Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
λάθος κάνεις ΠΑΛΙ
μιλάς για να ανταλλάξεις απόψεις
αυτοί που ξέρουνε έχουνε βγάλει τα χρήματά τους έξω και τρωγοπίνουνε στην υγεια των κορόιδων
αλλά όταν θεωρείς πως εσύ ό,τι και να σκέφτεσαι είναι σωστό κάνεις φάουλ

μία γαμημένη ερώτηση έχω κάνει και εδώ και 5 σελίδες απάντηση δεν έχω πάρει

εκτός της υποτίμησης τι άλλο σου προσφέρει η δραχμή;

δεν ασχολουμαι φιλε. Ρωτα καναν αλλον
δεν με ενδιαφερει το ζητημα... αυτα να τα θυμοσασταν
τοτε ->

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εκεινο το βραδυ δεν τρωο ηπιατε εσεις φιλε?  :2funny:

Επισκέπτης

Κι εγω μ΄αυτο που εγραψες πιο πανω. Δεν εχουν καταλαβει οτι δεν υπαρχει η Ευρωπη των λαων ή των εθνων, αλλα η Ευρωπη των τραπεζων και των καπιταλιστων. ΠΤΩΧΕΥΣΗ ρε εδω και τωρα. Ξεκινημα απο την αρχη με νεους συμμαχους και τελειως διαφορετικη πολιτικη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

στο 2.00 του παραπανω βιντεο δειτε τυποι

"Ο ΓΑΠ ειναι ΟΤΙ το καλυτερο για την χωρα επεσε η δεξια χαχαχ"

τι λεει μια "πολιτικα" εξυπνη τυπισσα...

και μετα μας λεει ο τυπος λαστ μοικαν οτι πρεπει να τον ακουμε

(Ειχε πει παλαιοτερα οτι αν του μιλουσα καλυτερα και τον ακουγα θα με διοριζε στην επιχειρηση του και σημερα του ξεφυγε οτι το αφεντικο τον εβαλε να δουλευει ω σαν τον τραγο για να κανει τζιρο 174% χαχαχαχχα)

ελεος  :grin:

εχει να πεσει γερο δουλεμα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ξαναδές τι έγραφες
εσύ κλαις, δεν μιλάς
και έβριζες τον νεο-έλληνα
εγώ πιστεύω πως το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι
αν δεν αλλάξουμε όλο το πολιτικό σύστημα (δεν μιλάω για πολίτευμα) δεν κάνουμε τίποτα
δεν εχουν νοημα τα ελλογα νοητικα σχηματα εδω, κανενας δεν μπορει να πεισει βεντουζοειδεις
και βεντουζομυαλους ανθρωπους , ακομα και την πιο οφθαλμοφανη αληθεια να τους δειξεις θα
την αμφισβητησουν.

η καθε κοινωνια εχει το πολιτικο συστημα που της αξιζει

γι'αυτο το λογο ειμαι εκνευρισμενος με την ανευθυνη κινηση γιωργακη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν εχουν νοημα τα ελλογα νοητικα σχηματα εδω, κανενας δεν μπορει να πεισει βεντουζοειδεις
και βεντουζομυαλους ανθρωπους , ακομα και την πιο οφθαλμοφανη αληθεια να τους δειξεις θα
την αμφισβητησουν.

πες του τα γιατι δεν θα μας διορισει φιλε
επειδη του μιλαμε ασχημα και δεν τον ακουμε  :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μετα λυπης μου διαπιστωνω πως ορισμενοι ακομη διακατεχονται απο το συνδρομο του Νταχαου...

βλεπετε τους φουρνους, βλεπετε τους οπλισμενους ναζι, βλεπετε τα συρματοπλεγματα, βλεπετε τα οστα των νεκρων αλλα ακομη πιστευετε οτι αυτο δε θα συμβει σε σας...

ο καθε ενας κλεισμενος μεσα στον μικροκοσμο του κοιτα μονο το τι ειναι συμφερον για να διασωσει τα ευρουλακια του που εχει στην παντα...

την ιδια στιγμη που εχουν αποφασισει πως ο Ελληνας δε δικαιουται να εχει ουτε αποταμιευσεις, ουτε περιουσια, ουτε σπιτι, ουτε εργασιακα δικαιωματα, πρεπει να τα παραδωσει ολα για να μεινει στο ευρω....

την ιδια στιγμη που εχει αποφασιστει πως εσυ (ο ντοπιος) θα πρεπει να καταστραφεις προκειμενου να κερδοφορουν με τα δικα σου λεφτα οι Γερμανοι στις ΕΟΖ και στα προγραμματα ΗΛΙΟΣ....

την ιδια στιγμη που καθε μηνα σου βαζουν νεα μετρα τα οποια στρεφονται απευθειας στην προσωπικη σου περιουσια και στιςκαταθεσεις....

την ιδια στιγμη που βλεπεις πως αυτο που σου παρουσιαζουν σαν μελλον ειναι ουσιαστικα μια 30αετης πορεια εξαθλιωσης για να ξαναγυρισεις ξεβρακωτος και πεθαμενος στο σημειο απο οπου ξεκινησες και που ησουν ετοιμος να χρεοκωπησεις....

και υπαρχουν ακομη ανθρωποι που λενε ¨το ευρω και τα ματια μας', πιστευοντας μεσα τους οτι οι αλλοι θα εξαθλιωθουν γρηγοροτερα και αυτοι θα θησαυρισουν σα μαυραγοριτες ή σανεκμεταλλευτες της ανεχειας των υπολοιπων..... Ναι ρε μαλακες, μακαρι να εχετε ευρουλακια και δε πα να γινει πορνη ο γυιος σας και η κορη σας?

εγωϊστικες παπαριες μαυροψυχων ανθρωπων οι οποιοι με χαρα θα δινανε τη μανα τους και την αδερφη τους στους ναζι το ΄40,εαν τους εξασφαλιζαν τη μετακινηση με μια δανεικη μερσεντε ωστε να νιωθουν σπουδαιοι την ωρα που ολοι θα τους φτυνουν.... την οποια βεβαια θα τους παρουν πισω στο τελος και θα τους φυτεψουν μια σφαιρα στο κεφαλι, γιατι αυτο ειναι το μονο αξιζουν!

δοσιλογοι, προδοτες, τιποτενια ανθρωπακια!

ευτυχως που δεν υπηρχαν ομοιοι σας το '40 και το 1821!!! Μακαρι να μπορεσουμε καποια στιγμη να απαλλαγουμε τελειως απο τη σκατοφαρα σας!

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
την αμφισβητησουν.

και ο ΣΑΡΚΟΖΙ το ιδιο  :uglystupid:

κυριε ΡΟΜΑΝΤΙΚΕ - Φιλοτομαριστη  ;)

και που εισαι:

ΞΥΔΑΚΙ   :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Aπορία:
Αν τα γκαφρα φτάνουν για 10 μέρες με τι μαρούλι φτάνουμε το Δεκέμβρη?
οεο??
Γιατί με το πιστόλι που έβαλε στο τραπέζι το γιωργάκι συνεχώς αυτοτραυματίζεται?
Πότε λήγουν τα σιντιες που κατέχει?
οεο??

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ;;;

και ΠΑΠΑΛΑ  :cheesy:... οι ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ;;;  :cheesy:

Ρε πλακα μας κανεις;;;

Εισαι προκατελειμενος και παραμυθιασμενος αν πιστευεις οτι οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ειναι συμμαχοι σου..

Αν θελεις και εχεις γνωση... μίλησε μου λιγο για  την "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ αλληλεγγύη"  :jerking:
εκτος απο τα ΔΑΝΕΙΚΑ που σου δινουν..

αν εσυ τα ΔΑΝΕΙΚΑ τα θεωρείς αλληλεγγύη τότε παύει η οποιαδήποτε συζήτηση.

Αν παλι ειναι φιλοι σου να τους πεις να ερθουν εδω να παραγουν και οχι να πηγαινουν
στην ΚΙΝΑ και ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ αφου δεν αποτελουν χωρες της Ε.Ε  :cheesy: και να σου τα πουλανε ΕΣΕΝΑ μετα  ;)

το έπιασες..;;;
είσαι κοντόφθαλμος
και προκατειλλημένος
δεν μίλησα για φίλους αλλά για οικονομικούς συμμάχους
δεν σου φταίνε αυτοί που τα δικά σου συνδικάτα διώξανε όλες τις επενδύσεις που είχες
δεν σου φταίνε αυτοί που ενώ στα ναυπηγεία πληρώνονταν με 80 γιούργια την ώρα κάνανε απεργία και ζητούσανε περισσότερα έτσι για τη μαγκιά

δεν σου φταίνε που κάθε χρόνο αλλάζεις το φορολογικό καθεστώς για τις επιχειρήσεις
στη SWOT analysis η πολιτική, οικονομική αστάθεια μπαίνει στα threaτs - όχι στις αδυναμίες

και η Ουγγαρία και η Πολωνία και άλλα κράτη είναι στην ΕΕ αλλά όχι στην ευρωζώνη. Όμως απολαμβάνουνε τα καλά της ευρωπαικής ένωσης (όχι νομισματικής) γιατί δεν κάνουνε κουτουρού ό,τι γουστάρουνε. Και μια χαρά πάνε και ευημερούνε
η ερώτηση παραμένει

έστω να παω με τα νερά σου και να σου πω πως πάμε δραχμή.
πες μου τι θα μπορείς να κάνεις παραπάνω εκτός από μια υποτίμηση
και τι σκατά θα σου προσφέρει αυτή αφού η κατάσταση θα είναι ελλειμματική και πάλι

δηλαδή τι περιμένεις; να κάνουνε σε ένα μήνα ουρά οι επενδυτές από Κίνα και Ρωσία στην πόρτα σου; Σε ποιο σύννεφο ζεις; Γιατί να σε εμπιστευτεί ο άλλος όταν δεν κρατάς τις συμφωνίες σου ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ;

το δημοψήφισμα δεν έχει νόημα κανένα
το δημοψήφισμα δεν πρέπει να φτάσει να γίνει με την καμία
το δημοψήφισμα ό,τι αποτέλεσμα και να έχει θα είναι καταστροφικό για τον κόσμο
και αν είναι έξοδος από το ευρώ...ας μην προδικάσω, περιμένω να μου πει κάποιος τι στον κόρακα θα μας ωφελήσει

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν μου αρέσουνε οι βαθυστόχαστοι εκβιασμοί που βασίζονται σε υποθετικά δεδομένα
με την ίδια λογική πήγαμε στο ΔΝΤ γιατί δεν υπήρχε άλλη λύση σύμφωνα με τον ΓΑΠ.

αυτά δεν παίζουνε.
λύσεις υπάρχουν για τα πάντα αρκεί να θέλει κάποιος να τις δει και να τις εφαρμόσει
στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει αυτός ο κάποιος
και ο κάποιος που υπάρχει κάνει μόνο επιζήμια πράγματα.

πριν από το δημοψήφισμα πρέπει να φύγει αυτός - και όχι μόνος του - και όχι με λιμουζίνα. Πρέπει να φύγει άσχημα, να φύγει ματωμένος. Γιατί μόνο έτσι θα καταλάβουνε οι υπόλοιποι.

Το δημοψήφισμα δεν έχει να κάνει με το ευρώ ή τη δραχμή. Έχει να κάνει με τη συμφωνία αν τη δέχεσαι  ή όχι. Και τέλος πάντως ακόμα το δημοψήφισμα δεν το έχουμε δει. Το τι θα ρωτάει έχει σημασία.

Αλλά σε κάθε περίπτωση θεωρώ πως αν δεν αλλάξει απόφαση σχετικά με το δημοψήφισμα ο προδότης, θα τον καθαιρέσουνε με συνοπτικές διαδικασίες οι εταίροι.

Υ.Γ. ο πρόδερος της δημοκρατίας κοιμάται;

o Πρόεδρος έχει διακοσμηστικό - θεσμικό ρόλο .... και ανάλογη ηλικία .... κοίτα στην γείτονα Βουλγαρία αλλά και στις Ρουμανία - Αλβανία - Κόσοβο - Τουρκία την ηλικιακή περιοχή των Προέδρων ...

Η ελλάδα κινείται στο επίπεδο του φανταστικού - ιδεατού - ονειρικού στα θέλω και τα μπορώ της .... πρακτικά ανίκανη για οτιδήποτε εποικοδομητικό, ευρωπαικό, παραγωγικό ... ικανή για την ευρωπαική καταστροφή ....

η συγκεκριμένη συμπεριφορά ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ... και οι αντιδράσεις των εταίρων δεν αργούν ... ΄'ηδη έχουν την χρεωκοπημένη χώρα στην μπούκα ....

για πες μας αγαπητέ ... πως επιτυγχάνεις αύξηση πωλήσεων εκατον και ... % με μια ελλαδα με τα μαυρα χαλια που έρχονται ?  η δεν σε ενδιαφέρει αυτό ?

προδότης - ξεπροδότης αυτον επιλέξατε ... φατε τον τωρα ....

δεν έχετε και κανέναν καλύτερο ....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Aπορία:
Αν τα γκαφρα φτάνουν για 10 μέρες με τι μαρούλι φτάνουμε το Δεκέμβρη?
οεο??
Γιατί με το πιστόλι που έβαλε στο τραπέζι το γιωργάκι συνεχώς αυτοτραυματίζεται?
Πότε λήγουν τα σιντιες που κατέχει?
οεο??

και λοιπον αφου δεν τα θελετε τα λεφτα του δντ τι σας νοιαζει

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν ασχολουμαι φιλε. Ρωτα καναν αλλον
δεν με ενδιαφερει το ζητημα... αυτα να τα θυμοσασταν
τοτε ->

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εκεινο το βραδυ δεν τρωο ηπιατε εσεις φιλε?  :2funny:
αυτοί που τους ψήφισαν να τα θυμούνται - αν και είμαι σίγουρος πως τα θυμούνται και βρίζουν από μέσα τους
εγώ δεν ήμουνα ανάμεσά τους. Από πριν από τις εκλογές έλεγα πως ο Γιωργάκης δούλευε τον κόσμο.
Αλλά μην το πας προσωπικά. Με το να με βρίζεις δεν καταφέρνεις τίποτα, απλά ξεμπροστιάζεις την αγνωμία σου

ερώτηση: γιατί θες να ψηφίσεις οχι; τι θα σου προσφέρει;
απάντηση ακόμα καμία

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Trustworth είσαι για μπουνιές προκλητικό trollακι. Μάλλον κανένας Συριζέος είσαι ε?

είμαι η φωνή της Αλήθειας ... απλά ειστε κουφοί ....

οσο για τις μπουνιές ,..... αν επιβάλεται θα τις φας ....

Σύριζα ? μπλιαχ ... ποτε στη ζωή μου δεν ημουν κομμουνιστής .....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κι εγω μ΄αυτο που εγραψες πιο πανω. Δεν εχουν καταλαβει οτι δεν υπαρχει η Ευρωπη των λαων ή των εθνων, αλλα η Ευρωπη των τραπεζων και των καπιταλιστων. ΠΤΩΧΕΥΣΗ ρε εδω και τωρα. Ξεκινημα απο την αρχη με νεους συμμαχους και τελειως διαφορετικη πολιτικη.
τους συμμάχους ΠΟΥ στον κόρακα θα τους βρεις;
την τελείως διαφορετική πολιτική ΠΟΥ στον κόρακα θα την βρεις;;
wishful thinking

ΔΕΝ ΕΧΕΙ αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ. αλλά εσείς θέλετε να αλλάξετε το νόμισμα. Ε,ΚΑΙ;
Τι αυτοχειρία είναι αυτή ρε γμτ;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

στο 2.00 του παραπανω βιντεο δειτε τυποι

"Ο ΓΑΠ ειναι ΟΤΙ το καλυτερο για την χωρα επεσε η δεξια χαχαχ"

τι λεει μια "πολιτικα" εξυπνη τυπισσα...

και μετα μας λεει ο τυπος λαστ μοικαν οτι πρεπει να τον ακουμε

(Ειχε πει παλαιοτερα οτι αν του μιλουσα καλυτερα και τον ακουγα θα με διοριζε στην επιχειρηση του και σημερα του ξεφυγε οτι το αφεντικο τον εβαλε να δουλευει ω σαν τον τραγο για να κανει τζιρο 174% χαχαχαχχα)

ελεος  :grin:

εχει να πεσει γερο δουλεμα.
αντιθέτως
να κάνεις παράθεση
είχα πει ΠΩΣ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΒΑΖΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom