Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 116K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μεγάλε μου, αν ήταν έτσι, οι αμερικάνοι θα είχαν ελάχιστο χρήμα

Και τι να πούμε για Σιγκαπούρη π.χ :grin: 290 δις δολλάρια ΑΕΠ ( σχεδόν όσο η Ελλάδα) 26 δις δολλάρια κρατικές δαπάνες  :2funny:

Εκτός και αν πολλαπλασιάζεται το χρήμα όπως στην παραβολή τα ψάρια και το ψωμί  :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Δικαίωμά τους δεν είναι να σου βάλουν όρους για να σου δόσουν τα ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ? Αν είναι ας συναντηθούμε αύριο και στάξε μου μια δεκάρα χιλιάδες και βλέπουμε :grin: Θα μου τα δινες?
ΟΧΙ δεν ειναι δικαιωμα τους! γιατι σου κουνανε τη δοση η οποια αφορα ΗΔΗ συμφωνημενους ορους και υπογεγραμμενες συνθηκες προκειμενου να σε εξαναγκασουν να υπογραψεις μια νεα!!! Αν αυτο δεν ειναι ο ορισμος της πουστιας και του εκβιασμου τοτε τι ειναι???

...και σιγα μη δωσω σε σενα 10000, δε παω να τα φαω στο μπελαρους  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ωραια πεστε οχι να πεσει η κυβερνηση να βγουμε απο το ευρω και μετα καντε οσες αμεσες δημοκρατιες θελετε
λαϊκή θα κάνουμε κ εσείς οι πρασινοσκούληκες θα σπάτε πέτρες,θα κόβετε ξύλα κ γενικά θα προσφέρετε!!! :s&m_3:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
μην τολμησεις να ξαναγυρισεις ομως οταν η Ελλαδα ανακαμψει και η Ευρωπαϊκη χωρα που θα πας λιμοκτονει!
Φυσικα θα γυρισω, γιατι η Ελλαδα παντα θα εχει αναγκη απο ατομα σαν και μενα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Δηλαδή η δραχμή θα φταίει που ο ελληνικός λαός πεινάει και καταδικάζεται. Ενώ τώρα πάμε μια χαρά και ας το συνεχίσουμε έτσι! Το ότι θα πεινάνε οι άνθρωποι και θα ψοφάνε πρέπει να χεις μεγάαααλη φαντασία  για να το λες! Εκτός και να μας πεις τεκμηριωμένα πως θα προκύψει και όχι ότι είναι αποκύημα του κεφαλιού σου!
Εκατο φορες σου τα εχουμε τεκμηριωσει και εγω και αλλοι.
Ε δεν φταιμε αν εχεις παρωπιδες.
Με δραχμη, μεινετε να φατε εσεις τα σκατα για μια 30ετια.
Εγω ειμαι 40 ετων, δεν θα κατσω εδω να χασω τη ζωη που μου μενει επειδη εσεις θα εχετε αυτοκτονικες τασεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ΟΧΙ δεν ειναι δικαιωμα τους! γιατι σου κουνανε τη δοση η οποια αφορα ΗΔΗ συμφωνημενους ορους και υπογεγραμμενες συνθηκες προκειμενου να σε εξαναγκασουν να υπογραψεις μια νεα!!! Αν αυτο δεν ειναι ο ορισμος της πουστιας και του εκβιασμου τοτε τι ειναι???

...και σιγα μη δωσω σε σενα 10000, δε παω να τα φαω στο μπελαρους  :2funny:

Τους οποίους όρους η Ελλάδα τηρεί στο ακέραιο ας πούμε... :grin: Μεγάλο αν ήταν αυστηροί ούτε τη δεύτερη δόση θα είχαν δόσει... Και στο κάτω κάτω δε λέει ο λαός όχι στο μνημόνιο και διαδηλώνει? Ας βρουμε λεφτά τώρα...

Που θα βρούμε? ΜΟΝΟ ένας τρόπος ( εφόσον δεν έχω δει να καταγράφεται να βρέχει λεφτά) Γυρνάμε στη δραχμή και τυπώνουμε με τη σέσουλα  :2funny:

papatsakalos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
361
Πόντοι
21
Μετατρέψτε τα λεφτάκια σας σε χρυσό για καλό και για κακό... Μπορεί στις 5 να μην υπάρχει σάλιο και τα ευράκια σας
να κοστίζουν ότι κόστιζε αυτό --->
%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%87%CE%BC%CE%B7+2+%2813%29.jpg
το 1980...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μετατρέψτε τα λεφτάκια σας σε χρυσό για καλό και για κακό... Μπορεί στις 5 να μην υπάρχει σάλιο και τα ευράκια σας
το 1980...

με αυτο τι αγοραζεις;

No_Guts_No_Sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ Πρετεντέρη, Παπαδημητρίου, Καψή, Μανδραβέλη και άλλα παπαγαλάκια της κλεπτοκρατίας αναπαράγουν κάποιοι.

Πάψτε να είστε ραγιάδες ρεεε!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
το 1980...
Υπηρχε αυτο το 1980?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Τους οποίους όρους η Ελλάδα τηρεί στο ακέραιο ας πούμε... :grin:
Καλως η κακως τους τηρει! Γιαυτο και ενεκριθη η 6 δοση..... ο ΜΟΝΟΣ λογος που ανεστειλαν την καταβολη της ειναι ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ωστε να συρθει η χωρα στην υπογραφη του νεου πακετου που εκεινοι αποφασισαν και επεβαλλαν....

...αυτα βεβαια ειναι ψιλα γραμματα για τους φιλοευρωπαϊστες-μελη του φορουμ, ειπαμε, οι ευρωπαιοι ειναι φιλοι μας και θελουν το δικο μας το καλο και μονο....ο αλτρουϊσμος σε ολο του το μεγαλειο  :jerking:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εκατο φορες σου τα εχουμε τεκμηριωσει και εγω και αλλοι.
Ε δεν φταιμε αν εχεις παρωπιδες.
Με δραχμη, μεινετε να φατε εσεις τα σκατα για μια 30ετια.
Εγω ειμαι 40 ετων, δεν θα κατσω εδω να χασω τη ζωη που μου μενει επειδη εσεις θα εχετε αυτοκτονικες τασεις.

Η απάντηση συνεχώς η ίδια " τα χουμε τεκμηριώσει" Ε οχι δε τα χετε τεκμηριώσει! Για άλλη μία φορά μπορείς να δόσεις επαρκή απάντηση γιατί το ευρώ θα κρατήσει τη χώρα πλούσια  (ΤΙ? ) και η δραχμή θα τη φτωχύνει? Εδώ με απλά λογάκια. ΄Ασε τις υπεκφυγές πως " τα χουμε πει 100 φορές" . Εδω΄και τώρα άλλη μία, για πάμε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλως η κακως τους τηρει! Γιαυτο και ενεκριθη η 6 δοση..... ο ΜΟΝΟΣ λογος που ανεστειλαν την καταβολη της ειναι ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ωστε να συρθει η χωρα στην υπογραφη του νεου πακετου που εκεινοι αποφασισαν και επεβαλλαν....

...αυτα βεβαια ειναι ψιλα γραμματα για τους φιλοευρωπαϊστες-μελη του φορουμ, ειπαμε, οι ευρωπαιοι ειναι φιλοι μας και θελουν το δικο μας το καλο και μονο....ο αλτρουϊσμος σε ολο του το μεγαλειο  :jerking:

τι τηρεί ρε φιλαράκι τώρα πλάκα κάνουμε? Για να μη καταρρεύσουμε μόνο και μόνο δίναν τις δόσεις, τα στραβά μάτια έκαναν... Ε τώρα είδαν και αποειδαν και μας δίνουν το γάντι. Σου λέει η δεσμευτείτε ή άντε γεια.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Η απάντηση συνεχώς η ίδια " τα χουμε τεκμηριώσει" Ε οχι δε τα χετε τεκμηριώσει! Για άλλη μία φορά μπορείς να δόσεις επαρκή απάντηση γιατί το ευρώ θα κρατήσει τη χώρα πλούσια  (ΤΙ? ) και η δραχμή θα τη φτωχύνει? Εδώ με απλά λογάκια. ΄Ασε τις υπεκφυγές πως " τα χουμε πει 100 φορές" . Εδω΄και τώρα άλλη μία, για πάμε
Κομαντάντε Φιντέλ να βάλουμε απλά κάπου το στοπ,να παίξουμε κ με κανένα ευρωομόλογο δεν θα ήταν μια λύση;;;

Εμείς παίδες κάναμε ό,τι γινόταν η χώρα δεν αντέχει άλλο ξεζούμισμα....τώρα πάμε σε κούρεμα,σε κούρεμα,θα τα πάρετε τα υπόλοιπα αλλά πιο αργά.

Εεε και κάπου μέσα σε όλο αυτό να οργανωθούμε κ λιγάκι,τί λες δεν γίνεται,πολύ αισιόδοξο;;; :rolleyes:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κομαντάντε Φιντέλ να βάλουμε απλά κάπου το στοπ,να παίξουμε κ με κανένα ευρωομόλογο δεν θα ήταν μια λύση;;;

Εμείς παίδες κάναμε ό,τι γινόταν η χώρα δεν αντέχει άλλο ξεζούμισμα....τώρα πάμε σε κούρεμα,σε κούρεμα,θα τα πάρετε τα υπόλοιπα αλλά πιο αργά.

Εεε και κάπου μέσα σε όλο αυτό να οργανωθούμε κ λιγάκι,τί λες δεν γίνεται,πολύ αισιόδοξο;;; :rolleyes:

Εμ για αυτό σε πετάνε. Το ευρωομόλογο ΔΕ το δέχονται οι ευρωπαίοι αν δεν έχεις κοινή οικονομική και δημοσιονιμική πολιτική. Δηλαδή δε θα δανείζεται ο ευρωπαίος έτσι για σένα να τα δίνει για πάρτη σου. Για ευρωομόλογο θέλουν ως αντάλλαγμα περαιτέρω εμβάθυνση της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ενοποίησης. Το δέχεσαι? Ή θα λες τις πίπες για εθνική ανεξαρτησία και παράλληλα θα απλώνεις το χέρι σα ζητιάνα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom