Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
πουθενάαυτο θελω να κανω! να τους διωξω ολους! και το ντοπιο πολιτικο συστημα και τους ξενους νονους! Για να το κανω ομως πρεπει να ειμαι ΑΝΕΞΑΡΤΤΟΣ! οχι δουλος ουτε πρεζακι και να με παιζουνε καθε τρεις και λιγο για να μου δωσουνε τη δοση μου! Δεν ειναι η ιδια η δραχμη παννακεια, πανακκεια ειναι το ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ το οποιο θα διαχειριζεται μια ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ κυβερνηση που θα νοιαζεται κυριως για το λαο της και οχι για τους δανειστες!
εσυ που διαφωνεις ακριβως σε αυτο?
στο μόνο που διαφωνώ (και επιχειρηματολογώ) είναι στο οτι το δημοψήφισμα θα έχει αυτό το αποτέλεσμα που λες αν ψηφίσεις οχι
πριν από 5-6 μήνες έκανα άλλο ερώτημα και κάποια ψυχή μου απαντούσε πως η ψήφος είναι μυστική. Έλεγα πως οι εκλογές δεν δίνουνε λύση γιατί όλοι είναι το ίδιο. Και στους υπέρμαχους των εκλογών ρωτούσα τι θα ψήφιζαν λοιπόν που θα άλλαζε τον τόπο (και φυσικά απάντηση δεν έπαιρνα).
Και τώρα λοιπόν πρώτα αλλάζεις τα πρόσωπα που λαμβάνουνε τις αποφάσεις και μετά αλλάζεις το δομικό σου στοιχείο (νόμισμα). Αν το κάνεις ανάποδα, έχω μεγάλη επιφύλαξη πως θα μπορέσεις να το κάνεις.
Η αυθόρμητη αντίδρασή μου κι εμένα το όχι είναι. Κι εγώ δεν θέλω να πληρώνω φόρους, κι εγώ δεν θέλω τα χαράτσια και τα δάνεια. Έλα όμως που με τη δραχμή δεν θα τα γλυτώσεις αυτά.
χρειάζεσαι άλλο πολιτικό και οικονομικό μείγμα
το νόμισμα δεν έχει σημασία καταρχήν. μάλλον επιζήμια είναι η αλλαγή του τώρα.