Νέα

Δημοκρίτου 9 - Κολωνάκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 956
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Επιτέλους βρέθηκε η Βάλ...
Ξύνισε κι αυτή;

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Νεα μεταγραφη....  Η Βαλερια της Φωτεινης.. ηρθε εδω...
Αλλα συμφωνω με τους συναγωνιστες παραπανω...  αν και εχει καναδυο πιπινακια.. αυτη η ξυνιλα που εχουν ολες εκει μεσα..δεν σε εμπνεει για παρακατω... Μυριζει η φολα απο χιλιομετρα!!

Στις βάρδιες δεν έχει καμία Βαλέρια :think: μήπως άλλαξε όνομα;

thirio11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
2.859
Πόντοι
456
Δεν είναι προμόσιον. Απλά πέρασα από κει, είδα νέο αίμα και ρώτησα τι παίζει και επειδή δεν είμαι παρτάκιας ενημερώνω εδώ. Οι καινούργιες είναι η Χριστίνα, Ναταλία και Νίκη. Δεν το χω πολύ με τις περιγραφές. Η Ναταλία είναι μικροκαμωμένη μαυρομάλλα με ωραίο σώμα. Είναι από τα καυλάκια που βλέπεις έξω και θες να τα σκίσεις.  Η Χριστίνα είναι πιο ψιλή και ξανθιά χάνει λίγο στο πρόσωπο σε σχέση με τις άλλες 2 νομίζω.  Για τη Νίκη περιγραφή νομίζω υπάρχει στις κριτικές του μαγαζιού από κάποιο συναγωνιστή που τίμησε την κορασίδα.  
φωτογραφια απο νικη για ενημερωση..απο υπηρεσιες δεν ξερω..ειχε να θεραπευσει αλλον συναγωνιστη!οι αλλες..δεν βλεπονται με τιποτα!!!

Συνημμένα

• nikid..jpg
    nikid..jpg
    340,9 KB · Εμφανίσεις: 45

gamias

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Και εκεί που έλεγα ότι ο χώρος έχασε ένα απο τα καλύτερα κορίτσια, ανακάλυψα την Βαλέρια, σαν Χριστίνα πιά, στο μαγαζί της Δημοκρίτου. Δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά μου που την ξαναείδα. Ανανεωμένη, χαμογελαστή, με όρεξη με έβαλε κάτω και μου έκανε ένα απο τα καλύτερα μασάζ που μου έχει κάνει (πάντα έκανε καλό μασάζ). Για το δεύτερο μέρος δεν θα πώ τίποτα, τρέμανε τα πόδια μου και κοκκινίζω, όλοι μας ξέρουμε τι πύραυλος είναι. Χριστίνα, εύχομαι να τα πάς καλά στο νέο σου πόστο (το παλιό σου όνομα νομίζω ήταν πιο ωραίο).

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Και εκεί που έλεγα ότι ο χώρος έχασε ένα απο τα καλύτερα κορίτσια, ανακάλυψα την Βαλέρια, σαν Χριστίνα πιά, στο μαγαζί της Δημοκρίτου. Δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά μου που την ξαναείδα. Ανανεωμένη, χαμογελαστή, με όρεξη με έβαλε κάτω και μου έκανε ένα απο τα καλύτερα μασάζ που μου έχει κάνει (πάντα έκανε καλό μασάζ). Για το δεύτερο μέρος δεν θα πώ τίποτα, τρέμανε τα πόδια μου και κοκκινίζω, όλοι μας ξέρουμε τι πύραυλος είναι. Χριστίνα, εύχομαι να τα πάς καλά στο νέο σου πόστο (το παλιό σου όνομα νομίζω ήταν πιο ωραίο).
Χτες με έβαλε και μένα κάτω και μου άλλαξε τα φώτα! GFE φάση με το απόλυτο Milf :wanker: :wanker: :wanker:

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.072
Πόντοι
2.846
Βρε παιδια δε βλεπω στην ομαδα του Δημοκριτου9 καμμια Χριστινα  Τι εγινε εφυγε; Μη κατεβω τσαμπα Αθηνα γιατι μενω αρκετα μακρια!

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.951
Πόντοι
2.846
φωτογραφια απο νικη για ενημερωση..απο υπηρεσιες δεν ξερω..ειχε να θεραπευσει αλλον συναγωνιστη!οι αλλες..δεν βλεπονται με τιποτα!!!
 .... Οπααα !!!!  Τι  κωλαρα ειναι  αυτη  η Νικη  :rockon: :rockon: :rockon:  Για  πειτε  παιδε για τη Νικη  , ειναι  οντως καλη η  Νικη  η θα  φαμε ηττα απο Νικη ??? , για  δωστε  λιγα  φωτα παραπανω ,  με  μια κριτικη  δεν  βλεπω  εικονα  ποτες , οποιος  εφαγε  ξανα τελευταια  για  δωστε  μια  εικονα για  Νικη απο υπηρεσιες  διοτι απο  κωλο  βλεπω  φωναρα η νεαρα  ....  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96

Τετοιες μεταγραφες να εκανε ο "Τιγρης" και θα χτυπάγαμε πρωταθλημα .
Αν το ηξερα θα ειχα ηδη πάει , από τις πιο φλογερες γυναικες η ΒαλεριοΧριστινα :smitten: :smitten: :smitten:

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
  Τετοιες μεταγραφες να εκανε ο "Τιγρης" και θα χτυπάγαμε πρωταθλημα .
Αν το ηξερα θα ειχα ηδη πάει , από τις πιο φλογερες γυναικες η ΒαλεριοΧριστινα :smitten: :smitten: :smitten:
Και γω δεν το πίστευα μέχρι που δοκίμασα... Σαν να είσαι την γκομενα σου  που αντέχει ομως τρελό σφυροκόπημα...

johny131

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2016
Like
39
Πόντοι
0
Καμία πρόσφατη επίσκεψη συναγωνιστές ? Βελτιώθηκαν καθόλου οι υπηρεσίες ?  :pipa1:

drifter81

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
123
Πόντοι
0
Mάγκες πέρασα σήμερα το απόγευμα κατά τις 6 και δεν άνοιγαν (δεν μου έχει ξανατύχει), παίζει κάτι?

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
τιποτα δεν παιζει , απλα ετυχε να μη σου ανοιξουν ! :s&m_2:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Την Αλεξάνδρα την έχει δοκιμάσει κανείς? Λέει τίποτα?

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Πέρασμα μεσημεράκι από το κατάστημα. Παρούσες Μαρία, Χριστίνα (η γνωστή καυλάρα Βαλερια), Ελένη (πιπινάκι στα 23 μαυρομάλλα με ωραίο σωματάκι και πολύ ωραίο πρόσωπο), Τζούλι και η πιο καινούργια κοπέλα η Χαρά. Η Χαρά μου θύμισε πολύ την Χριστινάρα από Πατησίων 131 αλλά δε ρώτησα αν είναι αυτή γιατί έτρωγα με τα μάτια την Ελενίτσα με την οποία και πέρασα τελικά. Θα γράψω κριτική για τη συνάντησή μας.

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
Πέρασμα μεσημεράκι από το κατάστημα. Παρούσες Μαρία, Χριστίνα (η γνωστή καυλάρα Βαλερια), Ελένη (πιπινάκι στα 23 μαυρομάλλα με ωραίο σωματάκι και πολύ ωραίο πρόσωπο), Τζούλι και η πιο καινούργια κοπέλα η Χαρά. Η Χαρά μου θύμισε πολύ την Χριστινάρα από Πατησίων 131 αλλά δε ρώτησα αν είναι αυτή γιατί έτρωγα με τα μάτια την Ελενίτσα με την οποία και πέρασα τελικά. Θα γράψω κριτική για τη συνάντησή μας.
τι γινεται ρε πουστη μου?καθε μερα ρε φιλαρακι?και στα μασαζ μεσα?αξιος ρε μαγγα.χαρας το κουραγιο σου.καλα τα ειπε ο ser.μπραβο.

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
τι γινεται ρε πουστη μου?καθε μερα ρε φιλαρακι?και στα μασαζ μεσα?αξιος ρε μαγγα.χαρας το κουραγιο σου.καλα τα ειπε ο ser.μπραβο.
Λίγο μασαζάκι για χαλάρωση χρειάζεται... Για να δουλέψουμε μετά με καθαρό μυαλό χωρίς περισπασμούς... Ξέρει ο ser

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
Λίγο μασαζάκι για χαλάρωση χρειάζεται... Για να δουλέψουμε μετά με καθαρό μυαλό χωρίς περισπασμούς... Ξέρει ο ser
ναι ρε μαζι σου.αν αντεχεις,απο ολες τις πλευρες,καλα ξιγιεσαι.το γαμισι ειναι ζωη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom