Επισκέπτης
πόσες φορές θα το ρωτήσω ακόμη;
είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να απολαμβάνουνε ακόμα ασυλία;
Και βέβαια είναι δυνατόν ν'απολαμβάνουν ασυλία.
Την ασυλία που βασίζεται στους νόμους τους..
Αλλά είπαμε, άι λαβ δη ριπάμπλικ κετσ'..
πόσες φορές θα το ρωτήσω ακόμη;
είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να απολαμβάνουνε ακόμα ασυλία;
και αγγουρια εισαγουμε
χαμενα θα πανε αμα τα στειλεις στη ΤζωνοΠιεξουλα στειλτα καλυτερα σε κανεναν που θα τα κανει σαλατα να τα φαει, αυτοι τα θελουν για αλλο λογοεμεις παραγουμε κιολα να σου στειλω ενα καφασι
εμεις παραγουμε κιολα να σου στειλω ενα καφασι
να μην στα στερησω τα πακια θα φυγουν μια μερα και θα εχεις ελλειψη
άρα έχει νόημα για το Γιωργάκηκοιτα τα εχω γραψει χιλιαδες φορες... και δεν μπορω να τα γραφω καθε μερα... γιατι κατανταει βαρετο..
ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ....
ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ... γιατι αν δεν γινει Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Σιγουρα θα εχει την τυχη του ΚΑΝΤΑΦΙ ή του ΜΠΕΝ ΑΛΙ.. με αυτα που ερχονται.. μετα ;) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΚΟΣ ΤΕΛΙΚΑ... ο ΓΑΠ
Αλλα δεν το καταλαβαινεις προφανως... και ΛΥΠΑΜΑΙ ;)
απο κει και περα η εξοδος σου απο το ΕΥΡΩ θα σε κανει μη ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ απο αυτους.. που σε γαμησαν..
Αν δεν καταλαβαινεις κατι να βοηθησω ;)
το πετυχαίνω δραστηριοποιούμενος εκτός Ελλάδας - η Ελλαδα ειναι flatline (πεθαμένη)
όσο για τον προδότη, είμαι απόλυτα σίγουρος πως υπάρχουνε και καλύτεροι και είναι επίσης σίγουρο πως δεν τον επέλεξε κανείς για να κάνει αυτά που έκανε σε 3 μήνες από την εκλογή του.
μάλλον εσύ τον ψήφισες
Τρεις στο λάδι, τρεις στο ξύδι, τρεις και στο λαδόξιδο.
Το 2010 οι εξαγωγές Ελληνικού ελαιολάδου ανέρχονταν σε 198 εκατομμύρια Ευρώ.
Την ίδια χρονιά μία Ελληνική εταιρεία είχε ΜΟΝΗ ΤΗΣ εξαγωγές 60 εκατομμύρια Ευρώ.
Εταιρεία hi-tech που σχεδόν το σύνολο της παραγωγής της εξάγεται και ενσωματώνεται σε προϊόντα άλλων βιομηχανιών, με R&D, με υποδειγματική ποιότητα και εξαιρετικό customer support.
Με εργοστάσιο στην Δράμα και απασχολεί 300 εργαζόμενους.
Και όλα αυτά με το Ευρώ..
Ξέρει κανένας ποιά είναι η εταιρεία αυτή;
ρε μαλακα , εχεις καταντησει κουραστικος.... πες στον ΠΠο να σε παρει σε κανα Σκοπιανο φορουμ να βριζεις ολημερα τους Ελληνες να γουσταρεις..... ξεκουβαλα απο δω επιτελους....εκτος ελλάδος ακουν ελλάντα και σε φτυνουν ... οσο για το φλατλαιν ... το περιγράφεις καθοριστικά ....
εγω ολους τους - εν ενεργεία - έλληνες πολιτικούς ιδιους τους βλέπω ... μπάζα και μπαρούφες .... ιδια φατσα με τον ΓΑΠ .... όσο για τη επιλογή ΣΑΣ .... δική σας καταδική σας είναι ....
δεν μετέχω της ελληνική ποίτικής ζωής ενεργά ... απλά την πλάκα μου κάνω με τα απίθανα χάλια σας ...
μη με παρεξηγείς όμως .... κατι κοινό έχουμε εμείς ... (insight vision - am I right or what ?)
μμμμ.. να σου πω...
στο πρωινό τρώς ψωμί με βούτυρο και μέλι...
το ψωμί θα το δώσει βιομηχανία, τουρισμός, ενέργεια,αγροτικά προιόντα
το βούτυρο η τεχνολογία και οι υπηρεσίες
το μέλι τα ντελικατέσεν (κρασί, λάδι σε άλλες μορφές, τυριά σπέσιαλ, αυγοτάραχο κλπ)
άρα έχει νόημα για το Γιωργάκη
αλλά για σένα ΔΕΝ έχει νόημα, είναι κενό - δεν έχει αντίκρισμα ουσιαστικό για τη ζωή σου
το πρόβλημά σου δεν είναι αυτό που βάζει το δημοψήφισμα!
το πρόβλημά σου είναι ο Γιωργάκης (και οι άλλοι).
Εσύ λοιπόν επιλέγεις να μην ασχοληθείς με το πρόβλημά σου και να αποφασίσεις κάτι που δεν σε ωφελεί - αντιθέτως μάλλον σε βλάπτει απλά και μόνο για να τη "σπάσεις" στο Γιωργάκη; Εγώ λέω πως άμα θες να τη "σπάσεις" στο Γιωργάκη διώχτονε. Τα υπόλοιπα (δραχμές, χρεωκοπίες κλπ) θα έρθουνε ούτως ή άλλως
αλλά θα έχεια απαλλαχθεί από τον καρκίνο (και ίσως και από άλλες αρρώστιες).
με το να επιλέξεις άλλο νόμισμα σε αρρωστημένη κατάσταση δεν κάνεις τίποτα παρά μία τρύπα στο νερό.
εκτός αν νομίζεις πως με την επιστροφή στη δραχμή θα πας πάλι πίσω στην εποχή του Αντρέα - οπότε ξανασκέψου το.
Απάντηση ακόμα δεν έχω πάρει.
ρε μαλακα , εχεις καταντησει κουραστικος.... πες στον ΠΠο να σε παρει σε κανα Σκοπιανο φορουμ να βριζεις ολημερα τους Ελληνες να γουσταρεις..... ξεκουβαλα απο δω επιτελους....
εκτος ελλάδος ακουν ελλάντα και σε φτυνουν ...
μπαζόλα τραβα σε καμιά πουτάνα του 10ρικου