Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

Επισκέπτης
Στους εκβιασμούς όμως απαντάς με όχι, ακόμη και αν θα μπορούσες να συμφωνήσεις με το "ναι"...
Κυρίως διότι όταν υποκύψεις σε έναν εκβιασμό, θα σου έρθει και άλλος, πιο βαρβάτος και μάλιστα χωρίς δημοψήφισμα...
Η λογικη ειναι ορθη,αλλα οχι τωρα:στην πορεια θα δουμε.

Δες το σαν κατασταση ομηριας,οι μπατσοι δεν λενε ξεκαθαρα"οχι",το διαπραγματευονται το πραμα.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
όλη η αλήθεια για την εώς τώρα κατάσταση της πατρίδας μας, καθώς και η ιστορική αναγκαιότητα που προκύπτει μετά από τους ορθούς κατά την γνώμη μου συλλογισμούς του καθηγητή Νότη Μαρια.
Οποιος έχει την υπομονή να παρακολουθήσει το παρακάτω βίντεάκι θα μπορέσει, να κατανοήσει, να καταλάβει και κυρίως να μάθει αρκετά δυσάρεστα αλλά και ευχάριστα πράγματα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ο Νεο-"Ελληνας" μοικανε εχει γαλουχηθεί να θαμαζει τα κατασκευασματα αλλων ΔΥΣΤΥΧΩΣ.. (αν και δεν μου αρεσει καθολου ο ορος ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ) εχει γαλουχηθεί απο παλια να θαυμαζει τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ (made in Germany) τους ΓΑΛΛΟΥΣ (made in France) τους ΑΓΓΛΟΥΣ (made in UK)και τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ (made in U.S.A) e.t.c....
γιατι ετσι τον εμαθαν.... καποιοι που αυτοαποκαλουνταν ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ..

Αυτό έγινε μετά το '81. Για πολλοστή. Προφάνως δε θυμάσαι/ζήσει πριν

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μαλακούλη άκου.
Πριν από λίγο καιρό ήμανε εξωτερικό και μάλιστα σε χώρα που εσύ ο ίδιος σήμερα κιόλας μνημόνευσες θετικά.
Όχι μόνο δε με κοίταζαν περίεργα καταλαβαίνοντας πως έχω την καταγωγή που έχω αλλά αρκετοί μου μιλούσαν κι ελληνικά.
Και τα λέω εγώ που δεν έχω κανένα απολύτως εθνικό σκάλωμα.
Βγες κι εσύ καμιά βόλτα έξω κάποτε..
που να του πω δηλαδη για μεθυσμενο πανκ στο σιδ.σταθμο του σταφφορντ στις 12 το βραδυ που μου ανοιξε κουβεντα για τον αρχ.ελληνικο πολιτισμο και τους αρχαιους φιλοσοφους....

αλλα ο τραστης δε κανει παρεα με αποβρασματα, δεν επιτρεπουν οι σωματοφυλακες του να τον πλησιαζουν  :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλα εισαι εκτος κλίματος... και λες ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ

ΟΛΟΙ ειναι το ΠΡΟΒΛΗΜΑ
... οχι μονο ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ  ;)  (ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΜΕ )

και το ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

ΝΑ ΠΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ !!

ΜΗ  λεμε αλλα το πρωι αλλα το μεσημέρι και αλλα το βράδυ;;;

γιατι σε λιγο σε εχω ικανο να μου  ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ  :uglystupid:
αντε παλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ρε παπάρα (φιλική προσφώνηση), πότε θα καταλάβεις πως δεν είναι θέμα μόνο τι ΤΙ κάνεις αλλά και το ΠΟΤΕ;
ΤΩΡΑ ΔΕΝ έχει σημασία το νόμισμα.
Τώρα που έχει καταλύσει η κοινωνία και το κράτος ΔΕΝ είναι το πρόβλημά σου
ΠΡΩΤΑ διώχνεις αυτούς που σε έφεραν εδώ (ΟΛΟΥΣ - όχι μόνο τους Πασοκτζήδες - δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε) και ΜΕΤΑ κοιτάς το νόμισμα. Γιατί εγώ πιστεύω πως ακόμα και με το ΕΥΡΩ αν κάνεις άλλο οικονομικό μείγμα (και φυσικά με ανάλογο πολιτικό μείγμα) ΜΠΟΡΕΙΣ να στρώσεις την κατάσταση.
Αλλά αυτό - το νόμισμα δηλαδή - δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα.

και διώχνοντας το ευρώ με δημοψήφισμα ΔΕΝ διώχνεις τους εντεταλμένους από την πολιτική σκηνή - οι ίδιοι μαλάκες θα σε χώσουνε ακόμα πιο κάτω με νέες μαλακίες ΕΞΑΙΤΙΑΣ της δραχμής αυτή τη φορά
ΠΟΣΟ πιο ΛΙΑΝΑ;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εμενα δεν με νοιαζει αν θα εχω ευρω ή δραχμη. Περισσοτερο με νοιαζει αν θα βρεθω εγω ή τα παιδια μου στην ευρωπη και να μου λενε να οι απατεωνες ελληνες.

Θα προτιμουσα να καλεσει η κυβερνηση τους πιστωτες να τους αποζημειωσει μερικως με λυμναζουσα δημοδια περιουσια, και μετα με "καθαρο το κουτελο" να πορευθει συμφωνα με τη θεληση του λαου μετα απο εκλογες.
πώς το λεν' το συννεφάκι;

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό έγινε μετά το '81. Για πολλοστή. Προφάνως δε θυμάσαι/ζήσει πριν

Τυπε αφου τα εχουμε συζητησει και δεν ηταν ακριβως ετσι...  ;)

φταινε και αλλοι  ;)

αλλα το ΣΧΕΔΙΟ ηταν ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΟ  ;)

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι νταξει να κοιμηθω στο παγκακι εγω.  :grin:

κατι μου λεει οτι σε αγοραζω πολυ πιο ανετα απο οτι εσυ νοικιασες τη χωριατισα

για κατσε τώρα και λογίσου τα λεγόμενά σου και τα κατορθώματα μου και βγέλε συμπέρασμα ...

αν σε αφήνει η κεφάλα σου ....

Επισκέπτης
Γαύρος δεν είμαι (σιγά το νέο :2funny:) αλλά από μένα ένα τεράστιο respect στην 7 για το παρακάτω:

ΤΡΑΣΤΗ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΡΕ..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ξυπνα ρε μαλακα μπινε. με τη πιπιλα ολη την ωρα. ΕΣΕΝΑ φτυνουν οχι τη καταγωγη σου. επειδη σε βολευει να κλαψομουνιζεις ριχνοντας το φταιξιμο για τη ροχαλα στις καταγωγες. βλακα. λες και μονο εσυ μενεις εξωτερικο.
μπαγλαμα  :jerking:
ε, χμ...
εδώ έκτορα κάνεις σφάλμα
άνθρωποι που σε βλέπουνε για πρώτη φορά μόλις ακούνε ελληνική καταγωγή σε κοιτάνε με λύπηση, με οργή ή με συμπαράσταση
και είναι αποκαρδιωτικό αυτό όταν το βλέπεις να γίνεται στη Ρουμανία ή στη Βουλγαρία - που παραδοσιακά θεωρούνταν πιο κάτω από εμάς
όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στο εξωτερικό γίνεται πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ.

η μαλακία του ΓΑΠ σε αυτό κάνει μάλλον καλό. Καταλαβαίνει εύκολα ο κόσμος έξω τώρα πως οι πολιτικοί στην Ελλάδα κάνουνε κουτουρού και οι αποφάσεις παίρνονται ερήμην του λαού.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ε, χμ...
εδώ έκτορα κάνεις σφάλμα
άνθρωποι που σε βλέπουνε για πρώτη φορά μόλις ακούνε ελληνική καταγωγή σε κοιτάνε με λύπηση, με οργή ή με συμπαράσταση
και είναι αποκαρδιωτικό αυτό όταν το βλέπεις να γίνεται στη Ρουμανία ή στη Βουλγαρία - που παραδοσιακά θεωρούνταν πιο κάτω από εμάς
όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στο εξωτερικό γίνεται πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ.

η μαλακία του ΓΑΠ σε αυτό κάνει μάλλον καλό. Καταλαβαίνει εύκολα ο κόσμος έξω τώρα πως οι πολιτικοί στην Ελλάδα κάνουνε κουτουρού και οι αποφάσεις παίρνονται ερήμην του λαού.

οι τρέχουσες αντιδράσεις όπως τα λες έχουν ....  τοσο απλό να το διαπιστωσεις με ελάχιστη ταξιδιωτική εμπειρία ....

απο τις εδω αντιδράσεις και εκφάνσεις καταλαβαίνουμε με ποιούς έχουμε να κάνουμε .... δυστυχώς ....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
αυτο θελω να κανω! να τους διωξω ολους! και το ντοπιο πολιτικο συστημα και τους ξενους νονους! Για να το κανω ομως πρεπει να ειμαι ΑΝΕΞΑΡΤΤΟΣ! οχι δουλος ουτε πρεζακι και να με παιζουνε καθε τρεις και λιγο για να μου δωσουνε τη δοση μου! Δεν ειναι η ιδια η δραχμη παννακεια, πανακκεια ειναι το ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ το οποιο θα διαχειριζεται μια ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ κυβερνηση που θα νοιαζεται κυριως για το λαο της και οχι για τους δανειστες!

εσυ που διαφωνεις ακριβως σε αυτο?

Μεμάκο προδοτάκο έτσι σου είπε να λες το αφεντικό σου;

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom