Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτο θελω να κανω! να τους διωξω ολους! και το ντοπιο πολιτικο συστημα και τους ξενους νονους! Για να το κανω ομως πρεπει να ειμαι ΑΝΕΞΑΡΤΤΟΣ! οχι δουλος ουτε πρεζακι και να με παιζουνε καθε τρεις και λιγο για να μου δωσουνε τη δοση μου! Δεν ειναι η ιδια η δραχμη παννακεια, πανακκεια ειναι το ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ το οποιο θα διαχειριζεται μια ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ κυβερνηση που θα νοιαζεται κυριως για το λαο της και οχι για τους δανειστες!

εσυ που διαφωνεις ακριβως σε αυτο?
πουθενά
στο μόνο που διαφωνώ (και επιχειρηματολογώ) είναι στο οτι το δημοψήφισμα θα έχει αυτό το αποτέλεσμα που λες αν ψηφίσεις οχι
πριν από 5-6 μήνες έκανα άλλο ερώτημα και κάποια ψυχή μου απαντούσε πως η ψήφος είναι μυστική. Έλεγα πως οι εκλογές δεν δίνουνε λύση γιατί όλοι είναι το ίδιο. Και στους υπέρμαχους των εκλογών ρωτούσα τι θα ψήφιζαν λοιπόν που θα άλλαζε τον τόπο (και φυσικά απάντηση δεν έπαιρνα).

Και τώρα λοιπόν πρώτα αλλάζεις τα πρόσωπα που λαμβάνουνε τις αποφάσεις και μετά αλλάζεις το δομικό σου στοιχείο (νόμισμα). Αν το κάνεις ανάποδα, έχω μεγάλη επιφύλαξη πως θα μπορέσεις να το κάνεις.

Η αυθόρμητη αντίδρασή μου κι εμένα το όχι είναι. Κι εγώ δεν θέλω να πληρώνω φόρους, κι εγώ δεν θέλω τα χαράτσια και τα δάνεια. Έλα όμως που με τη δραχμή δεν θα τα γλυτώσεις αυτά.
χρειάζεσαι άλλο πολιτικό και οικονομικό μείγμα
το νόμισμα δεν έχει σημασία καταρχήν. μάλλον επιζήμια είναι η αλλαγή του τώρα.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ξυπνα ρε μαλακα μπινε. με τη πιπιλα ολη την ωρα. ΕΣΕΝΑ φτυνουν οχι τη καταγωγη σου. επειδη σε βολευει να κλαψομουνιζεις ριχνοντας το φταιξιμο για τη ροχαλα στις καταγωγες. βλακα. λες και μονο εσυ μενεις εξωτερικο.
μπαγλαμα  :jerking:

πανηλίθιε βλακόντιε .... μπορείς να ανατρέξεις στον σημερινό ευρωπαικό τύπο για απάντηση στο ποιούς φτύνουν ....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και πόσα να της δώσει??

αχαχαχαχαχαχα ρε κουναβι πως περιμενεις στη γωνια να καρφωσεις  :2funny:

καποια στιγμη θελω να βαλει καποιος τα οριτζιναλ ποστ με την τενιστρια να γελασω

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Lastmoican πηρες ελλογη απαντηση στο ερωτημα σου
επι του τι θα ωφελησει η επιστροφη στη δραχμη περαν απο την υποτιμηση της ?

Εντός του ευρού :  φτώχια, υποταγή, ξεπούλημα !

Εκτός του ευρού : φτώχια και λατέρνα ! Σιγά-σιγά , αν υπάρξουν κυβερνήσεις μ εκοινή λογική (οχι τίποτε διάνοιες), θα δούμε και ανάπτυξη.

Διαλιέχτε !

Δυστυχώς , εδώ μας φτάσανε

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.055
Πόντοι
6.515
Lastmoican πηρες ελλογη απαντηση στο ερωτημα σου
επι του τι θα ωφελησει η επιστροφη στη δραχμη περαν απο την υποτιμηση της ?

παιδια, μονο τον τουρισμο θα ωφελησει καθαρα. Και σε δευτερο βαθμο τη γεωργια (γιατι χρησιμοποιει πετρελαιο που θα ειναι πανακριβο)

ταξιδια ευρωπη, αυτοκινητα ξεχαστε τα :'( :'( :'( :'(

Επισκέπτης
παιδια, μονο τον τουρισμο θα ωφελησει καθαρα. Και σε δευτερο βαθμο τη γεωργια (γιατι χρησιμοποιει πετρελαιο που θα ειναι πανακριβο)

Γιατι οταν ειχαμε εθνικο νομισμα δεν ταξιδευαμε ? Εγω τα περισοτερα ταξιδια τα εκανα οταν ειχαμε δραχμες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πανηλίθιε βλακόντιε .... μπορείς να ανατρέξεις στον σημερινό ευρωπαικό τύπο για απάντηση στο ποιούς φτύνουν ....

ναι βρε συμπαντικε μαλακα θα διαβασω εφημεριδες για να μου πουν πως με βλεπει στη καθημερινη μου ζωη ο καθενας. δε ζουνε ολοι στο υπογειο ρε ηλιθιε σαν εσενα ουτε τους φτυνουν αμα κυκλοφορισουν εξω και φταιει το διαβατηριο. τραβα γιατρο  :uglystupid:

ακου κει να διαβασω εφημεριδες για να ξερω πως με βλεπουν οι αλλοι  :jerking:

Επισκέπτης
αχαχαχαχαχαχα ρε κουναβι πως περιμενεις στη γωνια να καρφωσεις  :2funny:

καποια στιγμη θελω να βαλει καποιος τα οριτζιναλ ποστ με την τενιστρια να γελασω

Στην τάνα του 50άρικου δίνει 500. Στην τάνα του 10άρικου πόσα?
Απλή μέθοδος των τριών ή κάποιος άλλος μαθηματικός τύπος που συνυπολογίζει παραμέτρους διασποράς, σταθερά του κουλόμπ και κινηματικό ιξώδες??

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Απλή μέθοδος των τριών ή κάποιος άλλος μαθηματικός τύπος που συνυπολογίζει παραμέτρους διασποράς, σταθερά του κουλόμπ και κινηματικό ιξώδες??

:2funny: :2funny: :2funny:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι βρε συμπαντικε μαλακα θα διαβασω εφημεριδες για να μου πουν πως με βλεπει στη καθημερινη μου ζωη ο καθενας. δε ζουνε ολοι στο υπογειο ρε ηλιθιε σαν εσενα ουτε τους φτυνουν αμα κυκλοφορισουν εξω και φταιει το διαβατηριο. τραβα γιατρο  :uglystupid:

ακου κει να διαβασω εφημεριδες για να ξερω πως με βλεπουν οι αλλοι  :jerking:

μείνε γκαου τοτε και παραμάσχαλα την κουρελού να κοιμηθείς το βραδυ στο παγκάκι ....

μπαζόλα του κερατά ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

να σου πω αγαμησου δεν ειμαι χαζος να μου τα λες αυτα. ασπουδαχτος ειμαι  :birdman:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Μεγάλε εσένα να φας τι σου δίνει? Και τι έχει τώρα προτεραιότητα ? Να χεις να φας ή να πας ταξίδια και αμάξια? Είμαστε και ενήλικες εδώ που γράφουμε ( υποτίθεται). Να χουμε και τη στοιχειώδη σοβαρότητα, δε βλάπτει

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μείνε γκαου τοτε και παραμάσχαλα την κουρελού να κοιμηθείς το βραδυ στο παγκάκι ....

μπαζόλα του κερατά ...

ναι νταξει να κοιμηθω στο παγκακι εγω.  :grin:

κατι μου λεει οτι σε αγοραζω πολυ πιο ανετα απο οτι εσυ νοικιασες τη χωριατισα

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Eννοείται ΟΧΙ Γιωργάκη... :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:

Επισκέπτης

μπαζόλα του κερατά ...

Μαλακούλη άκου.
Πριν από λίγο καιρό ήμανε εξωτερικό και μάλιστα σε χώρα που εσύ ο ίδιος σήμερα κιόλας μνημόνευσες θετικά.
Όχι μόνο δε με κοίταζαν περίεργα καταλαβαίνοντας πως έχω την καταγωγή που έχω αλλά αρκετοί μου μιλούσαν κι ελληνικά.
Και τα λέω εγώ που δεν έχω κανένα απολύτως εθνικό σκάλωμα.
Βγες κι εσύ καμιά βόλτα έξω κάποτε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom