You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δημοκρίτου 9 - Κολωνάκι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 956
- Εμφανίσεις 314K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
με την Αννα παλιοτερα είχα περάσει ... εμφανιση που ξεχειλίζει .... μασαζ καλούτσικο .... η συνέχεια αρκετά καυτή
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
προγραμμα με τις βαρδιες;;;;;;
nightknight
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2014
- Like
- 1.984
- Πόντοι
- 201
επίσκεψη σήμερα , μας υποδέχτηκε η Εύα μελαχρινή με πιασίματα βυζάρες αρκετά αεράτη και σέξι , νομίζω παλιότερα πρέπει να εργαζόταν ως κοπέλα στο Diamond Spa στην Γλυφάδα , καθίσαμε στον μεγάλο καναπέ δεξιά όπως μπαίνεις στο μαγαζί αλλά η Εύα μας παρακάλεσε να μετακινηθούμε στον απέναντι για να έρθουν να καθίσουν εκεί οι κοπέλες οι οποίες ήταν πολλές , ήρθαν το λοιπόν όλες μαζί στο σαλόνι και έκατσαν στον στον καναπέ . Επτά κοπέλες Αννα , Τζούλια , Μαρία , Τζένη , Ελένη , Ολγα και Ερρικα , βέβαια η ποσότητα δεν σημαίνει και ποιότητα ... απλά σου δίνει επιλογές , δύο γιακοπέλες ξεχώριζαν σαν την μύγα μέσα στο γάλα και μιά ακόμα έβγαζε κάτι το σέξι και αυτές οι 3 ήταν που θυμάμαι και θα αναφερθώ ενώ οι άλλες 4 ήταν σχεδόν ίδια κοψιά , παχουλές με μπουτάκια ....έχουμε και λέμε το λοιπόν με σειρά που μου άρεσαν Ερρικα μελαχρινή μελαμψή Ρουμάνα με ωραίο λεπτό κορμί ωραίο πισω μέρος , Όλγα ξανθιά μίλφ ρωσίδα με πράσινα μάτια λεπτό κορμί και βυζί ελαφρώς πεσμένο και τρίτη η Μαρία ξανθιά κοπέλα απο Αλβανία είχε τα πιασιματάκια της αλλά και σέξι ματιά και τατού . Άφησα τον ξάδερφο μου να διαλέξει πρώτος πήρε την Ερρικα έτσι για μένα το να επιλέξω την Όλγα δεν ήταν καν επιλογή αλλά μονόδρομος.
Λίγα λόγια για το πέρασμα μου με την Όλγα , πολύ πρόσχαρη και επικοινωνιακη, απο φύση αισιόδοξος και θετικός άνθρωπος , μασαζ γνωρίζει και κάνει χαλαρωτικό , πίπα πάρα πολύ καλή χωρίς σκουφάκι αλλά με προτροπή να μην χύσω στο στοματάκι της ενώ και στο γαμίσι καλή , στα θετικά ακόμα το ότι έχοντας επιλέξει το πρόγραμμα της μιας ώρας όταν τελειώσαμε μου είπε ότι έχουμε ακόμη δέκα λεπτά μίας και είχαν περάσει 50 λεπτά , έτσι με τελείωσε και δεύτερη φορά με ωραία και έμπειρη χειρομάλαξη . Πιστεύω πολύ καλή επιλογή , όσον αφορά τον ξάδερφο μου , αυτά που μου μετέφερε προφορικός στην συνέχεια για την Ερρικα , μασαζ δεν το έχει μέτρια πίπα και γενικά το προσπαθεί αν και άπειρη ενώ στο σεξ καλή συμμετοχή και καλά στησίματα. Όταν βγήκαμε απο τα δωμάτια και πήγαμε στο σαλόνι η Εύα είχε επισκέψεις , γυρισμένη πλάτη προς τα εμάς και προσπαθούσε μάταια να κρυφτεί μίας και το μαλλί και τα μπούτια της είναι χαρακτηριστικά και ας έχουν περάσει 3,5 χρόνια απο τότε που την είχα δοκιμάσει στο Στουρνάρη 29 , ήταν η Μόνικα που την προηγούμενη εβδομάδα την πέτυχα στο Συγγρού 40-42.
Λίγα λόγια για το πέρασμα μου με την Όλγα , πολύ πρόσχαρη και επικοινωνιακη, απο φύση αισιόδοξος και θετικός άνθρωπος , μασαζ γνωρίζει και κάνει χαλαρωτικό , πίπα πάρα πολύ καλή χωρίς σκουφάκι αλλά με προτροπή να μην χύσω στο στοματάκι της ενώ και στο γαμίσι καλή , στα θετικά ακόμα το ότι έχοντας επιλέξει το πρόγραμμα της μιας ώρας όταν τελειώσαμε μου είπε ότι έχουμε ακόμη δέκα λεπτά μίας και είχαν περάσει 50 λεπτά , έτσι με τελείωσε και δεύτερη φορά με ωραία και έμπειρη χειρομάλαξη . Πιστεύω πολύ καλή επιλογή , όσον αφορά τον ξάδερφο μου , αυτά που μου μετέφερε προφορικός στην συνέχεια για την Ερρικα , μασαζ δεν το έχει μέτρια πίπα και γενικά το προσπαθεί αν και άπειρη ενώ στο σεξ καλή συμμετοχή και καλά στησίματα. Όταν βγήκαμε απο τα δωμάτια και πήγαμε στο σαλόνι η Εύα είχε επισκέψεις , γυρισμένη πλάτη προς τα εμάς και προσπαθούσε μάταια να κρυφτεί μίας και το μαλλί και τα μπούτια της είναι χαρακτηριστικά και ας έχουν περάσει 3,5 χρόνια απο τότε που την είχα δοκιμάσει στο Στουρνάρη 29 , ήταν η Μόνικα που την προηγούμενη εβδομάδα την πέτυχα στο Συγγρού 40-42.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Την έδωσες κι αυτήν...
Τελικά είσαι πολύ μαρτυριάρης...
Τελικά είσαι πολύ μαρτυριάρης...
mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
Επτά κοπέλες Αννα , Τζούλια , Μαρία , Τζένη , Ελένη , Ολγα και Ερρικα , είσαι σιγουροςεπίσκεψη σήμερα , μας υποδέχτηκε η Εύα μελαχρινή με πιασίματα βυζάρες αρκετά αεράτη και σέξι , νομίζω παλιότερα πρέπει να εργαζόταν ως κοπέλα στο Diamond Spa στην Γλυφάδα , καθίσαμε στον μεγάλο καναπέ δεξιά όπως μπαίνεις στο μαγαζί αλλά η Εύα μας παρακάλεσε να μετακινηθούμε στον απέναντι για να έρθουν να καθίσουν εκεί οι κοπέλες οι οποίες ήταν πολλές , ήρθαν το λοιπόν όλες μαζί στο σαλόνι και έκατσαν στον στον καναπέ . Επτά κοπέλες Αννα , Τζούλια , Μαρία , Τζένη , Ελένη , Ολγα και Ερρικα , βέβαια η ποσότητα δεν σημαίνει και ποιότητα ... απλά σου δίνει επιλογές , δύο γιακοπέλες ξεχώριζαν σαν την μύγα μέσα στο γάλα και μιά ακόμα έβγαζε κάτι το σέξι και αυτές οι 3 ήταν που θυμάμαι και θα αναφερθώ ενώ οι άλλες 4 ήταν σχεδόν ίδια κοψιά , παχουλές με μπουτάκια ....έχουμε και λέμε το λοιπόν με σειρά που μου άρεσαν Ερρικα μελαχρινή μελαμψή Ρουμάνα με ωραίο λεπτό κορμί ωραίο πισω μέρος , Όλγα ξανθιά μίλφ ρωσίδα με πράσινα μάτια λεπτό κορμί και βυζί ελαφρώς πεσμένο και τρίτη η Μαρία ξανθιά κοπέλα απο Αλβανία είχε τα πιασιματάκια της αλλά και σέξι ματιά και τατού . Άφησα τον ξάδερφο μου να διαλέξει πρώτος πήρε την Ερρικα έτσι για μένα το να επιλέξω την Όλγα δεν ήταν καν επιλογή αλλά μονόδρομος.
Grothos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 43
- Like
- 1.124
- Πόντοι
- 1.011
Να διορθώσω τον ανταποκριτή παραπάνω (που προφανώς δεν ήθελε να θίξει καμιά παλιά εργάτρια): Η 37ρα-Τζένη-"σερίφισα-ορόσημο του μαγαζιού" μάλωσε με τον ιδιοκτήτη για οικονομικά θέματα και μαζί με την Νάνσυ-Ακρόπολη βρίσκονται τώρα στο Θησεώς 22 Καλλιθέα παρεάκι-βάρδια 10.00-19.00 . Επίσης η αλβανίδα Άννα εμφανίζεται ως σερίφισσα στο Σαπφούς 101-Καλλιθέα (οπότε κακώς τη διατηρούν στο Δημοκρίτου στις φωτογραφίες). Δεν περνά στα δωμάτια, αν και δέχεται πιέσεις και μπορεί να ενδώσει... Από τις παλιές η Ξένια και η Αλεξάνδρα είναι στο Σινώπης
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 5.595
Σωστος...... Επίσης η αλβανίδα Άννα εμφανίζεται ως σερίφισσα στο Σαπφούς 101-Καλλιθέα (οπότε κακώς τη διατηρούν στο Δημοκρίτου στις φωτογραφίες). Δεν περνά στα δωμάτια, αν και δέχεται πιέσεις και μπορεί να ενδώσει....
και να συμπληρωσω για την Αννα.. οτι απο τοτε που πηγε Καλλιθεα, εφαρμοσε κ εκει το συστημα(που κανανε κ στο Δημοκριτου).. ολοι μαζι στο σαλονι... και να σε κοιτανε καλα-καλα!!!
mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
ορθά,ορθός και δίκιο.που συμφωνεί με την πραγματικότητα ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!Να διορθώσω τον ανταποκριτή παραπάνω (που προφανώς δεν ήθελε να θίξει καμιά παλιά εργάτρια): Η 37ρα-Τζένη-"σερίφισα-ορόσημο του μαγαζιού" μάλωσε με τον ιδιοκτήτη για οικονομικά θέματα και μαζί με την Νάνσυ-Ακρόπολη βρίσκονται τώρα στο Θησεώς 22 Καλλιθέα παρεάκι-βάρδια 10.00-19.00 . Επίσης η αλβανίδα Άννα εμφανίζεται ως σερίφισσα στο Σαπφούς 101-Καλλιθέα (οπότε κακώς τη διατηρούν στο Δημοκρίτου στις φωτογραφίες). Δεν περνά στα δωμάτια, αν και δέχεται πιέσεις και μπορεί να ενδώσει... Από τις παλιές η Ξένια και η Αλεξάνδρα είναι στο Σινώπης
Μούφα το Καρπούζι...............................................................
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Γιατι η Σαμανθα και η Νικη ειναι εκεί;;; μονο η Μαρια ειναι στο κατάστημα απο τις εικονιζόμενεςΝα διορθώσω τον ανταποκριτή παραπάνω (που προφανώς δεν ήθελε να θίξει καμιά παλιά εργάτρια): Η 37ρα-Τζένη-"σερίφισα-ορόσημο του μαγαζιού" μάλωσε με τον ιδιοκτήτη για οικονομικά θέματα και μαζί με την Νάνσυ-Ακρόπολη βρίσκονται τώρα στο Θησεώς 22 Καλλιθέα παρεάκι-βάρδια 10.00-19.00 . Επίσης η αλβανίδα Άννα εμφανίζεται ως σερίφισσα στο Σαπφούς 101-Καλλιθέα (οπότε κακώς τη διατηρούν στο Δημοκρίτου στις φωτογραφίες). Δεν περνά στα δωμάτια, αν και δέχεται πιέσεις και μπορεί να ενδώσει... Από τις παλιές η Ξένια και η Αλεξάνδρα είναι στο Σινώπης
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
... μονο η Μαρια ειναι στο κατάστημα απο τις εικονιζόμενες
Ναπολέων είσαι σίγουρος? Γιατί ακουσα για άλλη Μαρία πλεόν εδώ. Πρώην Ακρόπολη, Γ Σεπτεμβρίου 83 (Φωτεινή) κλπ... Ξανθιά κοντό μαλλί με τατου στο πόδι.
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
πάει και αυτη;;; εχω κανα δίμηνο να παω. Αυριο που θα εχω ρεπό μαλλον πρέπει να κανω μια επίσκεψηΝαπολέων είσαι σίγουρος? Γιατί ακουσα για άλλη Μαρία πλεόν εδώ. Πρώην Ακρόπολη, Γ Σεπτεμβρίου 83 (Φωτεινή) κλπ... Ξανθιά κοντό μαλλί με τατου στο πόδι.
mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
ναιΝαπολέων είσαι σίγουρος? Γιατί ακουσα για άλλη Μαρία πλεόν εδώ. Πρώην Ακρόπολη, Γ Σεπτεμβρίου 83 (Φωτεινή) κλπ... Ξανθιά κοντό μαλλί με τατου στο πόδι.
nightknight
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2014
- Like
- 1.984
- Πόντοι
- 201
Σωστός, επίσης να πω ακόμα ότι τόσο η Τζένη Όσο και η Άννα που έγραψα δεν έχουν σχέση με τις παλιές, η Τζένη όπως έχω γράψει στα Μασατζηδικα που γαμας οτι την πέτυχα Θησέως 22 ενώ για την Άννα έγραψε συμπαίκτης για Σαπφούς.Ναπολέων είσαι σίγουρος? Γιατί ακουσα για άλλη Μαρία πλεόν εδώ. Πρώην Ακρόπολη, Γ Σεπτεμβρίου 83 (Φωτεινή) κλπ... Ξανθιά κοντό μαλλί με τατου στο πόδι.
lepalaisdeversailles
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 221
- Πόντοι
- 21
Η Μόνικα από Συγγρού 40-42 είναι πλέον εδώ? Ή παίζει και στα δύο?
Σημερινή επίσκεψη στο ίδρυμα,για να μπει καλά ο μήνας........ είχα πάρα πολύ καιρό να πάω,αλλά πληροφορήθηκα για νεες μεταγγραφές,με κυριότερη την παλια μου φίλη την Ελενα,πρωην Μπακνανα και πρωην Εθνάρχου Μακαρίου στη Δάφνη.........οπότε ήμουν σιγουρος οτι θα περάσω καλά.........
Η έκπληξη ομως ήρθε απο αλλού.......μετά τα πρωτα χαιρετίσματα με την Ελενα,μου πρότεινε διπλό με την Τζούλια,απο Σερβία όπως δήλωσε,ξανθιά,με ωραίο σωματάκι και δυνατό βυζί......ομολογω οτι δεν την ειχα ξανασυναντήσει,οπότε ειπα να κανω το κασκαντεριλικι........
Τα δωμάτια απλά και λιτά,με μονο μειονέκτημα το εξωτερικό μπάνιο.Ομως,για να με περιποιηθούν με βαλανε στο μπλέ δωμάτιο που έχει καναπέ....... το μασαζοκρέββατο εχει κατι διακοσμητικά,αλλά ποιος νοιάζεται γι' αυτά,όταν αρχίζει το ματς.....
Ζήτησα μασαζ απο την Ελενα,γιατι ξερω οτι το κατέχει,αλλά προσεφερθη και η Τζούλια να με τριψει....η αίσθηση των 4 χεριών είναι φοβερή.......καλή ειναι στο μασαζ η Τζούλια,ειδικά οταν χρησιμοποιεί και τη γλώσσα μαζί με τα χερια........
Να μην σας τα πολυλογώ,με τρίβανε για κανενα μισαωρο,το μασαζ της Ελενας είναι πιο δυνατό και επαγγελματικό θα έλεγα.Είχα πάρει το προγραμμα της 1 ωρας,αλλά σε καποια στιγμή η Ελενα αρχισε την επίθεση και εκει ξεκίνησε το δευτερο ημιχρονο.......ε,δεν ειμαι και νεαρός,αντιστάθηκα όσο μπορουσα,αλλά όταν πήγαμε στον καναπέ παραδόθηκα.........ούτε θυμάμαι ποια έκανε τι.........με ξεζουμίσανε οι ατιμες........
Μπανάκι,χαβαλές για αρκετή ωρα και αναχώρηση......κόστος 140 ευρω......νομίζω μπήκε πολύ καλά ο μήνας
Η έκπληξη ομως ήρθε απο αλλού.......μετά τα πρωτα χαιρετίσματα με την Ελενα,μου πρότεινε διπλό με την Τζούλια,απο Σερβία όπως δήλωσε,ξανθιά,με ωραίο σωματάκι και δυνατό βυζί......ομολογω οτι δεν την ειχα ξανασυναντήσει,οπότε ειπα να κανω το κασκαντεριλικι........
Τα δωμάτια απλά και λιτά,με μονο μειονέκτημα το εξωτερικό μπάνιο.Ομως,για να με περιποιηθούν με βαλανε στο μπλέ δωμάτιο που έχει καναπέ....... το μασαζοκρέββατο εχει κατι διακοσμητικά,αλλά ποιος νοιάζεται γι' αυτά,όταν αρχίζει το ματς.....
Ζήτησα μασαζ απο την Ελενα,γιατι ξερω οτι το κατέχει,αλλά προσεφερθη και η Τζούλια να με τριψει....η αίσθηση των 4 χεριών είναι φοβερή.......καλή ειναι στο μασαζ η Τζούλια,ειδικά οταν χρησιμοποιεί και τη γλώσσα μαζί με τα χερια........
Να μην σας τα πολυλογώ,με τρίβανε για κανενα μισαωρο,το μασαζ της Ελενας είναι πιο δυνατό και επαγγελματικό θα έλεγα.Είχα πάρει το προγραμμα της 1 ωρας,αλλά σε καποια στιγμή η Ελενα αρχισε την επίθεση και εκει ξεκίνησε το δευτερο ημιχρονο.......ε,δεν ειμαι και νεαρός,αντιστάθηκα όσο μπορουσα,αλλά όταν πήγαμε στον καναπέ παραδόθηκα.........ούτε θυμάμαι ποια έκανε τι.........με ξεζουμίσανε οι ατιμες........
Μπανάκι,χαβαλές για αρκετή ωρα και αναχώρηση......κόστος 140 ευρω......νομίζω μπήκε πολύ καλά ο μήνας
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Σημερινή επίσκεψη στο ίδρυμα,για να μπει καλά ο μήνας
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
εχει και σαουνα το μπλε που ειναι μεγαλο δωματιο
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
για αυτες σιγουρα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 256
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 175