Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

Επισκέπτης
πόσες φορές θα το ρωτήσω ακόμη;
είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να απολαμβάνουνε ακόμα ασυλία;

Και βέβαια είναι δυνατόν ν'απολαμβάνουν ασυλία.
Την ασυλία που βασίζεται στους νόμους τους..
Αλλά είπαμε, άι λαβ δη ριπάμπλικ κετσ'..

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εμεις παραγουμε κιολα  :cheesy: να σου στειλω ενα καφασι   :2funny:
χαμενα θα πανε αμα τα στειλεις στη ΤζωνοΠιεξουλα  :2funny: στειλτα καλυτερα σε κανεναν που θα τα κανει σαλατα να τα φαει, αυτοι τα θελουν για αλλο λογο  :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
προσγειωθηκε το πακετο στις κανες?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.055
Πόντοι
6.515
67% στη δικη μας σφιγομετρηση λεει οχι :uglystupid:

κατι κατοσταρικα που εχω φυλαξει απο παλια λετε να ισχυσουνε  :headbang: :headbang:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
να μην στα  στερησω τα πακια θα φυγουν μια μερα και θα εχεις ελλειψη

Ελα ρε μαλακα  :cheesy: δωσε το ΟΚ να παω να κόψω 5 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ να στα στειλω

ειναι και στραβά και θελουν ίσιωμα..  :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κοιτα τα εχω γραψει χιλιαδες φορες... και δεν μπορω να τα γραφω καθε μερα... γιατι κατανταει βαρετο..

ΕΔΩ ΔΕΝ  ΕΦΤΑΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ....

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ... γιατι αν δεν γινει Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Σιγουρα θα εχει την τυχη του ΚΑΝΤΑΦΙ ή του ΜΠΕΝ ΑΛΙ.. :cheesy: με αυτα που ερχονται.. μετα  ;) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΚΟΣ ΤΕΛΙΚΑ... ο ΓΑΠ  :uglystupid:

Αλλα δεν το καταλαβαινεις προφανως... και ΛΥΠΑΜΑΙ  ;)

απο κει και περα η εξοδος σου απο το ΕΥΡΩ θα σε κανει μη ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ απο αυτους.. που σε γαμησαν..

Αν δεν καταλαβαινεις κατι να βοηθησω  ;)
άρα έχει νόημα για το Γιωργάκη
αλλά για σένα ΔΕΝ έχει νόημα, είναι κενό - δεν έχει αντίκρισμα ουσιαστικό για τη ζωή σου
το πρόβλημά σου δεν είναι αυτό που βάζει το δημοψήφισμα!
το πρόβλημά σου είναι ο Γιωργάκης (και οι άλλοι).
Εσύ λοιπόν επιλέγεις να μην ασχοληθείς με το πρόβλημά σου και να αποφασίσεις κάτι που δεν σε ωφελεί - αντιθέτως μάλλον σε βλάπτει απλά και μόνο για να τη "σπάσεις" στο Γιωργάκη; Εγώ λέω πως άμα θες να τη "σπάσεις" στο Γιωργάκη διώχτονε. Τα υπόλοιπα (δραχμές, χρεωκοπίες κλπ) θα έρθουνε ούτως ή άλλως
αλλά θα έχεια απαλλαχθεί από τον καρκίνο (και ίσως και από άλλες αρρώστιες).
με το να επιλέξεις άλλο νόμισμα σε αρρωστημένη κατάσταση δεν κάνεις τίποτα παρά μία τρύπα στο νερό.

εκτός αν νομίζεις πως με την επιστροφή στη δραχμή θα πας πάλι πίσω στην εποχή του Αντρέα - οπότε ξανασκέψου το.

Απάντηση ακόμα δεν έχω πάρει.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
το πετυχαίνω δραστηριοποιούμενος εκτός Ελλάδας - η Ελλαδα ειναι flatline (πεθαμένη)

όσο για τον προδότη, είμαι απόλυτα σίγουρος πως υπάρχουνε και καλύτεροι και είναι επίσης σίγουρο πως δεν τον επέλεξε κανείς για να κάνει αυτά που έκανε σε 3 μήνες από την εκλογή του.

μάλλον εσύ τον ψήφισες

εκτος ελλάδος ακουν ελλάντα και σε φτυνουν ... οσο για το φλατλαιν ... το περιγράφεις καθοριστικά ....

εγω ολους τους - εν ενεργεία - έλληνες πολιτικούς ιδιους τους βλέπω ... μπάζα και μπαρούφες .... ιδια φατσα με τον ΓΑΠ .... όσο για τη  επιλογή ΣΑΣ .... δική σας καταδική σας είναι ....

δεν μετέχω της ελληνική πολιτικής ζωής ενεργά ... απλά την πλάκα μου κάνω με τα απίθανα χάλια σας ...

μη με παρεξηγείς όμως .... κατι κοινό έχουμε εμείς ... (insight vision - am I right or what ?)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
το μονο καλο που εκανε παντως η κινηση Τσαντ, ειναι οτι εβγαλε ολα τα φιδια απο τα λαγουμια τους!

προς θεου μην τυχον και δοθει η δυνατοτητα να αποφασισει ο λαος για το μελλον του!!! προς θεου! μονο αυτοι ξερουν ποιο ειναι το καλο μας! Μονο αυτοι! Τα υπαλληλακια των τραπεζιτων και των funds....

ειναι απιστευτο το ποσοι και απο ποιες πολιτικες καστες, πολεμουν με τοσο μενος την ιδεα του δημοψηφισματος!!! Ολα τα φιδια βγηκανε στο φως του ηλιου! Κρατηστε τα στη μνημη σας και τιμωρηστε τα μολις σας δοθει η ευκαιρια!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τρεις στο λάδι, τρεις στο ξύδι, τρεις και στο λαδόξιδο.

Το 2010 οι εξαγωγές Ελληνικού ελαιολάδου ανέρχονταν σε 198 εκατομμύρια Ευρώ.

Την ίδια χρονιά μία Ελληνική εταιρεία είχε ΜΟΝΗ ΤΗΣ εξαγωγές 60 εκατομμύρια Ευρώ.

Εταιρεία hi-tech που σχεδόν το σύνολο της παραγωγής της εξάγεται και ενσωματώνεται σε προϊόντα άλλων βιομηχανιών, με R&D, με υποδειγματική ποιότητα και εξαιρετικό customer support.
Με εργοστάσιο στην Δράμα και απασχολεί 300 εργαζόμενους.

Και όλα αυτά με το Ευρώ..

Ξέρει κανένας ποιά είναι η εταιρεία αυτή;

Σωστός. Για αυτό λέμε ότι φταίνε τα καθίκια που έχουν διαλύσει τον ιδιωτικό τομέα και υπάρχουν μόνο εξαιρέσεις.
Σε ξαναέχω ρωτήσει για τομείς που θα μπορούσε (...) η Κυβέρνηση να είχε παρέμβει.
Πιθανώς η κατάσταση να ήταν ακόμη καλύτερη αν υπήρχε καθεστώς Αγγλίας και όχι ευρώ, αλλά τώρα έχω την εντύπωση ότι είναι καταστροφή.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εκτος ελλάδος ακουν ελλάντα και σε φτυνουν ... οσο για το φλατλαιν ... το περιγράφεις καθοριστικά ....

εγω ολους τους - εν ενεργεία - έλληνες πολιτικούς ιδιους τους βλέπω ... μπάζα και μπαρούφες .... ιδια φατσα με τον ΓΑΠ .... όσο για τη  επιλογή ΣΑΣ .... δική σας καταδική σας είναι ....

δεν μετέχω της ελληνική ποίτικής ζωής ενεργά ... απλά την πλάκα μου κάνω με τα απίθανα χάλια σας ...

μη με παρεξηγείς όμως .... κατι κοινό έχουμε εμείς ... (insight vision - am I right or what ?)
ρε μαλακα , εχεις καταντησει κουραστικος.... πες στον ΠΠο να σε παρει σε κανα Σκοπιανο φορουμ να βριζεις ολημερα τους Ελληνες να γουσταρεις..... ξεκουβαλα απο δω επιτελους....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
μμμμ.. να σου πω...

στο πρωινό τρώς ψωμί με βούτυρο και μέλι...

το ψωμί θα το δώσει βιομηχανία, τουρισμός, ενέργεια,αγροτικά προιόντα
το βούτυρο η τεχνολογία και οι υπηρεσίες
το μέλι τα ντελικατέσεν (κρασί, λάδι σε άλλες μορφές, τυριά σπέσιαλ, αυγοτάραχο κλπ)

Σωστά. Ποια η παρέμβαση της Πολιτείας; Καμία

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
άρα έχει νόημα για το Γιωργάκη
αλλά για σένα ΔΕΝ έχει νόημα, είναι κενό - δεν έχει αντίκρισμα ουσιαστικό για τη ζωή σου
το πρόβλημά σου δεν είναι αυτό που βάζει το δημοψήφισμα!
το πρόβλημά σου είναι ο Γιωργάκης (και οι άλλοι).
Εσύ λοιπόν επιλέγεις να μην ασχοληθείς με το πρόβλημά σου και να αποφασίσεις κάτι που δεν σε ωφελεί - αντιθέτως μάλλον σε βλάπτει απλά και μόνο για να τη "σπάσεις" στο Γιωργάκη; Εγώ λέω πως άμα θες να τη "σπάσεις" στο Γιωργάκη διώχτονε. Τα υπόλοιπα (δραχμές, χρεωκοπίες κλπ) θα έρθουνε ούτως ή άλλως
αλλά θα έχεια απαλλαχθεί από τον καρκίνο (και ίσως και από άλλες αρρώστιες).
με το να επιλέξεις άλλο νόμισμα σε αρρωστημένη κατάσταση δεν κάνεις τίποτα παρά μία τρύπα στο νερό.

εκτός αν νομίζεις πως με την επιστροφή στη δραχμή θα πας πάλι πίσω στην εποχή του Αντρέα - οπότε ξανασκέψου το.

Απάντηση ακόμα δεν έχω πάρει.

Καλα εισαι εκτος κλίματος... και λες ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ

ΟΛΟΙ ειναι το ΠΡΟΒΛΗΜΑ
... οχι μονο ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ  ;)  (ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΜΕ )

και το ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

ΝΑ ΠΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ !!

ΜΗ  λεμε αλλα το πρωι αλλα το μεσημέρι και αλλα το βράδυ;;;

γιατι σε λιγο σε εχω ικανο να μου  ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ  :uglystupid:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαλακα , εχεις καταντησει κουραστικος.... πες στον ΠΠο να σε παρει σε κανα Σκοπιανο φορουμ να βριζεις ολημερα τους Ελληνες να γουσταρεις..... ξεκουβαλα απο δω επιτελους....

μπαζόλα τραβα σε καμιά πουτάνα του 10ρικου να αλαφρύνεις και μετα ρέψου να σου βγει η πίστη το χούι και η ψυχή μαλακισμένε πούστη ....

αντε και γαμήσου γιατι δε σε βλέπω καλά ....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.055
Πόντοι
6.515
εμενα δεν με νοιαζει αν θα εχω ευρω ή δραχμη. Περισσοτερο με νοιαζει αν θα βρεθω εγω ή τα παιδια μου στην ευρωπη και να μου λενε να οι απατεωνες ελληνες.

Θα προτιμουσα να καλεσει η κυβερνηση τους πιστωτες να τους αποζημειωσει μερικως με λυμναζουσα δημοδια περιουσια, και μετα με "καθαρο το κουτελο" να πορευθει συμφωνα με τη θεληση του λαου μετα απο εκλογες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εκτος ελλάδος ακουν ελλάντα και σε φτυνουν ...

ξυπνα ρε μαλακα μπινε. με τη πιπιλα ολη την ωρα. ΕΣΕΝΑ φτυνουν οχι τη καταγωγη σου. επειδη σε βολευει να κλαψομουνιζεις ριχνοντας το φταιξιμο για τη ροχαλα στις καταγωγες. βλακα. λες και μονο εσυ μενεις εξωτερικο.
μπαγλαμα  :jerking:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Lastmoican πηρες ελλογη απαντηση στο ερωτημα σου
επι του τι θα ωφελησει η επιστροφη στη δραχμη περαν απο την υποτιμηση της ?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.055
Πόντοι
6.515
τι λενε τα κολοκαναλα κι αποψε  :jerking:
Ευρα δραχμες και δακρυα. Τι εντολες εχουν δωσει τ' αφεντικα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom