Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 116K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε φιλαράκι εγώ άμα σου δίνω χρήμα τη μια μέρα και την άλλη μου το δίνεις πίσω αυξάνει κατά κάτι τον πλούτο της χώρας? Κάνει λέει κύκλο η οικονομία. Ο οποισδήποτε και αν έχει λεφτά η οικονομία κάνει κύκλο. Και στον μαφιόζο ή τον έμπορο ναρκωτικών κύκλο κάνει η οικονομία! Αν είναι έτσι γιατί το κράτος δεν αποφασίζει να δίνει μόνιμα σε όλους τους πολίτες από 1000 ευρώ να φορολογεί και το 30 % στην πηγή και να έχει και το κράτος λεφτά και να κάνει και το χρήμα κύκλο!
Κοίτα στην παρούσα φάση τον έκτακτο φόρο(τα μέτρα δηλαδή) μόνο Δ.Υ. κ συνταξιούχοι τον πλήρωσαν,μαζί με αυτούς όμως κ ο ιδιωτικός τομέας μιας κ είναι βασική μερίδα καταναλωτών.

Έτσι το κράτος μπαλώνει από την μία την ζημιά αλλά μπάζει κ από αλλού κ το καράβι δεν γίνεται να μην βουλιάξει.

Ο ιδιώτης δεν έχει καμιά διάθεση να πληρώσει τα γαμησιάτικά του κράτους(και δίκιο έχει εδώ που τα λέμε),πάντα κοίταζε να κερδίσει κ όσο γινότανε περισσότερο οπότε πρώτος στην φοροδιαφυγή.

Άντε λύσε το όλο αυτό να σε δω.........

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ωχ παναγια μου, ό,τι να ναι.
Βρε χριστιανε μου, τι με νοιαζει εμενα αν το κρατος εσοδευει απο δανεισμο ή απο φορους?
Εγω λεω ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕΣΩ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ.
Να το ζωγραφισω κιολας?????

ε λάθος είναι πως το λένε δεν ισχύει αυτό. Και αν ειδικά σε μια οικονομία στην Ελλάδα ισχύει κακώς ισχύει. Και είναι μια από τις αιτίες που έφτασε η χώρα εδώ.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τις πρωτες ημερες μπορεις να συνδεσεις το νομισμα σου με το χρυσο (ο οποιος κανει ραλλυ καθε μερα σχεδον) και να πας να βγαλεις ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟΥ ΣΟΥ τα οποια πας να χαρισεις τωρα σε καταριανους και γερμανους για ενα κομματι ψωμι

μπορεις καλλιστα να απαιτησεις και να παρεις (αφου δεν θα εισαι μελος της ΕΕ) τις γερμανικες αποζημιωσεις και να εχεις χρημα που θα σου τρεχει απο τα μπατζακια

μπορεις καλλιστα να κεφαλαιοποιησεις τα οπτιονς των φυσικων σου πορων και να κονομησεις τα αντερα σου γιατι τοτε θα σου ανηκουν και δεν θα τα εχεις χαρισει στους γερμανους και τους λοιπους εταιρους σου

ολα αυτα και ακομη περισσοτερα μπορεις να τα κανεις απο την πρωτη μερα που θα βγεις απο το ευρω!

επιμενω λοιπον, γιατι θα υποτιμηθει το νομισμα σου?

χαχαχαχαχα... τα λες όλα αυτά λες κι είναι υπόθεση μιας εβδομάδας. μόνο και μόνο για τις αποζημιώσεις, θα σου πω ότι ο Κόκκαλης έτρεχε 2-3 χρόνια τον Σόλιντ για να του δώσει λεφτά. εσύ πιστεύεις ότι τη μέρα που θα βγούμε από το ευρώ οι γερμανοί θα πουν "α, για  να μην το ξεχάσουμε, πάρτε τώρα και τα λεφτά που σας χρωστάμε από τις σφαγές που κάναμε και τα κατοχικά δάνεια"

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Τεσπα..

εγω χαιρετάω  ;)

και περιμένω το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για να πω ένα
μεγάλο

[size=30pt]ΟΧΙ[/size] οπως ο Μεταξάς  :rockon: :rockon:
ηπλακα ειναι πως ο Μεταξας ειπε το ΟΧΙ επειδη του ζητησε ο ιταλος κανα δυο λιμανια και αεροδρομια για να κανει τη δουλεια του....

σημερα που μας ζητανε να δωσουμε τα παντα και να στησουμε και κωλο, αυτοι που πανηγυριζουν για το ΟΧΙ του Μεταξα ειναι προθυμοι να πουν ενα μεγαλο ΝΑΙ....για να μη χασουνε τα "δανεικα της αναπτυξης"  :jerking: :jerking: :jerking:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
χαχαχαχαχα... τα λες όλα αυτά λες κι είναι υπόθεση μιας εβδομάδας. μόνο και μόνο για τις αποζημιώσεις, θα σου πω ότι ο Κόκκαλης έτρεχε 2-3 χρόνια τον Σόλιντ για να του δώσει λεφτά. εσύ πιστεύεις ότι τη μέρα που θα βγούμε από το ευρώ οι γερμανοί θα πουν "α, για  να μην το ξεχάσουμε, πάρτε τώρα και τα λεφτά που σας χρωστάμε από τις σφαγές που κάναμε και τα κατοχικά δάνεια"
τουλαχιστο θα μπορεις να τα κανεις! τωρα δε μπορεις! μαλλον δε σου επιτρεπουν να τα ζητησεις γιατι σε απειλουν οτι θα σου κοψουν τα δανεικα....

τα υπολοιπα μια χαρα τα κανεις απο τις πρωτες ΩΡΕΣ που θα γυρισεις σε εθνικο νομισμα!  ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Υπάρχει η αυταπάτη πως για τη φτώχια θα φταίει η δραχμή. Η δραχμή απλά αποκαλύπτει την ΑΙΤΙΑ που υπάρχει η φτώχια. Και αυτό είναι η συρρικνωμένη παραγωγή αξίας στη χώρα. Υπάρχει επίσης η αυταπάτη πως το ευρώ θα είναι μια μαγική ασπίδα που θα προστατεύει τον έλληνα από τη φτώχια. Ως τώρα η ασπίδα αυτή υπήρχε αλλά όχι ως ευρώ άμεσα αλλά από το πλεονέκτημα να υπάρχει φτηνός δανεισμός με το ευρώ. Συν το ζεστό ευρωπαικό χρήμα που έφτανε. Τώρα που αυτά κοπήκαν και πιθανότητα φτηνού δανεισμού δεν υπάρχει, δεν υπάρχει κανένας λόγος η χώρα να υφίσταται το μαρτύριο του αποπληθωρισμού και της ύφεσης μόνο και μόνο για να διατηρήσει το ευρώ. Θα χε κάποιο νόημα αν η χώρα δεν είχε κρίση ρευστότητας και δανεισμού - το ίδιο και οι τράπεζες. Οι τραπεζες ήδη τον ήπιαν και θα κρατικοποιηθούν μερικώς από το κούρεμα. Οπότε πάλι το ευρώ δε τις έσωσε. Άρα μετά και το κούρεμα δεν υπάρχει κυριολεκτικά ΟΥΔΕΙΣ λόγος να μείνει η χώρα στη ευρώ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
θα πει οχι επειδη το ειπε ο μεταξας πριν 70 χρονια

και μετα μας φταινε οι εξωγηινοι
Δεν ξέρω ρε γμτ...κάντε δημοψήφισμα κ βλέπουμε....

Το ΟΧΙ πάντως από μια μεριά είναι κ άρνηση σε εσάς τα πράσινα παιδιά,οπότε....

Ρε πούτη μου είμαι σε δίλημα,τελοσπάντων αν δεν πάω κανένα στουντιάκι εκείνη την ημέρα ή για κανέναν καφέ μπορεί να πάω να ψηφίσω. :sunglasses:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Δε ξέρω αν το κατάλαβες αλλά υπάρχει δημοψήφισμα 4 δεκεμβρίου για το αν θα μείνει η χώρα στο ευρώ η όχι. Μη λες ότι πίεσαν οι Ευρωπαίοι.
μπααααα καθολου δε σε πιεσαν.....ουτε την απαντηση σου εκβιαζουν...... γιαυτο αλλωστε δηλωσαν οτι την 6 δοση του (υποτιθεται) εγκεκριμενου και υπογεγραμμενου μνημονιου θα σου τη δωσουν ΜΟΝΟ αν πεις ναι....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Alex αν γίνει καμιά στραβή κ τελικά γίνει το δημοψήφισμα κ βγει όχι τί θα κάνεις,θα μεταναστεύσεις;;; :2funny: :2funny:
Δεν προκειται να βγει ΟΧΙ.
Δεν προκειται ο ελληνικος λαος να επιλεξει την αυτοκτονια.
Εξαλλου αν βγει το ΟΧΙ, η Ελλαδα θα γινει ενας τοπος που θα ψοφανε οι ανθρωποι στον δρομο απο την πεινα.
Και φυσικα τοτε θα ψαχτω να φυγω.
Δεν θα κατσω εγω εδω περα να δυστυχησω επειδη ο ελληνικος λαος θα εχει αποδειχθει τοσο ΒΟΔΙ που να εχει υπογραψει την καταδίκη του.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μπααααα καθολου δε σε πιεσαν.....ουτε την απαντηση σου εκβιαζουν...... γιαυτο αλλωστε δηλωσαν οτι την 6 δοση του (υποτιθεται) εγκεκριμενου και υπογεγραμμενου μνημονιου θα σου τη δωσουν ΜΟΝΟ αν πεις ναι....

Δικαίωμά τους δεν είναι να σου βάλουν όρους για να σου δόσουν τα ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ? Αν είναι ας συναντηθούμε αύριο και στάξε μου μια δεκάρα χιλιάδες και βλέπουμε :grin: Θα μου τα δινες?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εξαλλου αν βγει το ΟΧΙ, η Ελλαδα θα γινει ενας τοπος που θα ψοφανε οι ανθρωποι στον δρομο απο την πεινα.
Δεν θα κατσω εγω εδω περα να δυστυχησω επειδη ο ελληνικος λαος θα εχει αποδειχθει τοσο ΒΟΔΙ που να εχει υπογραψει την καταδίκη του.
Για που λες;;; :sunglasses:

Θα με πάρεις κ μένα,δεν πιάνω πολύ χώρο.... :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ωχ παναγια μου, ό,τι να ναι.
Βρε χριστιανε μου, τι με νοιαζει εμενα αν το κρατος εσοδευει απο δανεισμο ή απο φορους?
Εγω λεω ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕΣΩ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ.
Να το ζωγραφισω κιολας?????

μεγάλε μου, αν ήταν έτσι, οι αμερικάνοι θα είχαν ελάχιστο χρήμα

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μην τολμησεις να ξαναγυρισεις ομως οταν η Ελλαδα ανακαμψει και η Ευρωπαϊκη χωρα που θα πας λιμοκτονει!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Δηλαδή η δραχμή θα φταίει που ο ελληνικός λαός πεινάει και καταδικάζεται. Ενώ τώρα πάμε μια χαρά και ας το συνεχίσουμε έτσι! Το ότι θα πεινάνε οι άνθρωποι και θα ψοφάνε πρέπει να χεις μεγάαααλη φαντασία  για να το λες! Εκτός και να μας πεις τεκμηριωμένα πως θα προκύψει και όχι ότι είναι αποκύημα του κεφαλιού σου!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δικαίωμά τους δεν είναι να σου βάλουν όρους για να σου δόσουν τα ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ? Αν είναι ας συναντηθούμε αύριο και στάξε μου μια δεκάρα χιλιάδες και βλέπουμε :grin: Θα μου τα δινες?
Πίσω ρε,αν ο περιπτεράς αποφάσισε να χαρίσει λεφτά προηγούμαι!!! :s&m_3:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Δεν ξέρω ρε γμτ...κάντε δημοψήφισμα κ βλέπουμε....

Το ΟΧΙ πάντως από μια μεριά είναι κ άρνηση σε εσάς τα πράσινα παιδιά,οπότε....

Ρε πούτη μου είμαι σε δίλημα,τελοσπάντων αν δεν πάω κανένα στουντιάκι εκείνη την ημέρα ή για κανέναν καφέ μπορεί να πάω να ψηφίσω. :sunglasses:

ωραια πεστε οχι να πεσει η κυβερνηση να βγουμε απο το ευρω και μετα καντε οσες αμεσες δημοκρατιες θελετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom