

Είναι σα να σε καλεί κάποιος στο σπίτι του (για να περάσεις καλά, και όχι για να τον πληρώσεις), να σου πει «φίλε έλα μέσα, αλλά εδώ όμως δε θα καπνίζεις», και εσύ, αντί να το σεβαστείς, σηκώνεσαι όρθιος στη μέση του σαλονιού και λες στους άλλους που είναι επίσης εκεί: «Ε, εδώ αυτός μου λέει ότι απαγορεύεται το κάπνισμα στο σπίτι του, γράψτε τον στ αρχίδια σας ρε, και ανάψτε όλοι τσιγάρο».
Μη του ζητήσεις τα ρέστα αν σε σπρώξει έξω.

Δίκιο θα χει.

Κριτική σε οτιδήποτε μπορείς να κάνεις, αλλά στυλάκι του τύπου «μένει τώρα να αναφέρεις» δε μπορείς να έχεις. Δε σε παίρνει. Δεν είσαι κάποιας μορφής ελεγκτής, που κάποιος άλλος πρέπει να σου «αναφέρει».

Αυτά, και πολλά σου είπα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ρε σύντεκνε μάλλον εσύ δεν κατάλαβες και όχι εγώ.
Το "μαζί μας" δεν το κατάλαβα?????
Είσαι μάλλον ο εκπρόσωπος του site. Ωραία.
Επιχειρήματα δεν βλέπω να μου λες μεγάλε.
Μήπως τα όνοματα των φραπεδούδων είναι ψεύτικα?????
Μάλλον αληθινά και όχι άσχετα όπως αναφέρεις εσύ (π.χ. νατάσσα).
Το άλλο με την κόρη ή την κόρη σου μάλλον άσχετο και αυτό.
Και αφού δεν είναι υποχρεωμένος ο κάθε ένας που έχει το site (για τους ντεντέκτιβ που ανάφερες) ε τότε τι τους πειράζει το τηλ. και οι χαζοκανόνες που βάλανε??????
Για το ΙQ θα το προτείνω και θέλω πρώτος να κάνεις το πρώτο βήμα για να είσαι το φωτεινό παράδειγμα όλων μας.

ληξις συναγερμου....

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
θα γινω βαρετος αλλα θα πω αυτο που ειχα πει και σε εναν παπαρα που εγραφε greeklish και συνεχιζε γιατι "δεν του αρεσαν οι μη δημοκρατικοι κανονες του site" . τους κανονες τους φτιαχνουν οι ιδιοκτητες του site. αν δε μας αρεσουν παιρνουμε τα κουβαδακια μας και παμε σε αλλη παραλια.δε τον παιζουμε προεδροι του αρειου παγου και προσπαθουμε να επιβαλουμε τη "δημοκρατικη" μας αποψη. και κατα τη γνωμη μου η πολυ δημοκρατια σε αυτο το site το εχει βλαψει. αν ημουν εγω ιδιοκτητης θα ειχα κανει ban πολλους μαλακες που κυκλοφορουν εδω κατα καιρους και χαλανε το site με παπαρολογιες , αισχρολογιες , χουλιγκανισμους κλπ. ας με λεγανε φασιστα στα παπαρια μου θα ειχα το site οπως το ειχα ονειρευτει πριν το φτιαξω και οχι οπως ηθελαν καποιοι.

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
έλειψα Σ/Κ και διάβασα το συγκεκριμένο θέμα εδώ και όπως παλιά έχω κολλήσει στην απαγόρευση δημοσίευσης τηλεφώνων έστω και από εφημερίδα. Ωραία δεν τα δημοσιεύουμε...
Μίλαγα λοιπόν με έναν υπάλληλο μου στην εταιρεία και του είπα για το site και συζήτηση με τη συζήτηση αν και αυτός βαριέται τον υπολογιστή μου πέταξε μια ιδέα που περιμένω να τη ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ οι υπεύθυνοι...Αν ΣΚΑΝΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ με όλαααααα τα τηλέφωνα και τα ανεβάσει σαν αρχείο στο site επιτρέπετε????
Μου έχει κάνει εντύπωση ένα θέμα με κάτι τύπους που βρίσκουν ευκαιρία και λένε μια δήθεν κριτική για ένα μοντέλο που το τηλέφωνό του δημοσιεύεται στην Χ εφημερίδα και τελειώνει πχ σε 72....(!). Επειδή προφανώς κανείς δεν μπαίνει στη διαδικασία να κάνει όλους τους δυνατους τηλεφωνικούς συνδυασμούς αρχίζει μια ολόκληρη σειρά απαιτήσεων με ΡΜ για το τηλεφωνο...Συνήθως από ότι έχω καταλάβει ο τύπος που το είπε αρχικά ή λέει ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΩ φοβάμαι, βαριέμαι τα ΡΜ, κτλ ή εξαφανίζεται από το θέμα....
Εντάξει η ασφάλεια του site άρα και δική μας ΠΑΝΩ από όλα αλλά μήπως να δούμε το θέμα του σκαναρίσματος ως αρχείου πχ??? Γιατί αρχίζει και γίνεται γελοίο.
Παραθέτω μάλιστα ανταλλαγή ΡΜ για πληροφορία που ρώτησα κάποιον για CT που τη βρήκε γιατί μου φάνηκε πολύ ψεύτικη και αναληθής αλλά κράτησα μια πισινή μήπως...:
"...φίλε δε μπορώ να σου πω που έμαθα για την ... αλλά με ειδοποίησαν από το γραφείο με sms ότι είναι έτσι, δε μπορώ να πω περισσότερα...". Ασχετο με τηλέφωνο; όταν τον ξαναρώτησα πες μου με ποιο τηλέφωνο σου έστειλαν το ΡΜ (να τσεκάρω αν είναι του γραφείου που ήξερα και εγώ, αν και μπορεί να είχαν και άλλα τηλέφωνα βέβαια) πέρασε ένα 20ήμερο και λυπάμαι αλλά ανησυχώ για το χρήστη που αναφέρομαι γιατί δεν έχει δώσει σημεία ζωής... :'(

OP
OP
J

JOHN1969

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε, έχεις κακώς αντιληφθεί μερικά πράματα.

Επειδή λοιπόν ο Alexxx δεν «μόνο αυτό είχε να σου πεί», να σου πω εγώ περισσότερα:

Κατ αρχήν αυτός στον οποίο αναφέρεσαι ? με τα πολλά usernames ? ήμουν εγώ. ?Οχι ότι είχα πολλά usernames, αλλά αυτό είχε λεχθεί από κάποιους.
Η ιστορία έληξε, με εξηγήσεις απ την πλευρά μου (προς τους χρήστες που διάβασαν ότι είχε λεχθεί), οι οποίες δημοσιεύτηκαν στο (παλιό ? άμα θες ψάξε το) forum.
Και ξεκίνησε, ακριβώς όπως ξεκινάει η δικιά σου.
Δηλαδή: κάποιος δε του άρεσε το site όπως είναι, είπε τα δικά του (και συνέχισε να τα λέει αν και του συστήθηκε να ΜΗΝ το κάνει), ΠΑΡΑ ΤΟΥΤΟ το site ΔΕΝ τον εξωπέταξε (γιατί ΕΙΝΑΙ δημοκρατικό, και δε του αρέσει να «κόβει» τους διαφωνούντες), οπότε ο τύπος αποφάσισε να μεταχειριστεί άλλες μεθόδους, και μια απ αυτές ήταν να αρχίσει να λέει διάφορα για μένα (εγώ ήμουν αυτός που είχε αναλάβει να τον συνετίσει, βλέπεις). Είπε ότι είχα πολλά usernames, είπε ότι έμπαινα σα γκόμενα, είπε ότι θες. Αυτά δεν έχουν σημασία, ο καθένας μπορεί να μπαίνει εδώ και να λέει ότι «ο τάδε είναι πούστης». Εφ? όσον όλοι καλυπτόμαστε πίσω από ένα ανώνυμο username, και πούστη να με πεις, δε θα σε πάω για εξύβριση, γιατί ούτε σε ξέρω, ούτε με ξέρεις. Αστυνομικές ταυτότητες για να πάμε στο δικαστήριο με στοιχεία ?stavros51? και ?JOHN1969? δεν υπάρχουν, όπως ξέρεις. ?Αρα μερικοί «κοινωνικοί κανόνες» (νόμοι δηλαδή) που έξω ισχύουν, εδώ εκ των πραγμάτων δεν ισχύουν.
Βεβαίως κάποιοι άλλοι ισχύουν. Αν δηλαδή ποστάρεις φωτογραφίες με παιδάκια, δε ξέρω πως, αλλά θα σε βρούνε. Αν ποστάρεις απατεωνίστικες προτάσεις (π.χ. πες μου τον αριθμό πιστωτικής σου κάρτας και εγώ θα σου στείλω γκόμενα) και χρεώνεις τις κάρτες του κόσμου (χωρίς να δίνεις γκόμενα), πάλι θα σε βρούνε.
Δε ξέρω πως, αλλά αυτούς τους βρίσκουνε.
Για εξύβριση δε νομίζω καν να σε ψάξουν.

Εκτός όμως απ τους νόμους, για να λειτουργήσει αυτή εδώ η υπόθεση, χρειάζονται και άλλοι κανόνες. Ο λόγος είναι ότι η νομοθεσία δεν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει το internet. Να σου δώσω ένα παράδειγμα:
Έχω μια γκόμενα. Με φτύνει. Τσαντίζομαι. Θέλω να την εκδικηθώ. Πάω λοιπόν σε 10 φίλους μου στο καφενείο, τους δίνω το τηλέφωνό της, τους λέω «είναι πουτάνα και παίρνει βίζιτες», και με αυτό τον τρόπο την εκδικούμαι, (της κάνω δηλαδή τη ζωή δύσκολη).
Θα έρθει κανείς να μου κάνει μήνυση γι αυτό? ?Οχι. Και αν μου κάνει, θα πω στην αστυνομία «είχα το τηλέφωνο στο τεφτέρι το οποίο το έχασα, δε ξέρω τι έκανε αυτός που το βρήκε» και καθάρισα.

Βέβαια, μετά από λίγο καιρό, οι 10 φίλοι απ το καφενείο (που δε θα έχουν γαμήσει, αλλά θα έχουν ακούσει μπινελίκια) θα πουν ?Τι μαλάκας είναι ο Γιώργος? και θα πάψουν να με ξεσυνερίζονται. Γι αυτό και κανείς δε το κάνει έτσι.

Στο internet όμως, τα πράματα είναι διαφορετικά:
?Αμα έχεις άχτι τη γκόμενα, ένα κλικ να κάνεις, το τηλέφωνό της έχει πάει σε 1.000 λιγουρεμένα άτομα που θα την παίρνουν κάθε 10 λεπτά να την ρωτάνει «πόσο πάει». Και μένεις και ανώνυμος, δεν είσαι ο Γιώργος που όλοι τον ξέρουν στο καφενείο.

Ποιος θα βρει το μπελά του (αν κάποιος πρόκειται να τον βρει)? Το site φυσικά.
?Ε λοιπόν, για τέτοιους (και άλλους) λόγους, το (κάθε) site πέρα απ τους ισχύοντες νόμους της πολιτείας, βάζει τους δικούς του κανόνες. Με το που μπαίνει κάποιος σε ένα site, είναι αυτονόητο ότι αποδέχεται αυτούς τους κανόνες. Οι δικοί μας κανόνες είναι (σε διαβεβαιώνω γι αυτό) απ τους πιο «απελευθερωμένους». Ξέρω π.χ. forums που ΟΛΑ τα post πριν ανέβουν στην κοινή θέα τα βλέπει ένας moderator και τα εγκρίνει. Σε άλλα υπάρχει συνδρομή. ?Οτι θέλει ο καθένας βάζει σαν κανόνες και περιορισμούς. Από κει και πέρα, ο κάθε χρήστης επιλέγει αν θα μπει ή όχι.
Το να μπει όμως, και να πει ΔΗΜΟΣΙΑ στους υπόλοιπους που είναι μέσα «γράψτε στ? αρχίδια σας τους κανόνες», είναι χοντρή μαλακία φίλε.

Είναι σα να σε καλεί κάποιος στο σπίτι του (για να περάσεις καλά, και όχι για να τον πληρώσεις), να σου πει «φίλε έλα μέσα, αλλά εδώ όμως δε θα καπνίζεις», και εσύ, αντί να το σεβαστείς, σηκώνεσαι όρθιος στη μέση του σαλονιού και λες στους άλλους που είναι επίσης εκεί: «Ε, εδώ αυτός μου λέει ότι απαγορεύεται το κάπνισμα στο σπίτι του, γράψτε τον στ αρχίδια σας ρε, και ανάψτε όλοι τσιγάρο».
Μη του ζητήσεις τα ρέστα αν σε σπρώξει έξω.

Δίκιο θα χει.

Κριτική σε οτιδήποτε μπορείς να κάνεις, αλλά στυλάκι του τύπου «μένει τώρα να αναφέρεις» δε μπορείς να έχεις. Δε σε παίρνει. Δεν είσαι κάποιας μορφής ελεγκτής, που κάποιος άλλος πρέπει να σου «αναφέρει».

Αυτά, και πολλά σου είπα.

Καταρχήν όταν σε ανέφερα για τα πολλά accounts δεν είπα ότι συμφωνούσα ή διαφωνούσα, αρκεί η πολλαπλή χρήση τους να μην προκαλεί. Κανείς δεν τα απαγορεύει αλλού, εδώ όμως................
Στην ουσία όμως δεν απαντάς.
Γιατί ένα τηλ. από μία απλή περιγραφή ερωτικής συνεύρεσης από κάποιον που θα την ποστάρει εδώ μέσα (δεν μιλαμε για πλάκες καί οτιδήποτε άλλο προσβλητικό μετά - και εγώ τα καταδικάζω) και το οποίο έχει ήδη μπεί παντού, εδώ όμως δεν μπαίνει. (Το λένε οι κανονισμοί βέβαια).
Τις γκόμενες όμως που δουλεύουν στην Βούρβαχη και οι οποίες είναι πραγματικές πρέπει να τις αναφέρουμε με τα ονοματά τους - δεν μας έχουν δώσει ειδική εξουσιοδότηση πιστεύω. 'Η ακόμα και τις φραπεδούδες.
Η χρήση του ονόματος δεν θίγει αλλά όμως το τηλ. βλάπτει μάλλον σοβαρά την υγεία.
Ετσι φιλικά

OP
OP
J

JOHN1969

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
έλειψα Σ/Κ και διάβασα το συγκεκριμένο θέμα εδώ και όπως παλιά έχω κολλήσει στην απαγόρευση δημοσίευσης τηλεφώνων έστω και από εφημερίδα. Ωραία δεν τα δημοσιεύουμε...
Μίλαγα λοιπόν με έναν υπάλληλο μου στην εταιρεία και του είπα για το site και συζήτηση με τη συζήτηση αν και αυτός βαριέται τον υπολογιστή μου πέταξε μια ιδέα που περιμένω να τη ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ οι υπεύθυνοι...Αν ΣΚΑΝΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ με όλαααααα τα τηλέφωνα και τα ανεβάσει σαν αρχείο στο site επιτρέπετε????
Μου έχει κάνει εντύπωση ένα θέμα με κάτι τύπους που βρίσκουν ευκαιρία και λένε μια δήθεν κριτική για ένα μοντέλο που το τηλέφωνό του δημοσιεύεται στην Χ εφημερίδα και τελειώνει πχ σε 72....(!). Επειδή προφανώς κανείς δεν μπαίνει στη διαδικασία να κάνει όλους τους δυνατους τηλεφωνικούς συνδυασμούς αρχίζει μια ολόκληρη σειρά απαιτήσεων με ΡΜ για το τηλεφωνο...Συνήθως από ότι έχω καταλάβει ο τύπος που το είπε αρχικά ή λέει ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΩ φοβάμαι, βαριέμαι τα ΡΜ, κτλ ή εξαφανίζεται από το θέμα....
Εντάξει η ασφάλεια του site άρα και δική μας ΠΑΝΩ από όλα αλλά μήπως να δούμε το θέμα του σκαναρίσματος ως αρχείου πχ??? Γιατί αρχίζει και γίνεται γελοίο.
Παραθέτω μάλιστα ανταλλαγή ΡΜ για πληροφορία που ρώτησα κάποιον για CT που τη βρήκε γιατί μου φάνηκε πολύ ψεύτικη και αναληθής αλλά κράτησα μια πισινή μήπως...:
"...φίλε δε μπορώ να σου πω που έμαθα για την ... αλλά με ειδοποίησαν από το γραφείο με sms ότι είναι έτσι, δε μπορώ να πω περισσότερα...". Ασχετο με τηλέφωνο; όταν τον ξαναρώτησα πες μου με ποιο τηλέφωνο σου έστειλαν το ΡΜ (να τσεκάρω αν είναι του γραφείου που ήξερα και εγώ, αν και μπορεί να είχαν και άλλα τηλέφωνα βέβαια) πέρασε ένα 20ήμερο και λυπάμαι αλλά ανησυχώ για το χρήστη που αναφέρομαι γιατί δεν έχει δώσει σημεία ζωής... :'(

Εχεις απόλυτο δίκιο.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Εχεις απόλυτο δίκιο.

Ναι η μονη διαφορα ειναι οτι ο φιλος εκανε μια εξυπνη προταση που δεν βλεπω γιατι να μην υιοθετηθει, αν και το βλεπω χλωμο να κατσει καποιος να σκαναρει εφημεριδα.

Εσυ περιοριστηκες σ εξυπναδες και βρισιες προς τους υπολοιπους. Περαστικα ευχομαι να ναι.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ναι η μονη διαφορα ειναι οτι ο φιλος εκανε μια εξυπνη προταση που δεν βλεπω γιατι να μην υιοθετηθει,
ενω εσυ περιοριστηκες σ εξυπναδες και βρισιες προς τους υπολοιπους.

δωσε, δωσεεεεεε.... ;) ;)

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
JOHN1969,

Δεν θα γράψω πολλά. Μιλάω και απαντάω καθημερινά σε πολλούς και, εκτός από το site, έχουμε και δουλειές, και με το να ασχολούμαι με τέτοιου είδους λυμένα θέματα δεν έχει νόημα, το θεωρώ σπατάλη χρόνου.

Τους κανόνες του site, όπως και οποιουδήποτε website, τους διαμορφώνουν οι υπεύθυνοι του site.

Από νομικής πλευράς, εμάς μας ενδιαφέρει να προστατέψουμε τους εαυτούς μας, τα μέλη μας, όπως και το ίδιο το website. Αυτό για να γίνει έχουμε θέσει κάποιους κανόνες που αποδέχεται κάθε μέλος που μπαίνει εδώ και γράφει. Μιας και ψάχνεις τα νομικά και προφανώς είσαι τόσο νομοταγής, τί κάνεις εδώ μέσα, αφού δεν συμφωνείς με τους κανόνες;

Μη μου λες για νομοθεσίες, ελεύθερη έκφραση, δημοκρατία κτλ. Το να μου λες ότι το site αυτό δεν είναι δημοκρατικό επειδή δεν επιτρέπει δημοσίευση αριθμών τηλεφώνων είναι τουλάχιστον γελοίο. Είναι σαν να μου λες ότι φοράω παπούτσια για να κάνω ωραίο πόδι.

Δε σου αξίζουν εξηγήσεις, αλλά να σου πω ότι έχουν υπάρξει περιπτώσεις που έρχεται σε επαφή μαζί μας γκόμενα, μας λέει ότι κάποιος έβγαλε το τηλέφωνο της στο bourdela.com και από τότε την παίρνουν κάθε λίγο και λιγάκι και τη βρίζουν.
Αν γίνει αυτό, τι θα έλεγες να έδινα ότι στοιχεία σου έχω για να σε βρούνε; Θα συμφωνούσες; Και τότε θα ήμουν πιο δημοκρατικός? ‘Η θα έπρεπε να την πληρώσω εγώ για τη μαλακία που ο καθένας θέλει να κάνει εδώ μέσα?

Κάθε λίγο και λιγάκι, εμφανίζεται ένας σαν και σένα και μας λέει για δημοκρατία και ελευθερία λόγου, και λοιπές αξίες. Η απάντηση μου σε όποιον δεν γουστάρει τις ελευθερίες που εμείς επιτρέπουμε είναι: αν δεν σου αρέσει, φύγε.

Και με το να χρησιμοποιείς εκφράσεις όπως «κουφιοκεφα&#9
55;άκηδες» ή «γράφτε τους στα αρχίδια σας», δεν θα κερδίσεις τίποτα, μόνο τον τίτλο του καραγκιόζη.

JOHN1969, στο προφίλ σου, υπάρχει μία επιλογή που λέγεται "Διαγραφή λογαριασμού". Θα σου πρότεινα, μιας και δεν σου αρέσει το site, να το πατήσεις. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

Μη με αναγκάσεις να το πατήσω εγώ για σένα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πατα το, πατα το, πατα το, πατα το, πατα το, πατα το, πατα το, πατα το, παταααααααα τοοοοοοο......!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σε συνέχεια του παραπάνω, θα ήθελα να παρατηρήσω το εξής: Είναι πολλοί οι "Ελληνάρες" που έχουν παρεξηγήσει την έννοια "Δημοκρατία"... Λένε: "Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλω λέω, ότι θέλω κάνω".
Τι λέτε ρε παιδιά ? Αυτό δεν είναι Δημοκρατία. Αυτό είναι άκρατη αναρχία.
Δημοκρατία είναι μεν ελευθερία γνώμης, αλλά "εντός του Δημοκρατικού συστήματος", δηλαδή εφόσον αποδέχεσαι και τιμάς κανόνες και νόμους... Έτσι είναι το Δημοκρατικό σύστημα. Αλλιώς κινείσαι αναρχοαυτόνομα. Καλά κάνεις, δικαίωμά σου. Αλλά δεν λέγεσαι "Δημοκράτης". Λέγεσαι "αναρχικός". Είναι όμορφα να είσαι αναρχικός, αλλά original αναρχικός, έτσι ?  ;)
Στην Δημοκρατία δεν κάνεις ότι σου κατεβαίνει στο κεφάλι.

Την αναρχία την ξεπεράσαμε, ασυδοσία έχουμε  :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom