jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Επιτέλους βρέθηκε η Βάλ...
Ξύνισε κι αυτή;
Ξύνισε κι αυτή;
Νεα μεταγραφη.... Η Βαλερια της Φωτεινης.. ηρθε εδω...
Αλλα συμφωνω με τους συναγωνιστες παραπανω... αν και εχει καναδυο πιπινακια.. αυτη η ξυνιλα που εχουν ολες εκει μεσα..δεν σε εμπνεει για παρακατω... Μυριζει η φολα απο χιλιομετρα!!
φωτογραφια απο νικη για ενημερωση..απο υπηρεσιες δεν ξερω..ειχε να θεραπευσει αλλον συναγωνιστη!οι αλλες..δεν βλεπονται με τιποτα!!!Δεν είναι προμόσιον. Απλά πέρασα από κει, είδα νέο αίμα και ρώτησα τι παίζει και επειδή δεν είμαι παρτάκιας ενημερώνω εδώ. Οι καινούργιες είναι η Χριστίνα, Ναταλία και Νίκη. Δεν το χω πολύ με τις περιγραφές. Η Ναταλία είναι μικροκαμωμένη μαυρομάλλα με ωραίο σώμα. Είναι από τα καυλάκια που βλέπεις έξω και θες να τα σκίσεις. Η Χριστίνα είναι πιο ψιλή και ξανθιά χάνει λίγο στο πρόσωπο σε σχέση με τις άλλες 2 νομίζω. Για τη Νίκη περιγραφή νομίζω υπάρχει στις κριτικές του μαγαζιού από κάποιο συναγωνιστή που τίμησε την κορασίδα.
Χριστίνα.. ;)Στις βάρδιες δεν έχει καμία Βαλέρια μήπως άλλαξε όνομα;
Χτες με έβαλε και μένα κάτω και μου άλλαξε τα φώτα! GFE φάση με το απόλυτο MilfΚαι εκεί που έλεγα ότι ο χώρος έχασε ένα απο τα καλύτερα κορίτσια, ανακάλυψα την Βαλέρια, σαν Χριστίνα πιά, στο μαγαζί της Δημοκρίτου. Δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά μου που την ξαναείδα. Ανανεωμένη, χαμογελαστή, με όρεξη με έβαλε κάτω και μου έκανε ένα απο τα καλύτερα μασάζ που μου έχει κάνει (πάντα έκανε καλό μασάζ). Για το δεύτερο μέρος δεν θα πώ τίποτα, τρέμανε τα πόδια μου και κοκκινίζω, όλοι μας ξέρουμε τι πύραυλος είναι. Χριστίνα, εύχομαι να τα πάς καλά στο νέο σου πόστο (το παλιό σου όνομα νομίζω ήταν πιο ωραίο).
.... Οπααα !!!! Τι κωλαρα ειναι αυτη η Νικη Για πειτε παιδε για τη Νικη , ειναι οντως καλη η Νικη η θα φαμε ηττα απο Νικη ??? , για δωστε λιγα φωτα παραπανω , με μια κριτικη δεν βλεπω εικονα ποτες , οποιος εφαγε ξανα τελευταια για δωστε μια εικονα για Νικη απο υπηρεσιες διοτι απο κωλο βλεπω φωναρα η νεαρα ....φωτογραφια απο νικη για ενημερωση..απο υπηρεσιες δεν ξερω..ειχε να θεραπευσει αλλον συναγωνιστη!οι αλλες..δεν βλεπονται με τιποτα!!!
Και εκεί που έλεγα ότι ο χώρος έχασε ένα απο τα καλύτερα κορίτσια, ανακάλυψα την Βαλέρια, σαν Χριστίνα πιά, στο μαγαζί της Δημοκρίτου. Δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά μου που την ξαναείδα. Ανανεωμένη, χαμογελαστή, με όρεξη με έβαλε κάτω και μου έκανε ένα απο τα καλύτερα μασάζ που μου έχει κάνει (πάντα έκανε καλό μασάζ). Για το δεύτερο μέρος δεν θα πώ τίποτα, τρέμανε τα πόδια μου και κοκκινίζω, όλοι μας ξέρουμε τι πύραυλος είναι. Χριστίνα, εύχομαι να τα πάς καλά στο νέο σου πόστο (το παλιό σου όνομα νομίζω ήταν πιο ωραίο).
Και γω δεν το πίστευα μέχρι που δοκίμασα... Σαν να είσαι την γκομενα σου που αντέχει ομως τρελό σφυροκόπημα...Τετοιες μεταγραφες να εκανε ο "Τιγρης" και θα χτυπάγαμε πρωταθλημα .
Αν το ηξερα θα ειχα ηδη πάει , από τις πιο φλογερες γυναικες η ΒαλεριοΧριστινα
...αμα προσφερανε κ καλες υπηρεσιες... καλα θα ηταν...!!!Όμορφες κοπέλες έχει το μαγαζί ...
τι γινεται ρε πουστη μου?καθε μερα ρε φιλαρακι?και στα μασαζ μεσα?αξιος ρε μαγγα.χαρας το κουραγιο σου.καλα τα ειπε ο ser.μπραβο.Πέρασμα μεσημεράκι από το κατάστημα. Παρούσες Μαρία, Χριστίνα (η γνωστή καυλάρα Βαλερια), Ελένη (πιπινάκι στα 23 μαυρομάλλα με ωραίο σωματάκι και πολύ ωραίο πρόσωπο), Τζούλι και η πιο καινούργια κοπέλα η Χαρά. Η Χαρά μου θύμισε πολύ την Χριστινάρα από Πατησίων 131 αλλά δε ρώτησα αν είναι αυτή γιατί έτρωγα με τα μάτια την Ελενίτσα με την οποία και πέρασα τελικά. Θα γράψω κριτική για τη συνάντησή μας.
Λίγο μασαζάκι για χαλάρωση χρειάζεται... Για να δουλέψουμε μετά με καθαρό μυαλό χωρίς περισπασμούς... Ξέρει ο serτι γινεται ρε πουστη μου?καθε μερα ρε φιλαρακι?και στα μασαζ μεσα?αξιος ρε μαγγα.χαρας το κουραγιο σου.καλα τα ειπε ο ser.μπραβο.
ναι ρε μαζι σου.αν αντεχεις,απο ολες τις πλευρες,καλα ξιγιεσαι.το γαμισι ειναι ζωη.Λίγο μασαζάκι για χαλάρωση χρειάζεται... Για να δουλέψουμε μετά με καθαρό μυαλό χωρίς περισπασμούς... Ξέρει ο ser