jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Εισαι προκατελειμενος και παραμυθιασμενος αν πιστευεις οτι οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ειναι συμμαχοι σου..
το ξερουμε οτι τους μονο συμμαχους που θελεις ειναι τα πακια
Εισαι προκατελειμενος και παραμυθιασμενος αν πιστευεις οτι οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ειναι συμμαχοι σου..
λάθος κάνεις ΠΑΛΙ
μιλάς για να ανταλλάξεις απόψεις
αυτοί που ξέρουνε έχουνε βγάλει τα χρήματά τους έξω και τρωγοπίνουνε στην υγεια των κορόιδων
αλλά όταν θεωρείς πως εσύ ό,τι και να σκέφτεσαι είναι σωστό κάνεις φάουλ
μία γαμημένη ερώτηση έχω κάνει και εδώ και 5 σελίδες απάντηση δεν έχω πάρει
εκτός της υποτίμησης τι άλλο σου προσφέρει η δραχμή;
Συμφωνω ;)
το ξερουμε οτι τους μονο συμμαχους που θελεις ειναι τα πακια
δεν εχουν νοημα τα ελλογα νοητικα σχηματα εδω, κανενας δεν μπορει να πεισει βεντουζοειδειςξαναδές τι έγραφες
εσύ κλαις, δεν μιλάς
και έβριζες τον νεο-έλληνα
εγώ πιστεύω πως το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι
αν δεν αλλάξουμε όλο το πολιτικό σύστημα (δεν μιλάω για πολίτευμα) δεν κάνουμε τίποτα
δεν εχουν νοημα τα ελλογα νοητικα σχηματα εδω, κανενας δεν μπορει να πεισει βεντουζοειδεις
και βεντουζομυαλους ανθρωπους , ακομα και την πιο οφθαλμοφανη αληθεια να τους δειξεις θα
την αμφισβητησουν.
η καθε κοινωνια εχει το πολιτικο συστημα που της αξιζει
γι'αυτο το λογο ειμαι εκνευρισμενος με την ανευθυνη κινηση γιωργακη
Αι γαμησου μωρή ΣΚΟΥΖΑ
δεν εχουν νοημα τα ελλογα νοητικα σχηματα εδω, κανενας δεν μπορει να πεισει βεντουζοειδεις
και βεντουζομυαλους ανθρωπους , ακομα και την πιο οφθαλμοφανη αληθεια να τους δειξεις θα
την αμφισβητησουν.
η καθε κοινωνια εχει το πολιτικο συστημα που της αξιζει
γι'αυτο το λογο ειμαι εκνευρισμενος με την ανευθυνη κινηση γιωργακη
είσαι κοντόφθαλμοςΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ;;;
και ΠΑΠΑΛΑ ... οι ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ;;;
Ρε πλακα μας κανεις;;;
Αν θελεις και εχεις γνωση... μίλησε μου λιγο για την "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ αλληλεγγύη"
εκτος απο τα ΔΑΝΕΙΚΑ που σου δινουν..
αν εσυ τα ΔΑΝΕΙΚΑ τα θεωρείς αλληλεγγύη τότε παύει η οποιαδήποτε συζήτηση.
Αν παλι ειναι φιλοι σου να τους πεις να ερθουν εδω να παραγουν και οχι να πηγαινουν
στην ΚΙΝΑ και ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ αφου δεν αποτελουν χωρες της Ε.Ε και να σου τα πουλανε ΕΣΕΝΑ μετα ;)
το έπιασες..;;;
δεν μου αρέσουνε οι βαθυστόχαστοι εκβιασμοί που βασίζονται σε υποθετικά δεδομένα
με την ίδια λογική πήγαμε στο ΔΝΤ γιατί δεν υπήρχε άλλη λύση σύμφωνα με τον ΓΑΠ.
αυτά δεν παίζουνε.
λύσεις υπάρχουν για τα πάντα αρκεί να θέλει κάποιος να τις δει και να τις εφαρμόσει
στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει αυτός ο κάποιος
και ο κάποιος που υπάρχει κάνει μόνο επιζήμια πράγματα.
πριν από το δημοψήφισμα πρέπει να φύγει αυτός - και όχι μόνος του - και όχι με λιμουζίνα. Πρέπει να φύγει άσχημα, να φύγει ματωμένος. Γιατί μόνο έτσι θα καταλάβουνε οι υπόλοιποι.
Το δημοψήφισμα δεν έχει να κάνει με το ευρώ ή τη δραχμή. Έχει να κάνει με τη συμφωνία αν τη δέχεσαι ή όχι. Και τέλος πάντως ακόμα το δημοψήφισμα δεν το έχουμε δει. Το τι θα ρωτάει έχει σημασία.
Αλλά σε κάθε περίπτωση θεωρώ πως αν δεν αλλάξει απόφαση σχετικά με το δημοψήφισμα ο προδότης, θα τον καθαιρέσουνε με συνοπτικές διαδικασίες οι εταίροι.
Υ.Γ. ο πρόδερος της δημοκρατίας κοιμάται;
Aπορία:
Αν τα γκαφρα φτάνουν για 10 μέρες με τι μαρούλι φτάνουμε το Δεκέμβρη?
οεο??
Γιατί με το πιστόλι που έβαλε στο τραπέζι το γιωργάκι συνεχώς αυτοτραυματίζεται?
Πότε λήγουν τα σιντιες που κατέχει?
οεο??
παντως,πες του τα γιατι δεν θα μας διορισει φιλε
επειδη του μιλαμε ασχημα και δεν τον ακουμε
αυτοί που τους ψήφισαν να τα θυμούνται - αν και είμαι σίγουρος πως τα θυμούνται και βρίζουν από μέσα τουςδεν ασχολουμαι φιλε. Ρωτα καναν αλλον
δεν με ενδιαφερει το ζητημα... αυτα να τα θυμοσασταν
τοτε ->
εκεινο το βραδυ δεν τρωο ηπιατε εσεις φιλε?
Trustworth είσαι για μπουνιές προκλητικό trollακι. Μάλλον κανένας Συριζέος είσαι ε?
τους συμμάχους ΠΟΥ στον κόρακα θα τους βρεις;Κι εγω μ΄αυτο που εγραψες πιο πανω. Δεν εχουν καταλαβει οτι δεν υπαρχει η Ευρωπη των λαων ή των εθνων, αλλα η Ευρωπη των τραπεζων και των καπιταλιστων. ΠΤΩΧΕΥΣΗ ρε εδω και τωρα. Ξεκινημα απο την αρχη με νεους συμμαχους και τελειως διαφορετικη πολιτικη.
και λοιπον αφου δεν τα θελετε τα λεφτα του δντ τι σας νοιαζει
αντιθέτωςΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
στο 2.00 του παραπανω βιντεο δειτε τυποι
"Ο ΓΑΠ ειναι ΟΤΙ το καλυτερο για την χωρα επεσε η δεξια χαχαχ"
τι λεει μια "πολιτικα" εξυπνη τυπισσα...
και μετα μας λεει ο τυπος λαστ μοικαν οτι πρεπει να τον ακουμε
(Ειχε πει παλαιοτερα οτι αν του μιλουσα καλυτερα και τον ακουγα θα με διοριζε στην επιχειρηση του και σημερα του ξεφυγε οτι το αφεντικο τον εβαλε να δουλευει ω σαν τον τραγο για να κανει τζιρο 174% χαχαχαχχα)
ελεος
εχει να πεσει γερο δουλεμα.