ventuzator
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΚΑΖΑΚΗΣ?????????????????
Το πιο αχρηστο κλικαρισμα της ημερας...
ΒΕΝΤΟΥΖΑ μυριστηκες παλι ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟ
και την κανεις με ελαφρα
ΚΑΖΑΚΗΣ?????????????????
Το πιο αχρηστο κλικαρισμα της ημερας...
American dream ρε πούστη χωρίς να είσαι ούτε μια τρίχα από τα αρχίδια τους,έτσι τσακ-μπαμ....Ναι ρε συ, ασε να απολυθουν οι Δ.Υ., και θα ζησει το κρατος απο τους φορους που θα πληρωνουν οι ελευθεροι επαγγελματιες.
Τα μαγαζια θα κινουνται με τα χρηματα των ιδιωτικων υπαλληλων (ξερεις, τα 400 ευρω το μηνα).
Οι δημοσιες επενδυσεις εχουν ούτως ή άλλως καταργηθει στην πραξη, οπότε το κρατος θα εχει μηδεν εξοδα.
Βεβαια θα εχει και μηδεν εσοδα, αφου δεν θα κινεται η οικονομια.
Αλλά δεν πειραζει, δεν θα εχουμε ελλειμματα.
Το οτι το κρατος ειναι αυτο που διαθετει το χρημα, μεσω των μισθων, των συνταξεων και των δημοσιων επενδυσεων το εχουμε ξεχασει ε?
καλά για τόσο μαλάκα δέν σε ειχαστη ΔΕΗ ειμαι ρε οχι στην ΕΘΕΛ, θες να σου αλλαξω τα φωτα μηπως?
ρε πανηλιθιε, εαν πει η Ελλαδα ΟΧΙ και βγει απο το ευρω, το επομενο ΛΕΠΤΟ εχει βγει και η Γερμανια!!!! Ετοιμο το εχουνε το σχεδιο!!!! Πες μου μετα τι θα αξιζει το ευρω οταν ειναι το νομισμα 13 χρεοκωπημενων χωρων!!! Αντε στροφαρε λιγο επιτελους!!
γιατι να στο αγοραζουνε τυπε το χρημα σου? για να κερδοσκοπουν? καλυτερα να μη το αγοραζουνε!υπερβολικό είναι αυτό που λέει, αλλά αν κόβεις συνέχεια χρήμα η ισοτιμία θα χειροτερεύει γιατί δεν θα αγοράζει κανένας το άχρηστο χρήμα σου
Μιλάω για δεύτερη επίσκεψη...μου προέκυψε λίγο ρευστό από μια δουλειά.ΑΚΟΜΗ να πας ρε τυπε? :S
εγω ξερω οτι οι ελ.επαγγελματιες, οι δικηγοροι, οι ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ, οι υδραυλικοι κ.λ.π. χρωστανε στην εφορια πανω απο 90 δις!!! και φοροδιαφευγουν και καμια 15αρια δις το χρονο!
ας τα δωσετε να μειωθει το ελλειμα και μετα μιλαμε και για τους ΔΥ....αντε μπραβο
Το χρημα το κοβει και το διαθετει στην αγορα καποια ιδιωτικη εταιρια?Μιλάς για λαΙκές δημοκρατίες έτσι ;;;;;;
Δεν πάει αλλού το μυαλό μου ...
ντάξει, τόσο ξέρεις τόσο λες. αν ήταν έτσι, τύπωνες 50 καράβια δραχμές, πλήρωνες το χρέος κι όλα μέλι γάλα
Και ακόμα δεν μας απάντησε ο Λάκης,τί στον πούτσο θα κάνουν οι 300χιλιάδες απόλυμένοι Δ.Υ.;;;
εσυ αυτο καταλαβες απο αυτο που εγραψα?καλά για τόσο μαλάκα δέν σε ειχα
τόσο σίγουρος είσαι?
αλλα εγώ πέρνω την ηλιθια εκδοχή σου
δηλαδη η ελλαδα θα χρεοκοπησει μαζι με την γερμανία και τίς υπόλοιοπες χώρες...
τραλλλλαααλλλαααα
παιδια πήδηξα απο τό μπαλκονι
Κανείς δεν θα χρεοκοπήσει,όχι ακόμα τουλάχιστον. ;)καλά για τόσο μαλάκα δέν σε ειχα
τόσο σίγουρος είσαι?
αλλα εγώ πέρνω την ηλιθια εκδοχή σου
δηλαδη η ελλαδα θα χρεοκοπησει μαζι με την γερμανία και τίς υπόλοιοπες χώρες...
τραλλλλαααλλλαααα
παιδια πήδηξα απο τό μπαλκονι
Βιντεο ηταν?ακουσες μια ωρα βιντεο σε 3 λεπτα και εβγαλες και συμπερασμα? ευγε!
Και ακόμα δεν μας απάντησε ο Λάκης,τί στον πούτσο θα κάνουν οι 300χιλιάδες απόλυμένοι Δ.Υ.;;;
Οι δημόσιοι υπάλληλοι όμως παίρνουν 70 δις το χρόνο.
Για υπηρέσίες που δεν τις θέλω εγώ που τους πληρώνω.
Εμένα όποιος θέλει τις υπηρεσίες μου
με διαλέγει και με πληρώνει μόνο για τη δουλειά που κάνω.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΕΛ 8000€ ΤΟ ΜΗΝΑ ;;
Αν γίνουν ιδιωτικά τα λεωφορεία
θα πάρουν Πάκια οδηγούς με 500€ το μήνα.
Και υα πληρώνουν το λεωφορείο όσοι το χρησιμοποιούν.
ΟΧΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΠΟΤΕ.
τον πούλο αργόμισθοι ...
τελειώνουν τα ψωμιά σας ....
στις 3,60 θα γυρίσετε και πολυ σας !!!
τωρα με το ευρω ναι! και γιαυτο δανειζεσαι για καθε ευρω που κυκλοφορεις σαν κρατος! θες να συνεχιστει αυτο? σε συμφερει τοσο πολυ? παω πασο τοτεΤο χρημα το κοβει και το διαθετει στην αγορα καποια ιδιωτικη εταιρια?
Εεεε αφού γι'αυτό τους διορίσατε,για να τα ξύνουν κ να σας ψηφίζουν,αυτό έμαθαν,αυτό κάνουν...θα τα ξυνουν οτι κανουν και τωρα ανευ αποδοχων
Η μισθοδοσια των Δημοσιων υπαλληλων δεν ξεπερναει τα 24-25 δις.Οι δημόσιοι υπάλληλοι όμως παίρνουν 70 δις το χρόνο.
Για υπηρέσίες που δεν τις θέλω εγώ που τους πληρώνω.
Εμένα όποιος θέλει τις υπηρεσίες μου
με διαλέγει και με πληρώνει μόνο για τη δουλειά που κάνω.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΕΛ 8000€ ΤΟ ΜΗΝΑ ;;
Αν γίνουν ιδιωτικά τα λεωφορεία
θα πάρουν Πάκια οδηγούς με 500€ το μήνα.
Και υα πληρώνουν το λεωφορείο όσοι το χρησιμοποιούν.
ΟΧΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΠΟΤΕ.
τον πούλο αργόμισθοι ...
τελειώνουν τα ψωμιά σας ....
στις 3,60 θα γυρίσετε και πολυ σας !!!
στις 3,60 θα γυρίσουμε όλοι
Οπότε να γίνουν 1.300.000 εεε;;;Να δίνουν κώλο στους Κολόμπους ...
τι με νοιάζε ρε ;;;;;;
επειδή δεν έχουν τι να κάνουν
ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ;;;;;;;;;
για τους 1.000.000 ανέργους του ιδιωτικού τομέα
καίγεται κανείς ;;;;;;;;;
ΤΟ ΤΑΜΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ....
Το χρημα το ριχνει στην αγορα ιδιωτικη εταιρια?τωρα με το ευρω ναι! και γιαυτο δανειζεσαι για καθε ευρω που κυκλοφορεις σαν κρατος! θες να συνεχιστει αυτο? σε συμφερει τοσο πολυ? παω πασο τοτε