Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ρε αδερφέ...ξεχώρισε στο μυαλό σου πως άλλο το νόμισμα και άλλο τα υπόλοιπα που γράφεις
πάμε να βαρέσουμε τον ΓΑΠ και τα συνάφια του, εγώ μαζί σου είμαι
αλλά το να λες πως βγαίνει από την ευροζώνη για να δεις καλύτερες μέρες είναι σαν να λες πως πας με πουτάνα γιατί φοβάσαι τις αρρώστιες και αυτές περνούν από ελέγχους

Γιατι ρε ΜΟΙΚΑΝΕ...;;;;

ΑΛΛΑΤΙΝΗ πρεπει να γινουμε για να παμε ΜΠΡΟΣΤΑ ;;;;   :cheesy:

Πλακα κανεις;;;

Ο Νεο-"Ελληνας" μοικανε εχει γαλουχηθεί να θαμαζει τα κατασκευασματα αλλων ΔΥΣΤΥΧΩΣ.. (αν και δεν μου αρεσει καθολου ο ορος ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ) εχει γαλουχηθεί απο παλια να θαυμαζει τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ (made in Germany) τους ΓΑΛΛΟΥΣ (made in France) τους ΑΓΓΛΟΥΣ (made in UK)και τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ (made in U.S.A) e.t.c....
γιατι ετσι τον εμαθαν.... καποιοι που αυτοαποκαλουνταν ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ..

Αλλα πρεπει καποτε να καταλαβεις οτι το να εισαι ΠΕΛΑΤΑΚΙ δεν σε ΣΩΖΕΙ... στην ΚΡΙΣΗ  ;)

και μια που μου το παιζεις και ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΗΣ (Ε.Ε και ΕΥΡΩ) δεν μου ειπες τι ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ
και αν ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ Τιμια....εκει

Εκτος βεβαιως και αν σου αρεσει να βλεπεις εργα στον ΣΙΝΕΜΑ με κλεμενα Εισιτήρια.. τοτε αλλαζει..

Οταν θα καταφερεις να ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ τοτε θα πας για παρασταση.. κυριε ΜΟΙΚΑΝΕ  :uglystupid:

Αλλιως κυνδυνευεις να συληφθεις ως ΛΑΘΡΟ-ΘΕΑΤΗΣ και να φας και Ξυλο ....

Ασε που δεν εισαι και ΤΙΜΙΟΣ  :cheesy:

Αυτα  ;)  

στα υπόλοιπα είμαι μαζί σου  ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι ενω εσεις ολοι τυπε ξερετε τι γραφετε
για αυτο 50 χρονια μας κυβερνανε οι ιδιοι ηλιθιοι
και φτασαμε εδω που φτασαμε επειδη ολοι εσεις ειστε
μεντορες της πολιτικης  :2funny: :2funny: :2funny:
κ μετα αναρωτιεσαι γιατι σε παιρνουν και στο δουλεμα.
Ασε μας ανθρωπε μου... σε τι εκανες τζιρο 200% ? Στις μαλακιες?
α, και παρεπιπτόντως
κυβερνάνε οι ίδιοι ηλίθιοι επειδή στις εκλογές πάνε και ψηφίζουνε τα γερόντια που νομίζουνε πως θα έρθουνε να τους σκοτώσουνε οι δεξιοί και οι αριστεροί και που αναπολούνε τα ζιβάγκο του ΑΓΠ
και επειδή πάνε και ψηφίζουνε και τα 18ρικα ανάλογα με τι θα τους πούνε οι γονείς τους

πώς σου φαίνεται αυτή η εκδοχή;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:grin:

Και εσύ γράφεις στα πολιτικά όμως Bold .....  :rolleyes:
τυπε ο μορτης ειναι αγριο νιατο :grin:
agria-niata.jpg

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γιατι ρε ΜΟΙΚΑΝΕ...;;;;

ΑΛΛΑΤΙΝΗ πρεπει να γινουμε για να παμε ΜΠΡΟΣΤΑ ;;;;  :cheesy:

Πλακα κανεις;;;

Ο Νεο-"Ελληνας" μοικανε εχει γαλουχηθεί να θαμαζει τα κατασκευασματα αλλων ΔΥΣΤΥΧΩΣ.. (αν και δεν μου αρεσει καθολου ο ορος ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ) εχει γαλουχηθεί απο παλια να θαυμαζει τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ (made in Germany) τους ΓΑΛΛΟΥΣ (made in France) τους ΑΓΓΛΟΥΣ (made in UK)και τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ (made in U.S.A) e.t.c....
γιατι ετσι τον εμαθαν.... καποιοι που αυτοαποκαλουνταν ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ..

Αλλα πρεπει καποτε να καταλαβεις οτι το να εισαι ΠΕΛΑΤΑΚΙ δεν σε ΣΩΖΕΙ... στην ΚΡΙΣΗ  ;)

και μια που μου το παιζεις και ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΗΣ (Ε.Ε και ΕΥΡΩ) δεν μου ειπες τι ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ
και αν ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ Τιμια....εκει

Εκτος βεβαιως και αν σου αρεσει να βλεπεις εργα στον ΣΙΝΕΜΑ με κλεμενα Εισιτήρια.. τοτε αλλαζει..

Οταν θα καταφερεις να ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ τοτε θα πας για παρασταση.. κυριε ΜΟΙΚΑΝΕ  :uglystupid:

Αλλιως κυνδυνευεις να συληφθεις ως ΛΑΘΡΟ-ΘΕΑΤΗΣ και να φας και Ξυλο ....

Ασε που δεν εισαι και ΤΙΜΙΟΣ  :cheesy:

Αυτα  ;) 

στα υπόλοιπα είμαι μαζί σου  ;)
ένα μακρυνάρι χωρίς νόημα
σου έκανα μια απλή ερώτηση
σε τι θα σε βοηθήσει η έξοδος από το ευρώ εκτός από την υποτίμηση; Η οποία δεν σε βοηθάει απαραίτητα στην παραγωγικότητα, αντιθέτως στη δυσχεραίνει με την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση

αν με ρωτάς για το αν έπρεπε να βρισκόμαστε εντός ευρωζώνης (γιατί με το δεύτερο ενικό σε έχασα λιγάκι) συμφωνώ πως δεν θα έπρεπε. Όμως είμαστε! παπαλα, έγινε. Με το να πας πίσω στη "δραχμή" και να μην έχεις ούτε παραγωγή ούτε σύνδεση με την ευρώπη ούτε σύμμαχους οικονομικούς ούτε πιθανούς σύμμαχους οικονομικούς δεν το καταλαβαίνεις πως είναι ΜΑΛΑΚΙΑ;

δηλαδή για να καταλάβω τι μου λες:
πας με μια γκόμενα χωρίς προφυλακτικό
την αφήνεις έγγυο και μετά βάζεις το προφυλακτικό και περιμένεις να εξαφανιστεί το παιδί;
πας καλά;

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
κυβερνάνε οι ίδιοι ηλίθιοι επειδή στις εκλογές πάνε και ψηφίζουνε τα γερόντια που νομίζουνε πως θα έρθουνε να τους σκοτώσουνε οι δεξιοί και οι αριστεροί και που αναπολούνε τα ζιβάγκο του ΑΓΠ
και επειδή πάνε και ψηφίζουνε και τα 18ρικα ανάλογα με τι θα τους πούνε οι γονείς τους

'Αστα να πάνε .....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ε και τι έγινε; Κακό είναι να λέει τη γνώμη του ο καθένας; Για αυτό δεν φτιαχτήκαν τα forum;  :grin:
δεν κατάλαβες
μιλάει μόνο με την ψήφο του
αλλά όποιος πάει ανάποδα (στην προκειμένη λέει ναι) τότε αυτός τον "κοροϊδεύει" και κάνει πλάκα
κοινώς δεν κάθεται να διαβάσει τι λέει ο άλλος
εκ προοιμίου αν λέει το αντίθετο είναι μαλάκας κατά τον Μπόλντι

δεν το χωράει με τίποτα το μυαλό του πως πρέπει να συζητήσει και να μάθει και να δώσει άποψη
στο κάτω κάτω μπορεί να έχει δίκιο. Αλλά ούτε ο ίδιος δεν το ξέρει. Αφού δεν ξέρει γιατί θέλει να ψηφίσει αυτό που λέει.

Επισκέπτης
Εσυ πιστευεις οτι αν φυγουμε απο το ευρω θα φτασουμε σε σημειο να μην εχουμε ουτε τηλεφωνο σπιτια μας ή θα πλενομαστε με σαπουνι που θα φτιαχνουμε μονοι μας οπως εκαναν οι γονεις μας ? Δε νομιζω πως θα γινει κατι τετοιο. Αντιθετως πιστευω οτι η εξοδος απο την ευρωζωνη ειναι μονοδρομος. Στ' αρχιδια μου αν ακριβινουν καποια εισαγωμενα ειδη, τουλαχιστον θα εχει φαι ο κοσμος. Σημερα με την κατασταση που εχει διαμορφωθει καποιοι δεν εχουν ουτε φαι. Ποσα αλλα μετρα θα αντεξει τουτος ο λαος για να μη χασουν τα λεφτα τους οι δανειστες μας ?

Όχι ρε μόρτη, πάρτο αλλιώς.
Μαζί σου 100% στα της απαλλαγής απ'το ευρώ. Απλά δε γουστάρω την παρελθοντολαγνεία των Σαββόπουλων, Ξανθούληδων και λοιπών Δ.Δ..

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
σε τι θα σε βοηθήσει η έξοδος από το ευρώ εκτός από την υποτίμηση; Η οποία δεν σε βοηθάει απαραίτητα στην παραγωγικότητα, αντιθέτως στη δυσχεραίνει με την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση

αν με ρωτάς για το αν έπρεπε να βρισκόμαστε εντός ευρωζώνης (γιατί με το δεύτερο ενικό σε έχασα λιγάκι) συμφωνώ πως δεν θα έπρεπε. Όμως είμαστε! παπαλα, έγινε. Με το να πας πίσω στη "δραχμή" και να μην έχεις ούτε παραγωγή ούτε σύνδεση με την ευρώπη ούτε σύμμαχους οικονομικούς ούτε πιθανούς σύμμαχους οικονομικούς δεν το καταλαβαίνεις πως είναι ΜΑΛΑΚΙΑ;

:thumbsup:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
ξεκουβαλάτε επιτέλους
η δραχμή πού ακριβώς θα σε βοηθήσει; Μόνο σε ένα πράγμα: στην υποτίμηση
οκ, ε, και;
αν σήμερα σου διέγραφαν ΟΛΑ τα χρέη μονοκοντυλιά, από αύριο πάλι θα είχες αρχίσει να δημιουργείς χρέος, γιατί απλά δεν είσαι παραγωγικός σαν χώρα

και η παραγωγικότητα ΔΕΝ εξαρτάται από το ευρώ! ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ!
οταν εγραφα ακριβως το ιδιο χθες γιατι με εβριζες?

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Όχι ρε μόρτη, πάρτο αλλιώς.
Μαζί σου 100% στα της απαλλαγής απ'το ευρώ. Απλά δε γουστάρω την παρελθοντολαγνεία των Σαββόπουλων, Ξανθούληδων και λοιπών Δ.Δ..

Ναι γάμισε τα .....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δεν κατάλαβες
μιλάει μόνο με την ψήφο του
αλλά όποιος πάει ανάποδα (στην προκειμένη λέει ναι) τότε αυτός τον "κοροϊδεύει" και κάνει πλάκα
κοινώς δεν κάθεται να διαβάσει τι λέει ο άλλος
εκ προοιμίου αν λέει το αντίθετο είναι μαλάκας κατά τον Μπόλντι

δεν το χωράει με τίποτα το μυαλό του πως πρέπει να συζητήσει και να μάθει και να δώσει άποψη
στο κάτω κάτω μπορεί να έχει δίκιο. Αλλά ούτε ο ίδιος δεν το ξέρει. Αφού δεν ξέρει γιατί θέλει να ψηφίσει αυτό που λέει.

Αν ολοι οσοι μιλουσαν ξερανε
αυτη τη στιγμη η χωρα δεν θα βρισκοταν
σε αυτη τη κατασταση. Δεν χρειαζονται πολλες κουβεντες
και αναλυσεις.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ένα μακρυνάρι χωρίς νόημα
σου έκανα μια απλή ερώτηση

δηλαδή για να καταλάβω τι μου λες:
πας με μια γκόμενα χωρίς προφυλακτικό
την αφήνεις έγγυο και μετά βάζεις το προφυλακτικό και περιμένεις να εξαφανιστεί το παιδί;
πας καλά;

ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ;;;

και ΠΑΠΑΛΑ  :cheesy:... οι ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ;;;  :cheesy:

Ρε πλακα μας κανεις;;;

Εισαι προκατελειμενος και παραμυθιασμενος αν πιστευεις οτι οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ειναι συμμαχοι σου..

Αν θελεις και εχεις γνωση... μίλησε μου λιγο για  την "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ αλληλεγγύη"  :jerking:
εκτος απο τα ΔΑΝΕΙΚΑ που σου δινουν..

αν εσυ τα ΔΑΝΕΙΚΑ τα θεωρείς αλληλεγγύη τότε παύει η οποιαδήποτε συζήτηση.

Αν παλι ειναι φιλοι σου να τους πεις να ερθουν εδω να παραγουν και οχι να πηγαινουν
στην ΚΙΝΑ και ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ αφου δεν αποτελουν χωρες της Ε.Ε  :cheesy: και να σου τα πουλανε ΕΣΕΝΑ μετα  ;)

το έπιασες..;;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τον χρονο τους χανουν οσοι συζητανε εδω μεσα
απλα μπαινουν να ξεσπασουν απο την παντοφλα της γυναικας τους
και επειδη δεν εχουν υποσταση να τα πουν εκτος φορουμ και ιντερνετ.

Ολα τα αλλα τα ακουω βερεσεδια για αυτο μην κουραζεστε να μου αλλαξετε γνωμη
οσο κανετε τα δικα σας  :grin:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ πιστευεις οτι αν φυγουμε απο το ευρω θα φτασουμε σε σημειο να μην εχουμε ουτε τηλεφωνο σπιτια μας ή θα πλενομαστε με σαπουνι που θα φτιαχνουμε μονοι μας οπως εκαναν οι γονεις μας ? Δε νομιζω πως θα γινει κατι τετοιο. Αντιθετως πιστευω οτι η εξοδος απο την ευρωζωνη ειναι μονοδρομος. Στ' αρχιδια μου αν ακριβινουν καποια εισαγωμενα ειδη, τουλαχιστον θα εχει φαι ο κοσμος. Σημερα με την κατασταση που εχει διαμορφωθει καποιοι δεν εχουν ουτε φαι. Ποσα αλλα μετρα θα αντεξει τουτος ο λαος για να μη χασουν τα λεφτα τους οι δανειστες μας ?

Συμφωνω  ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οταν εγραφα ακριβως το ιδιο χθες γιατι με εβριζες?
ξαναδές τι έγραφες
εσύ κλαις, δεν μιλάς
και έβριζες τον νεο-έλληνα
εγώ πιστεύω πως το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι
αν δεν αλλάξουμε όλο το πολιτικό σύστημα (δεν μιλάω για πολίτευμα) δεν κάνουμε τίποτα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ξαναδές τι έγραφες
εσύ κλαις, δεν μιλάς
και έβριζες τον νεο-έλληνα
εγώ πιστεύω πως το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι
αν δεν αλλάξουμε όλο το πολιτικό σύστημα (δεν μιλάω για πολίτευμα) δεν κάνουμε τίποτα

προς το παρον σας βλεπω να ανοιγετε κανα νεο θρεντ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αν ολοι οσοι μιλουσαν ξερανε
αυτη τη στιγμη η χωρα δεν θα βρισκοταν
σε αυτη τη κατασταση. Δεν χρειαζονται πολλες κουβεντες
και αναλυσεις.
λάθος κάνεις ΠΑΛΙ
μιλάς για να ανταλλάξεις απόψεις
αυτοί που ξέρουνε έχουνε βγάλει τα χρήματά τους έξω και τρωγοπίνουνε στην υγεια των κορόιδων
αλλά όταν θεωρείς πως εσύ ό,τι και να σκέφτεσαι είναι σωστό κάνεις φάουλ

μία γαμημένη ερώτηση έχω κάνει και εδώ και 5 σελίδες απάντηση δεν έχω πάρει

εκτός της υποτίμησης τι άλλο σου προσφέρει η δραχμή;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom