Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Το ΠΑΣΟΚ δείχνει να το εγκαταλείπει μια και το θέτει σε δημοψήφισμα. Δηλαδή εγκαταλείπει το δραχμή ή ευρώ και βάζει το λαό να το αποφασίσει. Όσο για τα άλλα κόμματα που δε το δέχονται, κατά τη γνώμη μου έχει να κάνει με το γεγονός πως με την παραμονή της Ελλάδας στο Ευρώ αποδυναμώνεται το ίδιο το Ευρώ . Την Ελλάδα την έβαλαν και στο ευρώ και την Ε.Ε. γενικότερα για να προκαλεί προβλήματα γενικότερα με έξωθεν της Ευρώπης πιέσεις. Το ΠΑΣΟΚ ωστόσο τουλάχιστον, θέτοντας το θέμα σε δημοψήφισμα, σημαίνει πως ΑΙΡΕΙ την πίστη του πως πρέπει η χώρα να παραμείνει σε αυτό.
Το ΠΑΣΟΚ εγκαταλειπει το ευρω?
Καλα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ποιοι φόροι;;;

Οι μόνοι που πληρώνουν όλους τους φόρους τους είναι οι Δ.Υ. επειδή δεν μπορούν να κάνουν κ αλλιώς,κατά τα άλλα όλοι οι άλλοι φοροδιαφεύγουν...

100.000 έλληνες πολίτες μόνο έχουμε με εισόδημα άνω τον 100.000e είπε ο Μπενύ τις προάλλες...εσύ το πιστεύεις αυτό;;;;

Οι φόροι που πληρώνει ο Δ.Υ. είναι βάζω χρήματα σε ένα κορβανά για να πληρωθώ από τον ίδιο κορβανά! Καταλαβαίνεις τι λες? ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ! Το δημόσιο φέρνει χρήμα στη χώρα? Δε λέω να καταργηθεί και να πεταχτούν στο δρόμο, έχει το ρόλο του , αλλα να καταλαβαίνετε και τι λέτε!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Η οποία μισθοδοσια των Δ.Υ. επιστρεφει βεβαια (πλην αποταμιευσεων) με τον ενα ή τον αλλο τροπο παλι στα ταμεια του κρατους σαν εμμεσοι ή αμεσοι φοροι, ενώ κινειται και η ιδιωτικη οικονομια στο ενδιαμεσο.
Αγνοεις βασικα πραγματα, λυπαμαι.
Ρε πούτη μου πολύ συμφωνάμε...κάτι δεν πάει καλά μαζί σου ή μαζί μου. :grin:

Είσαι εσύ κομμούνι ή εγώ μπας κ δεν είμαι;;; :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Η οποία μισθοδοσια των Δ.Υ. επιστρεφει βεβαια (πλην αποταμιευσεων) με τον ενα ή τον αλλο τροπο παλι στα ταμεια του κρατους σαν εμμεσοι ή αμεσοι φοροι, ενώ κινειται και η ιδιωτικη οικονομια στο ενδιαμεσο.
Αγνοεις βασικα πραγματα, λυπαμαι.

Άρα! Πάμε βόλτα το χρήμα! Το πάμε και το φέρνουμε! Αγνοώ κιόλας πράγματα! LOL!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Το χρήμα το κόβει η ΕΚΤ και από εκεί και πέρα με διάφορους τρόπους διοχετεύεται στην αγορά!
Ποιοι ειναι οι "διαφοροι τροποι" εκτος απο τη μισθοδοσια των Δ.Υ. και τις δημοσιες επενδυσεις?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ουφφφφφ... όταν μπεις σε τροχιά ανάπτυξης, έτσι θα γίνει. εδώ λέμε τι θα γίνει τις πρώτες μέρες (= χρόνια) της κατρακύλας
τις πρωτες ημερες μπορεις να συνδεσεις το νομισμα σου με το χρυσο (ο οποιος κανει ραλλυ καθε μερα σχεδον) και να πας να βγαλεις ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟΥ ΣΟΥ τα οποια πας να χαρισεις τωρα σε καταριανους και γερμανους για ενα κομματι ψωμι

μπορεις καλλιστα να απαιτησεις και να παρεις (αφου δεν θα εισαι μελος της ΕΕ) τις γερμανικες αποζημιωσεις και να εχεις χρημα που θα σου τρεχει απο τα μπατζακια

μπορεις καλλιστα να κεφαλαιοποιησεις τα οπτιονς των φυσικων σου πορων και να κονομησεις τα αντερα σου γιατι τοτε θα σου ανηκουν και δεν θα τα εχεις χαρισει στους γερμανους και τους λοιπους εταιρους σου

ολα αυτα και ακομη περισσοτερα μπορεις να τα κανεις απο την πρωτη μερα που θα βγεις απο το ευρω!

επιμενω λοιπον, γιατι θα υποτιμηθει το νομισμα σου?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οι φόροι που πληρώνει ο Δ.Υ. είναι βάζω χρήματα σε ένα κορβανά για να πληρωθώ από τον ίδιο κορβανά! Καταλαβαίνεις τι λες? ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ! Το δημόσιο φέρνει χρήμα στη χώρα? Δε λέω να καταργηθεί και να πεταχτούν στο δρόμο, έχει το ρόλο του , αλλα να καταλαβαίνετε και τι λέτε!
Οκ λάθος διατύπωση το παραδέχομαι...αν κ τώρα με τις περικοπές ψιλό ισχύει.

Πληρώνουν οι Δ.Υ. κ οι συνταξιούχοι τα γαμησιάτικα κ μαζί με αυτούς ο ιδιωτικός τομέας....

Ο οποίο ιδιωτικός τομέας επειδή δεν γουστάρει να πάθει ζημιά απολυεί,φοροδιαφεύγει ή κλείνει(το τελευταίο ισχύει για τις μικροεπιχειρήσεις).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ρε πούτη μου πολύ συμφωνάμε...κάτι δεν πάει καλά μαζί σου ή μαζί μου. :grin:

Είσαι εσύ κομμούνι ή εγώ μπας κ δεν είμαι;;; :2funny:
Η κοινη λογικη δεν εχει χρωμα.
Το οτι η κριση γιγαντωθηκε επειδη ακριβως κοπηκαν τα εισοδηματα των Δ.Υ., δεν ειναι πασιφανες?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ποιοι ειναι οι "διαφοροι τροποι" εκτος απο τη μισθοδοσια των Δ.Υ. και τις δημοσιες επενδυσεις?

o δανεισμός του στο τραπεζικό σύστημα μήπως? Και μήπως αυτό γίνεται κατά κύριο λόγο? Δηλαδή αν δεις εσύ τον κρατικό προυπολογισμό τι βλέπεις? Πως το κράτος εισπράττει κατευθείαν το χρήμα που κόβει η εκάστοτε κεντρική τράπεζα? Ή μήπως είναι φόροι και δανεισμός? Αγνοώ και πράγματα.... LOL! Τα χουμε δει όλα!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Το χρήμα το κόβει η ΕΚΤ, ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ και από εκεί και πέρα με διάφορους τρόπους διοχετεύεται στην αγορά!
αυτο το υπογραμμισμενο ειναι και η αιτια ΟΛΩΝτων δεινων σου!

συνεχιστε να υποστηριζετε ευρω λοιπον....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το ότι θέτει ένα ζήτημα σε δημοψήφισμα τι σημαίνει δηλαδή? Πως το υποστηρίζει με σθένος?
Πρώτον:δεν είδαμε κανένα δημοψήφισμα.

Δεύτερον: κάτσε να δούμε τι θα κάνει μετά αν βγει το όχι.

Τρίτον: μάλλον απλά πετάει το μπαλάκι στον λαό,έχοντας προπαγανδίσει πρώτα για να πάρει το οκ...

Γιατί αν όλοι μέρα τα Μ.Μ.Ε. λένε ότι με δραχμή θα γίνουμε Μπαγκλαντές κ Ακτή Ελεφαντοστού δεν παίζει να βγει το όχι. ;)

No_Guts_No_Sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε αφήστε πια το τροπάρι με τους ΔΥ, η χώρα ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ και θα μας ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.

Και όταν κάτσει η σκόνη θα τους βάλουμε να αξιολογηθούν και πολλούς από αυτούς να δουλέψουν...

Αρκετά με την προπαγάνδα της κυβέρνησης, της Ντόρας και των τυχοδιωκτών πατριδοκάπηλων!...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Η κοινη λογικη δεν εχει χρωμα.
Το οτι η κριση γιγαντωθηκε επειδη ακριβως κοπηκαν τα εισοδηματα των Δ.Υ., δεν ειναι πασιφανες?
Εεεε όσο να πεις,θα διαλέξεις το αμερικάνικο μοντέλο ή όχι.

Δεν το διάλεξες τέλος,δεν μπορείς αύριο το πρωί να το κάνεις έτσι απλά....

Εκτός αν θεωρήσουμε ότι δεν πειράζει να στείλεις καμιά 300χιλιάδες ακόμα στην ανεργία.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Οκ λάθος διατύπωση το παραδέχομαι...αν κ τώρα με τις περικοπές ψιλό ισχύει.

Πληρώνουν οι Δ.Υ. κ οι συνταξιούχοι τα γαμησιάτικα κ μαζί με αυτούς ο ιδιωτικός τομέας....

Ο οποίο ιδιωτικός τομέας επειδή δεν γουστάρει να πάθει ζημιά απολυεί,φοροδιαφεύγει ή κλείνει(το τελευταίο ισχύει για τις μικροεπιχειρήσεις).

Ρε φιλαράκι εγώ άμα σου δίνω χρήμα τη μια μέρα και την άλλη μου το δίνεις πίσω αυξάνει κατά κάτι τον πλούτο της χώρας? Κάνει λέει κύκλο η οικονομία. Ο οποισδήποτε και αν έχει λεφτά η οικονομία κάνει κύκλο. Και στον μαφιόζο ή τον έμπορο ναρκωτικών κύκλο κάνει η οικονομία! Αν είναι έτσι γιατί το κράτος δεν αποφασίζει να δίνει μόνιμα σε όλους τους πολίτες από 1000 ευρώ να φορολογεί και το 30 % στην πηγή και να έχει και το κράτος λεφτά και να κάνει και το χρήμα κύκλο!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
o δανεισμός του στο τραπεζικό σύστημα μήπως? Και μήπως αυτό γίνεται κατά κύριο λόγο? Δηλαδή αν δεις εσύ τον κρατικό προυπολογισμό τι βλέπεις? Πως το κράτος εισπράττει κατευθείαν το χρήμα που κόβει η εκάστοτε κεντρική τράπεζα? Ή μήπως είναι φόροι και δανεισμός? Αγνοώ και πράγματα.... LOL! Τα χουμε δει όλα!
Ωχ παναγια μου, ό,τι να ναι.
Βρε χριστιανε μου, τι με νοιαζει εμενα αν το κρατος εσοδευει απο δανεισμο ή απο φορους?
Εγω λεω ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕΣΩ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ.
Να το ζωγραφισω κιολας?????

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τεσπα..

εγω χαιρετάω  ;)

και περιμένω το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για να πω ένα
μεγάλο

[size=30pt]ΟΧΙ[/size] οπως ο Μεταξάς  :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πρώτον:δεν είδαμε κανένα δημοψήφισμα.

Δεύτερον: κάτσε να δούμε τι θα κάνει μετά αν βγει το όχι.

Τρίτον: μάλλον απλά πετάει το μπαλάκι στον λαό,έχοντας προπαγανδίσει πρώτα για να πάρει το οκ...

Γιατί αν όλοι μέρα τα Μ.Μ.Ε. λένε ότι με δραχμή θα γίνουμε Μπαγκλαντές κ Ακτή Ελεφαντοστού δεν παίζει να βγει το όχι. ;)

Δε ξέρω αν το κατάλαβες αλλά υπάρχει δημοψήφισμα 4 δεκεμβρίου για το αν θα μείνει η χώρα στο ευρώ η όχι. Μη λες ότι πίεσαν οι Ευρωπαίοι. Απλά οι ευρωπαίοι είπαν πως το αρχικό δημοψήφισμα ουσιαστικά αυτό  έχει ως διακύβευμα οπότε πίεσαν να γίνουν τα πράγματα με ξεκάθαρο και σαφές το ερώτημα. Άρα έμμεσα είναι μια άρση της υποστήριξεις του ΠΑΣΟΚ στο ευρώ . Ρίχνει το γάντι στο λαό να αποφασίσει. Αυτό δηλαδή που έπρεπε να γίνει το 1999.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom